PCP satt til å gå videre mot arkitekter fra COVID-1984 Scamdemic

  av The Bernician

PCP satt til å gå videre mot arkitekter fra COVID-1984 Scamdemic

PCP satt til å gå videre mot arkitekter fra COVID-1984 Scamdemic

Vi er nå i siste fase av forberedelsene til å legge papirene i den private kriminelle påtalemyndigheten [PCP] mot arkitektene til et folkemordspandemisvindel, som alt annet enn har ødelagt dette landet og verden vi en gang kjente og elsket.

Imidlertid er bevisene vi har samlet, så overbevisende og materielle, det er rett og slett utenkelig at enhver britisk jury ikke vil dømme de tiltalte for de påståtte flere drapssvindlene.

Uten et snev av hyperbole eller ønsketankegang er bevisene vi snart skal innlevere til straffedomstolen så ettertrykkelig at det har potensial til å avsløre de komplekse bedrag som begås over hele verden, innenfor et enkelt viralt innlegg på sosiale medier.

Forvrengning og spinn

Våre motstandere er nå så opptatt av at massene våkner til den dødelige naturen til ‘vaksinehendelser’ at de til og med later som om en trist avdøde hundreåring ikke hadde COVID-jab, kort før han døde av symptomene det er kjent for forårsake eller forverre [lungebetennelse].

Til tross for at Sky News dekket sin første dose av COVID vaxx som ble administrert, noen dager før han gikk videre, spør resten av de vanlige media skamløst om hvorfor det ikke skjedde.

I mellomtiden faller ellers sunne mennesker døde i den hastigheten min venn, den frodige Scouse polymath, Mark Oakford og jeg spådde for noen uker siden; andre lammes og en hel rekke nylig ervervede livslange eller dødelige forhold.

Fellesnevner

Mest avgjørende er at den eneste fellesnevneren mellom dem alle er at de hadde mRNA-pigget influensa og / eller COVID-jabs, kort tid før de ofte dødelige bivirkningene begynte.

I tillegg er det også bevis som tyder på at det nåværende antall skudd kan drepe så mange som to tredjedeler av over-65-årene, som den endeløse strømmen av dødsfall etter voksx i omsorgsboliger rundt om i verden forferdelig bekrefter.

Det er derfor langt forbi folket at folk må iverksette umiddelbare tiltak for å oppheve ulovlig suspensjon av obduksjon.

Løft suspensjonen av obduksjoner

Jeg ber derfor enhver brite som leser dette innlegget om å kreve fra bunnen av hjertet og rope det fra hustakene at obduksjoner må utføres på alle som angivelig dør av COVID-19 fra nå av.

I tilfelle det er en modig og hederlig høyesterettsdommer igjen i dette landet, som skjer på tvers av dette innlegget, i navnene rettferdighet, frihet og rett, må du erklære en kjennelse fra domstolens eget forslag om dette, så snart som mulig mulighet.

Hvis en slik høyesterettserklæring skulle avgis, ville uavhengige obduksjoner avgjøre de faktiske dødsårsakene, i stedet for bare å anta at COVID-19 var årsaken uten å undersøke de døde kroppene.

Den krenkende loven

Det eneste lovgivningsmessige tiltaket som forhindrer dette er den omfattende ulovlige og definitivt ugyldige Coronavirus Act 2020 , som effektivt suspenderte obduksjon på ubestemt tid, selv når folk dør under mistenkelige omstendigheter.

Likevel vil en uredd dommer kunne stole på Lord Sumptons vitenskapelige vitnesbyrd om den tyrannøse 2020-lovens konstitusjonelt ulovlige karakter, ved å oppheve suspensjonen av obduksjoner.

På grunn av at familiene til de avdøde har lovlig rett til å vite med endeligheten om ‘vaksiner’ forårsaket eller bidro til at deres nærmeste døde, snarere enn COVID-19, som påstått av de tiltalte til PCP.

PCP Papers About To Be Laid

Imidlertid vil dommeren også kunne stole på bevisene vi skal arkivere i PCP, som vil finne sted, alt vel i løpet av de neste dagene.

Som med enhver modig og strålende QC, med forbindelsene som kreves for å lede en søknad om en slik erklæring gjennom High Court, uten forsinkelse eller hindring.

Men med tanke på at for at en dommer eller en QC skal sette ræva på linjen, må de også akseptere at det vil bety å risikere karrieren, så vel som deres sikkerhet, som få om noen sannsynlig vil gjøre, vil bevisene også gjøres tilgjengelig for erfarne profesjonelle og lekmennesker, som fullt ut forstår arten av de forbrytelser som er begått og det vanlige rettsmidlet som er tilgjengelig.

Ikke-voldelig direkte handling

Når det er sagt, har vi virkelig ikke tid til å kaste bort debatten om spørsmålene, loven eller løsningen for hånden fordi folk dør på slutten av en nål hver dag.

Hvis nok av oss ikke iverksetter ikke-voldelig direkte handling, akkurat her, akkurat nå, vil det ikke være noen vei ut av låsing for noen, uten å godta å spille russisk rulett med influensa og COVID-jabs, som mange av oss aldri ville samtykke til, under noen omstendigheter overhodet.

Derfor er her et ekstraordinært forslag for landsomfattende ikke-voldelig totalitær manglende overholdelse, under beskyttelse av Magna Carta 2020 og traktaten om Universal Community Trust:

At hver ‘autoriserte person’ nekter å administrere noen ‘vaksiner’ eller PCR-tester i minst 90 dager, for å finne ut hvorfor det er matematisk bevis som viser slike slående sammenhenger mellom registrerte ‘COVID’ dødsfall, tilfeller og den britiske regjeringens nasjonale vaksinasjon program.

Etterspørsel etter obduksjon

Med det formål vil People’s Union of Britain kunngjøre det britiske regjeringskontoret og kreve at suspensjonen av obduksjoner oppheves, og at alle låsebestemmelser blir suspendert med umiddelbar virkning, i påvente av bevisinnhenting i løpet av den foreslåtte 90-dagen Vaxx og PCR Strike, hvis utfall vi har til hensikt å stole på som ubestridelige prima facie-bevis i PCP.

PUB har allerede satt av kryptovaluta til en verdi av £ 10 millioner for å tilby økonomisk bistand til NHS-ansatte som mister jobben og faller på vanskelige tider, som et resultat av å nekte å administrere kriminell politikk. Flere midler kan samles inn, når og når det kreves, noe som naturlig dekker potensielle saksomkostninger.

Videre, hvis det vi hevder i PCP er sant [og det helt sikkert er], som et resultat av et landsdekkende Vaxx og PCR-streik, vil vi være vitne til en rask nedgang og flat foring i både ‘COVID’ dødsfall og rapporterte tilfeller. , omtrent som vi så mellom juni og september 2020, på slutten av det nasjonale ‘vaksinasjonsprogrammets 2019-20’ bivirkningsvindu.

Bevis for at den britiske regjeringens ‘vaksinasjonsprogram’ i sin helhet er basert på en serie utvetydig uærlige uttalelser, som hver bevisst var ment å skape de omstendighetene som kreves for å rettferdiggjøre tiltakene, for å skaffe seg materiell gevinst for seg selv, Bill Gates og Big Pharma-interessenter. Bedrageri, med et annet navn.

Maksimering av opptak av ‘vaksinasjon’

I sannhet var og forblir motivet for de tiltaltes konspirasjon om å begå disse mest skumle svindelene villedende enkelt: å maksimere opptaket av ‘vaksinering’, både i Storbritannia og resten av verden.

Gjør ingen feil med det; SAGE er ikke en vitenskapelig rådgivende komité – det er bare den britiske grenen av et internasjonalt, ikke-ansvarlig, totalitært, farmasøytisk diktatur, kjøpt og betalt av Gates of Hell og Big Pharmas interessenter.

Men i de mest forenklede termer, var det ikke for deres avhengighet av Fergusons Imperial College Model, som på bedragerisk vis spådde at 50.000.000 mennesker ville dø av den fryktede lurgien uten å låse hele verden, ville COVID-1984 aldri ha skjedd.

Fergusons Chilling Prediction

Mens de fleste for øyeblikket krangler om hvorvidt regjeringen har løyet for oss om alt fra dag én, har såkalte ‘COVID-fornektere’ nå tilstrekkelig bevis for å bevise utover rimelig tvil, at hele svindelen er basert på Fergusons spådom at 50 millioner mennesker ville dø, av et “virus” som aldri har blitt bevist å eksistere, hvis ikke hans låsepolitikk ble pålagt over hele verden.

Hvor fullstendig avslappende det er å tenke på at, i samsvar med WHOs lekket forutsagte dødelighet på 377 dødsfall per 100.000 friske injiserte voksne, ville rundt 520.000 briter omkomme hvis 68 millioner ble ‘vaksinert’ med både influensa og COVID-skudd – bare 10 000 til enn Fergusons spådom om 510 000 britiske dødsfall i den innledende fasen av ‘pandemien’ han oppfant, ved hjelp av en datamaskingenerert prediktiv modell som Bill Gates betalte for utviklingen av.

Avslutt folkemordet nå

Til tross for at jeg er oppe mot klokken for å få papirene ferdig så snart jeg har klart det, kan jeg ikke avslutte denne oppdateringen uten å tilby min ydmyke og evige takknemlighet til alle som har bidratt til denne ekte innsatsen for å avslutte folkemordet nå, på disse bredder og overalt ellers.

Hjertelig takk til hver og en av dere for å hjelpe PUB med å legge avfall til alle mulige forsvar som våre felles motstandere er i stand til å mønstre i PCP.

Vær trygg på at de en dag veldig snart vil møte ansikt til ansikt med konsekvensene av deres avskyelige forbrytelser mot folket, når PUBs PCP avslører det materielle beviset for at ‘vaksinene’ tiltalte vil at hver av oss skal injiseres med to ganger i året drepe minimum 377 av hver 100.000 friske voksne ‘vaksinert’.

Les mer i kritisk tenkingSkrevet i Kritisk tenking og merket COVID-1984 , Fatal Adverse Events , PCP , PCP Update , Private Criminal Prosecution , Vaccines .

Legg igjen en kommentar