Geo-engineering påvirker deg, miljøet ditt og dine kjære

Det er flere live presentasjoner om klimateknikk tilgjengelig på vinduene nedenfor. Hvis du er ny på dette emnet, er det andre røde vinduet nedenfor, “Climate Engineering, A Clear And Present Danger” et anbefalt utgangspunkt for en samlet presentasjon.

Klikk for å åpne hver presentasjon / videoGeoengineering Watch: Vår første atmosfæriske testing noensinneBanebrytende forhåndsvisning av filmteknikkfilmerDokumentar, Hacking The Planet: The Climate Engineering Reality Geoengineering Watch: Vår mest omfattende klimatekniske presentasjonGeoengineering: Svar på de vanligste spørsmålene Geoengineering: Waging Weather Warfare On World Populations Engineering Earth, Exposing The Global Climate Modification Assault, Live Presentasjon Climate Engineering Cataclysm: En live presentasjon av Dane Wigington Nord-California-arrangementet viser global klimateknikk, oppdatert Geoengineering Investigation kreves av mange eksperter 

Geofaglige farer diskutert av tjenestemenn, byråforskere og andre eksperter

Geofaglige farer diskutert av tjenestemenn, byråforskere og andre eksperter

Geoteknologi, en klar og nåværende fare

Geoengineering En klar og nåværende fare

Geoengineering Exposed At California Jam 2015

Geoengineering Exposed At California Jam 2015

Konstruert tørke katastrofe, Target California

Konstruert tørke katastrofe, Target California
Geoteknologi, ødeleggelse av biosfæren og den siste sjansen for liv på jorden

Vil du ha bevis på sprøyting av himmelen vår? Se den 90 sekunders videoen nedenfor.

KLIMATTEKNIKK VÆRKARFARE, OG KOLLISERING AV SIVILISERING

Planet Earth er under et all-out warfare angrep. I denne videoen gir Dane Wigington en ny presentasjon i Nord-California om de skadelige effektene av Geoengineering, og erklærer at det nesten ikke er noe NATURVÆR på grunn av den massive globale klimateknikken. Det viktigste du trenger for å opprettholde livet på jorden blir hensynsløst ødelagt av disse programmene. Dette er ikke et tema som vil begynne å påvirke oss om flere år, men forårsaker nå massivt dyr og planter som dør over hele verden, så vel som menneskers sykdom. Les mer

GEOENGINEERING er virkelig DET VIKTIGSTE TEMAET FOR VÅR TID!

Ta deg tid til å se denne presentasjonen og bli kjent med denne pågående forbrytelsen mot alt liv på jorden.

https://youtube.com/watch?v=a2x6TEeknfo%3Frel%3D0

Konstruert tørke katastrofe fortsetter, mål California

Hvorfor de fleste moderne jetmotorer nesten ikke er i stand til å produsere kondensstier (unntatt under de mest ekstreme forhold)

High Bypass Turbofan Jet Engine

Se traileren for filmen LOOK UP!, Fortalt av William Baldwin.

Arctic Death Spiral og metan tidsbomben

naturvandring

Klimateknikk, mediesvindel og harde fakta

isbjørn-på-is

OPPDATERT !! Konstruerte snøstormer

77hg4
 • SPOTLIGHT
  • Geoengineering Watch: Vår første atmosfæriske testing noensinneDanske Wigington GeoengineeringWatch.org Etter store vanskeligheter og utgifter, har Geoengineering Watch benyttet to typer fly for å fullføre flere atmosfæriske partikkelprøver på opptil 40.000 fot. Et av flyene vi gjennomførte våre testoppdrag i brukes også av National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) for deres atmosfæriske testoperasjoner. Geoengineering WatchLes mer “
  • NASAs satellittbilder avslører sjokkerende bevis på klimateknikkDanske Wigington geoengineeringwatch.org Når det gjelder vanskelige å akseptere og ubehagelige sannheter, er et bilde tusen ord verdt. Bildebildene vist nedenfor er tatt fra NASAs satellittkilder, de er virkelig alarmerende. Disse bildene gir sjokkerende og ubestridelig bevis på det pågående globale klimatekniske / geoingeniør / solstrålehåndteringsangrepet på planeten vår og dens livsstøtteLes mer “
  • Google & Soros-støttede ‘Faktakontrollere’ blir styrker for å kontrollere søkeresultatene for nyheterKilde: RT Google har samarbeidet med en organisasjon som i stor grad er finansiert av milliardæren George Soros for å “faktasjekke” nyhetshistorier, et grep som kan påvirke søkeresultatene for visse nyhetsbyråer. Erica Anderson, partnerskapssjef i Google News Lab, kunngjorde torsdag at selskapet vil samarbeide med International Fact-Checking Network (IFCN) på PoynterLes mer “
  • Turbofan jetmotorer med høy bypass, geoteknikk og kontrailen liggerDanske Wigington GeoengineeringWatch.org Å tilbakevise den “dens rettferdige kondensvei” offisielle løgn gjøres lett hvis spesifikke grunnleggende fakta blir forstått og husket. Den korte artikkelen og 7-minutters videoopplæringen nedenfor gir viktig informasjon for å avkrefte den “falske fortellingen” om kondens. Vi blir fortalt av alle “offisielle kilder” at det solskinnende været som forstyrrer strålespredede stierLes mer “
  • Nytt: CIA Agent Whistleblower risikerer alt for å eksponere skyggestyretDanske Wigington GeoengineeringWatch.org Kevin Shipp (forfatter av “From The Company Of Shadows”) var en dekorert CIA-offiser som nektet å se den andre veien med hensyn til myndigheters kriminalitet og skjul. På et veldig viktig publikumsbevissthetsarrangement, holdt av GeoengineeringWatch.org i Nord-California, 28. juli 2017, presenterte Shipp en sjokkerende og overbevisende presentasjon på mange, forferdelige og pågåendeLes mer “
  • Er klimateknikk ekte? Firkantede skyformasjoner er ubestridelige bevisDanske Wigington geoengineeringwatch.org Klimavitenskapen og meteorologiske samfunn (sammen med vanlige medier og utallige andre byråer) har for lengst helt utsolgt seg til kraftstrukturen. Utallige individer i disse gruppene har forpliktet seg til det som er intet mindre enn en total svik av befolkninger over hele kloden (sammen med hele livets nett). Det pågåendeLes mer “
  • Geoengineering Watch Legal Team går videre med Washington DC PR-firmaDanske Wigington geoengineeringwatch.org Globale programmer for klimateknikk / solstrålehåndtering fortsetter å skape kaos på planeten Jorden og hele livsnett til tross for den “offisielle fornektelsen” av disse pågående programmene. Tallrike historiske dokumenter, inkludert omfattende amerikanske senatopplysninger og presidentrapporter, viser at verdensomspennende værendring (geoingeniør / værkrig) har pågått i betydelig skala siden slutten av 1940-tallet. DeLes mer “
GISS-Map-desember-2015

Kartet nedenfor er den siste GISS-overflateanalysen fra NASA. Dette kartet er den absolutte bunnlinjen i virkeligheten angående den sanne tilstanden til vår oppvarmende planet. Det ekstremt radikale utvalget av temperaturavvik forteller historien om det enorme og pågående angrep på geoingeniør på planeten jorden. GLOBAL TEMPERATURKARTAVVIKLING FRA NORMALE TEMPERATURER.Legg merke til hvor geoteknisk fokus er mest sentrert, som er de kule områdene i Canada og det østlige USA, og en region i Antarktis der forskningsfartøyet sitter fast i isen. Var denne hendelsen virkelig bare tilfeldig? Eller kanskje en godt orkestrert mediemanøver? Umulig å si, men pressen gjorde sikkert det beste ut av det, og mange tok agnet. Den godt orkestrerte mediamaskinen og massevis av manipulerte data har overbevist mange om at planeten vår kjøler seg generelt, dette kan ikke være lenger fra sannheten.Se denne 30 sekunders animasjonen

_______________________________________

Se regjeringsdokumentene

(Klikk på bildet for å åpne dokumentet)

_______________________________________

Hva The Council on Foreign Relations har lagt ut offentlig på temaet Geoengineering :

Legg igjen en kommentar