Det tyske parlamentet ratifiserer Agenda ID2020 og Bill Gates ‘”vaksinasjonspakke” for global avfolking02/14/2021

29. januar ratifiserte det tyske parlamentet implementeringen av Agenda ID2020 , den neste fasen av den globale utrullingen av Mark of the Beast ble innledet på baksiden av Wuhan coronavirus (COVID-19) “pandemi”.

Dette sentraliserte generelle elektroniske datainnsamlingsprogrammet vil profilere alle innbyggere i Tyskland og gi tilgang til alle myndighetsorganer, politiavdelinger og tre bokstaver, samt til den private sektoren.

Opptil 200 poeng med informasjon, og muligens mer etter hvert, vil bli inkludert i programmet. Disse inkluderer folks bankkontoer, shoppingvaner, helseregistre, inkludert vaksinasjonsjournaler, politiske tilbøyeligheter og sannsynligvis til og med datingvaner.

Hvis regjeringen kan bruke det mot deg, vil Tyskland huse det i Agenda ID2020-databasen, som ble designet av ingen ringere enn milliardær-eugeniker Bill Gates som en del av hans “vaksinasjonspakke.”

Støttet av Rockefeller Foundation, Accenture, World Economic Forum (WEF) og Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI), tar sikte på å injisere hvert menneske med mikrochips som kan fjernadganges ved hjelp av 5G og påfølgende 6G-teknologier. .

Programmets private partnere inkluderer mange Big Pharma-navn som Johnson & Johnson (J&J), GlaxoSmithKline (GSK), Merck & Co., og selvfølgelig Bill & Melinda Gates Foundation.

I følge Peter Koenig, som skriver for Global Research (Canada), er ID2020 i ferd med å bli “vaksineimplantert” og “eksternt tilgjengelig av EM-utstyrte datamaskiner, roboter eller algoritmer.”

“Vedtakelsen av Agenda ID2020 må fortsatt godkjennes av det tyske forbundsrådet, men det er liten sjanse for at rådet vil avvise det,” forklarer Koenig.

Sveitses Agenda ID2020-merke for dyret som skal stemmes om i begynnelsen av mars

I det nærliggende Sveits vil velgerne ha sjansen 7. mars til å godkjenne landets versjon av Agenda ID2020, et helelektronisk identifikasjonssystem som vil knytte “alt til alt til hver enkelt borger.”

Skulle tiltaket passere, planlegger den sveitsiske regjeringen å outsource forvaltningen av programmet til privat sektor, noe som betyr at narkotikaselskaper, store banker og forsikringsselskaper vil kjøpe og selge folks private data for fortjeneste.

I fremtiden vil programmet sannsynligvis inkludere en implanterbar brikke med innebygde radiofrekvenssendere (RF) som vil bli brukt til å spore mennesker, samt administrere økonomien og tildele dem betalingskreditter for arbeidet de gjør slik at de kan fortsette å Kjøp og selg.

Tidlige studier av slik teknologi har allerede funnet sted i avsidesliggende landsbyer i Bangladesh, der fattige mennesker ble injisert med mikrochips under dekke av å være “vaksinert”.

Dette er akkurat den typen ting som Bill Gates og andre folkemordssykdommer vil se implementert over hele verden. Hver person vil til slutt måtte ID-chippes og “vaksineres”, og 5G / 6G-systemene som installeres på hvert kirketak og hjørnelysstolpe vil bli brukt til å programmere og kontrollere denne globale flokken av nye verdensordensvesener.

Alt dette er selvfølgelig med det formål å holde folk “trygge” mot kinesiske bakterier. Det er rett og slett ingen annen måte å holde “viruset” på avstand, insisterer eliten.

“Med et elektromagnetisk felt og med 5G / 6G EM-bølger som tillater innganger og tilgang til data i kroppen din – er kontrollen til hver enkelt nesten komplett,” advarer Koenig. “Den” nesten “refererer til den planlagte tilgangen til hjernebølgene dine.”

“Dette skal skje gjennom et hjernecomputergrensesnitt (BCI), kalt Neurolink – utviklet av Elon Musk. Den presenterer et grensesnitt av elektroniske bølger med den menneskelige hjerne som da vil ha blitt konvertert til et elektromagnetisk felt (EMF), slik at den kan motta digitale kommandoer som vil påvirke vår oppførsel, eller kan slås av – RIP – som kanskje er mest praktisk for Global Cabal. ”

Flere av de siste nyhetene om Wuhan coronavirus (COVID-19) svindel finnes på Pandemic.news .

Kilder til denne artikkelen inkluderer:

GlobalResearch.ca

NaturalNews.com

Legg igjen en kommentar