Vaksinepass Og Helsepass: Er Det Å Vise ‘Papirene Dine’ Det ‘Nye Normale?’

17. Desember 2020

For mange år siden ble  “konspirasjonsteoretikere” latterliggjort for å advare om et system  der vaksiner ville være nødvendige for å få tilgang til normale aspekter av livet. I dag diskuterer imidlertid myndighetspersoner og MSM nå åpent det samme systemet.

av Robert Wheeler

I tilfelle du har bodd under en stein de siste ukene, er det flere tilfeller der den “offentlige diskusjonen” har sentrert rundt ideen om et ” vaksinepass ” eller ” immunitetspass ” eller den generelle blokaden og sanksjonen av noen som ikke er villig til å ta jabben.

Vaksinepass

Chief Medical Officer of Health for Ontario Dr. David Williams  uttalte nylig  at personer som nekter COVID-19-vaksinering kan  “møte noen grenser.”  Noen av “grensene” han foreslo, inkluderte ikke å kunne komme inn på et sykehus eller sykehjem uten å vise bevis for å ha blitt vaksinert uten personlig verneutstyr.

På spørsmål fra journalister om hvordan regjeringen har til hensikt å gå fram for å overbevise folk om å få vaksinen , advarte den kanadiske helseministeren, Christine Elliott, om at de som nekter den, vil få problemer med å integrere seg i samfunnet:

“Det er deres valg, dette blir ikke en obligatorisk kampanje. Det vil være frivillig, “sa Elliot, men la til at” det kan være noen begrensninger som kan legges på mennesker som ikke har vaksiner for reiseformål, for å kunne gå på teatre og andre steder. ” – Fortsett å lese

Velkommen Til Den Nye Normalen: Vaksinepass Og Helsepass

For øyeblikket er vaksinepass  hovedsakelig ment  for internasjonale reiser. Imidlertid kan bruken av dem utvides til mange andre områder av livet. V aksiner pass i form av gratis mobilapper der en reisende (eller begivenhetsbesøkende, ansatt eller kjøper) laster opp sine COVID-19-testresultater eller vaksinasjonsstatus. 

Det er for tiden to eksisterende vaksinepassalternativer, den ene er i drift i USA akkurat nå.

  • Common Pass:  Dette helsekortet er opprettet av Commons Project og har vært i internasjonal bruk siden oktober på United og Cathay Pacific-flyreiser mellom New York, London, Singapore og Hong Kong. Common Pass fungerer via Apples Health-app på iOS og CommonHealth for Android. Den kobles til 230 amerikanske helsesystemer. Den fungerer som en skannbar QR-kode og kan lagre passasjers test- eller vaksinedata og reiseplaner. (Den er ennå ikke offentlig tilgjengelig for nedlasting).
  • IATA Travel Pass:  Expected til lansering i begynnelsen av 2021, IATA Travel Pass, er for tiden under utvikling av International Transport Association. Ifølge  IATA-  nettstedet er det digitale passet for reisende:  En global og standardisert løsning for å validere og autentisere alle lands forskrifter angående COVID-19 passasjerreiser.

Vaksinasjonsbilletter: Fremtiden Til Konsert- Og Eventgjengere

Ticketmaster kunngjorde at de undersøker muligheten for å kreve bevis på vaksinasjon for billettkjøp og inngang til arrangementer. En artikkel publisert på  Billboard  uttalte: 

“Ticketmaster har jobbet med et rammeverk for post-pandemisk viftsikkerhet som bruker smarttelefoner for å verifisere fansenes vaksinasjonsstatus, eller om de har testet negativt for coronavirus i løpet av et vindu på 24 til 72 timer.”

Mange detaljer i planen, som fortsatt er under utvikling, vil stole på tre separate komponenter: Ticketmaster digital billett-app, tredjeparts helseinformasjonsfirmaer som CLEAR Health Pass eller IBMs Digital Health Pass, og test- og vaksineleverandører som LabCorp og CVS Minute Clinic.

Hvis Vaksinasjonsbillettene Er Godkjent, Hvordan Ville Det Fungere?

Billboard-artikkelen gir ytterligere detaljer om hva folk må gjøre for å delta på konserter og andre arrangementer. 

Ulike Stater Vil Ha Forskjellige Krav

Helsepassfirmaers primære rolle vil være å samle inn data fra test- og medisinske leverandører og levere statusoppdateringer til partnerbedrifter. Dette vil gjøres på en sikker, kryptert måte som er i samsvar med Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA).

For enkeltpersoner som er økonomisk privilegerte nok til å ha råd til å kjøpe de stadig dyrere billettene fra Ticketmasters monopol, vil verden ha tatt et gigantisk skritt frem i den ” nye normalen .”

Flyselskaper Følger Raskt Etter

Fra CNN: Australias nasjonale transportør Qantas vil kreve at fremtidige  internasjonale reisende  skal bevise at de er vaksinert mot  Covid-19  før de flyr.

Flyselskapets administrerende direktør Alan Joyce sa i et intervju med CNN-tilknyttet Nine News mandag at flyttingen ville være en “nødvendighet” når  koronavirusvaksiner  er lett tilgjengelige.

Joyce sa at flyselskapet så på å endre vilkårene og betingelsene for å “be folk om å få en vaksinasjon før de setter seg på flyet.”

”Enten du trenger det innenlands, må vi se hva som skjer med Covid-19 i markedet. Men absolutt, for internasjonale besøkende som kommer ut og folk som forlater landet, tror vi det er en nødvendighet, ”sa Qantas-sjefen.

Mens Qantas er det første flyselskapet [og Cebu Pacific det andre ] som indikerer at Covid-19-vaksinasjoner vil være et must før reise, kan andre snart kreve dette også.

Oppdatering: Flere  andre flyselskaper har  indikert  at bevis på vaksinasjon, gjennom ‘COVID-pass’, blir obligatorisk for å kunne fly.

Oppdatering 2: Det britiske transportdepartementet har besluttet å kreve at reisende viser “vaksinefrimerker” i passene sine før de får reise.

Bilder: ‘COVID ID-kort’ skal rulles ut i Storbritannia

USAs regjering skal utstede lommebokstørrelse COVID-19 Bevis på vaksinasjonskort

Flyplasser begynner å teste ‘COVID Passport’ som registrerer om noen har blitt vaksinert før reisen

Uansett Hva Den “Nye Normalen” Er For Reiser, Vil Den Raskt Smitte Over I Hverdagen

Forskere mistenker at disse nye “passene” raskt vil utvides til å omfatte sysselsetting, utdanning og til og med kjøp av mat. 

Å dømme etter oppførselen til de rundt oss, er alle disse bekymringene helt legitime. 

Hva vil du gjøre hvis du ikke kan delta på et favorittarrangement, eller fly for å se familien din? Vil du ha et valg? Hvis ja, hvilket valg vil du ta? Er dette bakken du er villig til å dø på, eller vil du gå med strømmen?Dr. James Lyons-Weilers Coronavirus Research: COVID-19 Vaksiner Inneholder Ingredienser Som Er Kjent For Å Forårsake Autoimmun SykdomForrige InnleggFauci: Ta Vaksinen, Eller Bruk Masken På Ubestemt TidNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Big Brother Watching You Pyramid All Seeying Eye

STOREBRORINTERNETT AV TING

Big Brother And The Rise Of A New (Technological) World Order

HAFHAF18. Desember 2020

New York Yankees V Washington Nationals

KORONAVIRUSFALSKE FLAGG

Fauci: Ta Vaksinen, Eller Bruk Masken På Ubestemt Tid

HAFHAF17. Desember 2020

Dr James Lyons Weiler

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

Dr. James Lyons-Weilers Coronavirus Research: COVID-19 Vaksiner Inneholder Ingredienser Som Er Kjent For Å Forårsake Autoimmun Sykdom

HAFHAF17. Desember 2020

Studie - Vaksinerte barn er 'betydelig mindre sunne' enn de som ikke er vaksinerte

HELSEVESENNYHETERVAKSINER

Studie: Vaksinerte Barn Er ‘Betydelig Mindre Sunne’ Enn De Som Ikke Er Vaksinerte

HAFHAF16. Desember 2020

Legg igjen en kommentar