Video: Radiofrekvensstråling og innvirkning på helse på 5G. Massiv vitenskapelig bevis ignorert av FCC.

Alle artikler om global forskning, inkludert  E-boken, kan leses på 27 språk ved å aktivere  rullegardinmenyen “Oversett nettsted” på det øverste banneret på hjemmesiden vår (skrivebordsversjon).

***

Lytt til muntlige argumenter i saken i denne videoen.

Se EHTs pressekonferanse:

“Det var ganske imponerende å merke seg hvor grundig dommerne hadde lest vår oversikt i denne kompliserte saken. De stilte spisse spørsmål om hva vi i vårt tilfelle har dokumentert som at FCC ikke har laget en oversikt over begrunnet beslutningstaking. For eksempel nullstillte dommerne det faktum at det er en amerikansk arbeidsgruppe for radiofrekvenser som det ikke er noen oversikt over. Videre spurte de FCC om det faktum at egen teknisk rådgivningsgruppe for elektroniske produkter ikke hadde veid inn på mobiltelefoner helt. Dommerne spurte hvordan byrået kunne ignorere det ubestridelige faktum at typene enheter, trådløs bruk og brukere av trådløse enheter er radikalt forskjellige i dag enn de var da standardene ble satt først, ”  uttalte Devra Davis PhD MPH president for Environmental Health Trust.

Environmental Health Trust (EHT), den vitenskapelige tenketanken ledet av den prisbelønte forskeren Devra Davis PhD, MPH er den ledende andrageren i en milepælsak mot Federal Communications Commission (FCC) i den amerikanske lagmannsretten for District of Columbia.

Etter domstolenes konsolidering av sakene, blir den historiske saken anlagt sammen med Children’s Health Defense, Consumers for Safer Phones og en rekke andre andragere, inkludert Elizabeth Barris, Theodora Scarato MSW, Michelle Hertz, Petra Broken, Dr. David Carpenter, Dr. Toril Jelter, Dr. Paul Dart, Dr. Ann Lee, Virginia Farver, Jennifer Baran og Paul Stanley M.Ed.

EHT et al. v. FCC søker å få domstolen til å pålegge FCC å anlegge, fraflytte og oppdatere sine 25 år gamle retningslinjer for eksponering for radiofrekvent stråling (RFR) fra mobiltelefoner, mobiltårn, Wi-Fi, 5G og annen trådløs kommunikasjon enheter.

Muntlige argumenter med et tre dommerpanel var 25. januar 2021 klokka 9:30 EST.  

Tre dommerpanelet i den amerikanske lagmannsretten for District of Columbia som leder saken, inkluderer ærverdige Karen Henderson, Patricia Millett og Robert Wilkins.

“Environmental Health Trust har jobbet i over et tiår for å beskytte publikum mot radiofrekvent stråling,  vitnet for kongressen og publisert kritisk forskning om hvorfor barn er mer sårbare,” sa Devra Davis PhD, MPH, president og grunnlegger av Environmental Health Trust. “FCC har ignorert våre omfattende innleveringer til FCC gjennom årene som tydelig dokumenterer skade. Som arven fra bly, asbest og tobakk lærer oss, fortjener denne saken øyeblikkelig oppmerksomhet fra den føderale regjeringen for å beskytte våre barns sunne fremtid. ”

Lenker til vitenskapelig bevis, rettssaker, personlig vitnesbyrd presentert i saken

Trender 

Amicus Briefs 

Klikk på bindene nedenfor for å se koblingene til massiv bevis arkivert i EHT et al v. FCC Ignorert av FCC

Andragere arkiverte 11 000 sider med bevis – 447 utstillinger i 27 bind – til støtte for deres påstander. Environmental Health Trust forskere arkiverte 60 av de 447 utstillingene.

 • Last ned   Volum 1 : Volum 1 Inkluderer FCC-oppløsning av varsel om forespørsel og varsel om forespørsel
 • Last ned   Volum 2 : Inkluderer FCC; Kommentarer og svar fra CTIA The Wireless Association & Mobile Manufacturers Forum ET Docket No. 13-84
 • Last ned   bind 3: forskningssammensetning; Sammendrag av over 2100 studier publisert mellom 1990 og 2017; Prof. Henry Lai. (Tab 7 Del 2)
 • Last ned   bind 4: Inkluderer forskningssamling; Sammendrag av over 2100 studier publisert mellom 1990 og 2017; Prof. Henry Lai. (Tab 7, del 3)
 • Last ned   bind 5 : Inkluderer forskningssamling; Sammendrag av over 2100 studier publisert mellom 1990 og 2017; Prof. Henry Lai. (Tab 7, del 4) Forskningssamling; Sammendrag av over 600 studier publisert mellom august 2016 – august 2019, Dr. Joel Moskowitz; 2019 (Tab 8 Del 1)
 • Last ned   bind 6: Inkluderer forskningssamling; Sammendrag av over 600 studier publisert mellom august 2016 – august 2019, Dr. Joel Moskowitz; 2019 (Tab 8 Del 2) Forskningssammensetning; Abstracts of 15 New Studies, Dr. Joel Moskowitz Ph.D., 2016, Research Compilation; Studier og dokumenter; Byen Pinole, CA
 • Last ned  Volum 7 : Inkluderer amerikanske grenser for eksponering – En historie om deres opprettelse, kommentarer og forklaringer; Eng. Lloyd Morgan, Biosystem & Ecosystem; Birds, Bees and Mankind: Destroying Nature by ‘Electrosmog’: Effects of Mobile Radio and Wireless Communication. Dr. Ulrich Warnke, Ph.D., 2007, kreft; IARC Monografi: Ikke-ioniserende stråling Del 2: RF EMF, 2013 (Tab 13, del 1)
 • Last ned   Volum 8: Inkluderer BioInitiative kommentarer, kreft; IARC Monografi: Ikke-ioniserende stråling Del 2: RF EMF, 2013 (Tab 13, del 2), NTP; Kommentar til nytteverdien av National Toxicology Program-studien av radiofrekvente strålingsdata for mobiltelefoner for å vurdere menneskers helserisiko til tross for ubegrunnet kritikk rettet mot å minimere funnene av uønskede helseeffekter. Miljøforskning. Dr. Ron Melnick; 2019 og mer …
 • Last ned   Volum 9 : Inkluderer BioInitiative-modulering; Seksjon 15: Bevis for forstyrrelse ved modulering Rolle av fysiske og biologiske variabler i bioeffekter av ikke-termiske mikrobølger for reproduserbarhet, kreftrisiko og sikkerhetsstandarder, (2012-supplement), bioinitiativ arbeidsgruppe; Foreløpig uttalelse om potensielle helseeffekter av eksponering for elektromagnetiske felt (EMF); 2014, Organisasjoner; Miljøarbeidsgruppe Svar Kommentarer og mer …
 • Last ned bind 10: BioInitiative-Mechanisms of Harm; Prosent sammenligning som viser effekt mot ingen effekt, DNA (Comet Assay), 2017 og Free Radical (Oxidative Stress), 2019, Bio Initiative Working Group; Epidemiologiske studier, RF-felt epidemiologi, Kommentarer fra Dr. Lennart Hardell, Fredrik Soderqvist PhD. og Michael Carlberg, MSc. Avsnitt 3.5.1.1 Epidemiologiske studier (bilag B); 2014, BioInitiative forfatter; Uttalelse fra professor Martin Blank PhD., PhD .; 2016, og mer …
 • Last ned bind 11: Dr. Paul Dart MD. (Andrager) Kommentarer, De biologiske effektene av svake elektromagnetiske felt, problemer og løsninger, professor Andrew Goldsworthy; 2012, Dr. Richard Meltzer kommentarer, Radio Frequency (RF) Exposure: A Cautionary Tale, Dr. Donald R. Maisch Ph.D. Kommentarer, biologiske effekter fra RF-stråling ved lavintensitetseksponering, basert på BioInitiative 2012-rapporten, og implikasjonene for smarte målere og smarte apparater; Dr. Ron M. Powell, PhD .; 2013 og mer …
 • Last ned   bind 12: Organisasjoner –   Kypros  nasjonale komité for miljø og barnehelse, nevrologiske effekter og atferdseffekter av ikke-ioniserende stråling fra mobile enheter på barn: Fremgangsmåte som skal tas ASAP for beskyttelse av barn og fremtidige generasjoner. Presentasjon Slides; 2016, Organisasjoner; Østerriksk medisinsk forening, miljømedisin evaluering av elektromagnetiske felt; Dr. Jerd Oberfeld MD .; 2007, Organisasjoner; American Academy of Pediatrics, Brev til FCC; 2013 og mer …
 • Last ned   Volum 13: Organisasjoner; Appell til FCC undertegnet av 26 000 personer og organisert av miljøarbeidsgruppen, 2013 (Tab 68, del 2), Organisasjoner; Freiburger Appeal –Locates Appeal; 2002, Organisasjoner; Benevento Resolution, Den internasjonale kommisjonen for elektromagnetisk sikkerhet (ICEMS), 2006, Organisasjoner; Porto Alegre-resolusjonen; 2009 og mer …
 • Last ned bind 14:   Mechanisms of Harm; Metaanalyse, oksidative mekanismer for biologisk aktivitet av radiofrekvensstråling med lav intensitet. Electromagn Biol Med (Yakymenko et al) .; 2016, Mechanisms of Harm; Blood Brain Barrier; Økt permeabilitet i blod – hjernebarrieren i pattedyrs hjerne 7 dager etter eksponering for stråling fra en GSM-900 mobiltelefon. Patofysiologi (Nittby, Salford et al); 2009, Mechanisms of Harm; DNA-skader; Mikrobølgeovn RF samhandler med molekylære strukturer; Dr. Paul Dart MD .; 2013 og mer …
 • Last ned    Volume 15: Prenatal & Children; Leger og forskere Letters on Wi-Fi in Schools, Dr. Devra Davis PhD., President of Environmental Health Trust (andrager) Kommentarer, Barn; Brev til Montgomery County Schools, prof. Martha Herbert MD., PhD .; 2015, Neurological – Children; En prospektiv kohortstudie av ungdommers minneytelse og individuelle hjernedose av mikrobølgeovnstråling fra trådløs kommunikasjon. Miljø helseperspektiv. (Foerster et al); 2018, Prenatal & Children; Mobiltelefonbruk og atferdsproblemer hos små barn. J Epidemiol Community Health. (Divan et al); 2012 og mer …
 • Last ned   Volum 16: Prenatal & Children; “Mobiltelefoner og WiFi – er barn, fostre og fruktbarhet i fare?”; 2013, Prenatal & Children; Safe Schools 2012, medisinske og vitenskapelige eksperter krever trygge teknologier i skoler, fødsler og barn – stamceller; Mikrobølger fra mobiltelefoner hemmer 53BP1 Fokusdannelse i humane stamceller sterkere enn i differensierte celler: Mulig mekanisk kobling til kreftrisiko. Miljøhelseperspektiver (Markova, Belyaev et al); 2010, Strålesyke – Barn; Angela Tsiang Kommentarer og mer …
 • Last ned   Volum 17: 5G; FCC-styreleder Tom Wheeler ‘The Future of Wireless: A Vision for US Leadership in a 5G World’; 2016, 5G; Brev til husets underutvalg for kommunikasjon og teknologi; Tsiang; 2016, 5G; Be kongressen stemme nei, 2016, 5G; 5G Spectrum Frontiers-The Next Great Unknown Experiment on Our Children, Compilation of Letters to Congress; 2016, 5G; Hva du trenger å vite om 5G trådløse og “små” celler og mer …
 • Last ned bind 18: mobiltelefoner; Forsknings abstrakter av over 700 studier som viser helseeffekter fra mobiltelefonradiofrekvensstråling; Prof. Henri Lai, (Tab. 142 Del 2), Kreft – Hjernesvulster; Bruke Hill synspunkter fra 1965 for å evaluere styrken av bevis for risikoen for hjernesvulster forbundet med bruk av mobile og trådløse telefoner. Rev Environ Health. (Hardell og Caarlsberg); 2013, kreft-hjernesvulster; Bruk av mobiltelefoner og hjernesvulstrisiko: tidlige advarsler, tidlige handlinger? (Gee, Hardell Carlsberg) (kapittel 21 i rapporten: “Sen leksjon fra tidlige advarsler: vitenskap, forsiktighet”); 2013, Jullian Gehman Esq. Kommentarer og mer …
 • Last ned   bind 19 : Dr. Joel Moskowitz PhD. Svar Kommentarer, hvorfor FCC må styrke strålingsgrensene for radiofrekvens i USA, kreft – barn; Mobiltelefonstråling: Vitenskapelig gjennomgang av kreftrisiko og barnehelse; Miljøarbeidsgruppe; 2009, mobiltelefoner – planter; Gjennomgang: Svak radiofrekvent strålingseksponering fra mobiltelefonstråling på planter. Elektromagnetisk biologi og medisin (Malka N. Halgamuge); 2016, Testing; Mikrobølgeovnutslipp fra mobiltelefoner overskrider sikkerhetsgrensene i Europa og USA når du berører kroppen. IEEE-tilgang. Prof. P. P. Gandhi PhD .; 2019, Testing – Children; Absorpsjon av trådløs stråling hos barnet kontra voksen hjerne og øye fra mobiltelefonsamtale eller virtual reality. Miljøforskning. (C. Fernandez et al); 2018 og mer …
 • Last ned Volum 20:  Industriinnflytelse; Verdens helseorganisasjon, radiofrekvensstråling og helse – en hard nøtt å knekke (gjennomgang). International Journal of Oncology. Prof. Lennart Hardell MD. PhD .; 2017, Industriinnflytelse; Forretningsskjevhet som vanlig: Tilfellet med elektromagnetisk forurensning. Prof. Levis, Prof. Gennaro, Prof. Garbisa, Industriinnflytelse; Prof. Martha Herbert PhD, Harvard Pediatric Neurologist Letter to Los Angeles Unified School District; 2013, Industriinnflytelse; Procrustean Approach: Sette eksponeringsstandarder for telekommunikasjonsfrekvens elektromagnetisk stråling, Dr. Donald Maisch PhD .; 2009 (Tab 172 Del 1) og mer.
 • Last ned Volum 21:  Industriinnflytelse; Procrustean Approach: Sette eksponeringsstandarder for telekommunikasjonsfrekvens elektromagnetisk stråling, Dr. Donald Maisch PhD .; 2009 (Tab 172 Del 2), Industriinnflytelse; Illusion and Escape: The Cell Phone Disease Quagmire. Dr. George L. Carlo PhD., JD .; 2008, Industriinnflytelse; Sitat av professor Henry Lai PhD fra NY Times Artikkel om prosentandel av negative, studier finansiert av industri; 2013, Industriinnflytelse; Advarsel: Mobiltelefonen din kan være helsefarlig. Christopher Ketcham, GQ; 2010 og mer …
 • Last ned   bind 22 : amerikanske byråer; US Naval Medical Research Institute. Bibliografi over rapporterte biologiske fenomener (“effekter”) og kliniske manifestasjoner tilskrevet mikrobølgeovn og radiofrekvens, stråling; 1971 (Tab 185 Del 2), amerikanske byråer; USAs arbeidsdepartementets kommentar, strålingssykdom; Unntak for brannstasjoner, California Assembly Bill No. 57 (2015), kodifisert i Cal. Gov. Code 65964.1, Strålingssykdom – Brannmenn; Susan Foster kommentarer, strålesyke; Elektromagnetisk overfølsomhet, Dr. Erica MalleryBlythe; 2014 og mer …
 • Last ned   Volum 23:  Strålingssykdom; Brent Dalton kommentarer, strålesyke; Elizabeth Barris (andrager) Kommentarer, strålingssykdom; Olemara kommentarer, strålesyke; Melissa White kommentarer, strålesyke; Carol Moore kommentarer, strålesyke; Michele Hertz (Andrager) Kommentarer og mer …
 • Last ned  Volum 24: Strålingssykdom; Catherine Morgan kommentarer, strålesyke; Angelica Rose kommentarer, strålesyke; Brian J. Bender kommentarer, strålesyke; Maggie Connolly kommentarer, strålesyke; Gregory Temmer kommentarer, strålesyke; Bernice Nathanson Kommentarer og mer …
 • Last ned   Volum 25: Strålingssykdom; Attester fra tolv mennesker; 2013, strålesyke; Attester fra ni mennesker; 2013, strålesyke; Attests of Twenty People, Collected byStopSmartMeters; 2013, Radiation Sickness: Doctor’s Diagnosis Letter for Peter Rose; 2010, strålingssykdom; Doktors diagnosebrev til Steven Magee, europeisk manifest til støtte for et europeisk borgerinitiativ (ECI) og mer …
 • Last ned   bind 26: individuelle rettigheter; R. Paul og Kathleen Sundmark Svar Kommentarer, individuelle rettigheter & ADA; Cynthia Edwards kommentarer, individuelle rettigheter; Diana Ostermann, kommentarer, individuelle rettigheter; BC Menneskerettighetsdomstolen godkjenner smart meter class action, Citizens for sikker teknologi, og mer .. .
 • Last ned   Volum 27 : Testing – Children; Eksponeringsgrenser: Undervurderingen av absorbert mobiltelefonstråling, spesielt hos barn. Elektromagnetisk biologi og medisin (Gandhi et al); 2011, BioInitiative Svarkommentarer, Environmental Health Trust INTERNASJONAL POLITISK KORTFATTING: Advarsel om politikk for radiofrekvensstråling fra regjeringer, helsemyndigheter og skoler over hele verden

Environmental Health Trust et al. v. FCC

Environmental Health Trust (EHT), den vitenskapelige tenketanken ledet av Devra Davis PhD, MPH, arkiverte hovedoppgaven til den amerikanske lagmannsretten for District of Columbia onsdag i en landemerksak mot Federal Communications Commission (FCC). Appellen er rettet mot å få FCC til å revurdere, revidere og oppdatere sine 24 år gamle eksponeringsgrenser for radiofrekvent stråling (RFR) fra mobiltelefoner, mobiltelefontårn, Wi-Fi-nettverk, smarte målere og andre trådløse kommunikasjonsenheter og fasiliteter. Kortfattet er arkivert sammen med Children’s Health Defense og en rekke individuelle andragere.

FCC brøt loven

Andragerne hevder at FCC ignorerte det omfattende beviset som ble oversendt byrået som viste at ikke-termiske nivåer av pulserende og modulert RFR som sendes ut av trådløs teknologi, er skadelige for mennesker, dyreliv og miljøet, og ordren ikke ga en oversikt over en begrunnet beslutning. lager. Derfor hevder andragerne at FCC har brutt Administrative Procedure Act (APA) og at avgjørelsen er lunefull, vilkårlig og ikke bevisbasert. I tillegg hevder andragerne at FCC brøt NEPA fordi byrået ikke vurderte miljøpåvirkningen av beslutningen. Det brøt også 1996 Telecommunications Act (TCA) fordi det ikke vurderte virkningen av beslutningen på folkehelse og sikkerhet.

FCC ignorerte mange innleveringer som beskriver skader og raskt voksende sykdommer som strålingssyke fra radiofrekvent stråling, og ignorerte anrop som fra byene Boston og Philadelphia for å adressere sykdommen. Andragere hevdet at de utilstrekkelige FCC-retningslinjene brukes til å nekte innkvartering i strid med Americans with Disability Act. Andragerne arkiverte 11 000 sider med vitenskapelig bevis og kommentarer ignorert av FCC til støtte for deres påstander.

Bakgrunn 

FCC åpnet en forespørsel om tilstrekkelige eksponeringsgrenser i 2013 etter at Government Accountability Office utstedte en rapport i 2012 om at grensene kanskje ikke gjenspeiler gjeldende vitenskap og må gjennomgås. Som svar sendte hundrevis av forskere og medisinske fagfolk et vell av fagfellevurderte studier som viste at det vitenskapelige samfunnet var enig om at RFR er dypt skadelig for mennesker og miljøet og er knyttet til kreft, reproduksjonsskader og andre biologiske lidelser for mennesker. , dyr og planter. Til tross for den ekstremt veldokumenterte oversikten over disse negative konsekvensene fra RFR, ga FCC ut en ordre i desember 2019 og bestemte at ingenting trengte å gjøres, og fastholdt at de eksisterende, antikke eksponeringsgrensene er tilstrekkelige nå og for fremtiden.

*

Merknad til leserne: vennligst klikk på delingsknappene over eller under. Send denne artikkelen til e-postlistene dine. Crosspost på bloggsiden din, internettfora. etc.

I slekt

Opprette det 21. århundre Internett

Falske nyheter er bare begynnelsen. FCC stemmer for å la monopol bestemme hvilke lokale nyheter du ser

Året det åpne internett kom under beleiring: 2017 Year in Review

Legg igjen en kommentar