En sionistisk hypnotisk transe

Medfølende pirater 

For å komme til fullstendig “innvirkning” og “forståelse” av dette kapitlet når du leser, flytt markøren på fotografier eller markerte ord og trykk for å åpne lenker.

Israel gjorde Sep11-angrep

Den kommende nye verdensordenen er opprettelsen av de sionistiske oligarkene / jødiske sionistiske kriminelle familiene som eier den globale banken sammen med de fleste av de ledende selskapene og industrimannen. Målet deres er å ha absolutt makt og herredømme over alle suverene regjeringer, slik at individuelle nasjoner er marionetter som bruker statens makt til å undertrykke intern uenighet.

For å maksimere makten og fortjenesten til de onde jødisk kontrollerte selskapene, kontrollerer og finansierer sionistisk demokrati alle valgkampene til verdens politiske partier for å blande den tilsynelatende ‘autoriteten’. Alt dette støttes av store jødiske marxistiske mediekorporasjoner som får politikere valgt inn i regjering,  mens de ubevisste massene har en vane med lydighet og vil stå i kø for hva som helst og stemme ‘Ikke hvis’ NÅR statsmediene skaper nok raseri og riktig miljø , spesielt europeere som ennå ikke har innsett at valgurnen er over for dem .  

Det rette miljøet og de rette forholdene er ikke så vanskelige for dem å skape når de er det samme jødisk kontrollerte mediet!  Israels  falske flagg-911  ødelegger  tvillingtårnene.  En enormt viktig episode kommer til å tenke på.

Michael Shield
Ronnie-Biggs-001

Dette var ‘bare’ en unnskyldning for å stjele sivile våpen og bombe Midtøsten (krigen mot terror). Likevel, i mye mindre skala, skjedde det en hendelse her i Storbritannia rundt 2009 og skapte et humørsvingning angående to høyprofilerte fanger. Helt under hennes majesteters glede var  ‘Michael Shield’  og ‘Ronald Biggs ‘ . Gjensidig skam, begge hadde høyprofilerte mediekampanjer for frihet, og begge ble utnyttet på alle sider som innflytelse av politiske figurer som egeninteresser som den jødiske politikeren MP Louise Ellman og MP Jack Straw for å kapitalisere på PR og oppnå en enorm politisk humørsvingning. Rusen til ‘     Compassion’  var spydhodet og både ‘Michael Shield’ og ‘Ronald Biggs’ hadde en fremtredende posisjon i mediesirkuset for at sionistene skulle oppnå dette målet. Shields og Biggs var ikke annet enn politiske bønder som skulle spilles når og når.

Gadaffi

Jeg så dette bedraget utspille seg og så det som et godt eksempel på korrupte jødisk kontrollerte medier som forandret den nasjonale stemningen. På overflaten så det ut til å være et moralsk korstog for frihet for både MS og RB under banneret av såkalt ‘ Compassion’. I  Michaels  tilfelle med rette, ettersom han hadde vært et offer, ikke gjerningsmannen, da  Ronald Biggs-  saken hadde et taktisk splittresultat uten tvil for å signalisere en melding til andre opportunister om ikke å stjele fra den jødiske vesken eller historien vil forfølge deg.

Legg grunnlaget

Hele charaden involverte opprettelsen av en sannsynlig grunn til å frigjøre disse to høyprofilerte figurene for å rettferdiggjøre løslatelse av  den påståtte  libyske Lockerby-bombeflyen  Abdelbaset_al-Megrahi på samme ‘ medfølende’ grunnlag   og sende ham tilbake til Libya til sitt folk. Høy profil trade-off var den underliggende årsaken bak disse hendelsene og den jødiske statssekretær for britiske justisministeren Jack Straw  var rett i maktkampen. Hvordan ellers kunne de redusere innvirkningen på publikum, eller mer til det punktet hvor ellers ville vår skumle jødiske kontrollerte regjering slippe unna med å frigjøre denne mannen etter all offentlig hysteri for å finne en symbolsk arkitekt?  

Det var et annet strategisk politisk grep fra de jødiske bankforbryterfamiliene for å koordinere løslatelsen for å prøve å blidgjøre den libyske lederen oberst Muammar Gaddafi og få ham til å være marionett for  ‘ Israel ‘ . ( uten å vite det for mange utenfor Libya Gaddafi ble tilbedt av hans folk, og Gaddafi som mange andre rundt ham visste sannheten at  Abdelbaset al-Megrahi  uten tvil hadde blitt brukt som en patsy! ‘anerkjenner den sorte håndsignaturen til  Mossad over det hele! ( La oss ikke glemme at vi blir ‘fortalt’ hvordan vi skal se på disse såkalte useriøse politiske figurene.  Til slutt kom avveininga, men det gikk ikke lang tid etter den såkalte ‘ Compassionate’  avveie at jødisk sionisme innså at de ikke hadde klart å innrømme gunst fra Gadddafi, noe som førte til at de produserte andre metoder for å forstyrre Libya i 2009 ved å skjule bevæpning av mindretallet og kontrakterte leiesoldatgrupper for å fjerne den moralske lederen i tilfelle vi i Vesten ble varslet om virkelige årsaker til hans suksess og folks kjærlighet, og krevde en lignende modell for vår egen nasjon! ‘, forbød Gaddafi  åger! . Akkurat som Tyskland gjorde i 1933 som utløste andre verdenskrig.

Gaddafi var en sunn fornuftsleder, en ‘ proteksjonist en distribusjonist ‘ som prøvde å unnslippe sionismen akkurat som Bashar Hafez al-Assad i Syria og Mahmoud Ahmadinejad fra Iran, Gaddafi holdt nasjonen gjeldfri og delte rikdommen til den nasjonen blant folket. Dette var en av de viktigste grunnene til at han måtte avvises og drepes. Han hadde blitt en fiende av  rente , anti-kapitalistisk og anti-jødisk sionismeleder. Hvordan skulle Israel ellers bringe Libya tilbake under kontrollen av de kriminelle Shylock-bankirene og ta landet tilbake i avhengighet , for å belaste den en gang solvente nasjonen med massiv gjeld, den massive gjelden ‘ sionistisk demokrati’ rovdyr fikser på oss og andre nasjoner … Gaddafi måtte dra! ‘. Dette er grunnen til at vi har vært vitne til det samme skjer i Syria, Iran, Tyrkia og Egypt’ sivil uro avvist på av minoriteter, Det muslimske brorskap,  Al-Qaida ,  og kontrakt leiesoldat grupper som ISIS alle kampene mot ett mål til proxy embed det jødiske sentralbanksystemet for kriminelle veksler i disse regionene til fordel for Israel.

Så  Michael Shield  må takke  Abdelbaset al-Megrahi  for løslatelsen, ellers kan han fremdeles slappe av i et utenlandsk fengsel og vente på å bli brukt til en annen fremtidig politisk gevinst. Den  Biggs  problemet var bare et lavt nivå aktuell rolle på den tiden, et kast bort for å forsterke volleyball spillet til den jødiske kontrollerte  regjeringen . Michael Shield! han var ikke annet enn å utnytte fôr for disse jødiske politiske figurene  Jack Straw ,  Louise Elman  og den gentile marionetten  Liverpool-ordfører Joe Anderson  mens  Biggs , Selv om han hadde stjålet fra 1% (jødene) og ikke fra 99% (offentlig), hadde det tjent hans formål.

Stå tilbake på dette punktet og sammenlign forskjellene – hvordan jødisk sionistisk demokrati satte en ‘verdi’ på kriminalitet i dag. Legg merke til hvor langt dialektikken , som den forvrengte psykologiske vitenskapen til kulturell marxisme, har avansert vår kultur. Den  Biggs  type kriminalitet faller i ubetydelighet, i forhold til hvordan de umoralske system Shetar avtaler med mordere, voldtektsmenn, og la oss si pedofili og kontanter swindling ministre, disse menneskene er nå forvaltes som ofre, eller når det fordeler lang sikt ensidig flerkulturell agenda, dvs. hvitt mot svart rase angrep PR varer i flere tiår for å svekke underbevisstheten til nasjonen.

Hva er målet

Hvordan og hvorfor var den europeiske manipulasjonen til dette punktet?

Viktige punkter i vår samtidshistorie som har bidratt til å akselerere jødisk sionisme mot verden, var utbruddene fra WWI og II.

Begge krigene så en enorm økning i nasjonalistisk følelse. Nasjonalisme var det viktigste ordet for rekruttering. Patriotiske menn og kvinner kjempet for det  de ble ledet til å tro  var konstitusjonelt monarki i King and Country, hvert suverene  lojale  subjekt ble rekruttert for å kjempe for det de trodde var å beholde vår egen nasjonale suverenitet uten å realisere alle sanne nasjonalister  (nasjonens siste linje av forsvar) hadde blitt avrundet og fengslet i henhold til regel 18b, eller noen hadde flyktet fra de jødiske kriminelle bankfolkens jerngrep. Alle de  patriotiske heltene  som ble villedet, har med rette blitt minnet de siste 70 årene for det de  trodde de sparte uten å innse at de hadde stått blind og var de som sikret zio-demokrati for de jødiske bankforbryterfamiliene uten behov for et valg for å oppheve det konstitusjonelle monarkiet og den samme håndtaket gjelder for alle de alliertes folk nasjoner som deltok. De samme naive soldatene som kjempet sammen med  stammene  til våre europeiske brødre og søstre som gjorde det samme for deres respektive territorier, ble også indoktrinert til å tro at deres nasjonale suverenitet var i fare når Tyskland faktisk allerede hadde  frigjort seg selv  og Europa fra de skumle jødiske bankfamiliene. , våre tyske fettere kjempet for å forhindre spredning av uv og  jødisk bolsjevisme (Kommunisme) over Europa. På ingen måte ville Churchill la det europeiske publikum vite at det ville gitt spillet! Tross hans jødiske bankevenner !! Aldri ”!! trykk lenke

Kogniativ disidans

De døde blant våre soldater ville vende om i gravene sine og vite resultatet av deres innsats har gitt oss rett tilbake i hendene på de samme krigshandlende jødiske vekslerne som faktisk var den virkelige årsaken til den krigen! Fienden inni ! De skumle jødiske bankmennene muliggjorde gjennom sin forurensede ensidige politisk korrekte agenda! Den tyske nasjonen var fri for jødisk gjeld, en fiende av jødisk bolsjevisme og vårt siste forsvar mot den morderiske jødiske oppfinnelsen av Marx som  svepte Europa . Uten å være kjent med dem som allierte for jødisk bolsjevisme, frigjorde ikke våre soldater Europa, men overgav henne til slaveri og kontroll av de jødiske bankforbryterfamiliene.

Hva oppnådde vi

I dag ser disse samme jødiske marxistiske manipulatorene som kontrollerer det antihvite parlamentet og den politisk korrekte ‘regnbue-agendaen’ våre store krigsveteraner  (WWI + II)  som ingenting annet enn en nyttig forlegenhet for å opprettholde holocaust-myten, men  ønsker dagen da den siste dør slik at marxister  kan avslutte sin skryt av ros mot dem. 

Misplassert hevn

Marxisten er i utgangspunktet en feig, men som i motsetning og under statens beskyttelse forkynner aggressivt pasifisme i anarkiens forkledning, er det ikke hans natur å legge vekt på de pliktoppfyllende soldatene som vil ofre alt for å beskytte arven hans. Under og etter andre verdenskrig ble og ble oversvømmet parlamentet med fremmed blod,  parlamentariske marxister og jøder som har klart å legge seg enda mer inn i dag i byer over hele landet. Er det bare et uskyldig tilfeldighet at MI5 1936-37 alene rekrutterte minst 10.000 jødiske agenter etter ordre fra lederen av MI6 Frank Foley som  ga dem lisens til å drepe , bli med anarkistiske eller nasjonalistiske grupper i og rundt Europa for å internere og styrke den forvirrende  dialektikken .

De har stadig rotfestet seg gjennom fredstidspolitikk, som har  gitt dem tilgang til den offentlige strukturen i siviltjenesten som bringer oss alle sammen etter å ha ført oss direkte inn i begrensningene for kulturell marxisme … ‘Politisk korrekthet’!

Churchill rekrutterte jøder i god tid før 1940 fra nyankomne  marxister bolsjevikker som forlot Tyskland og Europa for  å kjempe i og ved siden av våre egne styrker. Han sørget også skjult for at de komfortabelt ble plassert i innflytelsesposisjoner her i Storbritannia lenge før krigen startet.

Ved krigsutbruddet var det rundt 80 000 potensielle fiendtlige romvesener i Storbritannia som man fryktet kunne være spioner eller villige til å hjelpe Storbritannias såkalte fiender i tilfelle en invasjon. Alle tyskere og østerrikere over 16 år ble kalt inn for spesielle domstoler og ble delt inn i en av tre grupper:

‘A’  –  ‘ høye sikkerhetsrisikoer, nummerering i underkant av 600, som umiddelbart ble internert; ( etnisk renset )

‘B’  –  ‘ tvilsomme tilfeller’, som er rundt 6500, som var under tilsyn og underlagt begrensninger;

‘C’  –   ingen sikkerhetsrisiko’, som teller rundt 64 000 som fikk frihet, mer enn 55 000 i kategori ‘C’ ble anerkjent som flyktninger fra tysk ‘undertrykkelse’. De aller fleste av disse var jødiske og marxistiske bolsjevikiske sympatisører og støttespillere.

Resultatet var en godt grunnlagt gruppe klare og villige marxistiske og bolsjevikiske kommunister som støttet en helt annen agenda. Helt motsatt av hva vårt eget folk og soldater ble ledet til å tro at de kjempet for. Vi skulle kjempe under nasjonalflagget for vår egen suverenitet, også der Frankrike og hele Europa! Som faen var vi  det var en total løgn! De allierte jobbet sammen under andre verdenskrig for å fremme planen for en verdensstyring under et marxistisk banner.

Gjennom årene har det gradvis avslørt seg som en jødisk sionister global ideologi, avansert bruk av våpen av  kulturmarxismen i skikkelse av  DEMOKRATI ! åpne alle grenser Kapitalismen ‘En global landsvindel’  

New York-  publikasjonen “Jewish Life” informerte leserne om at antimarxisme er antisemittisme, “Den samme posisjonen:” Anti-marxisme er antisemittisme “vises i New York-publikasjonen” Jewish Voice “, juli og august 1941, side 23. 

Etterfulgt av en skremmende advarsel i et senere nummer av “Jewish Life,” 1941 “Skrap en profesjonell antimarxist, så finner du en antisemitt.” Dette er selvfølgelig ment å bli plukket opp av godtroende eller spineless do gooders … ‘blødende hjerte liberaler’ 

Den første loven som ble vedtatt etter at de jødiske bolsjevikene tok makten i Russland, var at antisemittisme var en forbrytelse som kunne straffes med døden. ” (Izvestia, 27. juli 1918.)

Det er bare en grunn til å feire andre verdenskrig,  og det er ikke for å respektere minnet om døde patrioter! Det er for å styrke offerstatus for jøden og å innpode  deres Hollywood-retorikk om hat og skyld som projiserer fra deres jødiske lanternes “TV”.  

All celluloid hjernevask beholder en underdanig følelse av skyld ikke bare lagt på de  edle tyskerne  og det den jødiske stammen feilaktig sier at de sto for, men å indoktrinere og indusere den europeiske psyken med det samme. Den har blitt brukt til å målrette og smøre enhver motstand mot  jødisk  sionistisk demokrati som  holder oss alle lydige, spesielt resten av den  ubeskyttede europeiske  stammen som kjøper alt.

Kritisk teori

Et jødisk marxistisk teoretisk verktøy som ‘kritiserer’ systemer i det hvite vestlige samfunnet, men som ikke gir en motteori. Dette er grunnen til at Steven Laurence og alle andre  svart rase kortproblemer  bo så lenge i offentlighetens søkelys. Det er ikke fordi de er opptatt av et menneske. Det er for å styrke langsiktig de splittende undertrykkende verktøyene til multikulturalisme som hjelper til å beholde de jødiske sionistiske oligarkene ved makten. Pitting svart mot hvitt som de gjør over hele kloden. Konseptet er evigvarende sammenbrudd og uenighet.

stor hvithai

Det kan også være lurt å vurdere det unaturlige fenomenet til de nye, moderne, svarte ikoniske figurene som løftes i en akselerert hastighet. Å bli favorisert til overlegne innflytelsesposisjoner, eller lukrativt dusje de mer talentfulle hvis de spiller sammen med det skjulte spillet, slik at de får et gjensidig symbiotisk forhold til jødisk  sionisme. Det samme symbiotiske forholdet som  minion pilotfisk har med  haien … sammen rengjøring og klargjøring for sikkerhet, mens de fremdeles tror at de er  gratis … .. når det i realiteten er alt som har skjedd er at jødedommen har gitt sine  svarte  kjæledyr  en splittende  arv mot det europeiske som binder dem i anarki! Dermed snu den svarte saken  ‘ SLAVERY’? inn i en annen Holocaust-myte for å undertrykke jødedommens fiende ……… den  europeiske / kaukasoid  (den ariske)! Nedverdigende den svarte mannen … For hva? …….Prisen på???????? …… .. Race Card !!!!! og en hånd full av pop scat poetiske kjendiser for å angripe det  moralske stoffet  til nasjoner som passer den sionistiske ideologien med deres Kalergi-plan.

Ring gjerder

Siden slutten av andre verdenskrig har nasjonalisme blitt et skittent ord. Hvorfor er det en trussel nå? Det fungerte den gang for å rekruttere for nasjoner til å kjempe mot det vi ble fortalt at det var en ‘fiende’. Hvem drar nytte av å demonisere og gjete oss vekk fra vår europeiske kultur og stammefolk, og mest av alt vår siste forsvarslinje … ‘Nasjonalisme’? Mens kulturen og skikkene til ikke-europeere oppmuntres og finansieres av vertsstaten som inkluderer voldtekter, knivstikk, narkotika og ja! ‘ driter i gata !  

Svaret er helt klart som jeg har sagt før verdenskrigene IKKE var kriger for individuell nasjonal suverenitet. Våre folk ble løyet for og følgelig fikk de seirende jødiske bolsjevikiske lederne (de judiske bankerfamiliene) skjære opp Europa slik de så det hensiktsmessig. Jo større eller mer ‘global’ den jødiske sionistiske ideologien Amerika / GB og den jødiske dominerte EU – jo bredere Shylocks kontrollerende veske, og jo flere sanksjoner blir pålagt for å begrense samfunnet. 1 ……, 2 …….          

Marxismen er totalitær og kan ikke fungere uten at kapitalismen har total kontroll, dette fører uunngåelig til tap av frihet gitt gjennom lukkede grenser Nasjonalisme Sosialisme, derav dens avionisering.

Har noen tenkt å stille dette spørsmålet? Når de plyndrende bolsjevikiske jødene erobret sin medfødte fiende ‘de  europeiske russerne’  (kristne) i 1917, omdøpte de landmassen ‘Sovjetunionen’ og vant deretter WWI / II! Tror du at de i helvete gikk etterpå? Har de bare forsvunnet? vid her 

holohoax

Nei! De har maskert seg siden som  ‘demokrati’ . En vanlig svindel med parlamentarisk marxisme er å kalle partienes sosialdemokrater  osv. Som spiller god politimann dårlig politimann med  kunstige  kalde kriger for å skape en illusjon av splittelse, kontrollert opposisjon. Når  vi tenker på det, eksisterer ikke demokrati. Vi lever innenfor  jødisk sionistisk demokrati,  et talmudisk diktatur for den vandrende jøden, som ikke overraskende gir rett til  dobbelt statsborgerskap  og  lojalitet  til  Israel ( Aliyah ) .

Vurder dette

Å se på det på en annen måte, siden slutten av andre verdenskrig, har Amerika skjult gradvis blitt ‘bolsjevisert’ under jødisk okkupasjon, så en offisiell fusjon blir unødvendig, og her er hvorfor.

vegg

Fra 1941 til 1945 var den amerikanske hæren og den røde hæren militære partnere og jobbet tett i ytterligere tre år for å slakte, etnisk rense utallige millioner hjelpeløse tyskere og andre jødemessige europeere til den lukrative kalde krigen begynte. Plutselig ble disse partnerne “fiender”. I løpet av noen tiår hadde det jødiske bolsjevikiske regimet under dens dekke av ‘Sovjetunionen’ tjent sitt formål og ble sakte oppløst mellom 1989 og 1991. Amerika ble da det kommunistiske monsteret i dekke av såkalt  demokrati  uten motbalanse. Men for navnet er den amerikanske hæren nå den røde hæren fylt med naivt godtroende goy fôr som det jødiske kontrollerte Det  hvite hus sende til fjerne land for å kollapse eller okkupere nasjoner til fordel for jødisk imperialisme og Storbritannia er ikke annerledes. Siden slutten av andre verdenskrig har Europa og Amerika vært under .. fullmaktsregel  .

Hvite hus

Bevisene har blitt spilt ut i full visning i flere tiår, dvs. krigene i Vietnam, Korea, Kina, Cuba … Alle kriger vi har kjempet siden slutten av andre verdenskrig mot marxisme / kommunisme har vært bortkastet tid for europeerne. Hver krig har endt med illusjonen som Vesten mistet da den i virkeligheten var suksessen til illusjonen om å sende europeisk goy kanonfôr til fullmektig, for å øke marxismen / kommunismen og redusere befolkningen i sin goy fiende for de jødiske kriminelle bankfamiliene. Så opplevde vi at Berlinmuren kom ned i 1989 ment å bli sett på som slutten på kommunismen når den i virkeligheten var en utvidelse.

I dag er vi vitne til det kommunistiske Kina (marxismen / kommunismen) landbank og aktiva striper nasjoner over hele planeten Afrika, USA, Canada, India og GB for å nevne noen få. Skjult aktiva stripping for øynene våre. dvs. parker, hager, veianlegg, byråd, boligmasse samt store havneplasser osv. 

I noen tilfeller striper proxy-eiendeler igjen under dekke av vennlige vilkår ‘!, For eksempel  ‘ Twinning ‘

Min forståelse av å tvinne en by som Liverpool med Shanghai som Liverpools  rådsleder Frank Prendergast  gjorde med byen vår i 1997. Shylock i rådhuset har faktisk skjult pantsatt byens eiendeler til det kommunistiske Kina i retur for umulige vilkår for kredittgjeldsslaveri Å vite langsiktig en taktisk  strukturert  mislighold på betalinger vil til slutt levere byen vår til kreditorudyret. Det samme skjer over hele Storbritannia når de deler og gir nasjonen vår til de jødiske ledende globalistene i et jiddisk bakhold. 

Mens forbrukerdrevet Hong Kong , Shanghai og Macau på overflaten ser ut til å være en motsetning til kommunismen. Hvis du ser litt nærmere, avslører det faktisk den klassiske formelen som ble brukt av sionismen for å hengi de få, men til slutt for å undertrykke det indre flertallet ved å bruke disse kapitalistiske landbankene til å selvfinansiere ideologien. Den samme formelen er i spill med Wahhabi Royals som skjuler seg som islam i Dubai når de faktisk er jøder, ikke muslimer.

Spør deg selv hvordan tror du et så lite land som maskerer seg som Israel med deres evig vandrende samfunn ute i diasporaen, har så mye egeninteresserende innflytelsesrik makt på verdensscenen,  og publikum nekter fortsatt å lytte, se eller erkjenne advarslene.

The Jewish Lantern ‘TV’

I de siste 50+ årene blir vi nesten 365 dager i året matet jødisk marxistisk propaganda som fortsetter å sive inn i sinnet til hedningen. Jeg har personlig vært vitne til en kontinuerlig løkke med flere tiår med indoktrinering, og Holocaust-beskyttelsesracketen har vært og er fortsatt deres gratis busstur.

Massene har vært en del av en global re-modifikasjon gjennom jødelanterne ‘TV’, flere tiår med kontrollert medieprogrammering. Jeg beklager ikke at jeg ikke ble overbevist av det jeg ble programmert til å tro i løpet av mitt tidlige liv. Jeg har synd på dem som er, murveggen er i ferd med å treffe dem rett i ansiktet. Heldigvis for tyskerne, har vi fremdeles øyevitne beretninger om  Røde Kors  som kartlegger behandlingen av fanger i disse  leirene  og med rette motsier det vi blir matet med skje. 1 ……,    2….,   3 ……,   4… ..,     5 …….,    6 ……., Etc etc etc

Sannheten var på et tidspunkt forankret dypt i kontrollen av jødisk infrastruktur, men har gradvis dukket opp for å hjelpe til med å sprenge boblen fra deres  lukrative industri  takket være slike som den uoffisielle tenkeren, den avdøde RIP  ‘Ernst Zundel’ som har bidratt til å avsløre deres lukrative kontanter ku for hva det egentlig er! ‘ en giftig illusjon! ‘ som de har trivdes med i flere tiår. Det er nå på tide for jøden å tilbakebetale den utpressede erstatningen tilbake til det tyske folket og beklager den syke racketen.  

Eller kanskje beklager ikke er nok !

Var det hun?

Jeg har reist til Krakow i 2008, gikk på Schindler-fabrikken og det reproduserte  settet fra Auschwitz  , og lyttet og spurte ut byens folk og ansatte selv. Det er et område av historien som  jøden bevisst har innebygd i min samvittighet så mye, så jeg føler at jeg må stille spørsmål ved alt fra den perioden. Hvorfor kjempet og døde slektningene mine i den krigen bare for å gi gave, og forsterket administrative og økonomiske makter til en (((minoritetsgruppe))) som siden har fremskyndet en regnbue av kaos i form av kulturmarxisme / politisk korrekthet i lynets hastighet som har oss til å betale for vår egen død. 

Mosha Sherrat, den tidligere israelske statsministeren, utelukket til jødene drept av sionister for propagandaformål, på en minnestund i 1958,  “ det er nødvendig å ofre de få for å redde de mange “ .

Heldig veske

Regina Steiners valuta fra konsentrasjonsleiren Theresienstadt

Gjennom årene i løpet av min tid i antikvitetshandelen har jeg kommet over mange uvanlige tyske gjenstander. Auschwitz lovlige betalingsmiddel og postkort var to bisarre funn funnet i en av de etablerte antikvitetsbutikkene i  Quiggins .  ‘Overlevende’ er i stand til å kjøpe  gamle samlerobjekter av fengselsleirvaluta  og bildekort fra livet i leirene fra en jødisk bodeeier  Jim Linderman. En økonomi med beboelige levekår i  Auschwitz!  Likevel hadde ikke vi alle blitt fortalt i flere tiår at dette var en dødsleir. Penger antyder at det var et ufrivillig  arbeidleir fylt med politiske fanger som marxister, kriminelle og noen jøder som produserte for krigsinnsatsen. Hvilken nytte ville en økonomi være for mennesker på dødsrad eller kanskje jeg bare drømte og Linderman hadde ikke disse håndgripelige artiklene.

Familiekrigshistorier

Transportstreik

Jeg kan huske at jeg under samlinger hjemme hos Nan hørte alle krigshistoriene til mange gamle hær- og marinevenner som alltid ville ende med å påpeke mistilliten  flertallet av vår befolkning hadde mot  Churchill  under hendelsene i andre verdenskrig . Forakten Churchill hadde mot  Liverpool ble påpekt, og spesielt fremhevet den beryktede Liverpool Transport-streiken i 1911. Churchill fikk sitt Birmingham- politi  sendt inn for å dekke Liverpool, generalstreiken var i hovedsak og de streikende organiserte en morsom dag med familien som endte med at Churchill hans politi i Birmingham    raid festivalen. Bestefar og oldefar var ofre for razziaen og ble hardt skadet, mishandlet for å knulle av Churchills  politi,  så vel som Churchill som dreide marinevåpen mot Liverpool.

Jeg husker at mamma, pappa og bestefar mange ganger sa om Churchill ‘hvis hele krigen handlet om å utslette tyranni, hvorfor fortsatte han ikke videre til Sovjetunionens hovedstad og  stengte den  bolsjevikiske drapsmaskinen for godt! En slik historie handlet om å sende humanitær mathjelp til nordrussen da han i virkeligheten støttet sin  bolsjevikiske  venn og allierte Stalin. Dette pekte på den misvisende taktikken i avispapirene og radiosendingene som brukte ordet  russere  eller sovjeter eller den røde hæren, og som gjør bedraget mer velsmakende for publikum.

Winston Churchill forklarer i sine memoarer hvorfor han skildret Hitler som inkarnasjonen av ondskapen da krigen var på:  “I krigstid er sannheten så dyrebar at hun alltid skal delta på en livvakt av løgner.”  (Churchill i sin bok, “The Second World War”, 5. Book, Vol. II, “From Teheran to Rome”, s. 338)

De usagte jødiske forbrytelsene

“Dere brente stedet ned, gjorde det til en enkelt flammesøyle. Flere mennesker døde der i ildstormen, i den ene store flammen, enn de som døde i Hiroshima og Nagasaki til sammen. ”  –Kurt Vonnegut Jr.

Vonnegut var i Dresden da den ble bombet i 1945, og skrev i 1969 en berømt antikrigsroman, Slaughterhouse Five.

‘ Mer enn 700.000 fosforbomber ble kastet på 1,2 millioner mennesker, en bombe for hver to personer. Temperaturen i sentrum av byen nådde 1600o celsius. Mer enn 260 000 kropper og rester av kropper ble talt. Men de som omkom i sentrum av byen, kan ikke spores. Omtrent 500 000 barn, kvinner, eldre, sårede soldater og dyrene i dyrehagen ble slaktet på en natt ‘

Den sionistiske dukken Churchill, som beordret massakren i Dresden, ble til slutt riddet for sin  bolsjevikiske  støtte. Den kaldblodige grusomheten ved masseutførelsen ble pusset bort av hans biografer, som ikke kunne skrive hvordan en gal mannes ambisjon om  å “imponere” en annen  førte til massedrap på opptil en halv million menn, kvinner og barn.

Så selvfølgelig den usagte av ‘Holodomor’ som vist i denne lenken 1 … ..

Da marxismen sviktet i Vesten, måtte bolsjevikene komme med en annen metode, og derfor introduserte de  Frankfurt-  skolen  i 1923.  Fra denne  kulturelle marxismen  ble utviklet som ble neste bølge for vest. For å sette dette i perspektiv tok jødisk sionisme marxismens ideologi og smeltet den sammen med jødisk psykologi, som kommer fra hodet og arbeidet til Karl Marx og Sigmund Freud. Fusjonen av disse to jødiske sinnene resulterte i det vi nå blir utsatt for i dag, og er grunnen til at fremtiden vår nå svikter. Disse to jødiske sinnene Marx og Freud har avansert den sionistiske maskinen over hele planeten i dekke av det såkalte demokratiet.

Demokrati på et punkt av en jævla pistol = Jewish Jewishist Democracy

Dette har ført oss inn i en  jødisk talmudisk sionistisk ny verdensorden  styrt av et kapitalistisk oligarki av de samme få jødiske elite Det er utrolig når du ser på RT og andre nyhetsprogrammer når verdenshendelser blir stilt spørsmål om, de ser alltid ut til å ha en jødisk representant for å gi råd eller spørsmål om spørsmålet statistisk hvordan i helvete ville det skje så ofte! Under normale omstendigheter ville det bare ikke skje, ikke ved en tilfeldighet ta hensyn til denne lille minoritetsgruppen mennesker som ikke anerkjenner verdensgrenser som vi gjør. Hvem er stammen er tynt spredt over hele verden som beholder dobbelt statsborgerskap til Israel ( Aliyah) igjen er sannsynligheten for at det skjer ved et tilfelle praktisk talt umulig, men som om det ved magi ser ut til å skje i alle politiske øyeblikk. Shylock-media ler av oss. 

Vi er til og med vitne til i dag medieintervjuer av jødiske ledende politiske personer som gjør oss oppmerksomme på den jødiske innflytelsen og deres uunngåelige uttalelser som “Vesten må avtale det de skal gjøre, og de som ikke deretter  TØFF.  Jeg lurer på hva ‘ TOUGH ‘ egentlig betyr på deres språk, om det kommer til å bli som det gamle bolsjevikiske systemet bevisst induserte hungersnød, så vel som masse “forsvinninger” og henrettelser, akkurat som det jødiske bolsjevikiske anfallet av Russland. Lytt til hva denne selvsikre jødiske kabalisten har å si om den europeiske saken i denne  videoen .

Jeg lurer på var de sionistiske EU-gulagene … Bare husk dette! Dagen før andre verdenskrig var det en vanlig dag ! Så dagen før det skjer igjen blir det en  vanlig dag .

Når denne overtakelsen har skjedd, vil du se hvor mange jødiske offentlige og mediefigurer som avslører seg gjennom film, media, byråd, politikere, sivil tjeneste osv … Deres skjulte infrastruktur er enorm, men for øyeblikket blir den ubemerket. Selv om det er allment kjent, har vi en uendelig mengde gentile rådmenn som selv kommer fra store forretningsbakgrunner, og som har narsissistisk ambisjon om å bli valgt som parlamentsmedlemmer, for å representere interessene til deres Blue-chip betalmestere de jobber eller jobbet for. Det er grunnen til at så mange tidligere statsråder ender som direktører eller jobber for massive globale selskaper og store virksomheter når de forlater parlamentet, det er deres tilbakebetalingstid for å representere interessene til deres jødiske bedriftslønnsmestere i stedet for folket mens de var i kontor. Hvor mange flere ‘anti-engelske’ og utenlandske semittiske ledere trenger vi å kolonisere og drepe kulturen vår? Hvorfor har selvforsvar blitt antisemittisk? 

Sett deg selv en oppgave ‘Når du ser på den jødiske lanternen’ TV ‘eller lytter til radiosendingene deres, lene deg tilbake og telle hvor mange  jødiske  programledere, filmregissører, annonser, programledere, barneprogrammer, nyhetskorrespondenter eller rådgivere som blir platformet for våre forbruk. Ubevisst har jeg spilt dette spillet i flere tiår og vil råde andre til å gjøre det samme fordi det er denne infunderte innflytelsen som har indoktrinert og forurenset de naive og uskyldige sinnene til vår intetanende befolkning. Video  av den slags psykologi som brukes på oss fra disse bastards.

når flokken

Nok en gang, hvis du likestiller gjennomsnittsloven til det prosentvise utfallet som favoriserer ‘ martyrløpet ‘, vil sannsynligheten for at det skjer under normale omstendigheter være svært usannsynlig hvis det ikke hadde vært for Shylock Hollywoods og medias ledende hånd. mogul blod linje … Ja Rase betyr noe !! 

 ‘Rase nasjonalisme i europeiske land handler om kjærlighet ikke hat’

‘ Hvis rasenasjonalisme over hele Europa dør, dør  mangfold  med den’

Legg igjen en kommentar