MIKE PENS @Mike_Pence er en mørk sjel. HAN ER IKKE EN GUDS MANN.

HAN BRUKER GUD FOR HANS PERSONLIGE FORMÅL. HAN BRUKER 13, 14 OG 15 ÅRGUTTER FOR HANS EGNE PLEASURE OGSÅ. ET SVÆRT SPESIALT STED I HELVETET TILDELES TIL PENSER.Advokat Lynn Wood avslører ondskapen ved å avsløre sannheten om hvordan hele verden styres av en global trelldom av utpressere som utpresser eldre ledere med videobånd der de har filmet sine handlinger av pedofili og barnedrap.Dette har blitt dekket av uavhengige medier i årevis, men bedriftsmediene, Big Tech og domstolene skjuler det (fordi de alle er medskyldige).I følge Lynn Woods tweets tidlig om morgenen (se nedenfor), “Overrettsdommer John Roberts og mange mektige mennesker over hele verden er blitt utpresset til en forferdelig ordning som involverer voldtekt og drap på barn som er spilt inn på videobånd.”Lynn Wood sier at hun har en nøkkel til å dekryptere videofiler, og forklarer at andre har en.Han antyder at dette er grunnen til at justisdommer Roberts kontinuerlig tar avgjørelser for Høyesterett som virker forrædersk for USA. Han påstås å ha blitt kontrollert og utpresset.Men det er ikke bare Roberts involvert i dette, forklarer Wood. Det er en global trelldom av overgripere som lokker ledere inn i disse ordningene med voldtekt, pedofili og drap, og deretter bruker utpressing av video for å kontrollere dem gjennom hele deres politiske karriere.Lynn Wood åpner lokket til denne permanente globale fagforeningen for pedofile forbrytelser, drevet av globalister på høyt nivå, demokrater og ondsinnede aktører, for å kontrollere verden. Dette gjelder selvfølgelig Jeffrey Epstein, men det inkluderer 10 etterretningsbyråer, ifølge Lynn Woods tweets (nedenfor).Lynn Wood sier også at Jeffrey Epstein lever og at han sannsynligvis ga alt han vet til Trumps advokater.Her er hele teksten fra en serie tweets av Lynn Wood om alt dette:Lynn Woods tekster av 4. januar 2021:Kostnaden for å fortelle SANNHETEN kan være høy. Til syvende og sist kan personlige liv og liv til familiemedlemmer og venner være i fare eller tapt.Jeg ber for dine bønner om at den allmektige Gud vil beskytte meg, mine familiemedlemmer og mine nære venner med beskyttelsen av Salme 91.@realDonaldTrump [ved siden av Donald Trump]Jeg har delt sannheten med flere mennesker som jeg vil fortelle deg. Drapet mitt vil IKKE forhindre at SANNHETEN blir avslørt – den vil bare føre til at den blir avslørt av mange andre. Vennligst @realDonaldTrump utnevner umiddelbart en ærlig spesialanklager for å søke rettferdighet.Jeg tror overrettsdommer John Roberts og mange mektige mennesker over hele verden er blitt utpresset til et forferdelig opplegg som involverer voldtekt og drap på barn som er spilt inn på videobånd. Jeg har nøkkelen til filene som inneholder videoene. Også, jeg delte denne informasjonen.Denne utpressingsordningen blir utført av medlemmer av 10 av verdens mest berømte og “elite” etterretningsbyråer.En av disse gruppene ble hacket av en gruppe kjent som Lizard Squad. Utpressings- og drapsfilene ble hentet fra denne gruppen, og en kopi ble levert til Isaac Kappy.For dette formålet går den utpressede med en pistol, et barn og et kamera. Utpressere ble beordret til å voldtekt barnet foran et kamera. Han ble deretter beordret til å skyte barnet foran kameraet. Denne personen blir deretter besatt og kontrollert av utpresserne til beviset på utpressing mister sin verdi.Etter at Cappy mottar de hackede filene fra et Lizard Squad-medlem, gir han filene til en venn og krypteringsnøkkelen til en annen venn. Han ga denne informasjonen til vennene sine kort før han ble drept 13. mai 2019. Medlemmer av Lizard Squad ble stengt for hacking.Jeffrey Epstein brukte den samme utpressingsordningen for å voldta barn og drepe barn for sine egne interesser eller for interessene til hvert etterretningsbyrå han jobbet med. ALLE som har fløyet med sin private jetfly eller besøkt øya sin, må avhøres umiddelbart og stilles for retten.Jeg er bekymret for at informasjonen fra Kapi ikke ble levert til @realDonaldTrump, og at hans innsats for å videreformidle den til presidenten kan ha forårsaket hans død. Jeg er klar over at livet mitt nå er i stor risiko. Men jeg tror på Gud. Jeg ba til ham før jeg tok den avgjørelsen. Jeg måtte avsløre SANNHETEN.Du har nå mer kontekst for meldingen jeg skrev nedenfor 1. januar. Jeg håpet at denne åpenbaringen ville provosere resignasjoner og anerkjennelser. Jeg er ikke sikker på dette resultatet, jeg måtte avsløre min kunnskap til det fulle. Jeg gjør det nå.Denne tweeten var en forsikring. De onde kreftene bak denne voldtektsordningen for voldtekt og drap på barn må vite at andre har nøkkelen til kryptering. Jeg har en prosedyre på plass. Hvis jeg dør i nær fremtid eller et familiemedlem er skadet eller truet, vil nøkkelen bli frigitt av mange.Jeg ville aldri komme med en anklage uten å ha en pålitelig kilde for det. Innsatsen er for høy. Så jeg gjorde alt som var nødvendig for å bekrefte nøyaktigheten av den sjokkerende informasjonen jeg avslører i kveld. Jeg føler meg helt komfortabel med å lære sannheten. En sannhet som forklarer mye.De ti etterretningsbyråene som har medlemmer som bruker denne utpressingsordningen, inkluderer KKP [kinesisk kommunistparti], CIA, Mossad, FBI og MI6. Resten er lett gjenkjennelig. Byråer vet ikke hvem av dem som ble hacket av Lizard Squad.Jeg har ingen anelse om omfanget av utpressingsordningen for å voldtekt og drepe barn, men gitt antall involverte byråer, hundretusenvis av savnede barn og de uforklarlige handlingene til mange mektige myndighetspersoner, kjendiser og næringslivsledere, frykter jeg det verste.Antallet savnede barn over hele verden og i USA er svimlende.Så nå har jeg overført sannheten slik jeg kjenner den. De siste dagene har et økende antall mennesker stilt spørsmålstegn ved sunn fornuft. Nå kan du finne ut hvorfor. Jeg aner ikke hva som blir gjort eller sagt til meg de neste dagene, men i natt vil jeg sove godt fordi jeg fortalte sannheten.Mange ting i vår verden kan være relatert til utpressingsordningen jeg beskrev i kveld, inkludert den merkelige oppførselen til tjenestemenn og dommere under det siste valget. @realDonaldTrump må utnevne en spesiell aktor for en grundig etterforskning. Vi trenger svar. Vi må undersøke det. På grunn av barna.Hvis jeg blir tvunget til å overlevere krypteringsnøkkelen og annen informasjon jeg har til rettshåndhevelse, vil jeg godta å gi den direkte til @realDonaldTrump @GenFlynn eller @ SidneyPowell1, jeg stoler på dem. Be igjen for familien min. Takk skal du ha. – Lynn

Legg igjen en kommentar