Geoengineering Watch Global Alert News, 16. januar 2021,

16. januar 2021 

Dan Wigington
GeoengineeringWatch.org.

Værkatastrofer og konsekvenser av CV-19 akselererer begge i lås. Offisielle kilder sier at 1 av 3 innbyggere i Los Angeles nå har viruset til tross for lockdown og maskemandater. Er det mer med historien? Nye versjoner av patogenet fortsetter å dukke opp rundt om i verden. Hvor kommer de fra? Avvikende snøstormer fortsetter å forekomme mellom anfall av rekordvarme vintertemperaturer, Spania og Japan er de siste eksemplene. Vil populasjoner begynne å stille spørsmål om værhendelser blir konstruert? Konstant dårlig vær tvinger mange familiegårder ut av virksomheten. Hvem kjøper alt ny tilgjengelig jordbruksland? Klimateknisk virksomhet tørker opp Colorado-bassenget. Hva er konsekvensene for USAs sørvest? Den siste delen av Global Alert News er nedenfor.

Alt er nødvendig i  den kritiske kampen for å vekke befolkningen til det som utspiller seg på mange fronter, vi må få hver dag til å telle . Del troverdige data fra en pålitelig kilde, få stemmen din hørt. Bevisstgjøringsinnsats kan utføres fra din egen hjemme-datamaskin.
DW

GeoengineeringWatch.org har organisert en massesending av nesten 9000 individuelle informasjonspakker for klimateknikk. Pakkene blir sendt til alle former for media i alle 50 amerikanske stater. Å dele troverdig trykt informasjon om klimatekniske spørsmål er en ekstremt effektiv metode for å øke bevisstheten. Vårt mål er å varsle mediekilder om hva som skjer i himmelen over hele verden. 

Geoengineering Watch har gjennomført vår første partikeltesting i høyden noensinne. Filmopptak av fly- og laboratorietestprosesser er omtalt i  “The Dimming” , en banebrytende dokumentar som for tiden er i produksjon. Denne dokumentarfilmen vil gi svar og bevis på pågående klimateknikk / værkrigsoperasjoner. Nedenfor er et nytt 12+ minutters innsiktssegment om den kommende filmen.

9 svar på Geoengineering Watch Global Alert News, 16. januar 2021, # 284

Legg igjen en kommentar