Geoengineering Watch Global Alert News, 13. februar 2021, # 288

13. februar 2021 

Dane Wigington
GeoengineeringWatch.org

Overskrifter på politisk teater og rekordkaldt vær i USA har tatt sentrum. Er det faktisk nøyaktig målet for kontrollerne? Den økende desperasjonen av kraftstrukturen manifesterer seg i utallige former, CV-19-scenariet og den fortsatte opptrappingen av klimatekniske operasjoner er to kjerneeksempler. Bill Gates har gitt nye advarsler om hva som kommer for oss alle. Hvordan vet Mr. Gates alltid? Hvorfor ser han så ofte gledelig ut når han gir slike advarsler? Vil majoriteten av den amerikanske befolkningen fortsette å ignorere den bredere horisonten? Den siste delen av Global Alert News er nedenfor.

Alt er nødvendig i  den kritiske kampen for å vekke befolkningen til det som utspiller seg på mange fronter, vi må få hver dag til å telle . Del troverdige data fra en pålitelig kilde, få stemmen din hørt. Bevisstgjøringsinnsats kan utføres fra din egen hjemme-datamaskin.
DW

Geoengineering Watch har gjennomført vår første partikeltesting noensinne. Filmopptak av fly- og laboratorietestprosesser er omtalt i  “The Dimming” , en banebrytende dokumentar som for tiden er i produksjon. Denne dokumentarfilmen vil gi svar og bevis på pågående klimateknikk / værkrigsoperasjoner. Nedenfor er et nytt 12+ minutters innsiktssegment om den kommende filmen.

10 svar på Geoengineering Watch Global Alert News, 13. februar 2021, # 288

 1.  Jim S sier:14. februar 2021 klokka 07:21Så mange distraksjoner, hvor skal man begynne? Jeg leser jevnlig den ukentlige spalten til pastor Chuck Baldwin. Tidligere i år inneholdt en av kolonnene hans med tittelen “A Lie Pitched from Hell” et CDC-dokument om “RT PCR Diagnostic Panel” som opprinnelig ble publisert i juli 2020. Det uttales at det ikke var noen “isolater” av Covid 19-viruset tilgjengelig. Dette var inneholdt på side 39 under “Ytelsesegenskaper”. Etter å ha undersøkt rapporten på nytt, fant jeg ut at den ble oppdatert den 12-1-2020. Ikke lenger viste “Performance Characteristics” på side 39, men det ble vist på side 42. Det ble fortsatt hevdet at det ikke var noen isolerte prøver av viruset per 12-1-2020. Det fortsetter å beskrive en simuleringsprosess.Konklusjon:Det påståtte Covid 19-viruset er ikke blant de isolerte virusene som CDC har et utvalg av. Hvis CDC ikke har noen eksempler på en verdensomspennende pandemi, hvem gjør det da? Gitt at virus er isolert og vaksiner er utviklet på dette grunnlaget, hva er Covid 19-vaksinasjonene basert på? Fremtredende leger og forskere, det vil si eksperter har uttalt i protokollen at dette ikke er vaksiner i det hele tatt. De identifiserer dem riktig som en “genterapi-prosedyre”. Selvfølgelig vil disse ekspertene aldri være på MSM-produksjoner for å gi råd til massene om den virkelige tilstanden. Så har du årlige influensainfeksjoner nesten utryddet. Hmmm. Koble prikkene folkens!CDC 2019-nCoV sanntids RT-PCR diagnostisk panel – bruksanvisning (fda.gov)Svare
 2.  Andrew Shaw sier:13. februar 2021 klokken 18:59Hei dansker,Jeg har bodd på Lake Huron i Nord-Michigan i 15 år. Stranden min er i en lys farge og gikk i bare føtter hele sommeren til 2019, da sanden var så varm i omtrent 5 dager av sommeren at den ville brenne føttene. I fjor sommer hadde minst 10 dager sand nok til å skålde føttene. Vi får se hva denne sommeren bringer. Jeg mistenker at vi opplever eksponentiell forfall av ozonlaget. Jeg lurer på om de rett og slett slutter å spraye og ser om været kan slå seg tilbake til føregangsoppførsel. Jeg antar at de ikke vil.Svare
  •  Ingen sier:14. februar 2021 kl. 1:27I sørøst, selv om vinteren, på solfylt dag, må du dekke over huden din. Det vil bokstavelig talt brenne armene og ansiktet ditt. Du bør se alle trærne her ute hver sommer der toppen av trærne er svidd ut som om de har blitt truffet med ild.
 3.  f reps sier:13. februar 2021 klokken 17.38Danes dystre utsikter for menneskehetens skjebne; som et resultat av pågående Geoengineering-aktiviteter er basert på harde fakta. Den amerikanske offentlighetens utænkelige respons på misbruket som er besøkt vårt land, ligner oppførselen til en fryktelig misbrukt kone i hendene på en grusom mann. “Gulf of Tonkin” -alarmen {som ennå ikke er forklart} resulterte i dødsfallet til nærmere seksti tusen unge amerikanere; men vi murret godkjenningen vår. Iraks nylige “Weapons of Mass Destruction” (ingen noen gang oppdaget) resulterte i hundretusener av drepte uskyldige i Midtøsten; samt ti tusen amerikanske ungdommer drept; sammen med lemlestelse av titusenvis til. Ikke en gang et kikk fra Preikestolene. Den “nye fienden” er Covid 19. Og akkurat som trofaste hunder; vi stiller opp for å bli injisert med noe gift som vil ødelegge kroppene våre; når vi fortsetter å “takknemlig” slikke hendene til de som faktisk dreper oss. Vi er ikke annerledes enn de hundene i primitive kulturer som så kjærlig ut i Mesterens øyne; da kroppene deres ble revet på en skikkelig måte for mat. Hvor trist. Svare
  •  Ingen sier:14. februar 2021 kl. 1:34 Rettelse vennen min. Jeg ser for deg siden det ble utgitt et opphold der forskere som studerer fødsels- og dødsfrekvenser og så videre frigjør sine funn av studiene sine i løpet av mange år i omtrent 15 år, og landet Irak. På grunn av mange faktorer kunne ikke det eksakte dødstallet oppnås, men bare estimeres. De anslår at det var mellom 1 og 3 milliarder mennesker som døde på grunn av George W bush og hans krigsgang i Irak, og jeg tror at antallet som kom opp med det var det mest sannsynlige antallet faktiske sivile tap fra det USA, de gode gutta, gjorde mot Irak, var omtrent 2,4 millioner sjeler. Dette er ikke militært, dette er sivile tap av militæret vårt.I sørøst, selv om vinteren, på solfylt dag, må du dekke over huden din. Det vil bokstavelig talt brenne armene og ansiktet ditt. Du bør se alle trærne her ute hver sommer der toppen av trærne er svidd ut som om de har blitt truffet med ild.
 4.  Raymond sier:13. februar 2021 klokken 17.05Den andre natten var det 17 grader og luftfuktigheten var på 89%! Uten varsel om frossen nedbør. Hvordan er det menneskelig mulig?Med ekstrem bitter kulde får  du alltid super lav relativ fuktighet! Men med Geoengineering får du tydeligvis unntak fra disse reglene.Mandag kveld er det spådd -14 grader og en vindkjøling på -23 grader! Men bare syv dager senere påfølgende mandag, sier prognosen at det vil være 80 grader, med en varmeindeksverdi på 88 grader!Det er en forskjell på hvordan det vil føles for menneskekroppen, på 111 grader! … på bare veldig kort tid, mellom de vanvittige tallene.En gang til. Hvordan er det til og med menneskelig mulig? Skal geoengineering klimakontrollere bruke samme teknikk, for å varme opp stratosfæren opp med 100 grader for å skyve polarhvirvelen ut over Atlanterhavet? Som de gjorde i Arktis opprinnelig?I løpet av de neste fem dagene vil det være kaldere her enn det har vært … på over 42 år, og vi forventes å se to store snøstormer. Å gi oss mer snø enn vi har sett på nesten 80 år!Som alle så med 133 bilmasseulykker, hoper seg opp på en frossen motorvei øst for Fort Worth. Vi er helt uforberedt på Blizzards i denne delen av Texas. Panhandle og West Texas ja. Men ikke her!Svare
 5.  Ingen du vet sier:13. februar 2021 klokken 16.20Sykehuset som jeg jobber med startet vaksinekampanjen for å fortelle dette at det ville være frivillig og bare for de som ønsker det. I de påfølgende ukene begynte de å samle opp retorikken og bli mer og mer aggressive med å presse alle til å få denne vaksinen. Min personlige religiøse tro er ikke kompatibel med eksperimentelle vaksinasjoner. Jeg vil ikke være noen marsvin eller genetisk vitenskapelige eksperiment. Jeg fikk en advokat som har erfaring med konstitusjonell og føderal arbeidsrett og la min sykehusadministrasjon merke til at absolutt ikke vil ta vaksinene deres, og at jeg har juridiske og konstitusjonelle rettigheter til fritt å praktisere min religiøse tro. Jeg fortalte dem at jeg formelt påkalte disse konstitusjonelle rettighetene. Jeg gjorde det klart at advokaten min og jeg er klare til å fortsette rettslige skritt i tilfelle de noen gang gir mandat til denne eksperimentelle vaksinen under trussel om suspensjon av sykehusprivilegier. Administrerende direktør for sykehussystemet mitt la ned og skrev det skriftlig at de ikke ville mandat vaksinen. I årevis hadde jeg hatt et religiøst og permanent unntak for deres årlige mandatinfluensavaksiner på grunnlag av min religiøse tro. Så i dette tilfellet har jeg en oversikt over mange år der jeg konsekvent har opprettholdt min konstitusjonelle rett til fritt å uttrykke min religiøse tro, og jeg har det skriftlig at sykehussystemet mitt konsekvent har bekreftet at konstitusjonell rett til fritt å praktisere min religion pr. den første endringen av loven om rettigheter. Administrerende direktør for sykehussystemet mitt la ned og skrev det skriftlig at de ikke ville mandat vaksinen. I årevis hadde jeg hatt et religiøst og permanent unntak for deres årlige mandatinfluensavaksiner på grunnlag av min religiøse tro. Så i dette tilfellet har jeg en oversikt over mange år der jeg konsekvent har opprettholdt min konstitusjonelle rett til fritt å uttrykke min religiøse tro, og jeg har det skriftlig at sykehussystemet mitt konsekvent har bekreftet at konstitusjonell rett til fritt å praktisere min religion pr. den første endringen av loven om rettigheter. Administrerende direktør for sykehussystemet mitt la ned og skrev det skriftlig at de ikke ville mandat vaksinen. I årevis hadde jeg hatt et religiøst og permanent unntak for deres årlige mandatinfluensavaksiner på grunnlag av min religiøse tro. Så i dette tilfellet har jeg en oversikt over mange år der jeg konsekvent har opprettholdt min konstitusjonelle rett til fritt å uttrykke min religiøse tro, og jeg har det skriftlig at sykehussystemet mitt konsekvent har bekreftet at konstitusjonell rett til fritt å praktisere min religion pr. den første endringen av loven om rettigheter.Jeg sa til administrerende direktør at jeg er et sykehussystem at han og jeg ikke ville ha noe vev så lenge han fortsatte å respektere kroppens hellighet og mitt valg om å ta mine egne beslutninger om hva som går inn i kroppen min. Det andre de bryter med det, vil advokaten min og jeg sende inn en formell føderal klage til EEOC, kommisjonen for likestilling. I så fall ville EEOC forsøke å megle etter avtale med Hospital. Hvis det ikke lykkes, og sykehuset nekter meg privilegier på sykehus basert på at jeg følger min religiøse tro, vil vi gå rett til føderal domstol.Det er på høy tid at alle praktiserer fredelig ikke-motstand, men samtidig tørker klar linje i sanden og gjør det klart at de ikke vil overholde og ikke vil følge med dette tyranniske systemet lenger. Folk har viktige juridiske og konstitusjonelle rettigheter, og jeg må reise meg og påkalle den risen og gjøre det klart at de ikke vil bli tvunget til å gjøre ting mot deres religiøse tro. Det er på tide å kaste undertrykkelsesåket og stå opp for våre gudgitte friheter og tro.Dr. Martin Luther King jr. Prinsippet om fredelig ikke-motstand, som Jesus og har gjort mange andre mennesker gjennom historien. Det er på tide å varsle disse menneskene om at vi ikke vil overholde.Covid-19 har en overlevelsesrate høyere enn sesonginfluensa. Dødeligheten av covid-19 er i gjennomsnitt under 0,1%. Dødelighetsgraden for sesonginfluensa er i gjennomsnitt omtrent 0,1%.Mange leger-forskere kommer nå ut og snakker åpent om farene ved denne eksperimentelle vaksinen.Jeg er 100% for folk som får denne eksperimentelle vaksinen, hvis de ønsker å gjøre det. Det må imidlertid være frivillig og aldri obligatorisk.Når administrerende direktør i Pfizer går på rekord og sier at han ikke vil ta sin egen vaksine, hadde folk bedre oppmerksomhet.Svare
 6.  V. Susan Ferguson sier:13. februar 2021 klokken 13:53Nok med Amerikas ‘takk for tjenesten’ -kulturen. Det er svik, ikke patriotisme.Våre tjenestemenn og kvinner blir alltid misbrukt og villedet. Fordeler som prioritert ombordstigning for flyselskaper vil ikke løse det…. Våre lands militære blir kontinuerlig misbrukt, og ingen mengder pyroteknikk, flaggsvinging, prioriterte ombordstigning for flyselskaper, rabatt nachos, klistremerker eller militære flyover kan løse det. I to tiår har den amerikanske regjeringen bevisst sendt sine tjenestemedlemmer til selvforevridende og selvdestruerende kriger.
  Det er ikke patriotisme – det er svik.
  … fascinerende at mange lærere aldri vil utsette barn for grafiske bilder av døde soldater i klasserom, men de samme elevene kan bli villedet i dagslys, ved skolehus som ble de facto rekrutteringsstasjoner? Følgelig kunne amerikanske ungdommer uforvarende bli de veldig døde kroppene.
  Informert samtykke er en kritisk komponent av respekt. Og hvis samfunnet vårt tror detbilder av amputerte eller døde sivile – og statistikk om selvmord, posttraumatisk stresslidelse eller narkotikamisbruk – er for eksplisitte for publikum som er yngre , kanskje militæret bør slutte å rekruttere barn.
  … en undersøkelse fra The Washington Post og Kaiser Family Foundation rapporterte at krigene i Irak og Afghanistan “har forårsaket psykiske og emosjonelle helseproblemer i 31% av veterinærene  – mer enn 800 000 av dem.”
  I en av de største undersøkelsene som var tilgjengelige for veteraner etter 9. september, hadde  “40% av de spurte veteranene vurdert selvmord minst en gang etter at de ble med i militæret” og omtrent 20 veteraner og tjenestemedlemmer i aktiv tjeneste begikk selvmord daglig de siste årene – en virkelig svimlende figur. Det er “flere selvmord hvert år enn de totale amerikanske militærdødsfallene i Afghanistan og Irak,” som et redaksjonssjef i New York Times karakteriserte det.
  Skilsmisse, alkohol, narkotika, depresjon,  endeløs “zombie” medisinering for å redusere endeløse utplasseringer – hele ni Alt dette burde løftes før noen amerikanske verver, men vi vet ikke om et eneste tilfelle der en rekrutterer diskuterte risikoen ved militærtjeneste.
  På samme måte, fordi det er et av de mest traumatiske, svært personlige elementene i kamp, ​​bør rekrutter erkjenne at Amerikas krig mot terror har resultert i dødsfall, ofte voldelige, av mer enn 100 september sivile fra Afrika til Sentral-Asia. I siste forstand tilbyr krig bare unødvendig lidelse. Uvitenhet om det onde er mer unødvendig.
  Samlet sett virker byrder og risikoer subtile og blir lettere avvist. De fleste innbyggere foretrekker å avverge øynene enn å se krig gjennom ærlige linser av frykt, apati, uvitenhet og skyld. Pentagon virker forøvrig ganske fornøyd med denne ordningen.  http://www.informationclearinghouse.info/56304.htmSvare
 7.  BBB sier:13. februar 2021 klokken 13:50Re. Mr. Gates: Det er et psykologisk begrep kjent som ‘duping glede’. Han kan være en lidende. I mellomtiden lider vi alle. Ja, hvordan visste han at “covid-1984” var nært forestående? Han og kona smiler begge og foreslår at hvis vi ikke har respektert den nåværende såkalte pandemien, ikke bekymre deg. Den neste vil få oppmerksomheten vår, så disse to sier. Svare

Legg igjen en kommentar