Er det norske folk fange i sitt eget land?

Vi har blitt manipulert blitt av våre politikere styrt av et kommunistisk regime i over ett år nå.

Hele etablissementet er korrupt. Det gjelder rettsvesenet politiet og helt ned på lokale nivå. De kjører nå en skremselspropaganda som overgår hva Goebbels gjorde under krigen. Når de har fått skremt mange nok folk vil Lock Down bli innført. Deres verktøy er frimurere som er infiltrert helt ned på lokalnivå. Frimurere og losjefolk styrer det meste på grasrota.

Vi ser nå at deres plan nå går ut på å vaksinere de eldre. Hadde jeg hatt mine foreldre på et pleiehjem hadde jeg hentet de tvert. Jeg vil IKKE at de skal dø av denne vaksinen.

Hva hvis jeg nekter for at Holocost. Hva hvis jeg nekter for Kina Holocost. Er jeg da en konspiratør? Det som skjer nå bedriver Kina…nemlig Holocost. De er i ferd med å overta og eliminere USA befolkning. Det samme skjer i Norge. De vil klare sitt mål innen 2025…men folk skjønner ikke.

More to come!

Legg igjen en kommentar