ADVARSEL! Seniorer og helsearbeidere først i køen for å få eksperimentell COVID-vaksine!

av Brian Shilhavy
Editor, Health Impact News

Da FDA gir autorisasjon til nødbruk (EUA) for den eksperimentelle Pfizer COVID mRNA-vaksinen, er doser for tiden i rute til alle 50 stater og amerikanske territorier.

I de fleste av disse statene rapporteres det at de første dosene vil bli gitt til eldre på sykehjem eller pleiehjem, og til helsepersonell.

Allmennheten vil sannsynligvis ikke se disse i butikkene, som Walmart, Walgreens og CVS, før senere denne måneden.

Medierapporter i de farmasyfinansierte bedriftsmediene bagatelliserer eller ignorerer risikoen som denne vaksinen utgjør, og de rapporterer også i mange tilfeller feilaktig at dette er en FDA-godkjent vaksine.

Men som vi rapporterte i går , hvor jeg koblet til de faktiske retningslinjene som ble offentliggjort av FDA rett utenfor sitt eget nettsted , gjør FDA det veldig klart at dette er ikke godkjente vaksiner . Se:

I motsetning til Storbritannia tillater amerikanske FDA gravide og sykepleiere å motta eksperimentell Pfizer COVID-vaksine

I tillegg sier FDA-retningslinjene for mottakere :

HVA HVIS JEG bestemmer meg for ikke å få PFIZER-BIONTECH COVID-19 VAKSIN?

Det er ditt valg å motta Pfizer-BioNTech COVID-19 vaksine eller ikke. Hvis du bestemmer deg for ikke å motta det, vil det ikke endre standard medisinsk behandling.

Ingen, i det minste på dette tidspunktet, skal tvinge deg eller noen i familien din til å motta denne vaksinen. Og ingen arbeidsgivere burde kreve det heller.

Motstå Plandemic and New World Order Agenda!

For de av dere som har valgt å ikke bli hjernevasket av propagandaen som sendes av Big Pharma-eide bedriftsmedier 24/7/365, vet du nå at dette IKKE er en reell pandemi, men en veldig godt organisert “ Plandemic . ”

Vi har en side i vårt COVID informasjonssenter med artikler og filmer som viser at dette er en plandemi som har vært i arbeid i mange år nå.

Bill Gates er hovedpersonen som har mestret denne plandemien i samarbeid med andre globalister rundt om i verden for å nå sitt endelige mål med denne plandemien: Vaksinering av alle mennesker på planeten, og en drastisk reduksjon av verdens befolkning.

Dette er IKKE en “konspirasjonsteori”, ettersom Bill Gates kunngjorde dette helt i begynnelsen av Plandemic, og han har også uttalt gjennom årene mange ganger at han ser vaksinasjoner som nødvendig for å redusere verdens befolkning. Se:

7 milliarder doser COVID-19 vaksine for verdens befolkning på 7 milliarder dollar – var dette planen hele tiden?

Beskytt dine eldre familiemedlemmer!

Hvis du har familiemedlemmer eller kjære på sykehjem eller pleieinstitusjoner, må du kontakte disse fasilitetene UMIDDELBART og sørge for at de IKKE har ditt samtykke til å administrere denne vaksinen til dine nærmeste, spesielt hvis du har noen form for medisinsk fullmakt for dem.

IKKE anta at de IKKE vil gi denne eksperimentelle vaksinen til din eldre kjære uten din godkjennelse! Mer enn sannsynlig signerte du en form for erklæring om medisinsk behandling ved opptak til det anlegget som lar dem administrere vaksiner og andre medisinske produkter uten din godkjennelse.

Hvis det i det hele tatt er mulig, få din eldre kjære til å signere en erklæring om NEGNELSE FOR Å MOTTAGE PFIZER COVID VACCINE, og hvis du har medisinsk fullmakt, signerer du den også.

Husk at det farma-eide bedriftsmediet allerede har begynt å prøve å kondisjonere publikum for å akseptere DEATS og andre reaksjoner fra denne eksperimentelle vaksinen for å være “normal”, spesielt blant eldre. Se:

CNN: ‘Ikke vær bekymret’ hvis folk begynner å dø etter å ha tatt COVID-vaksinen

Da COVID først ble rapportert i USA i mars og april i år, mistet titusenvis av eldre livet, ikke nødvendigvis fra COVID, men på grunn av måten de ble behandlet på, hvor de i mange tilfeller ble satt på ventilatorer som endte med å kollapse lungene og drepe dem.

Frykten som ble drevet av media, sammen med å isolere dem fra familiemedlemmene som er deres viktigste talsmenn, bidro også til mange av deres dødsfall, som alle fikk skylden “viruset”. Se:

Dr. Vernon Coleman: Your Government Wants You Dead – BANNED fra YouTube

Alle trenger å forstå at amerikansk kultur nå domineres av en tankegang for eugenikk som ikke har noen verdi for eldre borgere, som blir sett på som en økonomisk byrde for helsevesenet, spesielt nå under COVID.

Ikke la medisinske byråkrater mobbe deg hvis du jobber i helsevesenet!

Da denne vaksinen først ble rullet ut i Storbritannia for mindre enn to uker siden, fikk noen av NHS-medisinske ansatte alvorlige anafylaktiske reaksjoner etter å ha blitt injisert med Pfizer-eksperimentelle COVID-vaksine. Dette er det som angivelig fikk FDA til å gi advarsler om allergi og anafylaktisk sjokk. Se:

Livstruende reaksjoner på Pfizer COVID eksperimentelle vaksiner resulterer i advarsler til personer som har allergi

Hvis du jobber i helsevesenet, må du ikke risikere livet ditt for denne vaksinen, selv om det betyr å miste jobben din! Å se leger og sykepleiere bli syke og ikke være i stand til å jobbe, noe som igjen vil legge mer stress på sykehusene, er noe som passer veldig godt inn i globalistenes planer på dette tidspunktet, fordi de IKKE vil skylde det på vaksinen, men på COVID .

Husk, det er for tiden INGEN LOV som krever at noen får denne vaksinen. Hvis du er suspendert eller mister jobben din fordi du nekter å bli injisert, kan du kontakte fagforeningen din hvis du har en, eller samle deg og ansette en god advokat, fordi det ikke er noe juridisk grunnlag for å nekte noen i helsevesenet basert på samsvar med en ikke godkjent , eksperimentell vaksine.

Ingen trenger denne vaksinen! Effektive og sikre behandlinger eksisterer allerede!

Dette er den virkelige tragedien som nasjonen vår og andre nasjoner rundt om i verden står overfor akkurat nå. Det er bokstavelig talt titusenvis om ikke hundretusener av leger og medisinske fagpersoner over hele verden som blir sensurert for sine effektive COVID-behandlinger. Se:

Leger over hele verden utsteder ubehag ADVARSEL: IKKE FÅ DEN KOVIDE VAKSINEN !!

Eldre og tryggere medisiner som hydroksyklorikin og Ivermectin blir brukt av tusenvis av leger med en nesten 100% kur. Besøk siden COVID Hydroxychloroquine Scandal og les om Frontline Doctors, og hør også på Dr. Pierre Kory MD som vitnet for det amerikanske senatet i forrige uke om alle legene i gruppen hans som vellykket behandler COVID-pasienter med eldre medisiner.

“Jeg kan ikke fortsette å se pasienter dø unødvendig!” Medisinsk professor vitner overfor kongressen at COVID Cure allerede eksisterer med Ivermectin

Årsaken til at FDA nekter å utstede autorisasjoner for nødbruk (EUAer) for at disse eldre medisinene skal brukes på COVID, er at det vil gjøre EUAene som ble utstedt til Pfizers COVID-vaksine og andre nye medisiner nylig helt ulovlige!

Og siden president Trump og den føderale regjeringen har desimert den amerikanske økonomien og lagt ned nesten 50% av Amerikas småbedrifter, slik at billioner av dollar kan gis til Big Pharma-milliardærene på Wall Street for å utvikle disse vaksinene og nye medisiner, vet vi at det er umulig for dem å markedsføre disse eldre stoffene som er billigere, tryggere og mye mer effektive.

De bør alle arresteres for forbrytelser mot menneskeheten, men i stedet har det farmaseide selskapets media den amerikanske offentligheten fiksert på valgresultatene og den nåværende maktkampen for å overta Det hvite hus, hvor uansett hvem som ender som president for De forente stater States, Operation Warp Speed vil fortsette i full fart fremover for å gjennomføre globalistenes eugenikk og Great Reset- agenda.

Se også :

I motsetning til Storbritannia tillater amerikanske FDA gravide og sykepleiere å motta eksperimentell Pfizer COVID-vaksine

Har du problemer med å motta nyhetsbrev? Se:

Hvordan slå internettsensur og lage din egen nyhetsmating

Vi er nå på Parler,  MeWe og Gab !

Hvis nettstedet vårt blir beslaglagt og stengt, kan du finne oss på Parler , MeWe og Gab for ytterligere instruksjoner om hvor du kan finne oss.

Unmasking Who is Behind the Plandemic and Rioting to Usher in the New World Order

Publisert 13. desember 2020

Legg igjen en kommentar