“Fortiden ble slettet, slettingen ble glemt, løgnen ble sannheten.” ~ George Orwell

Mange stiller fortsatt spørsmål ved opprinnelsen til CV-19, til tross for at svaret for lengst har vært kjent. CV-19 var ikke en tilfeldig handling av naturen. Alle offisielle kilder og alle bedriftsmedier presser febrilsk befolkningen til å bli injisert så snart som mulig. Hvor stor prosentandel av befolkningen forstår egentlig agendaen? Klimaingeniørene har planlagt en massiv nedkjøling av overflaten for store deler av USA i løpet av de kommende 7-14 dagene. Hva er den virkelige skalaen for giftige elementer som sprøytes ut i himmelen for å utføre en slik operasjon? Den akselererende død av jordens miljøer og økosystemer blir fortsatt ignorert av flertallet i nasjoner i den første verden. Skogene dør over hele verden mens himmelen vår blir stadig mer utslettet med klimatekniske elementer. Kan vi ennå avsløre galskapen i tide for å gjøre en forskjell? Den siste delen av Global Alert News er nedenfor.

Alt er nødvendig i  den kritiske kampen for å vekke befolkningen til det som utspiller seg på mange fronter, vi må få hver dag til å telle . Del troverdige data fra en pålitelig kilde, få stemmen din hørt. Bevisstgjøringsinnsats kan utføres fra din egen hjemme-datamaskin.
DW

Geoengineering Watch har gjennomført vår første partikeltesting noensinne. Filmopptak av fly- og laboratorietestprosesser er omtalt i  “The Dimming” , en banebrytende dokumentar som for tiden er i produksjon. Denne dokumentarfilmen vil gi svar og bevis på pågående klimateknikk / værkrigsoperasjoner. Nedenfor er et nytt 12+ minutters innsiktssegment om den kommende filmen.

Legg igjen en kommentar