Norge: Tjenestemenn ‘Ikke Bekymret’ For Dødsfall Fra 23 Eldre Etter COVID-Vaksine

18. Januar 2021

Norske helsemyndigheter har “justert sine råd” om vaksinering av eldre, men hevder COVID-vaksinene utgjør “svært liten risiko.” Dødsfallene reiser alvorlige spørsmål om vaksinering av en sårbar, skrøpelig befolkning.

av Children’s Health Defense Team

Norske tjenestemenn 'ikke bekymret' for dødsfall fra 23 eldre etter kovid vaksine

Norske helsemyndigheter har “justert sine råd” etter å ha rapportert at 23 eldre døde kort tid etter å ha mottatt  COVID-19-vaksiner , ifølge  Associated Press  (AP) og andre medier.

Noen tjenestemenn sa til AP at de er “ikke bekymret” over dødsfallene og vil fortsette å støtte landets vaksinasjonsprogram, selv om de nå vil anbefale eldre pasienter å konsultere legene sine før de får vaksinen.

Statens legemiddelverk har foreløpig bare vurdert 13 av de 23 rapporterte dødsfallene. Alle 13 forekom hos personer 80 år eller eldre som bodde på sykehjem, og alle var fast bestemt på å være direkte knyttet til vaksinen, sa byrået  til Norway Today .

Byrået avslørte ikke hvilke vaksiner som ble administrert til de som døde, men  ifølge Bloomberg er  Pfizer-BioNTech-  vaksinen, godkjent sent i fjor i Norge, og  Modernas  vaksine, godkjent tidligere denne måneden, de to som blir administrert i landet .

I USA presset Centers for Disease and Control Prevention (CDC) denne uken  hardere for  å åpne vaksinasjoner for personer 65 år og eldre, etter  deres råd  i midten av desember om raskt å få vaksiner ut til frontlinjearbeidere og personer 74 og eldre.

“Dette er så urovekkende,” sa  Lyn Redwood, RN, MSN-  president for  Children’s Health Defense  (CHD). “Vi har denne befolkningen av eldre som har størst risiko for å få  COVID , og nå finner vi ut at det er de som også har størst risiko for død fra å få en dødelig reaksjon på vaksinen.”

Redwood sa at vitenskapen er klar: eldre har  svakere immunforsvar , og det er derfor de er mer utsatt for COVID i utgangspunktet.

“Vi vet fra rapporter om  uønskede bivirkninger  i USA at disse vaksinene gir et stort slag til unge, sunne voksne,” sa Redwood. “Det er åpenbart at disse bivirkningene, hvorav noen er svekkende, ville være langt verre hos svake eldre.”

Redwood foreslo at en bedre måte å hjelpe eldre ville være å fremme  nåværende effektive terapeutiske protokoller  utviklet av Front Line COVID-19 Critical Care Alliance som kan brukes til både forebygging og behandling av COVID-infeksjoner, ikke push-vaksiner.

‘Svært Liten Risiko, Med Et Lite Unntak’

I følge AP sa Steinar Madsen, medisinsk direktør i Statens legemiddelverk, til NRK at helsepersonell er “ikke bekymret” over dødsfallene i sykehjemsbeboere.

“Det er helt klart at disse vaksinene har svært liten risiko, med et lite unntak for de skrøpeligste pasientene.”

Madsens følelser gjenspeiles fra tjenestemenn ved Folkehelseinstituttet som sa tidligere i uken at “eventuelle bivirkninger av vaksinen vil oppveies av redusert risiko for å bli alvorlig syk med COVID-19 for eldre, svake mennesker.”

Pfizer og BioNTech samarbeider med den norske regulatoren for å undersøke dødsfallene i Norge. Pfizer  sa til Bloomberg i en e-post  at Legemiddelverket fant at “antall hendelser så langt ikke er alarmerende, og i tråd med forventningene.”

Norway Today siterte  Sigurd Hortemo, byråets overlege som sa: “Rapportene kan tyde på at vanlige bivirkninger fra  mRNA-vaksiner , som feber og kvalme, kan ha ført til dødsfall hos noen svake pasienter.”

I tillegg til dødsfallene rapporterte byrået at 21 kvinner og åtte menn opplevde bivirkninger, inkludert ni som hadde alvorlige bivirkninger uten dødelig konsekvens, og syv som opplevde mindre alvorlige bivirkninger. De ni pasientene hadde  allergiske reaksjoner , sterkt ubehag og alvorlig feber, mens de mindre alvorlige bivirkningene inkluderte sterke smerter på injeksjonsstedet.

Siden slutten av desember har rundt 30 000 mennesker mottatt det første skuddet med Pfizer- eller Moderna coronavirus-vaksine i Norge, ifølge flere nyhetsrapporter som siterer byråets offisielle rapport.

Vaksinerelaterte Dødsfall Hos Eldre Lett Å Avskjedige

I USA undersøker CDC, US Food and Drug Administration og noen statlige byråer bivirkninger, inkludert  alvorlige allergiske reaksjoner . Noen, men ikke alle, blir rapportert gjennom Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS).

CDC og Florida-lege undersøker også dødsfallet til en 56 år gammel “helt sunn” lege som  døde av en sjelden autoimmun lidelse  15 dager etter å ha fått Pfizer-vaksinen.

Som  Defender rapporterte  tidligere denne uken, til tross for Pfizers uttalelse om at det ikke er noen grunn til å tro at vaksinen forårsaket Florida-legens død, sa en forsker fra Johns Hopkins at det var “en medisinsk sikkerhet” at den gjorde .

Men ikke alle bivirkninger, eller dødsfall, blir undersøkt. Som Children’s Health Defense’s styreleder Robert F. Kennedy, Jr.  skrev  denne uken, er det et økende mønster for å avvise dødsfall eller medisinske tilstander opplevd av mennesker innen dager eller uker etter at vaksinen ble bare “tilfeldig.”

Det er spesielt enkelt å avvise koblingen mellom vaksiner og dødsfall hos eldre befolkninger, sa Kennedy, som siterte en  nyhetsrapport  fra Syracuse.com som antydet at COVID-19-vaksiner kunne knyttes til et sjokkerende antall ekstra dødsfall hos eldre i New York.

I følge nyhetskontoen vaksinerte et enkelt sykehjem i upstate New York 193 beboere som begynte 22. desember og rapporterte deretter 24 dødsfall i løpet av et par uker .

Selv om anlegget har tilskrevet dødsfallene til et COVID-19 “utbrudd”, hadde det ikke vært noen  COVID-19-  dødsfall i noen sykehjem i hele fylket “før de tre første dødsfallene … ble rapportert 29. desember,” rapporterte Syracuse.com. .

Påpeker at 24 dødsfall blant 193 vaksinerte innbyggere tilsvarer en dødelighet på 12,4%, bemerket en observatør   at dette reflekterer en “124 ganger økning i dødelighet utover COVID-19 dødsrate for befolkningen generelt.”https://platform.twitter.com/embed/index.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1350076114056654851&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2021%2F01%2Fnorway-officials-not-alarmed-by-deaths-of-23-elderly-people-after-covid-vaccine.html&theme=light&widgetsVersion=ed20a2b%3A1601588405575&width=550px

Ikke Anta At Bivirkningen Blir Rapportert

Redwood sa at hun er bekymret for at mange vaksinerelaterte bivirkninger og dødsfall ikke blir rapportert, ofte fordi folk tror at legene eller sykehusene vil sende inn disse rapportene.

“Helsearbeidere er overveldet akkurat nå,” sa Redwood. “Vi kan ikke anta at de vil rapportere vaksinebivirkninger.”

Redwood oppfordret alle som opplever bivirkninger, eller mistenker vaksinerelatert død, til å gå til  nettstedet VAERS  og sende inn en rapport der.Og Akkurat Slik Ber Lori Lightfoot Om Chicago-Barer, Restauranter Som Skal Åpnes Så Raskt Som Mulig.Forrige Innlegg

Relaterte Artikler

Og akkurat slik ber Lori Lightfoot om Chicago-barer, restauranter som åpnes så raskt som mulig.

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGNYHETER

Og Akkurat Slik Ber Lori Lightfoot Om Chicago-Barer, Restauranter Som Skal Åpnes Så Raskt Som Mulig.

HAFHAF17. Januar 2021

Medstifter av Nevertrump Lincoln-prosjektet anklaget for å "pleie" unge menn for sex

NYHETER

Medstifter Av NeverTrump Lincoln Project Beskyldt For Å “Pleie” Unge Menn For Sex

HAFHAF17. Januar 2021

Delhi, India 51 Bivirkninger og 1 innlagt på sykehus etter å ha tatt eksperimentell Covid 19-vaksine

KORONAVIRUSNYHETERVAKSINER

Delhi, India: 51 Bivirkninger Og 1 Innlagt På Sykehus Etter Å Ha Tatt Eksperimentell COVID-19-Vaksine

HAFHAF17. Januar 2021

13 israelere lider av ansiktslammelse etter å ha tatt Pfizers eksperimentelle Covid 19 Jab

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

13 Israelere Lider Av Ansiktsparalyse Etter Å Ha Tatt Pfizers Eksperimentelle Covid-19 Jab

HAFHAF17. Januar 2021

Legg igjen en kommentar