TruNews Headlines with Kerry Kinsey – February 08, 2021

En Auburn, California-mann dør innen fire timer etter å ha fått Covid-vaksinen. VAERS-systemet melder at over 500 personer er døde av vaksinen, i USA, til og med 29 januar, som inkluderer over 11-tusen rapporter.Dr. Dr. Carrie Madej sier: ′′ Hvorfor ville du ha puttet denne giften, dette eksperimentelle stoffet i kroppen din for mest mulig minus av fordeler? ‘ ‘David Knight sier: ′′ Mens media dekker over disse symptomene, vil folk innse at vi har Russisk Roulette spilt på oss.” Tidligere NY Times Reporter Alex Berenson spør: ′′ Hva er egentlig standarden på beviset for ettervaksinasjonens adverse hendelser? Har Delphi-orakelet å si at vaksinen er ansvarlig? Må Jesus innkalle en faktafinnende komite?På ′′ Corona Crazy,” vil du ikke tro at antallet som knaker Tom Brady på søndag.https://www.trunews.com/…/trunews-headlines-with-kerry…  · Se opprinnelig tekst  · Vurder denne oversettelsen

Legg igjen en kommentar