Svindel med virologi og vaksiner – hvorfor Coronavirus ikke er smittsom.

Denne artikkelen bekrefter også det jeg nevnte tidligere i et intervju med Dr. Andrew Kaufman og kan leses her: https://bakomkulisserna.biz/2020/05/16/dr-andrew-kaufman-en-lakare-taler-ut-hemlighet-logner-falska-nyheter-coronavirus/


Bildet kan inneholde: mulig tekst som leser HVA ER VIRUSEN? VIRUS (EXOSOMER) den

Jeff G
https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/fcjwrg/the_deception_of_virology_vaccines_why/

Dette innlegget har til hensikt å gå inn i hjertet av selve virologien og vaksinasjonen, og hvilken vaksinasjon som støttes av – hele virologien og vaksinevitenskapen avhenger av  en  ting –  at virus er smittsomme stoffer som forårsaker sykdom. Uten denne teorien ville ikke vaksiner være “effektive” eller “fungere” i folks sinn. Uten virusteorien ville vaksiner smuldre opp som et korthus. Jeg vil vise pseudovitenskapen bak teoriene som støtter virologi og de store problemene med den.

For det første er virus ikke levende organismer eller levende mikrober. De har ikke luftveier, og de har heller ikke en kjerne eller fordøyelsessystem. Virus er  ikke  levende og virus er  ikke  smittsomt. Frykten bak for eksempel Coronavirus er fullstendig uberettiget. Glem alt du tror du vet om virus og bakterier. Du løy også.

 • Virologivitenskap er basert på studiet av virus, men det er ingen reelle bilder av viral aktivitet (bortsett fra en nylig utgitt (2018) kortfilm av et HIV-virus som bare viser 20% av virusteoriprosessen). Slike bilder er bare 3D-animasjon og modeller. Scientific Encyclopedia  sier at virus er oppnådd for eksperimenter med ekstremt kraftige sentrifuger som må bygges spesielt. Virus er så små at de har et gjennomsnitt på 0,1 mikron i størrelse for et typisk virus.
 • Observasjon av virus er iboende mangelfullVirus observeres i cellekulturer / petriskåler:Cellekulturer dyrkes under kontrollerte forhold utenfor sitt naturlige miljø, og holder cellene kunstig i live av væsker som er giftige og skader mobilaktivitet. I et slikt sterilt miljø kan ikke celler bruke alle sine normale rengjøringsmetoder som de ville gjort i menneskekroppen.Disse prosessene er:
  • Fagocytose  (og alle dets prosesser)
  • Bakteriell
  • Svamp
  • Parasittisk
  • Viral  (virus)
  I prosessene med fagocytose absorberes cellulært rusk og dødt og døende vev for å eliminere dem fra kroppen. Det er bakterier som først og fremst utfører denne prosessen i stor grad – hovedsakelig som rengjøringsmidler. Sopp og parasitter er nødvendig når det er nødvendig i spesielle tilfeller, og i denne prosessen kan små mengder virus brukes til å følge alle andre prosesser. Alle disse prosessene er i live, men virus  ikkevid liv. I en sådan konstgjord miljö där celler hålls levande men inte friska av serum kommer celler att degenerera och deras virala vaktmästare kommer att bli framträdande. Virus multiplicerar inte på egen hand. När de läggs till fruktbara petriskålar som upprätthåller cellens livslängd visas inga ytterligare virala proteinstrukturer. Först när celler tillsätts finns multiplikation av virala proteinstrukturer. Detta beror emellertid på att petriskålen inte är den rätta eller sunda miljön för celler, och därför uppstår viralt avfall. Detta beror på att celler måste tillverka virus för att rensa sig själva i en sådan giftig miljö eftersom de inte har tillgång till hela deras rengöringsprocesser som skulle inträffa i kroppen. Jag kommer att visa varför—Merk: Virus er nødvendig for å oppløse dødt og døende vev når vevet er så giftig at levende mikrober ikke kan spise og eliminere disse vevene, avfallet og celleavfall uten å bli forgiftet til døden.Når ville viral aktivitet bli fremtredende?Som sagt kan virus følge disse prosessene i små mengder. Men virus vil bare bli fremtredende når alle disse andre prosessene i stor grad er drept på grunn av:
  • Miljøtoksisitet
  • Forurensing
  • Kjemisk oversvømmelse
  • Dårlig luftkvalitet
  • Dårlig vannkvalitet
  • Dårlig matkvalitet
  • Ernæringsmessige mangler
  • Feil kombinasjon eller valg av mat
  • Medisinsk behandling, for eksempel antibiotika og medisiner
  Når et legeme har en høy grad av toksisitet, vil bakterier som spiser giftig død og vevet bli forgiftet til døden. Når kroppen er på et slikt punkt med systemisk toksisitet, der bakterienivåer og alle levende mikrober i kroppen har redusert eller blitt drept på grunn av ovennevnte årsaker, vil kroppen trenge hjelp av virus for å rense seg selv. Når kroppen ikke kan bruke mildere metoder, for eksempel forkjølelse (vanligvis bakteriell), vil den bruke ikke-levende proteinløsningsmidler som kalles virus. Jeg vil vise hvorfor dette  er  det eneste logiske svaret.Virus  hjelper til med å konsumere og eliminere stoffer i små partikler som deretter kan drives ut gjennom slimhinner, gjennom huden eller gjennom tarmkanalen. Celler produserer virus når vevet deres er så giftig at fagocytter, parasitter, bakterier og sopp ikke kan hjelpe til med å rense, reparere og regenerere vev og væsker. Vitenskapen sier feil uten bevis for at virus stammer  utenforkroppen, “kutt” deretter RNA eller DNA i cellen, og repliker deretter mens du angriper celler uforklarlig. Hvis dette var sant, ville virus replikere på ubestemt tid og til slutt angripe alle sunne celler, men de gjør det ikke. Vi vet at antistoffer, en type hvite blodlegemer, regulerer viruset. Det er ingen videobevis for at virus kaprer celler, med unntak av 3D-gjengivelser og animasjoner basert på teori.Den faktiske opprettelsen av virus  (forenklet syn)  :Last opp bildeIllustrasjonen over viser hvordan virus faktisk produseres. Dette viser de grunnleggende forenklingstrinnene for å lage virus. Vitenskap hevder feilaktig at virus replikerer seg selv. I virkeligheten er det selve cellen som produserer viruset. Legg merke til hvordan viruset er laget av en sunn celle, men ikke ødelegger det. RNA og / eller DNA blir gitt av vertscellen for å oppløse spesifikke stoffer i kroppen. Hvis dette ikke var tilfelle, ville viruset ødelegge cellen som skapte det, men det gjør det ikke. Viruset frigjøres, noe som skader deler av cellen, men ikke ødelegger det helt. Cellen kan da reparere seg selv i tide. Celler konspirerer som en enhet for å rense seg selv og miljøet slik at ny mobilaktivitet kan blomstre.Fremgangsmåte for å lage et virus:
  • Virale proteiner, en del av genomet i den levende kroppen som er tilstede i hver celle som bestemmer hvilken type proteiner som skal opprettes av en celle kalles til handling.
  • Virusproteiner som er tilstede i cellen kommer inn i cellekjernen. Virus produseres i full form i cellen og sekvenseres / kodes via RNA / DNA-vertsdirektiver.
  • Viruset forlater kjernen og blir værende i cellen til den forlater cellen.
  • Viruset frigjøres av cellen, som skader en del av cellen, men ikke ødelegger den.
  • Virus skifter hver 72. time. Virusreplikasjon fortsetter og hver 72. time tømmes den første stammen, og et helt nytt sett med virus produseres deretter av celler for å fortsette arbeidet fra forrige til prosessen er fullført.
  Hvordan virus blir til – de virkelige prosessene til virusetVirus infiserer ikke sunne stabile celler. De løser opp døde og forråtnede celler og vev og oppløser dem slik at ny celleaktivitet kan blomstre. En god analogi: Fluer vises på død materie, men er ikke dødsårsaken. De er rensemidler som bryter ned død materie. På denne måten fungerer virus og bakterier på samme eksakte måte i kroppen. Uten rengjøringsmidler på jorden for å rydde opp i avfall, ville jordens luft bli giftig. De samme prosessene utføres i kroppen på et mikroskopisk makronivå. Vitenskapen sier det motsatte av hva virkeligheten dikterer for oss gjennom vår egen observasjon av naturen. Dette er umulig fordi kroppene våre er mikrokosmos av hvordan naturen fungerer utenfor kroppene våre. Forutsatt at det motsatte av dette strider mot vår observerbare natur og er dumt.Når det er sagt, når de normale pleierfunksjonene i kroppen i stor grad har blitt redusert og blitt drept på grunn av systemisk toksisitet, kan celler ikke lenger opprettholde seg selv. Røde blodlegemer samles som en hel enhet for å redde seg selv og konspirere for å rense seg ved å lage løsemiddel-proteinkonstruksjoner (virus) som demonterer og bryter ned døde og døende celler, celleavfall, vev og fremmed rusk. Celler produserer virus i  sin fulle formmobilnettet. I denne prosessen produseres virus direkte i cellen ved bruk av eksisterende viralt protein i cellen og genomet og innebygd / kodet med RNA og / eller DNA av vertscellen. Cellen frigjør viruset, som deretter reguleres av hvite blodlegemer gjennom kodingen (antistoffer) som overvåker virusets prosesser. Dette gjør at virusaktiviteten kan kontrolleres og reguleres riktig.Disse to funksjonene er kombinert som en prosess og fungerer ikke hver for seg. Når cellen først frigjør dette viruset, blir cellen delvis skadet, men ikke ødelagt. Viruset, som er mange, forbruker og oppløser dødt, døende og fremmed vev, rusk, usunne celler og mobilavfall. Denne prosessen tar tid avhengig av giftigheten som er involvert. Effekten av eliminering er symptomene som oppleves ved forkjølelse eller influensa. Virus bryter ned disse stoffene i små partikler som deretter kan utvises via slimhinner, hud og tarm. Når prosessen er fullført, blir kroppen sterkere, så lenge personen ikke fortsetter å forgifte kroppen sin ytterligere. Hvis han eller hun gjør det, vil en slik ekstrem avgiftning alltid forekomme.Virale fakta:
  • Virus kan ikke komme inn gjennom huden eller øynene. Slike vektorer fungerer ikke fordi slimhinner og immunsystem kaster små mengder fremmede proteiner som virus.
  • Virus kan ikke komme inn gjennom sår fordi vi blør utover, ikke innover.
  • Virus “eksisterer” ikke utenfor petriskål eller en levende kropp.
  • Virus kan ikke fungere uten en vertscelle som produserer og koder dem, og virus kan ikke replikere uten en vertscelle.
  • Virus “infiserer” ikke eller “invaderer” celler. De lever ikke for å gjøre det i utgangspunktet. Virus løser nesten aldri levende vev, med mindre det under spesifikke omstendigheter som polio og degenerative sykdommer i nervesystemet der metaltoksisitet er til stede.
  • Virus ‘primære funksjon er å løse død materie.
  • Celler produserer forskjellige virusstammer, avhengig av tilstanden til vevet som er involvert.
  • Det er 320 000 virusstammer som er iboende i menneskekroppen, og hver celle inneholder viral proteinmakeup for å produsere hver stamme når kroppen trenger det.
  • Virus sekvenseres / kodes av blodceller via RNA / DNA for å bryte ned spesifikt dødt og døende vev og avfall. Virus er veldig spesifikke proteinstrukturer.
  • Hoste, nysing og spyting er ikke en vektor for overføring av virus. Spytt og slimhinner bryter ned slike partikler. Huden er heller ikke en vektor fordi virus ikke kan krysse døde hudlag.
  • Den eneste måten å få et virus utenfor naturlige midler er gjennom direkte injeksjon (vaksine) eller blodtransfusjoner av en pasient som har et virus. Men i slike tilfeller analyserer kroppen bare det som fremmed vev som må elimineres. Fordi viruset ikke har sin opprinnelse i kroppens vert, vet ikke kroppen hvilken tid og sted viruset vil være aktivt, og har heller ikke nøkkelen til å dekode det (RNA eller DNA kodet av cellen) og kan ikke finne tiden for sin aktivitet. Som sådan blir den analysert som et fremmed stoff som må elimineres. Proteinløsningsmidler (virus) produseres med varierende styrke for å kaste avfallet hvis levende mikrober ikke kan eliminere det.
  • Virus er et resultat av intern giftighet forårsaket av miljøet. Virus er sykliske hos dyr. Virus lever av avfallsprodukter i blod og vev. I løpet av året, etter sesongen og klimaendringer / temperaturendringer, vil kroppen dumpe mye giftstoffer i blodet for fjerning. Noen av disse giftstoffene er så giftige i naturen, slik som kvikksølv, formaldehyd og andre kjemiske biprodukter, at levende mikrober ikke kan spise og eliminere dem uten å dø. Ikke-levende proteiner produseres deretter av hver celle på det tilsvarende stedet i kroppen der denne rensingen er nødvendig. Disse giftige stoffene demonteres og brytes ned av virus slik at kroppen kan eliminere dem ved å gjenopprette homeostase.
  • Den eneste måten virus kan brukes som biologiske våpen er gjennom injeksjon, punktum. Det er mulig at slike kunstige virusstammer inngår i vanlige eksisterende vaksiner, og dette bør ikke utelukkes som en mulighet, men som tidligere nevnt, gjenkjennes ikke virusstammer utenfor kroppen. Imidlertid kan menneskeskapte stoffer som injiseres, utformes for å fremkalle ekstreme reaksjoner hos mennesker via forskjellige nivåer av vevsterilisering og hjelpestoffer.
  • Virus kan ikke krysse arter, dvs. fra dyr til menneskeheten. Det er umulig for mennesker å utvikle dyreinfluensa – A. Fordi virus ikke er smittsomme og B. Fordi animalsk RNA / DNA ikke er kompatibelt med humant RNA / DNA. Den eneste måten å observere dyrevev i blodet er ved å injisere dyrevev, som kommer inn i blodet, ved å omgå fordøyelseskanalen. Først da vil grisevev, fuglevev eller noe slikt dyrevev vises i kroppen. Når dyrekjøtt forbrukes av et menneske, blir det omdannet til menneskelig vev. Menneskelige celler kan ikke produsere dyreceller eller virus. Hvis vi utvikler virus, er de menneskelige virus. Selv om dyrevirus “kapret” humane celler, kan ikke humane celler produsere dyrevirus.
  Her vil jeg vise de viktige forskjellene mellom det som nå er adoptert i vanlig vitenskap, kjent som ‘Germ Theory’ og Antoine Béchamp ‘Terrain Theory’:
Last opp bilde
Tabelldiagram av Mister Seun Ayoade. Forskjellene mellom kimteori og terrengteori, JOJ Nurse Health Care. 2017; 4 (2): 555631.

Coronavirus er et luftveisvirus produsert av celler i lungene og luftveiene for å rense seg for systemisk toksisitet.

Et slikt forkjølelsesvirus forekommer og fungerer som følger:

–  Coronavirus MERS-CoV (2019-nCoV)  er en type akutt luftveissyndrom (SARS) med milde til influensalignende symptomer. SARS er forårsaket av menneskeskapt miljøtoksisitet.

Kjemisk giftige stoffer fra luften puster inn i lungene og luftveiene  >  Giftige partikler lander på overflaten av lungen og de væskefylte sekkene i lungene (alveoler) der de ikke kan frigjøres eller oppløses av levende mikrober på grunn av deres toksisitet og natur  >  Spesifikke ikke-levende proteinløsningsstrukturer (virus) produseres deretter av celler i luftveiene for å bryte ned og bryte ned disse stoffene i lungene  >Mild influensalignende symptomer oppstår vanligvis, inkludert hoste og feber, som setter i gang rensings- og helingsprosessen. Hoste gir blod og næringsstoffer til luftveiene. Symptomene knyttet til fjerning er det som skjer under SARS. Slike luftbårne giftige stoffer er forårsaket av forbrenning av plast, formaldehyd og fabrikk-smidd luft, som inkluderer en rekke svært giftige biprodukter. Eldre individer med allerede svekket immunforsvar er utsatt for mer avansert avgiftning av respiratorisk virus og vil utgjøre de fleste dødsfall. Denne sykdommen kan vokse til millioner på grunn av tette populasjoner som i Kina inhalerer slik luft daglig. Dette betyr ikke at det er smittsomt – det er det ikke.

De fire  hovedtrinnene for å lage Coronavirus:

 • Kjemisk giftige stoffer fra luften inhaleres i lungene og luftveiene.
 • Giftige partikler lander på overflaten av lungene og de væskefylte sekkene i lungene (alveoler) der de ikke kan frigjøres eller oppløses av levende mikrober på grunn av deres toksisitet og natur.
 • Spesifikke ikke-levende proteinløsningsstrukturer (virus) blir deretter laget av celler i luftveiene for å ta fra hverandre og bryte ned disse stoffene i lungene.
 • Mild influensalignende symptomer oppstår vanligvis, inkludert hoste og feber, som setter i gang rensings- og helingsprosessen.

Følgende bilder viser endringene i forurensningsnivået den siste måneden, som sammenfaller med en nedgang i antall virussaker:

Last opp bilde
Last opp bilde

Hvorfor virus oppstår i kroppen  (sammendrag)  :

Som nevnt tidligere er prosessene med fagocytose, sopp, parasitter og bakterier, som alle er levende mikrober, ansvarlige for å konsumere og eliminere døde celler, celleavfall og fremmed rusk. Men når vevet er så giftig at de levende mikrober ikke kan spise og eliminere disse stoffene uten å bli forgiftet til døden, vil cellene samles for å rense seg ved å gjøre spesifikke ikke-levende løsemidler kjent som virus, som bryter ned og demonterer disse stoffene i partikler. å bli utvist gjennom hud, slim og tarm. Virus forlater cellen og skader bare en del av cellen, men ødelegger den ikke. Når de er kommet ut av cellen, blir de regulert av antistoffer med hvite blodlegemer for å oppløse spesifikt vev og rusk som er nødvendig for å gjenopprette relativ homeostase. Virus ødelegger ikke cellen der de replikeres, men likevel sier vitenskapen at de smitter andre celler og DO ødelegger andre celler på en uansvarlig måte, som ikke har noe bevis og ingen logisk betydning. En slik teori er åpenbart usann, for da ville viruset angripe hver levende celle uten grunn og drepe kroppen hver gang, men det burdeikke  skje. Virus løser bare dødt og døende avfall i nesten alle omstendigheter.

Den eneste gangen et virus ser ut til å angripe levende vev, er når metaller er innebygd i vevet, for eksempel poliotilfeller, der virus må komme inn i ryggradsområder og rense vev. Fordi metall er vanskelig å fjerne fra kroppen, er det naturlig at virus bryter ned levende vev for å fjerne disse metallene, noe som gir en illusjon om at viruset på en eller annen måte virker mot kroppen. I virkeligheten prøver viruset å helbrede kroppens systemiske toksisitet og reversere den. Metaller akkumuleres fra kroppen fra mange forskjellige kilder, hvorav den ene er vaksinen.

Konklusjon:

Det er ingen annen forklaring på hvordan menneskekroppen opprettholder seg selv. Det er det eneste logiske svaret. Sannheten har vært skjult av vitenskapen i nesten 200 år, men ble avslørt for lenge siden på 1800-tallet av forskere som Antoine Béchamp, som i sine egne eksperimenter dokumenterte at virus er terrengavhengige, ikke-levende midler som bryter ned avfall, at de kommer  innenfra , ikke uten. Virus er ikke annet enn proteiner som renser. Det samme gjelder kreft. Kreft er en annen måte kroppen prøver å helbrede seg selv ved å kokosnære døde celler i en svulst der kroppen ikke kan fjerne ordentlig slik at den kan oppløses og rense cellene fra kroppen på et senere tidspunkt. Kroppen er mirakuløs og finner måter å helbrede uavhengig av omstendighetene. Det har måter å kortslutte og ta snarveien i vanskelige tider.

Det er trist at moderne vitenskap har ført så mange mennesker på villspor i tankene sine om sine egne kropper og hvordan det fungerer og skaper noe annet enn frykt og panikk, mens de høster enorme mengder penger for disse maktene som et resultat. En slik frykt plasserer en mistillit i våre egne kropper, våre naboer og selve naturen, noe som får det til å virke som om vi er maktesløse overfor sykdommer; at det er utenfor vår kontroll og at bare det medisinske anlegget kan redde oss fra oss selv. Hva kan makthavere ha nytte av slikt kaos? Utforsk den tanken. Denne forvirringen har ført til koronavirus “utbrudd”, og den resulterende frykten og kaoset rundt det produsert og blåst ut av proporsjoner. Dette viruset brukes til å innføre lovgivning og tiltak for stilen til politistaten rundt om i verden,

referanser:

 • The Poisoned Needle: Suppression Facts About Vaccination, 1956, av Eleanor McBean MD, ND  (viser de mange farene ved vaksinasjoner, manipulert statistikk gjennom historien, hvordan polio oppsto, og arten av virus og sykdommer.)
 • Béchamp eller Pasteur? A Lost Chapter in the History of Biology av E. Douglas Hume, 1923
 • Blodet og dets tredje element av Antoine Béchamp, 1912
 • Immunization: The Reality Behind the Myth, av Walene James, 1942  (Béchamps diskuterer “Terrain Theory” om bakterier og virus.)
 • The Dream & Lie of Louis Pasteur, RB Pearson, 1942  (utgitt i 1942 under tittelen “Pasteur Plagiarist Imposter! -The Germ Theory Exploded”. Viser at Louis Pasteur plagierte og forvrengte arbeidet til professor Antoine Béchamp. Forfatteren foreslår at syn på at bakterier i kroppen er et resultat, ikke en årsak til sykdom, at vaksinasjoner er skadelige eller i beste fall ineffektive, og at Pasteur ikke skjønte konsekvensene av vaksinene han og hans tilhengere opprettet.)

“Mikroben er ingenting. Terrenget er alt ”- Claude Bernard 1813-1878 (generelt ansett som moderne innen fysiologi).

“Den viktigste årsaken til sykdommen er i oss, alltid i oss” – professor Pierre Antoine Bechamp, 1883.

Mer av materialet mitt:

Jeff G. – Viral misoppfatninger – Presentasjon om virusets sanne natur

Mitt nettsted:  www.virusesarenotcontagious.com

Legg igjen en kommentar