Forsker fengslet etter å ha oppdaget at dødelige virus leveres gjennom vaksiner

17. november 2018

Molekylær bioloist Dr. Judy A. Mikovits  ble kastet i fengsel etter å ha oppdaget bevis for at dødelige retrovirus smitter gjennom vaksiner gitt til mennesker. 

I en urovekkende sann historie først publisert av  Natural News , fant Dr. Mikovits bevis “for at dødelige retrovirus har blitt overført til 25 millioner amerikanere gjennom vaksiner.”

Dr. Mikovits jobbet med humane retrovirus og fokuserte på immunterapiforskning og HIV. I 2009 forsket hun på nevrologiske sykdommer, inkludert autisme, da hun oppdaget at mange av hennes undersøkelsespersoner led av alvorlige medisinske problemer. Disse problemene inkluderte kreft, sykdommer i motorneuroner og kronisk utmattelsessyndrom (CFS).

Collective-evolution.com  rapporterer: Hun trodde at et virus kan ha vært ansvarlig for disse symptomene, og gjennom sin forskning isolerte hun virusene som viste seg å komme fra mus.

Det så ut som et virus, det luktet som et virus, et retrovirus, for det er typene virus som forstyrrer immunforsvaret. Og flere andre etterforskere på 90-tallet hadde faktisk isolert retrovirus fra disse menneskene, men regjeringen kalte dem ‘forurensninger’, at de ikke var ekte og at de ikke hadde noe med sykdommen å gjøre. Vel, vi isolerte en ny familie av virus som ble kalt xenotropic murine leukemia virus-related virus. Så disse virusene var murine leukemivirus, musevirus.

Så spinn fremover to år, vår artikkel ble publisert i en av de beste vitenskapelige tidsskriftene i verden i Science, 8. oktober 2009. Vanligvis gjør det en karriere, i mitt tilfelle endte det mitt liv som forsker slik jeg kjente det.

Virus levert gjennom vaksiner

Dr. Mikovits ‘papir, i seg selv, brakte ikke umiddelbart vreden til den kraftige farmasøytiske industrien. Men når et papir som ble publisert to år senere, gjorde sammenhengen mellom dette nye viruset og vaksiner, ble Mikovits forskningsresultater for farlige for dypstaten. Slik forklarer Mikovits det i videoen:

Så i 2011 skrev en annen AIDS-forsker i et tidsskrift kalt Frontiers in Microbiology et papir som virkelig kostet meg mye; Jeg visste ikke at han kom til å skrive denne artikkelen, men den sa i utgangspunktet at den mest sannsynlige måten at disse murine leukemivirusrelaterte virusene, denne typen virus, kom inn i mennesker, var gjennom vaksiner.

Så når startet vi vaksiner? 1953, 1934, rett på 30-tallet med polio, og det vi gjorde for å dempe, for å gjøre viruset mindre patogent, mindre giftig, er at vi passerte dem gjennom musens hjerne, så vi passerte dem gjennom hjernen til mus, og alle forskere som arbeider med disse virusene, og jobbet ved National Cancer Institute, anerkjente muligheten for at hvis du setter menneskevev og musevev sammen, er muligheten at du kommer til å plukke opp et virus som er stille, i musen, det er at det ikke skader musen, men det dreper mennesket, eller forårsaker alvorlig sykdom hos mennesket.

Deep State kommer bankende

Det varte ikke lenge etter at konsekvensene fra papiret ble tydelige og Deep State så trusselen som ble utgjort for vaksineindustrien at deres kraftige mekanismer for tildekking, forvirring og bedrag ble aktivert:

Jeg ble sparket, fengslet, uten grunn, uten å høre, uten noen sivile rettigheter i det hele tatt, bare narkotika ut av huset mitt i bånd en dag, den 18. november 2011, nektet jeg å fordømme dataene, jeg nektet å si at det var en feil, vi har dataene, jeg viste dataene, jeg viste alle dataene, og jeg nektet bare, de sa i utgangspunktet at alle skulle gjøre alt, og du kan dra hjem. Hvis du ikke gjør det, vil vi ødelegge deg. Og det gjorde de.

Hun ble arrestert uten en tiltale og holdt i fengsel i 5 dager uten mulighet for kausjon som en flyktning fra rettferdighet, og fikk en 4-årig knebleordre. Karrieren hennes ble ødelagt. Historien hennes er dokumentert i boken  Pest: En forskers fryktløse søk etter sannheten om menneskelige retrovirus og kronisk utmattelsessyndrom, autisme og andre sykdommer .

Ironisk nok har FDA nå godkjent en testprotokoll for å oppdage retrovirus i USAs blodforsyning som er verdt millioner av dollar, og som i stor grad er basert på Dr. Mikovits ‘forskning, men den administreres av Big Pharma. Så mens denne fremtredende forskeren nå er konkurs og uten arbeid, utnytter andre angivelig forskningen hennes for å tjene millioner av dollar for å rydde opp i USAs blodforsyning.https://web.archive.org/web/20190806111747if_/https://player.vimeo.com/video/274114936https://web.archive.org/web/20190806111747if_/https://www.facebook.com/v3.2/plugins/like.php?action=like&app_id=697647373740907&channel=https%3A%2F%2Fstaticxx.facebook.com%2Fconnect%2Fxd_arbiter.php%3Fversion%3D44%23cb%3Df877e358487b0c8%26domain%3Dexplainlife.com%26origin%3Dhttps%253A%252F%252Fexplainlife.com%252Ff3c550d6a1f52f2%26relation%3Dparent.parent&container_width=980&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FExplainLifeDaily%2F&layout=button&locale=en_US&sdk=joey&share=false&show_faces=false&size=largeAnnonser fra Revcontent

4 Kommentarer on “Forsker fengslet etter å ha oppdaget at dødelige virus leveres gjennom vaksiner

  1. Historien er bare endnu et bevis for, hvor voldsomt manipuleret og kontrolleret nyhederne er.
    Sådan en historie burde jo være Breaking News på samlige TV-kanaler i hele verdenen….

  2. Det lyder ikke usandsynligt denne covid 19 vaccine er fremstillet så hurtigt så den ikke kan nå at være gennemprøvet vi ved ikke hvad der sker på længer sigt er uheldet ude kan man risikerer at der dør mennesker 🍀😊🌹🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰

Legg igjen en kommentar