California slutter å injisere Modernas koronavirus-vaksiner etter “forstyrrende antall” alvorlige reaksjoner

01/20/2021 

Amerikanere som var avhengige av vaksinemedisiner, ble tvunget til å slutte med kald kalkun i California på søndag etter en mengde alvorlige bivirkninger som fikk helsemyndighetene til å gjennomføre en massiv statlig inngripen.

Tallrike farmasøytiske narkomaner som stilte opp for å få sin siste løsning av Big Pharma-gift ved en vaksinasjonsklinikk i San Diego Wuhan coronavirus (COVID-19), fikk ekstreme allergiske reaksjoner etter å ha blitt utsatt for Moderna’s China Virus-injeksjon, som eies halvparten av skattebetaleren. National Institutes of Health (NIH).

Covidiot-narkotika som ble enige om å delta i president Donald Trumps kjemiske eksperimenteringsprogram “Operation Warp Speed”, hadde angivelig opplevd så dramatiske helsefall etter skuddene sine at California Department of Public Health (CDPH) ikke hadde noe annet valg enn å kutte av alle andre som fortsatt ventet på komme høyt opp på den magiske plandemikuren til en etterforskning kan gjennomføres.

Som det vanligvis er tilfelle med narkotikakartellene, hevder Moderna ikke noe ansvar for de alvorlige personskadene, og kaller dem et tilfeldighet. Selskapet har imidlertid blitt tvunget til å identifisere batchen som de fleste bivirkningene skjedde fra: 041L20A.

Nesten en million (964 900) doser fra dette partiet har allerede blitt distribuert til omtrent 1700 vaksinasjonssteder i 37 stater. Av dette ble 330.000 doser distribuert til 287 leverandører over hele California, med ytterligere 307.300 doser som ennå ikke er fordelt som fremdeles sitter på lager.

Moderna leker dumt, eller kanskje det virkelig ikke vet på grunn av inkompetanse, om hvor mange doser fra det berørte partiet har blitt kastet i folks armer. Alt selskapet innrømmer er at partiet ble sendt mellom 4. til 8. januar, noe som tyder på at et betydelig antall allerede er distribuert.

Å bli vaksinert for covid er bare dumt

Nyheter om vaksinens totale svikt – eller kanskje suksess, fra Bill Gates perspektiv – sendte Modernas aksjekurs stupende fire prosent, til gru for grådige aksjonærer og konsernsjef som bare bryr seg om moola.

CDPH og statsepidemiolog Dr. Erica S. Pan har begge antydet at ingen flere Moderna-vaksiner fra 041L20A-partiet skal distribueres før etterforskerne er i stand til å komme til bunns i situasjonen.

“Alle reaksjonene ser ut til å være knyttet til en enkelt samfunnsklinikk som administrerte batchen,” rapporterte Zero Hedge . “Klinikken skal ha stengt i flere timer etter at en rekke bivirkninger oppstod.”

Bare noen dager etter at de dødelige bivirkningene virkelig begynte å øke fra Modernas jabs, utvidet California majoriteten av vaksineberettigelseskravene for å tillate at alle innbyggere 65 år og eldre ble injisert mye raskere og lettere enn tidligere.

Ifølge Dr. Pan er vaksinereaksjoner fremdeles “sjeldne”, til tross for den kraftige stigningen i San Diego, så alle som er redd for å få kinesiske bakterier, bør skynde seg og vaksinere seg med en gang for å beskytte seg mot å bli den neste asymptomatiske “saken . ”

Coronavirus-vaksinen fra Pfizer og BioNTech fungerer på samme måte, med horder av mennesker som har forferdelige bivirkninger eller dør. Hongkongs regjeringsutnevnte rådgivende panel har bedt regjeringene i både Norge og Tyskland om å sende dataene de har om eldre mennesker som døde etter å ha blitt vaksinert.

“Så … en vaksine mot en sykdom der 99,999% av de under 70 år lett overlever, er … å drepe mennesker,” skrev en Zero Hedge- kommentator og påpekte absurditeten i alt dette.

“‘Kuren kan ikke være verre enn sykdommen’ … Det gjelder tilsynelatende bare for låsing eller når du ikke har en vaksine å selge,” skrev en annen og siterte president Trump.

De siste nyhetene om det kinesiske viruset og hetteblinkerne som skynder seg for å vaksinere seg for det, finnes på Pandemic.news .

Legg igjen en kommentar