USA ble et utenlandsk selskap i 1871.

Av: TLB Staff Writer | David-William

24. juni 2016

Hver dag øker mengden mennesker som lærer at “Amerikas forente stater,” den representative republikken det var, da Sørstatene forlot Kongressen for alltid. I tillegg til smerten ved å oppdage at du har vært gjennomsyret av løgner gjennom hele utdannelsen, er det fortsatt mye mer å gråte når du begynner å sette brikkene sammen. Seriøst, etter denne artikkelen, vil du føle fristelsen til å lære nok mer til å slå barna sine lærere og professorer rundt til de lover å gjøre noen form for endring eller trekke seg. Stol på meg, hvis vi sender barna våre til offentlig skole i dag, gjør vi dem ikke noe bra. Beklager de harde ordene, men når vi finner ut at skolene virkelig indoktrinerer barna våre til å være slaver, og dumme på det, men vi gjør det uansett, er det på tide å tenke på vår filosofi. Når vi ikke planlegger, planlegger vi å mislykkes. Hvordan kan vi si at barna våre har gode lærere mens de lærer dem tyrene $ #! + Og løgner? Det er det vi tenker når vi ikke vet sannheten heller !! AU!!! Dagens lærere skyver propaganda i en tid med informasjon med de virkelige fakta som tommel dem i øynene. Det er ingen unnskyldninger, og det er ingen grunn til å høre noen. Hvis det kommer fra offentlige skoler, offentlige etater, offentlige medier eller offentlige ansatte, er det en stinkende løgn! Selv begrepet offentlig betyr privat hvis det er knyttet til USA. Dagens lærere skyver propaganda i en tid med informasjon med de virkelige fakta som tommel dem i øynene. Det er ingen unnskyldninger, og det er ingen grunn til å høre noen. Hvis det kommer fra offentlige skoler, offentlige etater, offentlige medier eller offentlige ansatte, er det en stinkende løgn! Selv begrepet offentlig betyr privat hvis det er knyttet til USA. Dagens lærere skyver propaganda i en tid med informasjon med de virkelige fakta som tommel dem i øynene. Det er ingen unnskyldninger, og det er ingen grunn til å høre noen. Hvis det kommer fra offentlige skoler, offentlige etater, offentlige medier eller offentlige ansatte, er det en stinkende løgn! Selv begrepet offentlig betyr privat hvis det er knyttet til USA.  

USA er et privat, utenlandsk, konkursforetak i CITY OF LONDON, og vi lurer på hvorfor domstolene, politiet og bankene er så foraktelige, umenneskelige pirater!?! De holder deg som sikkerhet for GJELDEN, at de vokser, og de gjør det samme mot barna dine, med din hjelp, kan jeg annonsere, så slutte å trykke på snooze-knappen.  

_______

ET MELDING FOR ALLE SOM ER GALT TIL Å KREVE OSS BORGERSTATUS

“Da Kongressen vedtok loven fra 1871, dannet Kongressen et selskap kjent som USA. Dette selskapet, eid av utenlandske interesser, skjøv den organiske versjonen av grunnloven til side ved å endre ordet ‘for’ til ‘av’ i tittelen. La meg forklare: den opprinnelige grunnloven utarbeidet av grunnleggerne sa: ‘Grunnloven for USA.’ [merk at verken ordene “forent” eller “stater” begynte med store bokstaver] Men GRUNNLEGGEN AV DE FORENEDE STATER I AMERIKA “er en selskapsforfatning, som absolutt IKKE er det samme dokumentet du tror det er. Først av alt endte det alle rettighetene våre til suverenitet [sui juris]. Så du har nå HVORDAN, hvordan de internasjonale bankfolkene fikk tak i USAS AMERIKA. ”

“Som et instrument for de internasjonale bankmennene, eier USA deg fra fødsel til død. Det eier også eierskapet av alle eiendelene dine, eiendommene dine, til og med barna dine. Tenk lenge og godt om alle regningene skatter, bøter og lisenser du har betalt for eller kjøpt. Ja, de hadde deg i lommene. Hvis du ikke tror det, kan du lese den 14. endringen. Se hvor “fri” du egentlig er. Uvitenhet om fakta førte til din stillhet. Stillhet tolkes som samtykke; samtykke til å være mottakere av en gjeld du ikke har pådratt deg. Som et suverent folk har vi blitt lurt i hundrevis av år; vi tror vi er frie, men i sannhet er vi tjenere for selskapet. “

USA er Vatikanet! De er jesuittene og sionistene rullet alle inn i ett stort rotterede! Det er de som driver Pentagon og myrder alle. De handler ikke om Gud! De jobber for Satan. De har pumpet hodene dine fulle av septisk lapskaus, og de får deg til å betale regningen! Det er de som eier skattemyndighetene, så våkne.

_____________________

Lisa Gulianis arbeid for å avsløre denne svindelhistorien fortjener all kjørelengde den kan få, og The Liberty Beacon-lesere trenger og fortjener sannheten også, så vær komfortabel og nyt materialet nedenfor. 

_______

USA er ikke et land – det er et selskap – på grunn av loven fra 1871 

Fjerde juli 2002 har kommet og gått, og amerikanerne hedret ferien med en fornyet patriotisk glød som minnet meg om Bicentennial-feiringen i 1976. Som vanlig er tradisjonelle fyrverkerier i sentrum og mange mennesker viste seg å være vitne til det blendende showet på sommerhimmelen. Med blandede følelser satt jeg med venner på et overfylt fortau i Pennsylvania under en glitrende, hypnotiserende eksplosjon av farge, og tenkte på den sterke følelsen av tristhet og svik som overveldet min ånd. Når jeg så meg rundt på de enorme menneskemengdene som var samlet til de årlige begivenhetene, tenkte jeg lydløst: “Vi er ikke fri.” I sannhet har vi ikke vært et fritt folk på veldig lang tid.

Vi feirer denne dagen til ære for vår “uavhengighet”. Vi kaller oss et fritt folk i et land med frihet. Våre hymner synger stolt denne nasjonens ros, og vi hever stemmen, vifter med flaggene og blir med på sang – men hvor mange amerikanere innser at de ikke er gratis? Dette er en myte videreført av de makter som er for å unngå stor sivil uro, og for å holde oss alle under tommelen til en militaristisk storebror innen illusjonene som er skapt for oss. Sannheten i saken er denne: hvilken frihet som ikke er stjålet fra oss, har vi overgitt oss villig gjennom vår stillhet og uvitenhet. Som amerikanere har de fleste av oss ingen anelse om hvordan våre friheter opprettholdes – eller går tapt. Tilsynelatende hadde ikke våre forfedre god forståelse av dette heller. Det er trist, men det er også veldig sant.

Ikke pek på det elskede pergamentet, grunnloven, som et symbol på din varige frihet. Den er representativ for en regjeringsform som tilsynelatende ikke lenger eksisterer i dette landet i dag. Grunnloven er kastet ut av vinduet, republikken dyttet til side og erstattet med et demokrati. Tingen er; de fleste i dette landet er uvitende om at dette er fordi de rett og slett ikke vet sannheten – hva som ligger utenfor mytene. Den såkalte regjeringen din vil heller ikke fortelle deg det.

For å til og med begynne å forstå hva som har skjedd med republikken, må vi se bakover i tid til perioden etter borgerkrigen. Vi må gå tilbake til året 1871, som var begynnelsen på republikkens forfall. Når vi undersøker hva som skjedde i løpet av den tiden i vår historie, begynner vi å sette sammen dette plagsomme, forvirrende puslespillet som er “Amerika” – først da skal vi svare på om vi virkelig er et “fritt” folk eller ikke.

Så la oss rulle bakover i fortiden et øyeblikk. Det er på tide at vi lærer hva de ikke lærte oss på skolen. Det er langt mer interessant enn hva de FORTALT oss. Jeg tror du vil være våken for denne leksjonen.

Datoen er 21. februar 1871 og den førtifirste kongressen er i sesjon. Jeg henviser deg til “Handlingene fra den førtifirste kongressen”, seksjon 34, sesjon III, kapittel 61 og 62. På denne datoen i vår nasjoners historie vedtok Kongressen en lov med tittelen: “En lov som skal gi en regjering til District of Columbia. ” Dette er også kjent som “Act of 1871.” Hva betyr dette? Vel, det betyr at Kongressen, uten noen konstitusjonell myndighet til å gjøre det, opprettet en egen regjeringsform for District of Columbia, som er en ti mil firkantet jord.

Hva??? Hvordan kunne de gjøre det? Dessuten, HVORFOR ville de gjøre det? For å forklare, la oss se på omstendighetene i disse dager. Loven av 1871 ble vedtatt på en sårbar tid i Amerika. Vår nasjon var i det vesentlige konkurs – svekket og økonomisk utarmet i etterkant av borgerkrigen. Borgerkrigen i seg selv var ikke noe mer enn en beregnet “front” for noen ganske fancy fotarbeid av bedriftens bakromspillere. Det var en strategisk manøver av europeiske interesser (de internasjonale bankfolkene) som var opptatt av å få et kvelertak på Amerikas nakke (og kassen).

Kongressen innså at landet vårt hadde alvorlige økonomiske vanskeligheter, så de kuttet en avtale med de internasjonale bankfolkene (i den tiden dyppet Rothschilds i London fingrene i alles kake) og påløpte dermed en GJELD til nevnte bankfolk. Hvis vi tenker på banker, vet vi at de ikke bare låner oss penger av hjertets godhet. En bank vil ikke gjøre noe for deg med mindre det er helt i deres beste interesse å gjøre det. Det må være en slags sikkerhet eller en streng knyttet som setter deg og meg (låntakeren) i en underordnet stilling. Dette gjaldt også i 1871. De medrivende internasjonale bankirene var ikke i ferd med å låne vår flundrende nasjon noen penger uten noen alvorlige bestemmelser. Så,

I hovedsak dannet denne lov selskapet som er kjent som USA. Legg merke til store bokstaver, for det er viktig. Dette selskapet, eid av utenlandske interesser, flyttet rett inn og dyttet den opprinnelige “organiske” versjonen av grunnloven inn i et støvete hjørne. Med “Act of 1871” ble vår konstitusjon ødelagt i den forstand at tittelen ble blokkert med store bokstaver og ordet “for” ble endret til ordet “of” i tittelen. Den opprinnelige konstitusjonen utarbeidet av grunnleggerne ble skrevet på denne måten:

“Grunnloven for USA”.

Den endrede versjonen lyder: “GRUNNLEGGEN AV DE AMERIKA USA”. Det er selskapets grunnlov. Det er IKKE det samme dokumentet du kanskje tror det er. Bedriftslovgivningen opererer i økonomisk kapasitet og har blitt brukt til å lure folket til å tro at det er det samme pergamentet som styrer republikken. Det er det absolutt ikke.

Store bokstaver – en ubetydelig endring? Ikke når man refererer til konteksten til et juridisk dokument, er det ikke. Slike mindre endringer har hatt stor innvirkning på hver påfølgende generasjon født i dette landet. Det kongressen gjorde med vedtakelsen av loven fra 1871, var å lage et helt nytt dokument, en grunnlov for regjeringen i District of Columbia. Den typen regjering DE opprettet var et selskap. Den nye, endrede grunnloven fungerer som konstitusjon for selskapet, og ikke for Amerika. Tenk på det et øyeblikk.

Forresten kommer ikke denne bedriftsforfatningen Republikken til gode. Det tjener bare til fordel for selskapet. Det gjør ingenting bra for deg eller meg – og det fungerer utenfor den opprinnelige grunnloven. I stedet for absolutte rettigheter garantert i henhold til den “organiske” grunnloven, har vi nå “relative” rettigheter eller privilegier. Et eksempel på dette er suverænens rett til å reise, som er forvandlet under selskapets politikk til et “privilegium” som vi må ha lisens til å delta i. Dette fungerer utenfor den opprinnelige grunnloven.

Så Kongressen forpliktet TREASON mot folket, som ble ansett som suveren under uavhengighetserklæringen og den organiske grunnloven. Når vi tenker på ordet “suveren”, må vi tenke på hva ordet betyr.

I følge Webster’s Dictionary er “suveren” definert som: 1. høvding eller høyest; øverste. 2. Høyeste i makt, overlegen i posisjon til alle andre. 3. Uavhengig av, og ubegrenset av, enhver annen, som har eller har rett til, opprinnelig og uavhengig myndighet eller jurisdiksjon.

Med andre ord, vår regjering ble skapt av og for “suverene” – de frie borgerne som ble ansett som den høyeste autoritet. Bare folket kan være suveren – husk det. Regjeringen kan ikke være suveren. Vi kan også se på uavhengighetserklæringen, der vi leser: “Regjeringen er underlagt samtykke fra de styrte” – det skal være oss, suverene. Føler du deg som en suveren i dag? Jeg gjør ikke.

Det tar ikke en rakettforsker eller en konstitusjonell historiker å finne ut at dette ikke er det som skjer i vårt land i dag. Regjeringen i disse tider er IKKE underlagt samtykke fra de styrte. Snarere er de styrte utsatt for selskapets innfall og grådighet, som har strukket tentaklene utover den ti kilometer store firkanten av landet, kjent som District of Columbia – som trer inn i alle republikkstatene. Vær oppmerksom på at selskapet ikke har noen jurisdiksjon utenfor District of Columbia. DE vil bare at du skal tro at det gjør det.

Du antar at du kjenner loven. Dette er ironisk, for som folk blir vi i utgangspunktet ikke lært om loven på skolen. Vi er laget for å huske obskure faktoider og avsnitt her og der, slik som forordet, og de glans over loven om rettigheter. Men vi blir ikke fortalt om loven. Heller ikke våre virksomhetsskoler dykker ned i grunnloven i noen stor dybde. Tross alt ble de satt på plass for å indoktrinere og dumme ned massene – for ikke å lære oss noe. Vi ble ikke fortalt at vi var utsolgt til utenlandske interesser og ble begunstiget av gjelden Kongressen hadde til de internasjonale bankfolkene. I generasjoner har amerikanske statsborgere fått hovedtyngden av inntektene konfiskert for å betale på en massiv gjeld som de, som et folk, ikke pådro seg. Det er mange, mange ting folket ikke har blitt fortalt. Hvordan føler du deg om å bli begunstiget av andres enorme gjeld uten din viten eller samtykke? Skal vi fortsette med dette ??

Når du hører noen individer si at grunnloven er ugyldig, så tenk på hvordan regjeringen vår har forvandlet seg over tid fra en kommunal eller tjenesteorientert enhet til en bedrifts- eller profittorientert enhet. Vi lever under myten om at dette er lovlig, men det er det ikke. Vi blir styrt av en “de facto”, eller ulovlig, regjeringsform – dødenes kriminelle organisasjon – The Controllers.

Med gjennomføringen av loven fra 1871 ble en serie av subtile og åpenbare bedrag satt i gang – alt i forbindelse og samarbeid med kongressen, som bevisst og bevisst solgte folket nedover elven. Fortalte de deg dette på myndighetsskolen? Det tviler jeg på. De var for opptatt med å tromme den fiktive versjonen av historien inn i hjernen din – og min. Ved å unnlate å opplyse hva DE gjorde mot det amerikanske folket, ble folket uvitende om hva som skjedde. Over tid tok republikken den på haken til et banebrytende punkt. Med overgivelsen av gullet sitt i 1933, overga folket i hovedsak sin lov. Jeg antar ikke at du ble undervist i det heller. Det er fordi vår virkelige historie er skjult for oss. Dette er hvordan romersk sivilrett fungerer – og vår styreform i dag er basert på romersk sivilrett og admiralitet / sjørett – bedre kjent som henholdsvis “Kongens guddommelige rett” og “Havets lov”. Dette forklarer mye. Romersk sivilrett var fullt etablert i de opprinnelige koloniene allerede før nasjonen vår begynte, og er også kjent som internasjonal privatrett.

Regjeringen som ble opprettet for District of Columbia via Act of 1871 opererer under International Private Law, og ikke Common Law, som var loven i den konstitusjonelle republikk. Dette er veldig viktig å merke seg, siden det påvirker alle amerikanere på konkrete måter. Du må erkjenne at internasjonal privat lovgivning bare gjelder i District of Columbia og IKKE i de andre delstatene i Unionen. De forskjellige armene i selskapet er kjent som “avdelinger” som rettsvesenet, justis og finans. Kjenner du igjen navnene? Ja det gjør du! Men de er ikke det du antar at de er. Disse “avdelingene” tilhører selskapet som er kjent som USA. De tilhører IKKE deg og meg under selskapets grunnlov og dens forskjellige endringer som fungerer utenfor den konstitusjonelle republikken.

Jeg henviser deg til USA-KODEN (merk kapitaliseringen, med angivelse av selskapet, ikke republikken) Tittel 28 3002 (15) (A) (B) (C). Det uttales utvetydig at USA er et selskap. Innse også at selskapet ikke er en separat og tydelig enhet fra regjeringen. Det ER regjeringen. DIN regjering. Dette er ekstremt viktig. Jeg refererer til dette som “USAs bedriftsimperium”, som opererer under romersk sivilrett utenfor grunnloven. Hvordan liker du å bli styrt av et osteaktig, tøff selskap? Du vil spørre kongressmedlemmen om dette, sier du? HA !!

Kongressen er fullstendig klar over dette bedraget. Du må gjøres oppmerksom på at kongressmedlemmene IKKE jobber for deg og meg. Snarere jobber de for selskapet kjent som USA. Er dette virkelig en overraskelse for deg? Dette er grunnen til at vi ikke kan få dem til å gjøre noe på våre vegne eller til å svare på oss – som i tilfelle med den ulovlige inntektsskatten – blant mange andre ting. I motsetning til hva mange tror, ​​er de IKKE våre tjenestemenn. De fungerer IKKE for oss. De er tjenestene til bedriftsstyret og utfører budet. Periode.

Det store antallet komiteer og underkomiteer som Kongressen har opprettet, fungerer alle sammen som et flerhodet monster for å føre tilsyn med de ulike bedriftens “avdelinger”. Og du bør vite at hver eneste av disse som opererer utenfor District of Columbia er i strid med loven. De amerikanske myndighetene i USA har ingen jurisdiksjon eller myndighet i noen stat i republikken utenfor District of Columbia. La dette synke ned i hjernen din i et minutt. Spør deg selv: “Kunne dette bedrag virkelig ha skjedd uten Kongressens fulle kunnskap og medvirkning?” Tror du det skjedde ved et uhell? Du lurer deg selv hvis du gjør det. Det er ingen ulykker eller tilfeldigheter. Det er på tide å konfrontere sannheten og våkne av uvitenhet.

Dine lovgivere vil ikke informere deg om denne informasjonen. Du antas å kjenne loven. DE vet at du ikke kjenner loven eller historien din for den saks skyld, fordi denne informasjonen ikke har blitt lært deg. Det er ikke gjort noen samlet innsats for å informere deg. Som suveren har du rett til fullstendig avsløring av fakta. Som slave har du intet annet enn det selskapet bestemmer seg for å “gi” deg – til en pris. Vær forsiktig med å godta såkalte “fordeler” fra selskapet i USA. Er du ikke slaver nok allerede?

Jeg sa (over) at du antas å kjenne loven. Likevel betyr det ikke noe hvis du ikke gjør det i selskapets øyne. Uvitenhet om loven betraktes ikke som en unnskyldning. Det er ditt ansvar og din plikt som amerikaner å lære om loven og hvordan den gjelder deg. DE stoler på at folk flest er for uinteresserte, distrahert eller lat til å gjøre det. Folket har blitt mentalt betinget for å tillate den påståtte regjeringen å tenke for dem. Vi må snu det hvis vi skal redde republikken vår før det er for sent.

USAs regjering er i utgangspunktet et bedriftsinstrument for de internasjonale bankfolk. Dette betyr at du eies av selskapet fra fødsel til død. Bedriftens USA har også eierskap til alle eiendelene dine, eiendommen din og til og med barna dine. Høres dette usant ut? Tenk lenge og hardt om alle de regningene du betaler, alle de forskjellige skatter og bøter og lisenser du må betale for. Ja, de har fått deg i lommene. Egentlig har de hatt deg i rumpa så lenge du har levd. I ditt hjerte vet du at det er sant. Tror du ikke noe på dette? Les opp den 14. endringen. Sjekk ut hvor “fri” du egentlig er.

Med loven fra 1871 og påfølgende lovgivning som den påstått ratifiserte 14. endringen, er vår en gang store nasjon av suverene blitt undergravd fra en republikk til et demokrati. Som tilfellet er under romersk sivilrett, har vår uvitenhet om fakta ført til vår stillhet. Tausheten vår har blitt tolket som vårt samtykke til å bli mottakere av en gjeld vi ikke pådro oss. Det suverene folket har blitt lurt i hundrevis av år til å tro at de forblir frie og uavhengige når vi i virkeligheten fortsetter å være slaver og tjenere for selskapet.

Forræderi ble begått mot folket i 1871 av kongressen. Dette kunne ha blitt korrigert gjennom flere tiår av noen ærlige menn (forutsatt at det var noen), men det var ikke, hovedsakelig på grunn av begjær etter penger og makt. Ikke noe nytt der. Skal vi tilgi og rettferdiggjøre denne forbrytelsen mot folket? Du har mistet mer frihet enn du kanskje innser på grunn av bedriftens infiltrasjon av den såkalte regjeringen. Vi vil tape mer med mindre vi vender oss bort fra et demokrati som er den direkte veien til katastrofe – og gjenoppretter vår konstitusjonelle republikk.

I en kommende artikkel vil vi se nærmere på den påstått ratifiserte 14. endringen og hvordan vi ble “eiendom” til selskapet og slaver av vår stillhet.

Jeg er lei meg over å tenke på de modige mennene og kvinnene som ble drept i alle krigene og konfliktene som ble innledet av kontrollerne. Disse modige sjelene kjempet for å bevare idealene de trodde var sanne – ikke for slike som et selskap. Tror du at noen av individene som er drept som et resultat av krig ville villig ha kjempet hvis de visste hele sannheten? Tror du en person ville ha gitt livet sitt for et selskap? Jeg tror ikke. Hvis folket hadde visst for lenge siden i hvilken grad deres tillit hadde blitt forrådt, lurer jeg på hvor lang tid det ville tatt for en ny revolusjon. Det vi trenger er en revolusjon i tankene. Vi endrer tankegangen og vi endrer verden vår.

Vil vi noen gang gjenopprette republikken? Det er et spørsmål jeg ikke kan svare på ennå. Jeg håper, og mest av alt – ber – at VI, det suverene folket, vil samarbeide i en ånd av samarbeid for å få det til i dette livet. Jeg vet at jeg vil gi det mitt beste skudd – kom hva som helst. Barna våre fortjener sin rettmessige arv – friheten våre forfedre kjempet så hardt for å gi oss. Vil vi være stille og fortelle oss selv at vi er frie, og forevige MYTEN? Eller står vi som ett suverent folk, og tar tilbake det som er stjålet fra republikkens hus?

Noe å tenke på – det kalles frihet.

Min hjertelige takk rettes til følgende personer for deres nådige og sjenerøse hjelp til å undersøke dette emnet: Ken S. fra American Revolution II Online News, Paul Walker fra RMN News, Bob Taft, Stanooch og Willy Whitten – sanne patrioter, en og en alle.
Videre lesning:

US CODE: Tittel 28,3002. Definisjoner
(15) “USA” betyr –
(A) et føderalt selskap;
(B) et byrå, avdeling, kommisjon, styre eller annen enhet i USA; eller
(C) en instrumentalitet i USA.
Thomas J. DiLorenzo: Truth About the 14th Amendment
Kirwan: FEMA – Planen om å drepe America
Control of Government
Ed Lewis: Hvem er sjefen i Amerika?
SKATT – ET MELDELSE TIL OFFENTLIGE TJENERE
Hvis vi er dumme nok til å overgi vår frihet til en gjeng elendige internasjonale bankfolk, fortjener vi å leve i trelldom. – Lisa Guliani

Lisa Guliani 
Vi feirer denne dagen til ære for vår «uavhengighet». Vi kaller oss et fritt folk i et land med frihet. Våre hymner synger stolt denne nasjonens ros, og vi hever stemmen, vifter med flaggene og blir med på sang – men hvor mange amerikanere innser at de ikke er gratis?

Dette er en myte videreført av de makter som er for å unngå stor sivil uro, og for å holde oss alle under tommelen til en militaristisk storebror innen illusjonene som er skapt for oss.

Sannheten i saken er denne: hvilken frihet som ikke er stjålet fra oss, har vi overgitt oss villig gjennom vår stillhet og uvitenhet. Som amerikanere har de fleste av oss ingen anelse om hvordan våre friheter opprettholdes – eller går tapt. Tilsynelatende hadde ikke våre forfedre god forståelse av dette heller. 

Ikke pek på det elskede pergamentet, grunnloven, som et symbol på din varige frihet. Den er representativ for en regjeringsform som tilsynelatende ikke lenger eksisterer i dette landet i dag. 

Grunnloven er kastet ut av vinduet, republikken dyttet til side og erstattet med et demokrati. Tingen er; de fleste i dette landet er uvitende om at dette er fordi de rett og slett ikke vet sannheten – hva som ligger utenfor mytene. 

For å til og med begynne å forstå hva som har skjedd med republikken, må vi se bakover i tid til perioden etter borgerkrigen. Vi må gå tilbake til året 1871, som var begynnelsen på republikkens forfall. 

Så la oss rulle bakover i fortiden et øyeblikk. Det er på tide at vi lærer hva de ikke lærte oss på skolen. 

Kongressen innså at landet vårt hadde alvorlige økonomiske vanskeligheter, så de kuttet en avtale med de internasjonale bankfolkene (i den tiden dyppet Rothschilds i London fingrene i alles kake) og påløpte dermed en GJELD til nevnte bankfolk. 

Hvis vi tenker på banker, vet vi at de ikke bare låner oss penger av hjertets godhet. En bank vil ikke gjøre noe for deg med mindre det er helt i deres beste interesse å gjøre det. Det må være en slags sikkerhet eller en streng knyttet som setter deg og meg (låntakeren) i en underordnet stilling.

De medrivende internasjonale bankirene var ikke i ferd med å låne vår flundrende nasjon noen penger uten noen alvorlige bestemmelser. Så de utviklet en glimrende måte å få foten inn i døren til USA (en pris de hadde ettertraktet i noen tid, men som ikke hadde klart å takke takket være grunnleggerne våre, som foraktet dem og holdt dem i sjakk), og dermed ble loven fra 1871 vedtatt. 

START AV CORP. US….

Corp. US – Columbia Organic Act of 1871
Team Law | trustee@teamlaw.org

Lagt ut søndag 29. desember 2002 kl. 01.49.44 EST av RFP

HISTORISKE FAKTA
fra lagloven

Følgende 15 poeng er basert på faktiske historiske bevis:

Første: I 1863 innførte Lincoln krigsrett. Han beordret at statene (folket) enten innrullerer tropper og skaffer penger til støtte for Nord eller blir anerkjent som en fiende av nasjonen. Denne kamplovens kongresslov er fremdeles i kraft i dag – det det betyr er at presidenten har diktatorisk myndighet til å gjøre alt som kan gjøres av regjeringen i samsvar med grunnloven i De forente stater. Dette er grunnlaget for presidentens ordrer.

Andre: District of Columbia Organic Act fra 1871 opprettet et privat selskap (heretter “Corp. US”) eid og drevet av den faktiske regjeringen med det formål å utføre myndighetens forretningsbehov under krigsrett. Dette ble gjort under konstitusjonell myndighet for at kongressen skulle vedta enhver lov innenfor den ti mils firkant i Washington, District of Columbia.

Tredje: I nevnte lov vedtok Corp. USA sin egen konstitusjon (United States Constitution), som var identisk med den nasjonale grunnloven (Constitution of the United States of America) bortsett fra at den manglet den nasjonale grunnlovens 13. endring. Den nasjonale grunnlovens 13., 14. og 15. endring er henholdsvis nummerert 14., 15. og 16. endring i grunnloven.

Fjerde: Selskapet begynte å generere gjeld via obligasjoner osv., Som forfalt i 1912, men de kunne ikke betale gjelden, så de 7 familiene som kjøpte opp obligasjonene krevde betaling og Corp. US kunne ikke betale. Nevnte familier avviklet gjelden for betaling av alle Corp. USAs eiendeler og for alle eiendelene til statskassen i USA.

5th: Da 1913 begynte, hadde Corp. USA ingen midler til å utføre de nødvendige forretningsbehovene til regjeringen, så de gikk til de nevnte familiene og spurte om de kunne låne litt penger. Familiene sa nei (Corp. USA hadde allerede demonstrert at de ikke ville tilbakebetale gjelden sin i sin helhet). Familiene hadde forutsett denne situasjonen og hadde året før avsluttet etableringen av et privat selskap med navnet “Federal Reserve Bank”. Corp. USA dannet et forhold med Federal Reserve Bank hvor de kunne gjøre forretninger via seddel snarere enn med penger. Legg merke til at dette forholdet ble opprettet mellom to private selskaper og ikke involverte regjeringen; det er der de fleste feiler i å forstå Federal Reserve Bank-systemet – igjen har det ikke noe offentlig forhold i det hele tatt.

6.: Nesten samtidig med det siste faktum (også i 1913), godkjenner Corp. US og vedtar (som ratifisert) sin egen 16. endring. Det må bemerkes at denne endringen ikke har noe med vår nasjon å gjøre, med vårt folk eller med vår nasjonale grunnlov, som allerede hadde sin egen 16. endring. Høyesterett bestemte at den ikke gjorde noe som ikke allerede var gjort annet enn å gjøre det klart og tydelig USAs (Corp. US) rett til skatteselskaper. Vi er enige, med tanke på at de ble opprettet under autoritet fra Corp. US

7.: Neste (også 1913) Kongressen gikk og gikk inn i den 17. endringen som ratifisert, selv om statene ikke hadde mulighet til å ratifisere det samme. Denne endringen er ikke bare ratifisert, den er ikke konstitusjonell; grunnloven forbyr kongressen å til og med diskutere saken om hvor senatorer blir valgt.

8.: I 1914 sitter Freshman-klassen og alle senatorer som vellykket stilte til gjenvalg i 1913 med folkeavstemning bare i Corp. US kapasitet.

9.: I 1917 går Corp. US inn i første verdenskrig og overfører deres krigskrefter og handel med fiendens handlinger.

10.: I 1918 blir president Wilson gjenvalgt av Electoral College, men deres valg kreves bekreftet av det konstitusjonelle Senatet; der i det nye Corp. US var det bare senatorer som fikk delta i valgbekreftelsens valghøyskole. Den eneste autoriteten som muligens kunne vært brukt til valgbekreftelse, var bare bedrift. Derfor ble ikke president Wilson bekreftet i sitt verv for sin andre periode som president for De forente stater og satt bare i Corp. USs presidentskapasitet. Derfor ble setene til den opprinnelige jurisdiksjonsregjeringen forlatt fordi folket ikke hadde plass til noen offisielle myndighetsmyndigheter.

11.: I 1933 ble Trading with the Enemies Act justert for å anerkjenne folket i USA som fiender av Corp. US

12.: I 1944, under Bretton Woods-avtalen, blir Corp. US opphevet til Det internasjonale pengefondet, og blir et utenlandsk kontrollert privat selskap.

13.: En tid etter 1935 ber du Social Security Administration om et forhold til deres program. De oppretter en enhet med et navn (som høres ut som navnet ditt, men er stavet med alle store bokstaver) og et depotkontonummer i Social Security General Trust Fund (GTF). De gir deg trygdekortet som identifiserer deg som den enkeltpersonen som har myndighet til å kontrollere enheten de opprettet (under gjennomgang: du kan legge merke til at Social Security Administration var skaperen av enheten, GTF er mottaker og du ble laget sin forvalter.) Enda viktigere: denne kapasiteten begrenser ikke deg eller din kapasitet til å opptre i din suverene kapasitet på noen måte.

14.: I 1968, på den nasjonale guvernørkonferansen i Lexington, Kentucky, foreslo IMF-lederne for arrangementet dilemmaet som statens guvernører var i for å utføre sin forretning i Federal Reserve Notes (utenlandske sedler), noe som er forbudt i nasjonale og statlige konstitusjoner, og hevdet at hvis de ikke gjorde noe for å beskytte seg, ville folket oppdage hva som var blitt gjort med pengene sine og sannsynligvis ville drepe dem alle og starte på nytt. De foreslo at statene dannet selskaper som Corp. US og viste fordelene med de resulterende enhetlige kodene som kunne opprettes, noe som ville gi bedre og kraftigere kontroll over folket.

15.: Innen 1971 hadde alle statlige regjeringer i unionen av stater dannet slike private selskaper (Corp. State), i samsvar med IMFs formaning, og folket sluttet å sitte med opprinnelige jurisdiksjonstjenestemenn i deres statlige regjeringsseter.

Når vi har uttalt disse historiske fakta, ber vi deg om ikke å tro oss, men heller bevise disse fakta for deg selv. Vi ber deg da om å kontakte oss med eventuelle bevis du finner som beviser eller motbeviser disse fakta.

Når du finner ut at det ikke er noen feil, så husk disse enkle fakta og la ingen fraråde deg sannheten.

Poenget: Når du snakker om disse private utenlandske selskapene, husk at det er det de er og slutte å kalle dem regjering.

Videre er det veldig viktig at vi slutter å prøve å fikse dem. Det er langt viktigere at vi lærer hvordan vi kan gjenopprette vår opprinnelige jurisdiksjonsregjering og spre ordet om sannheten. Ved å gjenta våre statlige og nasjonale regjeringer i sin opprinnelige jurisdiksjon, får vi kapasiteten til å holde disse private utenlandske selskapene ansvarlige. De skylder oss mye penger, faktisk skylder de oss mer penger enn det som er tilgjengelig i verden. Faktum er at det er umulig for dem å betale, og det gir oss den innflytelsen vi trenger for å ta tilbake nasjonen vår og sette ting i orden. Prosessen er enkel. Vanskeligheten er å få våre folk til å våkne opp til sannheten. Derfor ber vi deg bevise sannheten for deg selv og kontakte oss med bevisene du oppdager.

Det betyr at du må slutte å handle og kommunisere som om du er noe annet enn suveren som Gud skapte deg for å være. Og slutte å referere til Corp. US eller STATEN AV ‘X’ som noe annet enn de private utenlandske selskapene de er. Og til slutt, slutt å lytte til Bigfoot Patriot-mytologien som støttes av de som bare gir disse fakta levertjenester.

Det er på tide at vi alle begynner å våkne og følge sannheten, det vil si å omvende oss og bli et moralsk og hederlig samfunn i stedet for å rose vår kristendom mens vi gjør oss skyldige i:

a) ikke vite sannheten;
b) ikke etterleve sannheten;
c) å tro at Gud vil redde oss selv om vi har verktøyene for å kjenne sannheten, evnen til å bruke verktøyene, men vi nekter å leve etter sannheten og bruke verktøyene vi har for å redde oss selv og dermed bli frie.

Det største problemet med den såkalte Patriot Movement er at dens talsmenn alle er glade for å forene seg mot tyranniet til Corp. US, selv om de er blinde for sannheten, ikke har noe middel og redder seg ut av “systemet”, helvete bøyd for en opprør som til og med Skriften sier ikke kan vinnes. Vil vi i stedet kunne forene oss med sannheten og lovlig, lovlig og fredelig gjenopprette vår opprinnelige jurisdiksjonsregjering for å ta tilbake kontrollen over nasjonen vår.

MERKNAD ARTIKELEN KOMMER FRA… ..serendipity

*** MERKNAD JEG SPEGLER DENNE ARTIKELEN I DEN HELE HELE Å VÆRE EN ANDRE KILDE SOM ER TILGJENGELIG FOR ALLE OSS. MANGE ARTIKLER, VIDEOER, PDF-filer, ETC. HAR OG ER FJERNET FRA INTERNETT..INFORMASJON SOM VI TRENGER.

MERKNAD … NWO-MEDLEMMER HAR ENDRET URLENE PÅ LENKENE NEDEN … SØK MOTOR ARTIKLENE, VIDEOENE.

*** Vennligst gjør det samme. KOPIER ALLE SANNHETSARTIKLER, VIDEOER / LES OPPLAD DEM UNDER DIN YOUBUTE, MV. KANAL. ÅPNE EN BLOGG, (LETT, ENKEL, RASK), KOPIER & KLIKK SANNHETEN PÅ BLOGGENE DIN, NETTSIDER – NÅ !!!

*** Du kan få en uendelig innvirkning på sannheten, for den gode å vinne! VISUALISER – VANNET I ET SJØ PÅ KALDAG – DET ER BARE SOM GLASS – INGEN RIPPER. Kast nå en liten stein i vannet, en rivende effekt går gjennom hele innsjøen. GJØR DEN FORSKJELLEN … .NÅ !!!

!!! VARSEL TIL ALLE DATAMASKINHACKERE / GENI– BRUK / DE I POSISJONER FOR Å LAGE EN POSITIV LØSNING … .. MERKNEMN NYE VERDENS BESTILLINGSMEDLEMMER ER & LukkER NED NÅ .. DU VET HVORDAN …

*** UTEN PENGER, KREDIT, TRANSPORT, VÅPEN, AMMO, KONTAKTER (MENNESKER SOM DEM), STØTTSYSTEMER (FAMILIEMEDLEMMER, VENNER), UTEN TRANSPORT, UTEN HJEM (mange av dem har tvunget ut, INJEKTERT, INJEKTERT GJENNOM SYKDOM PÅ KJEMISK INJEKSJONER, DREPT) UTEN HELSE (HVA DE HAR GJORT FOR OSS … DE IKKE NWO-MEDLEMMENE … LAGET OSS SÅ SYKT VI ØNSKER AT VI VAR DØDE … DERES STANDARD DRIFTSPROSEDYRE) MV. DE KAN IKKE GJØRE noe!

***** HVORDAN ******

1, BRANNE DEM FRA JOBBENE, 2. AVSLUTTE BANKREGNSKAPET, 3. AVSLUTTE DINE KREDITKILDER, 4. STILLER TRANSPORTEN, 5. TA VÅPENE, AMMO ,, 6. Separat dem fra deres støttesystemer – familier, 7. FJERN DEM FRA HJEMMENE, 8. INFEKT, INJISJER DEM … SÅ DE ER SÅ SYKE de ønsker at de er døde … (SOM DE HAR GJORT TIL VÅRE BESTEFORTER, VÅRE FORFEDRE, VÅRE ELSKEDE, … (BABY, BARN, KVINNER) & MENN PÅ ALLE ALDER, TIL VENNENE, TIL … OSS) 8. STENG DINE KONTAKTER .. GJØR DET SAMME TIL DEM (TRINN 1 – 7) SÅ SYK AT DE IKKE KAN HJELPE TIL Å BRINGE DENNE HELLISKE NY VERDENSORDENEN –

(MERKNAD FLERE OG NYERE NYE ORDNEMEDLEMMER VAKNER TIL DET SOM SKJER VIRKELIG, HVA ER BLEV GJORT FOR DEM … EKSEMPEL FUKUSHIMA MELT NED, SLIPPER DEN VERSTE RADIOAKTIVE FALLOUT … MOX FUEL, HVA DET ER OLJEKATOLIE, OG ANDRE KRITISKE HENDELSER, MEN DET ER FORTSATT MANGE SOM FORTSATT FORTSETTER DETS SKADE, INJEKSJONERER, INJEKTERER, DERES “ULYKKER”, F.eks. GODE, ANSVARLIGE MENNESKER … DE MÅ STOPPES OG DET ER RETT NÅ !!!

LESERE KOPIERER HELT PDF … FÅ DETTE TIL SANNHET NETTSIDER & BLOGGER … HAR DEM SETT DENNE PDF-filen PÅ SITTENE I DEN HELE… VENNLIGST START EN BLOGG … .WORDPRESS.COM, BLOGSPOT.COM..Og legg PDF-filen på dine sider …

MANGE TOPPARTIKLER FJERNES SOM SANNHETEN DAGLIG … AVHENGIG PÅ TEMAET OG FAGET … MANGE FJERNES MED I TIMEN ELLER LYDERE … INGEN UTGIVELSE …

EKSTREMT VIKTIG … .DET MÅ SETTES PÅ INTERNETTET..TIL DE SOM KAN KOPIERE NEDENFOR OG GJØRE DET TILGJENGELIG FOR ALLE “GODE” ​​MENNESKER. ..KOPIER Hele PDF-filen og legg den på vanlige sider slik at den kan kopieres fullstendig og flere kilder kan kopieres og legges ut på nytt ..

* KRITISKE RELATERTE ARTIKLER … KOPIER DEM HELT .. FÅ DEM TIL SANNHET NETTSIDER & SANNHETSBLOGGER NÅ … .ARTIKLER, VIDEOER, PDF-filer, MV SOM UTSETTER LIGENE, GJELDER SANNHETENE FJERNES MED I løpet av 1/2 TIMEN NÅ … .HVIS DETTE ER INFORMASJONEN GÅTT … SÅ ANDRE SOM OSS IKKE VET SANNHETEN !!!

REGISTRER DEG FOR EN BLOGG … GRATIS, ENKEL, LETT Å STARTE .. BARE KOPIERE & KLISTE, LEGG TIL EN TITTEL, MERKER (Nøkkelord..DET KOMMER TIL ARTIKLENE DINE, OG) OG PUBLISERER … DET ER ALT DET ER TIL DET

TOPPINFO FRA TOPPKILDER, EX INSIDERS, EXPERTS, ETC.

*** MERKNAD..Klikk på tittel for å åpne lenken

1. KESTERKONSTANTIN VAR FØRSTE PÅPEN! HVORDAN KONSTANTIN BESTILTE DEN FØRSTE ROMAN KATOLISKE KIRKE & KATOLISKE BIBEL .. SOM HAN HADDE HANS LØRER BLANDER PAGANISME & KATOLISISME SAMMEN, MEN NEDRE KOLLEKT ER RETT.

2. Vatikanet mot den ortodokse kirken
3. Konstantins 6 store forandringer i kristendommen
4. FREEMASONS WORSHIP LUCIFER – EX 33RD GRAD FREEMASON’S VITNESS

5. Tredje tredje hemmelighet av Fatima – St. Lucia, David Booth (St. Lucia’s fetter)

6. Tidligere biskop av Gautemala hevder jesuittene kontrollerer Vatikanet og er de virkelige åndelige kontrollerne av den nye verdensorden

4. HVA SKJER MED EX JESUIT WHISTLEBLOWERS SOM ØNSKER SANNHETEN FÅR UT TIL DEN SANNE RELIGIOUS KATOLOLIKEN & OFFENTLIG?

7. Vatikanets innsider som fordømmer ondskap i jesuittordrekontrakter Benkreft – jesuittene / Illuminati er over 33. graders frimurere som tilber Lucifer (Satan)

8. (NWO) JESUISTER (SOM ER HØYESTE FREMASONER = ILLUMINATI) KONTROLLER VATIKANEN, KONTROLLER DEN ROMANSKE KATOLOLKIRKEN..E MÅ LESE

9 JESUITER – (MEST ONE ORGANISASJONER) MÅ LESES

10. JESUITEN GENERELT – (DEN SVARTE PÅVEN) DEL 1 AV 2

11. Jesuittene er en militær religiøs orden av den romersk-katolske kirken (Jesuitten, Illuminati, Knights of Columbus og…)

12. NWO – ERIC JON FELPER SITATER ET MÅ LESE..TOPP

13. DEN KATOLISKE KIRKEN – (MEST ONE ORGANISASJONER) MÅ LESES

14. DEN ROMANSKE (KATOLISKE) KULTEN – (MEST EVILE ORGANISASJONER) MÅ LESE

15. ILLUMINATI – (MEST ONE ORGANISASJONER) MÅ LESES

16. NY VERDENSORDEN (MEST ONE ORGANISASJONER) MÅ LESES

17. RELIGIONSKONSIRVASJONEN (NWO-PLAN FOR VERDENSDOMINASJON) MÅ LESE

Eksplosiv satanist “Deathbed Confession” bekrefter rapporteringen min

18. NASI SS – (MEST ONE ORGANISASJONER) MÅ LESE

19. DET “HELLIGE” SE (SS) – (DE MESTE ONDE ORGANISASJONENE) MÅ LESE

20. Crown Temple of Babylon – Crown Temple – Secret Society of the Third Way Order by Rule of Mystery Babylon, The “Templars” of the Crown

23. “Den hemmelige pakt” fra det jødiske hemmelige samfunn kjent som ordenen til Illuminati .. CHOCKING WHAT, HOW, ETC. DE GJØR TIL OSS, VÅRE BARN, TIL VORES FORELDRE, VÅRE FORFOR … FOR Å FÅ INN I DENNE VERDENSKONTROLLEN ….
Å SANNE NETTSIDER & SANNHETSBLOGGER … DET VIL VÆRE MANGE MOT SANNHETEN FRA Å VÆRE TILGJENGELIG PÅ NETTEN (NWO-MEDLEMMER … SOM OBAMA, OG ANDRE TALER OM I DINE TALER)

ROBERT SUNGENIS PhD UTSETTER LIGENE

En gjennomgang av “EWTN: A Network Gone Wrong” ~ Robert Sungenis, Ph.D …
forums.catholic.com Forums Catholic Living Populære Media15 innlegg forfattere Siste innlegg: 3. april 2007

***** Side 4- En gjennomgang av “EWTN: A Network Gone Wrong” ~ Robert Sungenis, Ph.D. Populære medier. … Det må ta tro … Jeg tror dette er noe å vurdere i hvert enkelt tilfelle … Jeg må lagre PDF-filen og lese den senere. … Jeg så aldri på Angelica-moren, men det jeg så, likte jeg. …

ECT går gjennom hele innsjøen. GJØR DEN FORSKJELLEN … .NÅ !!!

SKJER VIRKELIG, HVA HAR GJORT FOR DEM… EX. FUKUSHIMA’S MELT NED, LOSER DEN VERSTE RADIOAKTIVE FALLOUT … MOX DRIVSTOFF, HVA HAR GJORT FOR JORDEN … GULFOLJEKATOENEN, OG ANDRE KRITISKE HENDELSER, MEN DET ER FORTSATT MANGE SOM FORTSETTER DER IKKE KRAFTIGER, , ETC. AV GODE, anstendige mennesker … Disse må stoppes og det er riktig nå!

MERKNAD – BRUK MERKNAD: Disse sidene / videoen kan inneholde opphavsrettsbeskyttet materiale, hvis bruk ikke alltid er spesifikt autorisert av rettighetshaveren. Slike materialer blir gjort tilgjengelig for å fremme forståelsen av økologiske, POLITISKE, MENSLIGE RETTIGHETER, økonomiske, DEMOKRATI, vitenskapelige, MORALE, ETISKE og SOSIALE RETTSAKER osv. Det antas at dette utgjør en ‘rettferdig bruk’ av noe slikt copyright som foreskrevet i avsnitt 107 i US Copyright Law. I samsvar med tittel 17 USC § 107 distribueres dette materialet uten fortjeneste til de som har uttrykt en tidligere generell interesse i å motta lignende informasjon for forsknings- og utdanningsformål. For mer informasjon, gå til: http://www.law.cornell.edu/uscode

LOVEN I 1871 “ASLEEP” IKKE SOVE ”DU MISTER
OG HER TRUTH.avi
KLIKK PÅ DOKUMENTET FOR Å LES MER

DISTRICT OF COLUMBIA ORGANIC ACT 1871-FORTY-FIRST CONGRESS-SESSION III-CHAPTERS 61 & 62-PHOTO-97 KB

USA er ikke et land – det er et selskap – på grunn av loven fra 1871!

Legg igjen en kommentar