TEXAGEDDON:En falsk flagggeoterroristoperasjon med flere ulovlige NWO-mål.

Skrevet 18. februar 2021 av State of the NationFacebookTwitterPinterestRedditE-posthttps://www.facebook.com/v3.1/plugins/like.php?app_id=0&channel=https%3A%2F%2Fstaticxx.facebook.com%2Fx%2Fconnect%2Fxd_arbiter%2F%3Fversion%3D46%23cb%3Df1c85daacbbd088%26domain%3Dstateofthenation2012.com%26origin%3Dhttps%253A%252F%252Fstateofthenation2012.com%252Ff3937e577c01254%26relation%3Dparent.parent&container_width=0&href=http%3A%2F%2Fstateofthenation2012.com%2F%3Fp%3D133065&layout=button&locale=en_US&ref=addtoany&sdk=joey&width=90Dele

Globaliststyrte geoingeniører sikter mot sine kraftige værvåpen
i Lone Star State for å gjennomføre skjulte
handlinger av falsk flagg geoterrorisme


OPERATION DEEP FREEZE
Målrettet utført av NWO Cabal for
å lamme Texas Patriot Movement
og slå av Power Grid

State of the Nation

Occams barberhøvel

La oss være klare: Den bevisste dypfrysning av Texas er uten sidestykke av noen standard. Det er rett og slett ingen historisk presedens for både de rekordstore kalde temperaturene og snøfallene så langt sør i Texas.

Med denne ugjendrivelige kunnskapen forteller Occams barberhøvel at en slik katastrofal værhendelse ble raskt geoingeniør av alle vanlige mistenkte.

Hvordan kan en slik historisk værkatastrofe ikke være et produkt av veldig skjult værproduksjon etter svært sofistikert atmosfærisk manipulasjon?

Ta en nærmere titt på værkartet nedenfor. Det det sterkt antyder er at den største isstormen i USAs historie ble omhyggelig geoingeniør for å teppe landets nest største stat etter område.

Igjen, anvendelsen av Occams barberhøvel av enhver geoterrorisme-pendling peker direkte på værkrig som føres av kriminelle geoingeniører på vegne av deres globalistiske mestere.

Men hvorfor skulle den nye verdensordens globalistiske kabal ordne en så ødeleggende katastrofe?

Fordi Texas er en veldig RØD stat og klar til å rumle med Biden-administrasjonen – det er derfor!

Faktisk er Abbott-administrasjonen forberedt på å lansere en rekke tiltak og mandater som alle tjener til å gjenvinne deres forskjellige lenge forsømte konstitusjonelle stats rettigheter. Biden-Harris-forbrytelsesduoen vet dette og er fast bestemt på å gjøre enhver forebyggende streik som er nødvendig for å hindre de FED-ødeleggende regjeringsinitiativene i Texas.


NØKKELPUNKT: Texas tester FED, etablerer gullstøttet bank


Ikke bare det, men regjeringen Gregg Abbotts ledergruppe har utarbeidet lovgivning som vil fly i møte med Bidens 2021-plan for å låse staten (og alle andre stater). Disse kommende guvernørens EO-er vil også presse hardt tilbake på Bidens absurde og ulovlige ordrer som fremmer Obamas ultraliberale kulturelle marxistiske agenda.


Public Intelligence Blog har nettopp lagt ut følgende observasjoner om “Texas pushback” fra en ” Alert Reader Supporting Comments Below the Fold “.

Som vi kaller …

1) Texas opprettet sitt eget gullhvelv og bank for et par år siden

2) Texas godtar betaling i gull og sølv

3) NYC Nasdaq flyttet til Texas for noen måneder siden (eller er i ferd med å gjøre det)

4) Texas saksøker Bidens administrasjon på grunn av innvandring

5) Texas saksøkte statene skyldige for bevist valgsvindel

6) Texas snakker åpent om “Texit” fra unionen

7) Biden avlyste Keystone-rørledningen

8) Texas guvernør i prosessen med å saksøke Bidens administrasjon over Keystone-rørledningen

Og listen fortsetter …


Texas vil ikke ha det. Ingenting av det. Og Team Biden vet det.

Så de karriere politiske kriminelle inne i Beltway har sluppet løs de mest destruktive værvåpnene de kan mønstre i 2021.

Den nåværende moderne teknologien for geoteknisk værkrig er langt utover det noen vet, reddet værkrigerne.

Ta en titt på følgende nyhetsrapporter for å forstå den store dybden og bredden i denne pågående serien med falske flagg geoterrorangrep. Falske flagg fordi de tilskrives “Moder Natur” eller en “Guds handling” når de virkelig er forbrytelser mot menneskeheten begått av en uforbederlig kabal av kriminelt vanvittige psykopater.


Til og med haugen med 133 kjøretøyer i Fort Worth, Texas som drepte 6 og skadet mange flere 11. februar, var ingen skjebneulykke eller naturslag. De mordiske globalistene vil ofte dra nytte av disse værkatastrofene for å påføre ofrene deres enda mer smerte og lidelse, slik at de til slutt vil skylde på deres GOP-ledere.


Weather Wars Against Texas

Når alt annet feiler, vet NWOs globalistiske kabal alltid at det kan føre værkrig eller utføre handlinger med falsk flagggeoterrorisme. Se: POLAR VORTEX 2019: Globalister bruker vinterværskrigføring mot Amerika — Hvorfor nå?

Hvordan gjør geoingeniører akkurat det? Som følger:


OPERATION INDIGO SKYFOLD :
Den mest hemmelige skjulte svarte operasjonen i verdenshistorien


Det er ingen mer effektiv måte å terrorisere en hel stat enn å målrette den med værvåpen. Hva vil en guvernør ikke gjøre, eller godta for, for å redde og / eller beskytte innbyggerne i hans eller hennes stat?

I det uheldige tilfellet i Texas har globalistene kastet den ene våpenstyrke etter den andre over flere år nå. Hver av disse har hatt til formål å vise den svært uavhengige Lone Star-staten hvem som er sjef. Se: Orkanen Harvey: En geoteknisk superstorm retter seg mot Texas — HVORFOR?

Det bør bemerkes at Florida også har sett sin andel av været krigføring på grunn av den langsiktige dominans av Høyre -leaning lovgivende forsamling. Orkanen Michael var kjent som den mektigste tornado-orkanen noensinne som rammet den amerikanske kystlinjen. Se: HURRICANE MICHAEL: En geoteknisk superstorm rettet mot Tallahassee og Florida Panhandle — Hvorfor!

Konservative stater, med veletablerte republikanske flertall i begge lovgivende kamre, er alltid målrettet av de ekstremt farlige geoingeniørene, spesielt når de er blant de største statene i nasjonen.

La oss innse det: Konservative stater som Texas og Florida bruker tydeligvis altfor mye makt og innflytelse landsomfattende for å unngå oppmerksomhet (og vrede) til The Powers That Be .


Poenget : Det er ingenting mer truende for den tyranniske makten til den amerikanske føderale regjeringen enn den ivrige løsrivelsesbevegelsen i Texas. (Se: Texas Lawmaker Kyle Biederman Formally Legems Secession Bill ) Husk at det var løsrivelsen i South Carolina som utløste den første amerikanske borgerkrigen. Derfor vet alle parasittiske sumpdyr i DC-sumpen at enhver bevegelse mot Texas uavhengighet må oppheves — HARDT OG RASKT! Ellers risikerer DC-blodsukkerne å miste vertene sine i mange av de andre 50 statene. Hva kan være “vanskeligere og raskere” enn TEXAGEDDON ?


Strømnett og strømbrudd

Kan meldingen være tydeligere for staten Texas? Globalistene kan ta fra seg makten når som helst de vil. Tross alt, hva er mer skremmende enn å være uten strøm i lengre perioder midt i en dypfrysing? Hva en måte å ødelegge den nåværende GOP-administrasjonen i Austin.

Så var det STOR PR-problem som oppstod da folk begynte å spørre: Hvorfor ble Austin sentrum fullstendig opplyst da resten av byen ble kastet ut i mørket?

Bare blackout i Texas har stupt opp til 15 millioner mennesker i mørket , noe som også fremhever den store makten som globalistene har for å slå ut lysene etter eget ønske.

Innbyggerne i Texas blir vist at de kan gjøres maktesløse på praktisk talt en dag og en natt av værkrigerne. Og at deres liv og fremtid bare kan sikres ved streng overholdelse av den drakoniske New World Order- agendaen.

Det andre hovedmålet med TEXAGEDDON er å utløse en landsomfattende strømavstenging som allerede har spredt seg til 15 stater. Se: Over 10.000.000 påvirket av MASSIVE strømbrudd! Nasjonalgarden for å hjelpe i Texas.

Det er sikkert et stort maktspill som skjer i sanntid i Texas (og andre steder) der det gjelder kraftproduksjon, overføring og tildeling. Med andre ord pågår det også en ENORM maktkrig som globalistene vil bruke til å strippe de røde statene av sin makt bare for å omdisponere den til de blå statene. De gjør det samme i California, mens de slår av strømmen i de røde landlige fylkene mens de holder de blå helligdomsbyene godt opplyst i løpet av brannsesongen.

Green New Deal

Til tross for de forskjellige grunnene som er kommet frem i denne utstillingen for den intensiverende geoterrorismen som stadig brukes mot Texas, er det et siste globalistiske mål som troner øverst – krigen mot klimaendringer .

Hvem har ikke hørt om den falske Green New Deal og hvordan den mirakuløst vil redde USA alle fra “stadig forverrede” klimaendringer?

Vel, det er kanskje ingen hellig ku de neste 4 årene mer hellig enn Joe Bidens “Plan for Climate Change and Environmental Justice”.

Og det er ingen bedre annonse for det fullstendig produserte behovet for en slik flassende plan enn [GEOENGINEERED] værkatastrofer som TEXAGEDDON  som feilaktig blir skyldt i den helt fiktive klimaforandringsfortellingen .


PARADOX: Til tross for at den store staten Texas handler om energi, har den vært hjelpeløs gjennom hele TEXAGEDDON . På denne måten vil globalistene forsøke å tvinge staten til å gå grønt ved å tvinge den til å forlate hydrokarbondrivstoffparadigmet til fordel for bare globalistgodkjente energikilder.


Men hvordan kan det realiseres med unntak av raskt å utvikle grønne energikilder, som vil ta flere tiår å tilstrekkelig dekke behovene til et postmoderne amerikansk samfunn. Demokratene vet dette selvsagt, men en slik debacle-in-the-making passer perfekt inn i Bidens skjulte kommunistiske program med “kaos, forvirring og konflikt”, spesielt når det gjelder å ødelegge Texas.


“Vi står fortsatt overfor en veldig mørk vinter!” – Den valgte presidenten Joe Biden


Etter alt å dømme bruker den globalistiske kabalen dette gjennomgripende strømbruddet for å understreke behovet for å dyrke grønn energi for å øke en antatt “utilstrekkelig” energiinfrastruktur og feilaktig spredning av politikk. Se denne MSM-nyhetsrapporten: Hvordan en storm i Texas utsatte et energinett som ikke var forberedt på klimaendringer

Som et spørsmål om historisk faktum blir Texas, Florida og California kontinuerlig og med vilje utpekt med disse menneskeskapte vær- og miljøkatastrofene som et middel til uutslettelig innvirkning på den kollektive amerikanske psyken. Se hvordan de produserer samtykke med hver ødeleggende værhendelse som listig er geoingeniør, og deretter får skylden for klimaendringer ?

Konklusjon

Det kan bare være en konklusjon om hva som sannsynligvis vil komme til å bli den største menneskeskapte katastrofen i Texas historie: MASSIVE & UANVENDEDE KRAFTUTFALL SOM DETTE SKJER IKKE BARE – DE ”RE LADES TO HAPPEN PURPOSE .

Finnes det noe kraftigere og skjult våpen på jorden enn VEPONISERT VÆR og KLIMAANVENDING. Begge disse værkrigsteknikkene brukes jevnlig over hele kloden for å ødelegge nasjoner store og små.

I sterk kontrast til å slippe en atom- eller hydrogenbombe, kan de geoingeniøriske gjerningsmennene sprenge en hel stat og slippe unna med den skottfri. Pentagon har rettet seg mot sine fiender på denne måten siden andre verdenskrig, og gjorde det med absolutt straffrihet. I det siste har de trent værvåpnene med stor effekt og hensikt på ulydige stater i hele USA

Med de mange kritiske åpenbaringene i denne beskrivelsen, er det ment for de store folket i Texas å forstå fullt ut hvordan de har blitt nådeløst angrepet gjennom flere tiår. Denne kunnskapen vil spesielt gi patriotbevegelsen god grunn til at det nå er avgjørende å frigjøre Texas, så vel som alle andre konservative stater, fra den despotiske Biden-administrasjonen.

Gitt den gjennomgripende og dype ødeleggelsen forårsaket av TEXAGEDDON , burde det være klart at den amerikanske regjeringen ikke er en venn av de 50 statene. Derfor bør alle initiativer for å gjenvinne statens rettigheter gjennomføres med bevisst hastighet. Det burde også det svært alvorlige utsiktene for løsrivelse gjøre. Tross alt, vil det noen gang være et nytt POTUS-valg som ikke er direkte stjålet ?!

Til slutt, når det gjelder etterforskningsrapporter av en så presserende karakter: “Når du er i tvil, send den ut … … … og mye før enn senere!”

State of the Nation
17. februar 2021

Forfatterens merknad

Dette høyt planlagte og fryktelige angrepet på folket i Texas må tas veldig alvorlig. Når det er 15 millioner mennesker uten strøm i iskaldt vær på steder der temperaturen sjelden, om noen gang, faller så lavt, er sannsynligheten for en langsom men dypere humanitær krise ganske høy. Se: Siden 15 millioner mennesker fremdeles er uten strøm i frysetider, kan Texas stå overfor den største utfordringen i sin historie!

Sluttnote

Legg merke til de rosa kartene (både over og under) som brukes på alle værmeldingsstasjoner. Det er fordi demokratene lyser opp One World Trade Center rosa den dagen New York State godkjente INFANTICIDE som en lovlig form for abort etter 9 måneder. Disse peridiske perpsene bruker alltid rosa for å ‘dekke’ for sine skumle gjerninger som utføres for å påføre så mye død og ødeleggelse som teknologisk mulig.

Dette innlegget ble postet i Uncategorized . Merk permalinken .← Deep Insider forklarer hvordan Trumps nærmeste rådgivere DELINBERETT ‘løp ut klokken’ for å dekke over valgtyveri!

SOTN: Alternative nyheter, analyser og kommentarer

Legg igjen en kommentar