Eksperter Innen Epidemiologi, Helse, Toksikologi, Fysikk Og Ingeniørarbeid Er Enige: 5G Stråling Er Giftig For Mennesker

19. Januar 2021

av Ethan Huff

New Hampshire Commission for Study of the Environmental and Health Effects of Evolving 5G Technology satt sammen en studie som fant at trådløse enheter og tårnene som driver dem skader mennesker, planter, dyr og insekter.

Denne skaden er for øvrig betydelig, og endrer menneskekroppen, spesielt på måter som for mange mennesker resulterer i alvorlig kronisk sykdom og en levetid med smerte og lidelse.

5g giftig for mennesker

Fordi 5G-teknologi krever at antenner plasseres mye nærmere hverandre enn eksisterende 4G- og 3G-teknologier, blir allmennheten utsatt for stråling på nivåer som aldri før har blitt sett gjennom menneskets historie.

“Strukturen som er nødvendig for å støtte 5G vil plassere celleantenneporter nær hjemmet og arbeidsplassen, noe som gjør det nesten umulig å unngå og øke risikoen for overdreven oksidativt stress som kan føre til angst, depresjon og Alzheimers,” advarer Dr. Joseph Mercola .

“Det er viktig å være med på å forhindre implementering av 5G ved å kontakte lokale lovgivere og signere lokale begjæringer,” legger han til. “Vurder å ta skritt hjemme for å redusere eksponeringen.”

Hvis 5G Egentlig Bare Handlet Om “Raskere Hastigheter”, Ville Fiberoptikk Ha Vært Tilstrekkelig

Studie: Streaming av video med 5G bruker MYE mer energi enn streaming med fiberoptikk

Som det viser seg, har den landsomfattende installasjonen og aktiveringen av 5G-tårnene foregått i varpshastighet overalt i Wuhan coronavirus (COVID-19) ” pandemi “.

Nådeløse lockdowns og “stay home” -ordrer har gjort det enklere enn noensinne for 5G-leverandører å pusse nasjonen i nye tårn.

Med alle distrahert av “viruset”, regulerer regulatorene godkjenning for 5G-installasjon, akkurat som de er for president Donald Trumps ” Operation Warp Speed ” COVID-19-vaksiner .

Under dekke av å bringe “raskere” og mer “effektivt” internett til de millioner av mennesker som takket være plandemien nå jobber hjemme, de som skyver 5G, dekker landet vårt med en teknologisk dødsdom.

I følge Jonathon Adelstein, leder for Wireless Infrastructure Association, er 5G “4G på steroider.” I sannhet er det faktisk et helt nytt spektrum som opererer med millimeter bølgelengder , som ” pakke ut” menneskelig DNA og tillater ekstern manipulering og manipulering av menneskekroppen.

“Det er ikke de raskere hastighetene på 5G som er bekymringsfulle for forskere, men heller distribusjonen av trådløse data når de i de fleste tilfeller kan sendes lettere og mindre kostbart over fiberoptiske kabler ,” advarer Dr. Mercola.

Alle Unntatt Ett Kommisjonsmedlem Var Enige Om At 5G Truer Alt Liv

Etter at House Bill 522 ble vedtatt i New Hampshire, hvor det ble etablert en 5G-undersøkelsesgruppe, kom kommisjonen som ble dannet til den konklusjonen at 5G er grunnleggende farlig for stort sett alt liv.

De 13 medlemmene, som har ekspertise fra epidemiologi og arbeidshelse til toksikologi, fysikk, ingeniørfag, elektromagnetikk og selve den trådløse industrien, fant at ifølge den tilgjengelige vitenskapen er 5G-stråling iboende usikker.

“Det er økende bevis for at DNA-skade kan oppstå fra stråling utenfor den ioniserende delen av spekteret,” skrev kommisjonens medlemmer i en rapport.

– Kommisjonen hørte argumenter på begge sider av dette problemet, og mange sa nå at det er funn som viser biologiske effekter i dette området. Dette argumentet blir forsterket når millimeterbølger innen mikrobølgeovnen begynner å bli brukt. “

Deres anbefaling er å lansere “en uavhengig gjennomgang av gjeldende RF-standarder for elektromagnetisk stråling i mikrobølgespektret 300MHz til 300GHz,” hensikten er å identifisere alle helserisikoen forbundet med mobilkommunikasjon.

Dr. Joel M. Moskowitz, PhD., Fra University of California, Berkeley skrev i en artikkel for Scientific American at fordi 5G vil følge 4G i stedet for å erstatte den, kan det også være “synergistiske effekter” fra “samtidig eksponering” til begge .MD Om Pandemi: Vi Når Et Utenkelig ‘Nivå Av Totalitarisme’Forrige InnleggBiden For Å ‘Umiddelbart’ Sende Kongressregningen Som Vil Gi Statsborgerskap Til 11 Millioner UlovligeNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Operativsystem Moderna Mrna

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

COVID-19 MRNA-Skudd Er Lovlig Ikke Vaksiner – De Er Eksperimentelle Gentherapier

HAFHAF10. Februar 2021

Dr. Lee Merritt

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSHELSEVESENNYHETER

Lege Med Biovåpenekspertise Kaller COVID-19-Injeksjoner ‘Våpenmedisin’

HAFHAF8. Februar 2021

Lokalradio rapporterer "mange døende" i Israel etter Pfizer eksperimentelle Mrna-injeksjoner

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

Lokalradio Rapporterer ‘Mange Dør’ I Israel Etter Pfizer Eksperimentelle MRNA-Injeksjoner

HAFHAF7. Februar 2021

Drene Keyes

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETERVAKSINER

58 År Gammel Kvinne Dør Timer Etter Å Ha Fått Den Første Dosen Pfizer-Vaksine

HAFHAF7. Februar 2021

Legg igjen en kommentar