Ut: 100-Dagers Gjenåpningsplan – Inn: Ubestemt COVID-Regime

15. Februar 2021

av Jordan Schachtel

Det hvite hus i Biden har tilsynelatende forsvunnet sine “100 dager” tilbake til normal COVID-19-plan, og har erstattet sitt høyt omtalte løfte for et mer permanent sikkerhetsregime, på forespørsel fra maktfylte tjenestemenn og “folkehelseeksperter” som fortsetter sitt regjerer over det amerikanske samfunnet.

Biden Two Masks

Skoler

Å gjenåpne skoler var stiftet i Joe Bidens 100-dagers COVID-19-responsplan.

“USA er forpliktet til å sikre at studenter og lærere kan gjenoppta trygg, personlig læring så raskt som mulig, med målet om å få et flertall av K-8-skolene trygt åpne om 100 dager,” heter det i planen .

Imidlertid antyder Det hvite hus nå at dette ikke lenger er et oppnåelig mål, og de har senket referanseverdien betydelig.https://platform.twitter.com/embed/index.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1359581498526072838&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2021%2F02%2Fout-100-day-reopening-plan-in-indefinite-covid-regime.html&theme=light&widgetsVersion=ed20a2b%3A1601588405575&width=550px

Med millioner av barn som fortsatt er hjemme, og en landsdekkende barns psykiske helsekrise som skader millioner av amerikanske familier, har Team Biden fullstendig støttet den 100-dagers åpningsplanen for “flertallet av skolene”.

I stedet for å understreke at det haster med å vende tilbake til klasserommet, har Det hvite hus, offentlige helsebyråer og lærerforeninger handlet i fellesskap for å pumpe bremsene når de kommer tilbake til skolen når som helst snart.

Begge institusjonene driver med ren pseudovitenskap og bevisfrie endelige uttalelser for å antyde at det ikke er trygt å komme tilbake til skolene.

Lærernes fagforeninger, som har enorm innflytelse over Det demokratiske partiet, har tatt for seg å kreve løsepenger for $ 130 milliarder dollar i bytte mot deres godkjennelse av en veldig gradvis gjenåpningsplan.

Anthony Fauci på sin side krever nå at kongressen vedtar en stimulansepakke før skolene åpnes igjen.https://platform.twitter.com/embed/index.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-1&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1360986429132840961&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2021%2F02%2Fout-100-day-reopening-plan-in-indefinite-covid-regime.html&theme=light&widgetsVersion=ed20a2b%3A1601588405575&width=550px

Masker

Som en del av 100-dagersplanen understreket president Biden den antatte viktigheten av å ha på seg en maske som en tilsynelatende akselerant til et fullstendig gjenåpningssamfunn.

“President Biden har bedt alle amerikanere om å bruke en maske i 100 dager når de er rundt mennesker utenfor husstanden,” heter det i Biden-planen.

Team Biden har også gått tilbake til den delen av planen. Etter å ha snakket med helsebyråkrater fra regjeringen, krever president Biden nå at amerikanere bruker masker til minst 2022 for å “stoppe spredningen” av coronavirus.

“Du vet at bruk av denne masken det neste året her kan redde liv – et betydelig antall liv,” sa en maskert president Biden ved National Institutes of Health (NIH) denne uken, etter et møte med Anthony Fauci og NIH-direktør Francis. Collins.

“Så jeg ber om unnskyldning hvis du ikke hører meg så tydelig som deg, kanskje du burde.”

“De nye stammene som dukker opp skaper enorme utfordringer, og maskering er fortsatt det enkleste å gjøre for å redde liv. Men vi trenger alle til å maskere seg, ”la Biden til.https://platform.twitter.com/embed/index.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-2&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1360251203469402112&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2021%2F02%2Fout-100-day-reopening-plan-in-indefinite-covid-regime.html&theme=light&widgetsVersion=ed20a2b%3A1601588405575&width=550px

Vaksiner

Den siste komponenten i 100-dagersplanen var å distribuere 100 millioner vaksiner i 100 millioner våpen på 100 dager.

Dette var ikke mye av et høyt mål, da Trump-administrasjonen allerede hadde økt implementeringen til gjennomsnittet per dag som trengs for at Biden-administrasjonen skulle oppnå dette målet.

Videre er vaksineffektiviteten uklar, og “folkehelseeksperter” hevder nå at “nye varianter” kanskje ikke fungerer på noen COVID-19-vaksiner.

Big Pharma-selskaper, akademiske epidemiologer og offentlige helsebyråkrater populariserer sakte ideen om at COVID-vaksinasjon måtte bli en årlig begivenhet, i likhet med influensa.

Hvis Team Biden nettopp hadde fulgt den faktiske vitenskapen om COVID-19-spredningen, ville deres COVID-plan på 100 dager ha vært en oppsummering for suksess, men vi har å gjøre med politikere og byråkrater, som ikke er de mest kompetente menneskene.

Som jeg har forklart i The Dossier , er det flere beregninger som garanterte at denne planen ville ha lykkes. For et raskt sammendrag, se dette avsnittet jeg skrev i desember:

“Gitt at vi nå har overvåket COVID-19 i et helt år, har observatører av pandemien vært i stand til å spore hvordan sesongmessige endringer påvirket spredningen av det nye koronaviruset.

“I løpet av de varmere månedene opplevde USA og alle andre nasjoner på lignende geografisk breddegrad en dramatisk nedgang i tilfeller i tillegg til alle andre beregninger, som sykehusinnleggelser og COVID-19-dødsfall. Dette er ikke noe mirakuløst tilfeldig menneskelig atferd. Det er en vitenskapelig virkelighet. ”

Tilfeller, sykehusinnleggelser og dødsfall vil fortsette å avta, ikke på grunn av menneskelige inngrep, men fordi dette er en årlig forekomst, og åndedrettssesongen vil falme i varmere måneder.

Inhabiliteten til det hvite hus i Biden har resultert i ødeleggelsen av deres 100-dagers COVID-plan, i bytte mot et ubestemt COVID-regime som styres av folket som hjalp oss med å komme i dette rotet.

I likhet med feilene fra den tidligere administrasjonen, har dette hvite hus overlevert makthåndtakene på ubestemt tid til maktfylte statsguvernører, “folkehelseekspert” heksedoktorer og andre inkompetente politikere og byråkrater.AstraZeneca Og Janssen Kunngjør At De Nå Utvider COVID-19-Studier For Å Inkludere Gravide Og Nyfødte BabyerForrige Innlegg

Relaterte Artikler

Astrazeneca og Janssen kunngjør at de nå utvider Covid 19-studier for å inkludere gravide og nyfødte babyer

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

AstraZeneca Og Janssen Kunngjør At De Nå Utvider COVID-19-Studier For Å Inkludere Gravide Og Nyfødte Babyer

HAFHAF15. Februar 2021

28 år gammel Wisconsin helsearbeider hjernedød 5 dager etter andre eksperimentelle Pfizer Mrna Covid Injection

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

28 År Gammel Wisconsin Helsearbeider Hjernedød 5 Dager Etter Andre Eksperimentelle Pfizer MRNA COVID-Injeksjon

HAFHAF15. Februar 2021

36 år gammel Memphis ortopedisk lege Barton Williams - død

KORONAVIRUSNYHETERVAKSINER

36 År Gammel Lege DEAD Uker Etter Mottak Av MRNA Eksperimentell Injeksjon

HAFHAF14. Februar 2021

Bildeforsker analyserer video av tre 'veldig store' gjenstander sett rundt månen

ET UFOERNYHETER

Bildeforsker Analyserer Video Av Tre Veldig Store Objekter Sett Rundt Månen

Legg igjen en kommentar