Militæret fortsetter å redde barn ut av undergrunnstunneler over hele kloden

Torturerte, underernærte barn og lik i titusener har blitt funnet i et sofistikert nettverk av Deep Underground Military Bases (DUMBS) som drev under USA, Canada, Mexico, Australia, Asia og over hele Europa. I over ett år hadde amerikanske spesialstyrker trent for redningsoppdragene som startet 16 oktober. 2019 med redning av over 2,100 bur babyer og barn under China Lake Navy-anlegget i California.Barn ble holdt i bur for menneskelige eksperimenter, organhøsting, torturlig tankekontroll, seksuell utnyttelse, adrenachrome-produksjon (å drikke blodet av et traumatisert barn ble antatt å stoppe aldring og produserte ′′ høy ′′) og barneofre ritualer til ære for Satan.De store redningsoppdragene for barn over hele verden ble ledet av president Trump, Pentagon Pedophile Task Force, amerikanske spesialstyrker og marinesoldater i samarbeid med Interpol, og ulike nasjonens spesialstyrker. De inkluderte arrestasjoner av pedofile gjerningsmenn og ødeleggelse av underjordiske tunneler og baser gjennom bomber som forårsaket mindre jordskjelv. På søn. 6 sept. En stor tunnel på Filippinene ble ødelagt – ledsaget av jordskjelv.Den beryktede pedofilen Jeffrey Epsteins sidekick Ghislaine Maxwell har vitnet for å redde sitt eget liv, mot globale statsledere, kongelige og bedriftshoder involvert i det globale tunnelnettet. Det har resultert i at tusenvis har blitt arrestert verden rundt for forræderi, pedofili, barnehandel, hvitvasking og hindring av rettferdighet. Barn fortsatte å bli reddet globalt da Maxwell har gitt opp info om hvor de har blitt holdt, mishandlet og drept rituelt.Man trodde at siden i det minste slutten av verdenskrig hadde DUMBS blitt finansiert, bygget og drevet av medlemmer av illuminati, Deep State eller Cabal som brukte amerikanske skattebetalernes dollar traktert gjennom et CIA Black-budsjett. Selv om det ble funnet dypere tunneler som var eldgamle i opprinnelse. DUMBS del to: [ https://www.youtube.com/watch?v=-cogTtoYz-A][https_www.youtube.com_watch_v_-cogTtoYz-A ]Kart over USAs DUMBER: [ https://www.youtube.com/watch?v=7XFezTn2C6Y][https_www.youtube.com_watch_v_7XFezTn2C6Y ]Over 50,000 traumatiserte eller avdøde barn har blitt funnet fra underjordiske tunneler som renner under amerikanske byer. Det australske militæret oppdaget nylig over 300,000 torturerte barn i underjordiske Melbourne-tunneler, og det ble anslått at i løpet av de neste par ukene ville over en million barn bli hentet ut av et nettverk som sirklet under Australia.En internasjonal barnehandelring drevet av Vatikanet og finansiert av CIA viste seg å stå for tusenvis av barn som forsvant hvert år. Barn ble stjålet på ordre fra globale og politiske eliter i både USA og Storbritannia av kjente organisasjoner, inkludert noen statlige beskyttelsestjenester, nemlig i Arizona og California. UNICEF, NATO, mange barns veldedige organisasjoner i Afrika og de fra Hollywood ble antatt å kidnappe og torturere barn ved hjelp av det sofistikerte tunnelnettet.Dette kidnappingsnettverket ble oppdaget etter at tusenvis av mishandlede og torturerte barn ble funnet og reddet ut av tunneler som gikk gjennom New York og Los Angeles. Under forkledning av den første Covid-19 ′′ Pandemien ′′ ble barna behandlet på USNS Comfort Hospital Ship i New York Harbor og USNS Mercy Hospital Ship utenfor kysten i California. FN i New York og Century City i LA, begge under kontroll av Foreign Relations, var kjent med grobunn for berømte satanister som praktiserte barneofring.Charlie Ward, en profesjonell gullflytter for USAs skattkammer som hadde vært i et par av tunnelene, sa: ′′ Barneredningsaksjonene har beveget seg tidlig i Nevada… Det som var fantastisk er at alle trodde at Las Vegas ville være skrekkshow av skrekkshow… det var skrekkshow men det var Reno… under Reno kunne de ikke tro tunnelene under bakken…👉🏾 Jonathan Seagull • Undergrunnskrigen skjer nå del 2https://youtu.be/-cogTtoYz-A• Jan 8, 2020Undergrunnskrigen skjer nå del 2Massive tråkkemaskiner forklart. Mer info om undergrunnskrigen skjer nå januar 2020.Hva betyr dette?Massearrestasjoner på jordens overflate planlagt våren 2020?All DUMB-fjerning starter i USA?Holder mørke fraksjoner nede DUMB-ene i Kina, Iran og Israhell?Kommer vi til å høre om konflikter / DUMB-utspill i disse områdene tidlig i 2020?Hvor mange måneder vil det ta for prøvelser?Vil rettssaker strekke seg inn i Europa, arrestasjoner av svært mektige verdenskontrollere i slutten av 2020?Hvor mange mennesker trapper ned fra maktposisjoner?Merkbare oppsigelser, nåværende, verdensomspennende, sporet her siden 2017:Kjærlighet og lys forbikjør mørket.Lysets seier!  · Se opprinnelig tekst  · Vurder denne oversettelsen

Legg igjen en kommentar