Geoengineering Watch Global Alert News, 9. januar 2021, # 283

9. januar 2021  

Nettopp foreslått Covid-19-lovgivning i New York truer tvangsfengsling og tvangsvaksinasjoner. Vil denne lovgivningen passere? I mellomtiden nekter en raskt voksende prosentandel av helsearbeidere “warp speed” CV-19-blandinger. Er den lenge forsinkede oppvåkning av befolkningen endelig utfoldet? Aksjemarkedet fortsetter å slå rekordhøye til tross for utallige nedleggelser av virksomheter. Hvor mye kan den amerikanske dollaren fortynnes før den kollapser helt? Mens California visner av mangel på regn, pisker klimaingeniørene opp enda en snøstorm fra Texas med fuktighet fra den rekordvarme Mexicogolfen. Hvordan kobles alle puslespillbitene sammen? Den siste delen av Global Alert News er nedenfor.

Alt er nødvendig i  den kritiske kampen for å vekke befolkningen til det som utspiller seg på mange fronter, vi må få hver dag til å telle . Del troverdige data fra en pålitelig kilde, få stemmen din hørt. Bevisstgjøringsinnsats kan utføres fra din egen hjemme-datamaskin.
DW

Denne ukens  GeoengineeringWatch.org  oppsøkende messe er på Del Mar Fairgrounds, Del Mar, California, og er vist nedenfor. Min mest oppriktige og fortsatte takknemlighet til  Gem Faire-  utstillingsarrangørene for å legge til rette for og sette opp denne meget effektive messen i hver ukes Gem Faire-beliggenhet. Tidsplanen for kommende Gem Faire-arrangementer er  HER . En  geoengineeringwatch.org-  messe vil være under alle omstendigheter, takket være den faste støtten til Gem Faire.

Geoengineering Watch har gjennomført vår første partikeltesting noensinne. Filmopptak av fly- og laboratorietestprosesser er omtalt i  “The Dimming” , en banebrytende dokumentar som for tiden er i produksjon. Denne dokumentarfilmen vil gi svar og bevis på pågående klimateknikk / værkrigsoperasjoner. Nedenfor er et nytt 12+ minutters innsiktssegment om den kommende filmen.

Legg igjen en kommentar