Arrests Happenings! as Military Rescues Tortured Children From Tunnels Beneath Capitol Hill

Arresterer hendelser! som militære redninger torturerte barn fra tunneler under Capitol Hill

Det er arrestasjoner som skjer !, mens militære redninger torturerte barn fra tunneler under Capitol Hill.
USAs spesialop-styrker gjenvunnet lik, kroppsdeler og minst hundre overlevende barn fra et tunnelsystem under Det hvite hus og Capitol-bygningen i Washington DC fredag. 29. januar I de tidlige morgentimene da kroppsvesker ble levert, ble flere tropper sett komme ut av Det hvite hus med minst hundre barn på slep.
Barna ble antatt å ha blitt mishandlet, torturert og drept av politiske eliter i et forseggjort tunnelsystem som gikk under Capitol Hill og koblet til andre systemer i 200 miles. Alt ble antatt å være en del av en internasjonal barnehandelring som drives av globale og politiske eliter med bånd til Jeffrey Epsteins Pedophile Island – som lå ved siden av Bidens Water Island.

FARE – Skjerm smartmåleren! Beskytt familien din mot Illuminati Kill Grid!

Legg igjen en kommentar