Geoengineering Watch Global Alert News, 19. desember 2020,

Pfizer-ledere ser ikke ut til å være villige til å ta sine egne kreasjoner, de vil at andre skal ta dem først. Hvorfor? I mellomtiden legger regjeringer over hele verden ut sine strategier for å presse offentlig aksept av forskjellige eksperimentelle vaksiner til tross for økende sikkerhetsproblemer. Kaskadefullt klima og miljøkollaps fortsetter å gi drivkraft til enestående desperasjon fra kontrollernes side. Flere vitenskapskilder begynner å erkjenne de truende jordforandringene, selv om slike kilder ofte feilaktig beskylder naturen for det som utspiller seg. Et fantastisk nylig eksempel på avvikende desinformasjon er en ”vitenskapelig” rapport som klandrer den utfoldende metanutslippskrisen i Arktis på månens innflytelse. Rapporten nevnte ingen pågående geo-engineering-operasjoner som faktisk er kjernen i ligningen. Hvor lenge vil “vitenskapsmiljøet” fortsette med sin innsats for å dekke sporene til klimaingeniørene? Den siste delen av Global Alert News er nedenfor.

Alt er nødvendig i  den kritiske kampen for å vekke befolkningen til det som utspiller seg på mange fronter, vi må få hver dag til å telle . Del troverdige data fra en pålitelig kilde, få stemmen din hørt. Bevisstgjøringsinnsats kan utføres fra din egen hjemme-datamaskin.
DW

Denne ukens  GeoengineeringWatch.org  oppsøkende messe er på Sonoma County Fairgrounds, Santa Rosa, California, og er vist nedenfor. Min oppriktige og fortsatte takknemlighet til  Gem Faire-  utstillingsarrangørene for å legge til rette for og sette opp denne meget effektive messen i hver ukes Gem Faire-beliggenhet. Tidsplanen for kommende Gem Faire-arrangementer er  HER . En  geoengineeringwatch.org-  messe vil være under alle omstendigheter, takket være den faste støtten fra Gem Faire.

Geoengineering Watch har gjennomført vår første partikeltesting noensinne. Filmopptak av fly- og laboratorietestprosesser er omtalt i  “The Dimming” , en banebrytende dokumentar som for tiden er i produksjon. Denne dokumentarfilmen vil gi svar og bevis på pågående klimateknikk / værkrigsoperasjoner. Nedenfor er et nytt 12+ minutters innsiktssegment om den kommende filmen.

Legg igjen en kommentar