MIKROVÅGSSYNDROMET EHS ELEKTROHYPER SENSITIVITET

Våre trådløse nettverk sender ut mikrobølgestråling. Millioner av mennesker over hele kloden rammes av mikrobølgesyndromet, EHS Elektrohyper sensitivitet. Du gjør alt for å mørklegge og holde tilbake dette faktum. Hundretusener i Sverige rammes og millioner over hele verden. Forskning på helserisiko er tilbakeholdt for offentligheten. Profittens interesser ligger foran helserisikoen og man holder mobilindustrien bak ryggen.Hele verden er bygget opp på denne trådløse teknologien selv om det fra starten av var kjent at helserisikoen var betydelig. Det viste forskning fra Russland allerede på 60-tallet innen militæret. Mannen myntet ordet mikrobølgeovnssyndrom. Får fortløpende telefon fra folk som har blitt berørt.Mange er fullstendig slått ut av samfunnet både sosialt, psykisk og fysisk. Du oppsøker lege, men de har ikke den kunnskapen, det er ikke en del av medisinsk utdanning. Antidepressiva og søvnmidler er foreskrevet. Stråling hindrer produksjonen av Melatonin som er viktig for å sove og en svært sterk antioksidant. Noen har følt symptomer lenge og endelig over en grense, andre har ikke følt noe i det hele tatt og blitt syk over natten.Det rammer alle aldersgrupper og alle samfunnsklasser. Vår eksponering for mikrobølgestråling har økt DRAMATISK det siste tiåret. Tidligere hadde man en kabelkoblet datamaskin i hjemmet og surfet der. Du brukte mobilen kun til samtaler og sms. I dag surfer de fleste på mobilen. Du har WiFi-ruter i hjemmet og påvirkes også av dine nærmeste naboer og mobilmastinstråling.Elektriske selskaper fjerner den analoge måleren for avlesning av strømforbruk og erstatter med en trådløs smartmåler. På skolene brukes WiFi-rutere og kindler og barna utsettes for astronomisk stråling.Det er ikke uvanlig at det også er flere mobilmaster i nærheten eller til og med på taket av skolene og gir svært høy stråling i skolegården.På tide at Sverige følger EUs råds resolusjon 1815 som er en kraftig anbefaling og politisk bindende. I 2011 inviterte blant annet medlemslandene deres til å gå ut i BREDE informasjonskampanjer og informere husholdningene om den alvorlige helserisikoen som finnes med trådløse nettverk og å prioritere kabelen over trådløs WiFi i skoler og barnehager. I Sverige driver vi tvert imot med masseinnføring av WiFi-rutere og kindles. Har vi sett noe i postkassene fra stråletilsynet SSM eller i media? Her kan du lese om it-https://eloverkanslig.org/europaradet-och-resolution-1815/ -Dette er kriminelt, vår tids største eksperiment og helseskandale! Det burde være på alle forsider! Stråling gir oksidativt stress til cellene, DNA-skader, nevrologiske sykdommer, kreft, hjernesvulster, skjoldbruskkjertelproblemer, EHS, mikrobølgeovnssyndrom; Her er noen av symptomene:Hodepine, migrene, trykk over tonene, svimmelhet, vanskelighetskonsentrasjon, hukommelsesproblemer, stikkstrikk, forbrenninger i huden, vibrasjoner, rister inne i kroppen, frysninger, kraftig forhøyet puls, søvnvansker, muskler og leddsmerter, trykk over hodet og bryst, ringer i ørene, angst, depresjon, svekket immunforsvar, lyd-og lyssensitivitet, øyeproblemer, unormal utmattelse, hjertetrusler, luftveispåvirkning.Hør på denne 3 minutters videoen: https://vimeo.com/123468632 APPEAL TIL FN OG HVEM fra 253 forskere som har signert på å appellere for å stramme mikrobølgeovnsgrensen i form av alle våre trådløse nettverk. ′′ Grenseverdien for mikrobølgestråling må reguleres dvs. DRASTISK beskytter den oss ikke mot skader og usunne symptomer.′′ Jeg kommer med ubehagelige nyheter om våre trådløse nettverk. Mobiltelefoner, nettbrett, WiFi, rutere, mobilmaster osv. sier en av underskriverne, doktor Martin Blank fra Columbia University i USA i en videomelding. Dr. Dr. Dr. Dr. Blank har over 30 års erfaring med å lede EMF-forskning ved Columbia University og er tidligere president i det internasjonale Bioelektromagnetiske Samfunn.′′ For å snakke på enkelt språk, har vi skapt noe som skader cellene våre og dreper mange av oss tidlig og det kommer ut av kontroll. Vi er alle del av et stort eksperiment uten vårt samtykke.Ikke et ord i mainstream media om dette som vanlig og strømbruddet fortsetter opp på SSM-strålingstilsynet burde beskytte oss, men i stedet beskytter man industrien og profittinteresser som går foran helserisiko. Les mer her: http://www.stralskyddsstiftelsen.se/…/190-experter…/  

Legg igjen en kommentar