VI BLIR LURT VENNLIGST LES.

Oppdatert: Jun 29, 2020

Det jeg skal dele vil være bekreftende for noen og sjokkerende for andre. Som mange av dere vet, har jeg vært ekstremt dedikert til å undersøke hva som har skjedd i verden, på så mange nivåer siden mars. Jeg må forstå fullt ut hvorfor så mange ting ikke har gitt mening for så mange av oss. Jeg undersøker ALT daglig for å lete etter svar og for å utdanne meg selv. Jeg har avdekket mange ting. Det jeg deler med deg i dag er det største jeg har avdekket som beviser at Covid ble planlagt og henrettet. Dette er ikke en konspirasjonsteori. DETTE ER EN FAKTISK PLANLAGT SAMMENSVARIGHET. Dette er rett opp fakta rett fra nettstedet til menneskene som planla dette. Det er rett på nettet på vanlig side! Men de fleste vet ikke at det er der, og de fleste forstår sannsynligvis ikke dybden av det med mindre noen bryter det ned for deg. Som jeg skal prøve å gjøre i dag. Jeg har innsett at jobben min ikke er å vekke noen. Jobben min er å vekke meg selv. Men min plikt er å dele det jeg har lært. Jeg har tenkt lenge på om jeg skulle dele dette fordi jeg vet at det vil være veldig vanskelig for noen å forstå. Men jeg føler at hvis jeg ikke deler, er jeg villedende og i samsvar. Så jeg må dele det jeg har funnet. Jeg skal prøve å holde dette enkelt, ta ut noen av mine meninger, ta ut følelsene mine, og bare holde meg til fakta, som er det som skjer i vår verden HAR PLANLAGT FOR ÅRTIDER. Som vi vet har det kommet mange store uoverensstemmelser om Covid, spesielt den siste uken alene. Fargete tester, forfalskede tall, manipulert statistikk, leger og forskere som snakker ut, lockdown som ikke gir mening, spådde tall HELT FEIL ….. vi er alle klar over. Det er også spørsmålstegn ved hvordan viruset oppsto. Det er imidlertid tydelig 100% at det er et virus av noe slag, og det er fortsatt et mysterium hvem som blir berørt, hvem som dør, og hvem som ikke gjør det (selv om mange av oss i helsefaget har teorier om hvorfor dette skjer).Dette bestrides ikke. Nå opptøyene. Det ser ut til å være mange uoverensstemmelser med den svarte mannen som ble myrdet, var han virkelig den han sa at han var, døde han egentlig, var den mannen virkelig en politimann, jobbet de virkelig sammen, hvorfor ble kisten hans stengt, hvorfor var det til og med en stor begravelse tillatt med politikere og kjendiser når folk over hele verden nektes begravelser akkurat nå,hvorfor fikk protester plutselig lov til å skje da vi en uke tidligere fikk beskjed om å IKKE gå utenfor, hvorfor var det opptøyer, hvorfor var det to grupper (fredelige demonstranter mot destruktive opptredere), hvor kom opprørerne fra, hvorfor ble murstein plantet overalt ….. så mange ting blir sagt om situasjonen for hva som er sant og hva som ikke er sant. Tenk om alt vi trodde vi så ikke var sant. Tenk deg om vi er blitt lurt, og media (og regjeringen) svir deg til å tenke og føle på en bestemt måte … noe å tenke på sikkert, men jeg vil gjerne holde meg til fakta i dag. ** (Sideanmerkning: Har du undersøkt hvem som eier hovedstrømmemediet? DU BØR. Fordi det hele er knyttet til det som skjer her.) Alt jeg har funnet her og delte tok meg 24 timer å undersøke …… Jeg har lest IKKE-STOPP for å finne ut av dette. Og dette er bare toppen av isfjellet … Jeg har funnet informasjon som beviser at Covid ble planlagt, tenkt ut og implementert som røykskjerm for noe annet. Det er ingen teori av noe slag ….. DET ER RETT PÅ NETT FOR ALLE Å SE. HELE HELE ELABORATE PLANEN ER RETT PÅ NETT FOR ALLE Å SE. Har du hørt om Agenda 21? Undersøk det. Jeg har ikke tid til å gjøre alt arbeidet for deg, jeg kan bare peke deg i riktig retning og la deg se selv. Nøkkelpunkter jeg vil dele som jeg har funnet på forskningen min: Agenda 21, opprettet i 1992, har blitt utført av frivillige organisasjoner finansiert av fremmede land, og grupper som “Open Society Foundation” (George Soros) + Bill & Melinda Gates Foundation. Et hovedmål med Agenda 21-initiativet er at hver lokal myndighet skal tegne sin egen lokale Agenda 21. Siden 2015 er bærekraftige utviklingsmål inkludert i den nyere Agenda 2030 . Undersøk dette også. Det offisielle navnet er FN-AGENDA 2030 FOR BÆREKRAFTIG UTVIKLING. ** Du kan også sjekke Agenda 21-programmene som er implementert i byen din eller byen din ved å søke i Agenda 21 og navnet på byen din i Google. ** Jeg har gitt en lenke her slik at du kan lese alt: https://sustainabledevelopment.un.org/post2015/transformingourworld FNs agenda 2030, vedtatt i 2015 og sterkt promotert og finansiert av Gates Foundation , består av 17 mål for bærekraftig utvikling [aka Green New Deal] som skal oppnås innen året 2030. Soros & Rockefeller er også finansierer her. Overraskelse, overraskelse. (Gates er også den største private giveren til Verdens helseorganisasjon, et FN-byrå.) Nedenfor er en liste der regjeringen / enheten / organisasjonen Bill og Melinda Gates Foundation er oppført som en partner: https: //sustainabledevelopment.un. org / partnership / partners /? id = 2224 Det er veldig viktig at du vet at dette ble endret og opprettet i 2015. New York, USA, 13. juni 2019– “World Economic Forum og FN undertegnet i dag en Strategic Partnership Framework som skisserer samarbeidsområder for å utdype institusjonelt engasjement og i fellesskap fremskynde gjennomføringen av 2030 Agenda for bærekraftig utvikling.” https://www.weforum.org/press/2019/06/world-economic-forum-and-un-sign-strategic-partnership-framework På overflaten ser dette veldig bra ut. Det ser vakkert og fantastisk ut! Det ser ut som alt vi noen gang har drømt om, ikke sant? Men det er mer enn øynene, og når det først er dissekert, avslører det globale regjeringens overtakelse av alle nasjoner over hele kloden, og demonterer suverenitet, eiendomsrett, privatliv, matsystemer og mer. Dedokumentet avslører kodeord for en fascistisk agenda fra bedriftens myndigheter, drevet av globalistiske selskaper som Monsanto og DuPont. (Dere vet alle hvordan jeg har det med Monsanto). Hvis du leser gjennom all denne informasjonen og ønsker å diskutere fordeler og ulemper med meg, er jeg alt for det. Men i dag vil jeg holde meg til fakta, ikke meninger. OK, neste trinn. World Economic Forum som ble opprettet for å støtte Agenda 21, nå Agenda 2030. https://www.weforum.org/covid-action-platform Den ble opprettet i 1971. For 50 år siden. Bill Gates er tilknyttet begge parter, FN og også World Economic Forum: https://www.weforum.org/agenda/authors/bill-gates I 2018 uttaler World Economic Forum: “The multi-stakeholder approachdefinerer kjernen i 2030-agendaen og bærekraftsmålene : ” vi er alle sammen i dette.” (Vent litt … høres kjent ut? Har vi ikke hørt denne setningen bli sagt om og om igjen siden Covid startet? “VI ER ALLE I DENNE SAMMEN ??” Dette er ikke en tilfeldighet.) På overflaten, nettstedet ser fantastisk ut. Slående! Vakker! Alle ordene og misjonsuttalelsene vi vil høre !! Det er en handlingsplan for å støtte og implementere FN-AGENDA 2030 FOR BÆREKRAFTIG UTVIKLING. Jeg BEDER deg om å registrere deg på nettstedet (alt du trenger å gjøre er å sende e-postmeldingen din, tar 1 min). På denne måten kan du se hele planen for GLOBAL STYRING. Hva betyr det? Det betyr den nye verdensorden der det ikke er grenser, bare 1 regjering og bare 1 verden. DET ER DETTE HELE HANDLINGSPLANEN OG -STEDET ER FOR. Det er en ekstrem tankesprengende omfattende plan for å endre hele vår verden slik vi kjenner den. Når du begynner å gå inn på dette VELDIG-DYBDE NETTSIDEN, MERKNER DU MANGE MANGE TING. (Jeg vil også legge til at jeg allerede har brukt over 24 timer på å undersøke dette nettstedet og sannsynligvis ikke engang 1/3 av veien. På toppen av det endres det hver eneste dag). ** (Du trenger ikke å tilbringe 24 timer her for å forstå det, siden jeg veldig enkelt har lagt ut dette for deg, bare å følge lenkene og lese og utforske, og komme med dine egne konklusjoner. Jeg har gjort alle jobbe for deg for å gjøre dette enkelt for deg å navigere.) DENNE NETTSIDEN ER HELT MASSIV. Det må være … det er hele systemplanen for å endre hele vår verden. Jeg BEDER deg om å registrere deg på nettstedet (alt du trenger å gjøre er å sende e-postmeldingen din, tar 1 min). Når du klikker på en lenke, er det mange tentakler for hvert emne. Når du graver dypere, er det mer enn 200 lenker per tentakel. Det slutter aldri! Det fortsetter bare og går! Og alt henger sammen !! Hvorfor? Fordi det er en hel, omfattende, grundig plan for å endre HELE verden! Ingen detaljer er ikke tatt opp. Jeg har bokstavelig talt allerede brukt 24 timer på dette nettstedet på å forske og har knapt skrapet overflaten. Og det hele starter med Covid-siden. Covid-siden starter reisen til verdensglobilisering. Se selv VENNLIGST. Når du har gått på nettstedet, går du til den faktiske Covid-siden. https://intelligence.weforum.org/topics/a1G0X000006O6EHUA0?tab=publications Dette er beviset du trenger. SE PÅ COVID. SE UT hvor mange emner det er. Hvert emne har over 200 underemner. Hvert emne relaterer seg deretter til hvert enkelt emne og sektor du kan tenke på i vår verden. Det er umulig at dette ble laget i år, eller til og med i fjor for den saks skyld. UMULIG. “Global Governance” og “The Fourth Industrial Revolution” har blitt planlagt ut i tiÅR. Jeg ber deg sterkt om å gå på siden deres, registrere deg og se etter deg selv. Det kalles den nye verdensorden. Eller en verdensregjering. Én verden, én regjering, ingen grenser. Den ene regjeringen har full kontroll over oss alle. Kunstig intelligens, å kontrollere virksomheten vår, maten vår, pengene våre. Ikke noe privatliv, ingen frihet. I am not going to argue if it’s good or bad because I know many of you will say it’s good for the world. I mean it is certainly created under the guise of helping eradicate the worlds problems, particularly climate change. Discussing the merits, pros & cons of this, is another conversation. Today I want to just stick to the facts, and is that this GLOBAL GOVERNANCE HAS BEEN PLANNED, and if you go through this site very carefully you can see it all for yourself. I am not conjuring anything up, everything is there for you. To be honest, it is very fascinating. Years and years and years of elite masterminds coming together to think of how to take over the world on this website. There is no way this elaborate plan to TOTALLY TRANSFORM OUR WORLD, WITH EVERY SINGLE DETAIL PLANNED, just happened. And if you go on the site, you can BLATANTLY SEE: https://intelligence.weforum.org/topics/a1G0X000006O6EHUA0?tab=publications Covid er bare det første trinnet for å sette i gang planene. Covid er bare et utgangspunkt for å starte prosessen med verdensherredømme. Du kan åpenbart se at Covid er opprettet her for å sette i gang forandring, for å endre hele vår verden slik vi kjenner den. Hvordan vi gjør alt. Gå til siden og se selv. Den har planene for de neste 10 årene, frem til 2030 på hver eneste side. For å sette i gang slike RADIKALE planer har historien bevist ting for oss: En redd og splittet verden er lettere å dominere. Å drepe økonomien og avfolking er hvordan du får en hel verden til å oppføre seg og starte fra bunnen av. Den nye verdensorden: tørk skiferen ren, og start vår nye verden sterkt fokusert på kunstig intelligens. GÅ TIL NETTSTEDET OG KONTROLLER FOR DEG SELV.https://intelligence.weforum.org/topics/a1G0X000006O6EHUA0?tab=publications Husk at ordene deres er “feel good words” designet for å vinne oss over. Jeg vil påpeke det nedenfor på bildene. Men som jeg sa, om det er bra eller dårlig er ikke diskusjonen akkurat nå, poenget mitt i dag er å vise deg hva som har vært planlagt i over 50 år. Alle dataene og videoene på sidene oppdateres daglig og støtter propaganda for å støtte den nåværende fortellingen som støtter verdensovertakelsen. Så husk at du må være i stand til å forstå språket deres og hva som virkelig blir sagt. (Jeg måtte lese noen ting om 10 ganger for å virkelig forstå hva bunnlinjen var, eller også for å virkelig forstå hva de adresserte ikke). Når du går gjennom nettstedet, må du også merke deg hvordan hvert enkelt emne og CIRCLE faktisk er designet for å se ut som koronaen! Dette er ikke sammenfall. Dette er fordi hvert eneste tema for verdensovertakelse STARTER med corona). Her går vi … sørg for å se på tentaklene, deretter underemnene. Husk at hvert underemne har mer enn 200 flere nivåer å gå gjennom. Du gjør matte.

Her er noen skjermbilder for å markere nøkkelord:

GLOBAL STYRING betyr en regjering. (Legg merke til hvordan de til og med skrev på første linje at “nasjonalistisk tilbakeslag har gjort dette vanskelig”. Det er “det vekket folk”). Du kan tydelig se hvordan dette ene regjeringssystemet til venstre påvirker alle de andre temaene og tentaklene, og hvert emne går ned 200 nivåer. Se nøye, SE COVID DER ?? Det er fordi dette er planlagt. Se også 5G, Anti-Globalism, “The Great Reset, Transnational ACTORS, Civic Participation, Artificial Intelligence & Robotic, Human Cyborgs …… dette er så langt jeg har fått på 24 timer … så mye Igjen, poenget mitt akkurat nå er ikke at dette er bra eller dårlig, mitt poeng er at dette er planlagt. ( spørsmål om: Hvis GLOBAL STYRING er så bra, hvorfor må de da lyve for oss om det? Jeg mener at hvis det virkelig er til fordel for planeten, er det ikke en bedre måte å gjøre dette enn å forårsake død, smerte og ødeleggelse? Og hvis de lyver nå, hva lyver de ellers om?) KOMPLEKSITETENE PÅ DENNE NETTSTEDEN ER MINDBLASTENDE & NØDVENDIG.

NESTE vil jeg nevne: “4th Industrial Revolution” og “The Great Reset”. Kjenn disse vilkårene. Begge disse sidene handler om hva som skjer når de overtar oss etter Covid. Se hvor intrikat dette er. DETTE ER PLANLAGT. Les sammendraget til høyre. Forklarer hva de gjør: “å bruke Covid til å utnytte revolusjonens kraft til å endre økonomien” …… ” preget av en sammensmelting av teknologier som slører linjene mellom den fysiske, digitale og biologiske sfæren” .. …. “I sin mest pessimistiske, dehumaniserte form, kan den fjerde industrielle revolusjonen virkelig ha potensialet til å” robotisere “menneskeheten og dermed frata oss vårt hjerte og vår sjel.” (dette er direkte fra nettstedet!) “Den fjerde industrielle revolusjonen vil endre ikke bare det vi gjør, men også hvem vi er. Det vil påvirke vår identitet og alle spørsmålene som er knyttet til den: vår følelse av privatliv, våre forestillinger om eierskap, våre forbrukermønstre, tiden vi bruker til arbeid og fritid, og hvordan vi utvikler karrieren vår, dyrker ferdighetene våre, møter mennesker og pleier relasjoner. Det forandrer allerede helsen vår og fører til et “kvantifisert” selv, og raskere enn vi tror det kan føre til menneskelig forstørrelse. “ JEG MENER RIKTIG DET BEVISER HVA DETTE ER !!

Se på hvor intrikate hjulene er. DETTE ER PLANLAGT. MERKNAD HVORDAN KOBLER LENKER TIL Hvert enkelt hjul. DET ER FORDELT ER PORTEN TIL DENNE NYE WORLD-BESTILLINGEN. Se på “The Great Reset” -beskrivelsen nedenfor …… MULIG for at det er skrevet ennå hvis dette var nytt. Også dette: ” Det er et presserende behov for globale interessenter å samarbeide om samtidig å håndtere de direkte konsekvensene av COVID-19-krisen. For å forbedre verdens tilstand, starter World Economic Forum” The Great Reset. “

Se på disse tidslinjene jeg fant om historien til FNs møter. (nå som du vet hva den “fjerde industrielle revolusjon” og “stor tilbakestilling” er, se på årene)

Også på forskningen min fant jeg at kunst av New World Order / One World Government agenda er å fjerne kravet til merking av mat og å begrense og til slutt forby salg av alle naturlige helseprodukter !! Til slutt vil det ikke være tillatt å spise fra naturen. De vil gi oss Monsanto-mat utelukkende fokusert på et bestemt antall proteiner og karbohydrater. Dette er alt her når du graver dypt. Denne damen gjør en video for å lede deg gjennom hele prosessen: (Jeg anbefaler på det sterkeste at du ser på dette og går gjennom det med henne. Det er veldig nyttig, da dette er et veldig INTRIKATT DOKUMENT SOM HAR DESIGNT I I OVER 50 ÅR) MÅ SE! ! UTDANSE DEG SELV! YOUTUBE TUTORIAL : https://www.youtube.com/watch?v=ngPWYl6hH9U COVID er bare en røykskjerm for å starte global styring. Dette er hva som skjer.

På min omfattende forskning fant jeg disse EYE-OPENING uttalelsene / info: ** Vet du om Event 201? Undersøk det. Bill Gates & World Economic Forum Simulated Coronavirus Outbreak 6 uker før første sak i Wuhan. Samtidig forekomst?

“En omfattende plan for omorganiseringen av det menneskelige samfunn.” ~ (med referanse til Agenda 2030 som ble skrevet i 2015) Agenda 2030 handlingsplan utarbeidet av FN og undertegnet av 178 regjeringer. Målet er å avfolke menneskeheten fordi “vi er for mange”. Den fremmes av eliten som en måte å “redde planeten” og implementert av regjeringer over hele verden. “Dette er året da verdensledere må samarbeide med alle sektorer i samfunnet for å reparere og styrke våre samarbeidssystemer, ikke bare for kortsiktig nytte, men for å takle vårt dype rotte risikoer, “~ (oppgitt på World Economic Forum i januar 2020) “Den nåværende store overbefolkningen, nå langt utenfor verdens bæreevne, kan ikke besvares av fremtidige reduksjoner i fødselsraten på grunn av prevensjon, sterilisering og abort, men må oppfylles i nåtiden ved å redusere antallet som for tiden eksisterer. Dette må gjøres på alle måter som er nødvendige ”. ~ FNs uttalelse “En total verdensbefolkning på 250-300 millioner mennesker, en nedgang på 95% fra nåværende nivå, ville være ideell”. ~ Ted Turner, FN “ Er ikke det eneste håpet for planeten at de industrialiserte nasjonene kollapser? Er det ikke vårt ansvar å få til det? ” ~ Maurice Strong, generalsekretær for FNs styreleder for Earth Summit da han leverte en offisiell uttalelse. (2015)

Vi må ri på dette problemet med global oppvarming. Selv om teorien om global oppvarming er feil, vil vi gjøre det rette når det gjelder økonomisk politikk og miljøpolitikk. ”~ Timothy Wirth (president, FNs stiftelse). Legg merke til at Mr. Wirth er like opptatt av økonomien som han er med miljøet! “Verden i dag har 7,7 milliarder mennesker. Det er på vei opp mot omtrent ni milliarder. Nå hvis vi gjør en virkelig god jobb med nye vaksiner, helsevesen og reproduktive helsetjenester, kan vi senke det med kanskje 10 eller 15 prosent. ” ~ Bill Gates “Vaksiner, for Bill Gates, er en strategisk filantropi som gir næring til hans mange vaksinerelaterte virksomheter (inkludert Microsofts ambisjon om å kontrollere en global vac ID-virksomhet) og gir ham diktatorisk kontroll over global helsepolitikk – spydspissen for bedriftens nyimperialisme.

Gates besettelse av vaksiner virker drevet av en messiansk overbevisning om at han er ordinert for å redde verden med teknologi og en gudlignende vilje til å eksperimentere med livet til mindre mennesker. “~ Robert Kennedy Jr. Hovedtyngden av menneskeheten har blitt brukbar. Vi var gode mot eliten da de kunne utnytte vårt arbeid og nyte fruktene av menneskehetens talenter. En tredjedel av jobbene som nå utføres av mennesker, vil bli erstattet  av programvare, roboter og smarte maskiner innen 2025, ifølge en spådom fra informasjonsteknologi. forsknings- og rådgivningsfirma Gartner. Roboter krever ikke mat, helsemessige fordeler og krever heller ikke en minstelønn. Bruken av robotikk for å erstatte mennesker vil bare fortsette å utvide, ifølge Ray Kurzweil, ingeniørdirektøren i Google. Kurzweil forventer at innen 2029 vil roboter ha nådd menneskelige nivåer av intelligens og funksjonalitet. Mange eksperter spår at disse robotene vil sette folk ut av arbeid, og dette er akkurat det vi finner. Innen 2030 vil det ikke være noen 100% naturlige babyer lenger. Alle babyer vil bli programmert. ~ (dette ble uttalt i en video fra WEF) Og så denne bisarre uttalelsen som jeg faktisk sjekket 4 ganger. Han skrev dette i 1978 i sin bok: ” Ingen vil gå inn i den nye verdensordenen med mindre han eller hun vil gi et løfte om å tilbe Lucifer. Ingen vil gå inn i New Age med mindre han vil ta en LUCIFERIAN-innvielse.” – David Spangler, direktør for Planetary Initiative United Nations

(Se over hvordan de nevner “sivil ulydighet” de snakker om menneskene som motstår globalisme. Her kan vi også finne mye informasjon om sensur (som for tiden foregår som vi vet for ALLE som snakker mot fortellingen … som meg selv som har hatt mange innlegg som mangler på min FB og IG). MÅ SE !! UTDANSE DEG SELV! YOUTUBE TUTORIAL : https://www.youtube.com/watch?v=ngPWYl6hH9U I et nøtteskall: Agenda 2030 til “Transform the Verden ”skal bygges på ruinene og ødemarken til verdensøkonomien for kontroll over våre liv. De beveger seg raskt mot målet om å eliminere individuelle nasjonalstater; kontrollere individuelle handlinger og tørke eierskap fra privat eiendom fra jordens overflate. Målet deres er å gjøre oss alle “like” i de samme kjedene. Agenda 2030 fremmes av elite som en måte å “redde planeten” og implementeres av regjeringer over hele verden. Bill Gates delte til og med sitt syn på hvordan man kan oppnå dette målet ved vaksinasjoner og andre midler i et TedX-foredrag. (Jeg er sikker på at vi alle har sett videoene hans over hele nettet).

Avsluttende notater: Jeg gravde meg dypt inn i forskningen min da jeg er forpliktet til å finne ut hva faen foregår i vår verden. Det er min plikt å dele mine funn med alle som vil lytte. Sideanmerkning: Jeg har også funnet ut at Amerika i 2018 har nektet å være en del av Agenda 2030 fordi Amerika vil beholde sin suverenitet. “Rundt om i verden må ansvarlige nasjoner forsvare seg mot trusler mot suverenitet ikke bare fra global styring, men også fra andre, nye former for tvang og dominans.” Jeg kunne skrevet mye mer om dette når jeg undersøker dette hver dag, men jeg vil lagre det til neste gang. HVA KAN VI GJØRE? VAKNET.

DEL DENNE MELDINGEN.

MENNESKER TRENER Å VITE VI BLIR SPILLET & MANIPULERT.

Jo flere mennesker vet, jo mer kan vi stoppe dette. Bill HR 6666, mandatvaksiner, mikrochips og 5G (for å starte) er designet for overvåking + kunstig intelligens for å spore oss til enhver tid. 12. mai 2020 sier Dr. Fauci til og med “Det er ingen garanti for at en COVID-19-vaksine vil være effektiv.” Forstår du hva som skjer her … de forteller oss at det ikke er noen garanti, men vi må fortsatt ta det? Kan du se hvordan dette ikke gir mening? ** Følg: Robert Kennedy Jr. The Highwire med Del Bigtree Dr. Sherri J. Tenpenny Dr. Rashid Buttar London Real som avslører alle løgnene med ekte vitenskap og leder massive bevegelser for å stoppe regningsportene og den store PHARMA fra å flytte fremover med mange av tingene som er knyttet til denne agendaen. Vi må snakke og stå opp. Vi må alle tenke klart og operere fra et sted med enhet og kjærlighet ….. det er slik vi legger opp planene deres. De vil ha oss redde og splittede. De vil ikke ha oss mektige, og vi er mektige når vi får kunnskap og vi jobber sammen med kjærlighet og respekt. Jeg beklager hvis denne informasjonen er vanskelig for deg, men det er min plikt å fortelle deg og advare deg om hva som skjer. Jeg har håp om at vi kan endre løpet av dette! Og jeg tror det ikke er en tilfeldighet at vi alle ble født i denne tiden av en grunn. Vi har alle vår del i dette. Å be om fred og iverksette tiltak er veldig nødvendig akkurat nå. Og bare så du vet, folk våkner overalt! Det er en stor bevegelse rundt om i verden for å stoppe dette! Og den vokser hver dag! Jeg er så takknemlig for alle dere. Jeg tror kjærlighet og sannhet alltid vinner til slutt. Det kommer til å bli rotete før det blir bedre, men sannheten vil vinne til slutt. Hold deg sterk, hold vibrasjonene høye og utstrål kjærlighet. Det er hva verden trenger. Vi trenger alle å heve vibene, en person om gangen. Jeg er her for å støtte folk hvis de trenger det. Send meg beskjed når som helst.

Legg igjen en kommentar