President Trump truer med å fyre FDA-sjefen med mindre han godkjenner Pfizer COVID-vaksine umiddelbart

av Brian Shilhavy
Editor, Health Impact News

Flere nyheter rapporterte i dag at Det hvite hus har informert FDA om at hvis de ikke godkjenner den nye eksperimentelle Pfizer COVID-vaksinen innen utgangen av dagen i dag, fredag ​​11. desember 2020, at Stephen Hahn, leder av FDA, ville bli sparket.

Dette følger en Twitter-storm av presidenten tidligere på dagen hvor han twitret:

Mens jeg presset pengene gjennomvåt, men sterkt byråkratisk @US_FDA, sparte fem år med godkjenning av NUMREUS store nye vaksiner, er det fortsatt en stor, gammel, langsom skilpadde.  damvaksinene NÅ, Dr. Hahn @ SteveFDA. Slutt å spille spill og begynn å redde liv !!!

Svineinfluensa (H1N1), og forsøket på en vaksine av Obama-administrasjonen, med Joe Biden i spissen, var en fullstendig og total katastrofe. Nå vil de komme inn og ta over et av de “største og raskeste medisinske miraklene i vår moderne historie.” Jeg tror ikke det!

Jeg vil bare stoppe verden fra å drepe seg selv!

Health Impact News motsetter presidenten 100% i denne saken, ettersom vi sammen med mange andre organisasjoner har bedt FDA om IKKE å godkjenne den farlige nye Pfizer COVID-vaksinen som bokstavelig talt tusenvis av leger og forskere over hele verden har sagt er for farlig å godkjenne, da det vil resultere i dødsfall, hjerneskader, autoimmune sykdommer, infertilitet og mer.

Se vår forrige omtale:

“Stay of Action” arkivert mot FDA for å STOPPE godkjenning av COVID-vaksine for bruk av feil PCR-tester i forsøk

Leger over hele verden utsteder ubehag ADVARSEL: IKKE FÅ DEN KOVIDE VAKSINEN !!

Livstruende reaksjoner på Pfizer COVID eksperimentelle vaksiner resulterer i advarsler til personer som har allergi

Er president Trump den mest pro-farmasøytiske og pro-vaksinepresidenten som noen gang har okkupert Det hvite hus?

General Gustave Perna ble utnevnt til sjef for operasjonsoperasjon Warp Speed ​​for å utvikle og distribuere COVID-vaksiner 14. mai 2020. Pressekonferanse i Det hvite hus.

Jeg stilte dette spørsmålet i en artikkel publisert i oktober , og jeg vil gjenta det jeg skrev her:

Det er viktig å huske at president Trump ikke kom gjennom de politiske rekkene som de fleste presidenter før ham. Han ble valgt fra Wall Street Billionaires-klubben.

Siden COVID- plandemien  startet tidligere i år, er over 7 billioner  dollar føderale midler tildelt for å bekjempe “viruset.” Det meste er for flere vaksiner som blir utviklet under  Operation Warp Speed , som i utgangspunktet ble gitt en tom sjekk for å bruke så mye penger som trengs for å utvikle COVID-vaksiner.

Det er trygt å konkludere med at flere midler har rullet inn på bankkontiene til Big Pharma i år, 2020, enn sannsynligvis resten av årene i USAs historie satt sammen.

Ikke all COVID-finansiering gikk selvfølgelig til Big Pharma. Militæret har mottatt sin rettferdige andel for sin rolle i distribusjonen av de nye vaksinene når de blir tilgjengelige, og hva den rollen akkurat kommer til å bli, er ennå ikke å se.

Mange andre Wall Street-selskaper ble også rikere enn COVID, ettersom bedrifter ble valgt basert på vilkårlig hvilke som var “essensielle” og hvilke ikke, og hele forretningslandskapet i USA endret seg nesten bokstavelig over natt.

Testet president Trump virkelig positivt for COVID? Eller var det en annen lov å øke Big Pharma?

I forrige uke ble det kunngjort at president Trump testet positivt for COVID sammen med “milde symptomer.” Han ble innlagt på Walter Reed sykehus.

Samme dag hans tilstand ble kunngjort for publikum, ble det også umiddelbart kunngjort at presidenten ble gitt et nytt eksperimentelt COVID-medikament, Regenerons REGN-COV2.

Forretningsjournaler hadde tilsynelatende allerede pressemeldinger klare om stoffet, og selskapets aksjer gikk umiddelbart opp.

FiercePharma , en av de største farmasøytiske publikasjonene for farmasøytiske selskaper, var en av de første som publiserte historien:

I en bombeutvikling torsdag testet president Donald J. Trump positivt for COVID-19, og sendte sjokkbølger gjennom landet med bare noen uker til valgdagen. Et ubesvart spørsmål var hvordan presidentens leger ville navigere i et usikkert behandlingsforløp – og en uprøvd antistoffcocktail fra Regeneron er nå i søkelyset.

Trumps personlige lege bekreftet fredag ​​at presidenten ble behandlet med en 8-gram dose Regenerons undersøkende antistoffcocktail for COVID-19, kalt REGN-COV2 …

Trumps tidlige behandling med Regenerons cocktail var en umiddelbar velsignelse for investorer med narkotikaprodusentens aksjehandel rundt $ 20 — eller 3% — i ettermiddagstid.

Regeneron har ikke en gang nødbruksgodkjenning enda. FiercePharma rapporterer også at Regenerons administrerende direktør Len Schleifer har vært gjest i Det hvite hus under pandemien.

Kyle Blankenship  rapporterer :

I motsetning til en annen høyt ansett COVID-19-håpefull, Gilead Sciences Veklury (remdesivir), har REGN-COV2 ingen nødbruksgodkjenninger hvor som helst i verden – et faktum som kan understreke Trumps forhold til New York-baserte Regeneron og administrerende direktør Len Schleifer, som har vært en gjest i Det hvite hus under pandemien.

Selskapet sa sent på fredag ​​at Trumps leger hadde bedt om terapi under programmet for medfølende bruk.

En eventuell ren helseerklæring for Trump kan gå langt for å øke tilliten til Regenerons terapi, som allerede øker håpet om 6 milliarder dollar i salg per år – forutsatt at det kan sikre FDAs godkjenning.

Sammenlignet med vaksiner, som i gjennomsnitt blir levert til den amerikanske regjeringen til $ 24 for et todoseprogram, kan antistoffmedisiner være langt dyrere, siden de vanligvis er priset godt i tusenvis, sa Morningstar-analytiker Karen Andersen til klienter i forrige måned. Men antistoffer kan være spesielt nyttige for eldre voksne, hvis immunsystem kanskje ikke reagerer like godt på vaksinasjon. ( Hele artikkelen .) ( Vekt lagt til )

Regenerons medstiftere gjorde deretter medierundene etter den “gratis” reklame de fikk fra presidenten for å bruke produktet.

Beth Snyder Bulik, som  skrev for FiercePharma , rapporterte 7. oktober:

Bare noen dager etter at Regeneron publiserte tidlige data om sin antistoffcocktail for å behandle COVID-19, fant verden ut at USAs president tok den.

Det som fulgte var en oppkjøring for Regeneron-aksjer, en rekke utrop fra president Donald Trump og en god andel av medieopptredener for selskapets medstiftere.

Den høyprofilerte oppmerksomheten er en sjelden PR-bump som ikke kan kjøpes – og en som selskapet ser ut til å bruke .

Det kan også være et tegn på COVID-19 ganger. Gilead-sjef Daniel O’Day gikk på flere TV-intervjuer for å snakke om remdesivir, selskapets antivirale middel som fremdeles er i kliniske studier, men kan skryte av en nødbrukstillatelse fra FDA. ( Hele artikkelen .  Vekt lagt til .)

4. oktober 2020 ble det kunngjort at Trump hadde mottatt sin andre dose remdesivir, et annet eksperimentelt COVID-medikament, men en som allerede har fått hurtig godkjenning av FDA, og som har blitt distribuert mye til sykehus.

Hans leger rapporterte at president Trump ville motta hele 5 doser.

Interessant nok  kunngjorde FiercePharma , den viktigste farmasøytiske markedsføringspublikasjonen,  fredag 2. oktober, samme dag som Trump ble innlagt i Walter Reed, at salget av Gileads remdesivir begynte å synke, og at selskapet overtok distribusjonen av stoffet nå som et resultat av avmatningen i salget.

Angus Liu, som skrev for  FiercePharma , rapporterte:

Etter en noe kaotisk innledende utrulling fra den amerikanske regjeringen tar Gilead Sciences nå distribusjon av COVID-19 medikament remdesivir i egne hender.

Fra torsdag vil Gilead selge remdesivir, merket som Veklury, direkte til amerikanske sykehus, og avslutte en fem måneders fase da det amerikanske departementet for helse og menneskelige tjenester var ansvarlig for tildelingen, sa selskapet og HHS. AmerisourceBergen vil forbli den eneste amerikanske distributøren gjennom slutten av året.

Kostnaden for 5-dose behandling av remdesivir er 3 120,00 dollar, og salget forventes å overstige 3,5 milliarder dollar i omsetning.

Hydroxychloroquine (HCQ), et medikament uten patenter på grunn av å være på markedet med en perfekt sikkerhetsrekord i over 35 år og med en kostnad på rundt $ 20 per dose, ble fordømt av amerikanske folkehelsepersonell som Dr. Fauci som angivelig ineffektiv. i behandling av COVID.

Arbeidet med å diskreditere HCQ inkluderte  publisering av fabrikerte studier for å prøve å “bevise” at HCQ ikke var effektiv mot COVID-pasienter.

Gileads remdesivir fikk hurtig godkjenning i stedet, og etterspørselen startet i begynnelsen.

Men nå overgår tilsynelatende tilbudet av remdesivir etterspørsel.

FiercePharma  rapporterte:

Remdesivir er et av få medisiner som viser tegn på fordeler i COVID-19 i de tidlige dagene av pandemien. Men akkurat som verdens respons på viruset, var den første distribusjonen av det antivirale stoffet forvirrende under tilsynet.

Noen doser gikk direkte til sykehus, men ikke nødvendigvis til de som hadde størst behov, og noen sykehus mottok ikke nok eller ble stående med tomme hender, rapporterte NPR   i mai, uker etter at remdesivir vant sin autorisasjonsbrukstillatelse fra FDA. Allokeringene ble bedre senere, men HHS ‘metoder for øremerking av doser forble  et mysterium .

I mellomtiden jobbet Gilead raskt for å øke forsyningen, øke intern produksjonskapasitet og signere entreprenører.

Nå er tilbudets overspørsel fra markedet. I slutten av juni sikret HHS seg mer enn 500 000 behandlingskurer av stoffet, som representerte nesten hele Gileads avkastning gjennom september.

Imidlertid har stater og territorier ikke akseptert deres fulle tildelinger, og bare 32% av det totale beløpet ble faktisk kjøpt av sykehus fra juli til september, sa HHS   torsdag og siterte data fra kontoret til assisterende sekretær for beredskap og respons.

Nå som Gileads møte sanntidsbehovet for stoffet i USA, bestemte HHS og selskapet at det var på tide for HHS å bøye seg og la selskapet håndtere kommersielt salg direkte til sykehus. (Full artikkel på  FiercePharma ).

Så uansett hva du vil tro om presidentens diagnose med COVID, er en ting veldig tydelig: to farmasøytiske selskaper med eksperimentelle COVID-medisiner så salgs- og lagerverdien stige.

Les hele artikkelen:

Er Trump den mest pro-pharma presidenten i historien? QAnons fortsetter å miste troverdighet

OPPDATERING SENDE 12/11/20

FDA ga inn for president Trumps trusler og ga akuttgodkjenning til Pfizer eksperimentelle COVID-vaksine.https://platform.twitter.com/embed/index.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1337586206683574272&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhealthimpactnews.com%2F2020%2Fpresident-trump-threatens-to-fire-fda-chief-unless-he-approves-pfizer-covid-vaccine-immediately%2F&theme=light&widgetsVersion=ed20a2b%3A1601588405575&width=550px

Gratulerer president Trump! Alle de potensielle bivirkningene av denne vaksinen som vil drepe og lamme amerikanere, er nå på deg.

Har du problemer med å motta nyhetsbrev? Se:

Hvordan slå internettsensur og lage din egen nyhetsmating

TROR DU FORTSATT PÅ AT TRUMP KOMMER OG REDDER OSS NORDMENN/EUROPA? HEHE….THINK TWICE!

Legg igjen en kommentar