Kjemisk kjernefysisk vintervær

18. februar 2021     

Danske Wigington
GeoengineeringWatch.org

Den ekstremt avvikende overflateavkjølingen i Texas og andre deler av verden er ikke bare tilfeldige naturhandlinger. Globale klimatekniske operasjoner er ikke bare et forslag, de har vært  en pågående virkelighet  i over 70 år. Uregelmessig og enestående vær øker radikalt overalt. Selv om det er utallige former for menneskelig aktivitet som påvirker ligningen, er de globale klimatekniske programmene den klart største og mest destruktive faktoren. Geoingeniørene  produserer vinter værscenarier på en skala som knapt kan forstås, er slike operasjoner intet mindre enn vinterværskrigføring. Økosystemer blir desimert av angrep mot klimateknikk. Ingen habitat, ingen mennesker. Hva skal til for å bringe geo-engineering-problemet til syne, en gang for alle?

Bildene nedenfor ble nettopp tatt i nærheten av Kerrville, Texas. Bildene avslører klart resultatene og konsekvensene av kjemiske isnukleeringsoperasjoner. Patenterte prosesser for kjemisk isnukleering for værmodifisering er en hovedkomponent i klimateknikkprogrammene.

Klikk på bildene for å forstørre:

Klimaingeniørene har også påført skogene i Nord-California enorme kjemiske isnukleeringskader. I denne tredje delen av “Into The Wild” er konsekvensene av konstruerte vinterværshendelser dokumentert.

For de foregående episodene, klikk her:  Into The Wild, With Dane Wigington

Alt er nødvendig i  den kritiske kampen for å vekke befolkningen  til det som kommer,  vi må få hver dag til å telle . Del  troverdige data  fra en pålitelig kilde, få stemmen din hørt. Bevisstgjøringsinnsats kan utføres fra din egen hjemme-datamaskin.
DW

For de som ennå ikke har sett innlegget vårt på “The Dimming” , er det en banebrytende dokumentar som for øyeblikket er i produksjon. Denne dokumentarfilmen vil gi svar og bevis på pågående klimateknikk / værkrigsoperasjoner. Nedenfor er en 4+ minutters trailer på den kommende filmen.

6 svar på kjemisk kjernefysisk vintervær

  1.  V. Susan Ferguson sier:18. februar 2021 klokken 23:56VSF: All News Pipeline-nettstedet siterer Dane og tilbyr flere lenker til Danes arbeid.Og hvis du fremdeles tror at værendring rett og slett er en ‘konspirasjonsteori’, må du sjekke ut Dane Wigingtons nettsted Geoengineering Watch.  Fra denne historien 2018-historien ser vi at alle slags patenter eksisterer for å ‘konstruere’ vintervær.
    Kjemisk isnukleering (for værmodifisering) er en patentert prosess, lenken nedenfor er viktig å gjennomgå for å få en bedre forståelse av denne prosessen.https://www.geoengineeringwatch.org/creating-snow-storms-the-knollenberg-patent/Her:
    https://allnewspipeline.com/The_Powers_That_Be_Are_Determined_To_Take_Down_Texas.phpSvare
  2.  Michelle Province sier:18. februar 2021 klokka 23:02Falske vær, falske strømbrudd. Svare
  3.  Tyler TerraNova sier:18. februar 2021 kl 22:58Helt ærlig, takk for alt du gjør Dane !! Du er veldig verdsatt.Svare
  4.  Rachael sier:18. februar 2021 kl 22:51Hei Dane, som vanlig takk for denne flotte artikkelen, fortsetter din urokkelige hengivenhet til denne saken å øke humøret og holder meg i kamp. Jeg bor sammen med mine eldre foreldre i Nord-Texas, vi ble hardt rammet av den ødeleggende snøstormen og maktangrepene, og jeg er fortsatt ganske traumatisert av vår prøvelse. Stormen kom lørdag kveld og rundt kl. 12 søndag, strømmen gikk, og da var tempen i de enkle sifrene, den kvelden var vi frysende og sultne, men tøffet den ut, mandag ettermiddag sultet og frøs , men satt fast, på tirsdag våknet vi tidlig og klarte nesten ikke å komme oss ut av sengen. Jeg bestemte meg for at vi måtte risikere veiene, vi kjørte 120 mil sørover til brødrene mine hvor de fremdeles hadde strøm. Min søster og sønnen hennes, som bor omtrent 75 miles sør for oss, måtte også abadon deres hjem. vi havnet alle trygt hos brødrene mine, og det var en fantastisk velsignelse for oss alle å være sammen, men det førte også til fullt lys, den marerittverdenen som denne vanvittige globalisten forbereder for oss. Det har vært en veldig skummel uke. Jeg ber så hardt til Gud at vi kan nå kritisk masse av oppmerksomhet om hva som skjer med oss ​​alle.Svare
  5.  Elaine Tyler sier:18. februar 2021 klokka 18.44VideresendingSvare
  6.  Wanda Allen sier:18. februar 2021 klokka 18:21Dansker,Tusen takk for at du fortsetter å snakke for trærne. Skogen vår her i Nordøst er omtrent som din. Trær som snapper av eller velter, viser at rotsystemene ga opp for mange år siden. Young Maples kan ikke vokse i det hele tatt, og baldakinene på alle trærne blir mindre og mindre. Det blanke utseendet på folks ansikter er frustrerende, og de som har som jobb å beskytte skogene, forblir stille. Den nylige snøstormen var som å gå på kuler, så unaturlig og ødeleggende for alt. Det er så ufattelig at folk ikke kan huske hvordan en ekte sky og sunne skoger så ut.

Legg igjen en kommentar