Situasjonsoppdatering, 28. januar – Den Biden / globalistiske agendaen for å SLETTE menneskeheten gjennom global utryddelse

Torsdag 28. januar 2021 

For en person som ikke forstår den overordnede globale planen for masseutryddelse av mennesker, gir begivenhetene i verden liten mening.

Hvorfor ville regjeringer forsettlig våpenlegge låsinger for å skade sine egne økonomier?

Hvorfor skulle koronavirusvaksiner bevisst utformes for å forårsake rask død og infertilitet?

Hvorfor vil Bill Gates forurense atmosfæren for å blokkere sollys og forårsake global hungersnød på grunn av feil i avlingen?

Hvorfor har Big Tech blitt våpen mot frihet, overflod og sannhet?

Svaret er forblindende enkelt: En global innsats pågår for å “slette” menneskeheten fra planeten Jorden. Du kan kalle det globalt folkemord eller en kosmisk etnisk rensing.

Joe Biden og hans brutale regime mot det amerikanske folket er bare en tannhjul i den globale maskinen for å oppnå massefolkning med alle nødvendige midler. Dette er grunnen til at Bidens politikk bevisst er utformet for å forårsake kollaps, nød, slaveri og død.

Dette er ikke ulykker. Og det er derfor det amerikanske militæret må bevege seg mot Biden og gjenvinne Amerika, eller møte den totale ødeleggelsen av ikke bare vår konstitusjonelle republikk, men selve menneskets sivilisasjon.

Denne globale folkemordagendaen forklarer også:

  • Hvorfor det virkelige målet med “klimaendringer” faktisk er terraforming, som betyr å endre den atmosfæriske kjemien på planeten for å redusere CO2 (for å sulte planter) og redusere oksygen (for å drepe mennesker).
  • Hvordan “global dimming” -prosjekter vil føre til konstruksjon av globale avlingssvikt, etterfulgt av sult og massedød (i milliarder).
  • Hvorfor energiprisene bevisst blir hevet av Biden-regimet for å forårsake inflasjon av matvarepriser og kollapsere nasjonaløkonomien.

Bare i dag har du sett general Austin (SecDef) kunngjøre at Pentagon skifter prioriteringer for å føre krig mot “klimaendringer.” Denne forræderiske handlingen ville prioritere USAs nasjonale forsvar og i stedet fokusere hele det amerikanske militæret på en innbilt fiende som ikke er annet enn et kvakkspråk. (Vil general Austin beordre soldater til å skyte våpnene mot himmelen for å drepe klimaendringene? Det er virkelig så dumt …)

Dagens situasjonsoppdatering for 28. januar dekker dagens kritiske nyheter sammen med avslørende detaljer om planen om å utrydde menneskeheten. Med Biden i Det hvite hus (foreløpig, uansett), akselereres denne planen mot menneskeheten.

Big Tech er med på det. Så er det vanlige medier. Deres marsjordre er å “utrydde menneskeheten” på alle nødvendige måter. Når du først har forstått denne enkle, forferdelige sannheten, gir alt du ser komme ut av Biden dødsmaskin øyeblikkelig mening.

Dessuten er transgenderism et angrep på bærekraft av menneskelig reproduksjon , som er nødvendig for den menneskelige rase å overleve utover en generasjon.

Brighteon.com/89f906ff-60a1-4e7b-a287-0edf2ff05357

Se podcasten for Situasjonsoppdatering hver dag på:

https://www.brighteon.com/6e8bd37b-a4b1-4359-8bf0-7b5865c34580

Legg igjen en kommentar