KATASTROFALT VINTERVÆR RAMMER NÅ USA NÅDELØST

EKSTREMVÆR “ANGRIPER” I DISSE DAGER ALLE MIDTSTATENE FRA NORD TIL SYD AV ARKTISK KULDE SAMT SNØ- OG ISSTORM, SOM ETTERHVERT FORFLYTTER SEG TIL ØSTKYSTEN

De som tenker at “været kan vi ikke gjøre noe med”, de har gått ut på dato. Været har blitt manipulert med siden 1960-tallet, og har inngått i arsenalet av våpen i “den stille krigen med lydløse våpen”. Om en snøstorm er så “stille” av seg, er ikke poenget, men at den foregår uten mistanke om at noen mennesker står bak, gjør jo at ingen alarmeres. Det været som raser igjennom USA nå, er mer ekstremt enn noen gang i historien, så varsellampene bør ringe kraftig. Vi snakker om at sørstatene helt ned til Mexico-grensen får ekstremt “Karasjokk vintervær”! Det er mer enn bare unormalt… Guvernøren i Texas var ute med en nødmelding, og ba alle forberede seg på dette ekstremværet og holde seg hjemme. De fleste menneskene i disse områdene bor i enkle, uisolerte hus. De fleste har kanskje air-contition, som anses nødvendig, men det er tvilsomt om noen har varmepumpe – som altså virker motsatt vei – ved kulde. Varmekilder anses nok også som overflødigheter for de fleste…. De fleste har kanskje bil, men den har bare sommerdekk. Den har ingenting å gjøre på veier som er islagt av underkjølt regn, eller en plutselig snødybde på opp til 60 cm… De siste dagene har mange hundre biler braket sammen på motorveiene i enorme, katastrofale kjedekollisjoner pga. veiis. Det skal jo legges til at få sjåfører i dette geografiske området har sett snø før, og iallfall ikke har snøring på hvordan bilen oppfører seg på slik glatte… Forestill deg å være fastlåst i denne situasjonen…! Jeg har nå vært igjennom flere værmeldingskanaler. De fleste er temmelig sjokkerte over hva de ser på værkartene sine, for dette skal ikke være mulig. Likevel så går de igjennom det de ser. Så melder de været, men de forklarer det ikke…. Det skal jeg forsøke meg på her. Årsaken forklares ut fra en høytrykks vortex som ligger på grensen mellom Canada og USA, som tvinger de kalde jetstrømmene ned i lavere luftlag og tvinger den normale vest-øst luftstrømmen over nordstatene til å ta en lang sving sørover helt til kyststatene i sør, før den svinger nordover igjen, – fortsatt i lavere luftlag, til de når østkysten… Ref. værbildene under, men utstyr deg med temperaturkalkulator, for temperaturen oppgis i Fahrenheit… Når det på det ene kartet oppgis temperaturer ned til -55`F, så representerer det -48`C. I tillegg kommer vind, snø og is i mengder… Da blir det perspektiver vi ikke kan forestille oss… Selv om dette er forbigående vær, så snakker vi dog om to runder med vinterstormer over flere dager. Jeg tør ikke forestille meg utfallet av dette, men ber for alle som rammes. Hvordan kan dette været skapes, om ikke det virkelig er menneskeskapt? Jeg tenker meg HARP og DARPA våpen, som skytes opp som en laserstråle og varmer opp ionisfæren på et lokalt område. Det vil tvinge de normalt stabile luftstrømmene til å endre kurs. Ved strategisk å varme opp ett spesifikt område til de får skapt en tilstrekkelig stor nok massiv skyformasjon i denne høyden, som spinner rundt seg selv slik at det tvinger luftstrømmene nedover i luftlagene og så langt sørover de vil. Andre er velkommen til å bidra med bedre forklaring i kommentarfeltet, om de mener de har bedre kvalifiserte forklaringer. Hvorfor skal de utsettes for slikt vær? Man skulle tro at “the power to be” ville prioritere å støtte klima-narritiven om stadig høyere temperaturer… Men, nå har f.eks Texas oppført seg veldig illojalt overfor den globalistiske maktstrukturen ved å støtte Trump den senere tiden. Dette kan være straffen… Men, dette er selvsagt bare mitt gjett.Vi får følge med og se hva våre nyhetskanaler gjør ut av det. Foreløpig sier de absolutt ingenting, selv om fatalitetene pågår. Undertrykking av nyheter, bekrefter også mistanken om at dette katastrofeværet er menneskeskapt.

 

Legg igjen en kommentar