Laila Svendsen

Laila SvendsenStop Lockdown Now

ihtS5ponsc ogretd  · Jeg er utdannet sykepleier, men jeg må innrømme at jeg er glad jeg ikke kan jobbe på gulvet som sykepleier pr. dags dato, det er grunnet en arbeidskade jeg pådro meg i ryggen hos en pasiente 01.03.2011.Det er skremmende det som nå skjer. Jeg utdannet meg til sykepleier for å hjelpe mennesker, ikke for å ta livet deres.Det inntrykket jeg nå sitter med er at alle de av mine kolleger som setter vaksinen kan indirekte være med på å drepe eldre. Den vaksinen de setter er en vaksine som forsatt er under utprøvning de neste to år. De som får vaksinen er forsøkspersoner, og blir fulgt med de neste to år, med hensyn til dødsfall, bivirkninger, sjeldne og vanlige, det kan dukke opp senbivirkninger, det kan dukke opp sjeldne sykdommer, det kan komme flere krefttilfeller, ingen vet hva som kan skje fra 6 måneder etter vaksinen er satt, da vaksinen IKKE har vært prøvd ut lenger enn dette.Nå er det også satt vaksiner på gravide, Hva vil skje der? De skal begynne å sette vaksiner på små barn? Hva vil skjed der? Ingen vet, alt er på testestadiet, hva er det som får foreldre og gravide til å være med på slike forsøk??Jeg er glad jeg ikke har små barn. Bare det at de nå forlange å teste barn og disse blir stukket langt opp i nesen med pinnetesten, dette traumatiserer barna så mye at de kan ødelegges for livet med hensyn til å stole på leger/sykepleier. Hvem utsetter sine barn for slikt? Jeg vil gå så lang som å si dette er barnemishandling, og vold mot barn.Hvorfor skal folk testes, dette er en influensa, ja en som har skiftet navn til COVID 19 og faktisk under navnskiftet så viser det seg også at dette er en influensa som har tatt mindre liv. Se vekk fra de som nå dør etter vaksinering, for vaksinen den dreper, den har til nå tatt livet av 93 personer i Norge, men det er sikkert flere, mørketallene kan være store. Det blir forlangt at vi alle skal stille opp og ta vaksinen, jeg kaller den likvideringsvaksinen, og jeg er ikke redd for å si dette, som jeg sa innledningsvis, jeg ble sykepleier for å være med på å hjelpe folk, ikke være indirekte med på å ta livet av dem. Hadde jeg satt en vaksine/injeksjon og vedkommende døde så hadde jeg aldri kunnet levet med dette. Nå er det gått så langt at arbeidsgivere er begynt å pålegge sine arbeidstakere om å ta vaksinen, om ikke så kan de bli omplassert eller i verste fall miste jobben sin. Nå er det IKKE lenger snakk om å ta en vaksine FRIVILLIG, nå begynnet tvangen, en tvang pakket inn i en form for FRIVILLIG TVANG, gjør du ikke så og så, så skjer mest sannsynlig det og det. Hvor mye skal vi finne oss i?Nå er jeg en av dem som mest sannsynlig vil vise seg at IKKE kan ta likvideringssprøyten, men jeg hadde uansett IKKE tatt den. Jeg oppfordrer ingen å ta den, men jeg fraråder heller ikke noen å ta den, dere må selv bestemme dere for hva dere vil gjøre, jeg ber dere bare sett dere inn i hva vaksinen består av, og hvordan den fungerer. Samt husk alle vaksineprodusenter har fraskrevet seg alt ansvar og alle som tar den gjør det FRIVILLIG. Dette som skjer nå er FRIHETSBERØVELSE og TVANG mot befolkningen.

Legg igjen en kommentar