OFFICIELLA GEOENGINEERING-EXPERIMENT TILLÅTS I SVERIGE

Posted on  by JM / 2 Comments

geoengineering_solar radiation management_chemtrails_

289SHARESShareTweet

December 2020

Geoengineering-experiment kommer nu att ske officiellt i Sverige.  Harvardprofessorn David Keith, som är det vetenskapliga ansiktet utåt för geoengineering i USA, har valt Sverige som experimentland (föga förvånande) för den teknik som kallas Solar Radiation Management (SRM). SRM går ut på att släppa ut aerosoler (småpartiklar) i atmosfären så att dessa bildar konstgjorda moln som gör att solens strålar reflekterar ur i rymden igen. På så sätt kommer vi alla att räddas från de farliga klimatförändringarna. Hipp hipp hurra. David Keith säger även att om man ska reducera utsläppen av växthusgaser så kan det i framtiden behövas att man tillämpar geoengineering i en global skala.

Det var den svenska  Swedish Space Corporation, belägen i Kiruna, som kom med erbjudandet. Man kommer bland annat att undersöka om aerosolerna kommer att påverka det skyddande ozonlagret, som skyddar oss från solens skadliga strålar ( I Alaska har forskarna medgett att det skapas hål i ozonlagret när de utfört sina experiment på Haarp-anläggningen. Vi håller tummarna att ozonlagret över Sverige inte pajjar ihop)

Ett smeknamn för geoengineering är chemtrails, ni vet den där företeelsen som inte existerar och som är en konspirationsteori. 

david keith_geoengineering_sverige_ solar radiation management
Harvardprofessorn David Keith kommer till Sverige och ska spraya oss lite grann. Men var inte oroliga, allt sker i den evidensbaserade vetenskapens namn och den som protesterar är en foliehatt. Glöm heller inte bort att syftet med detta experiment är att rädda världen från klimatförändringarna.  Ni vet den där rörelsen som vill pausa demokratin för att rädda världen. Precis det som sker nu under den så kallade Coronapandemin. 
https://youtube.com/watch?v=39fok2K-kqs%3Fversion%3D3%26rel%3D1%26showsearch%3D0%26showinfo%3D1%26iv_load_policy%3D1%26fs%3D1%26hl%3Den-US%26autohide%3D2%26wmode%3Dtransparent

Video ovan. Dane Wigington från Geoengineeringwatch rapporterar regelbundet om geoengineering. 

Legg igjen en kommentar