Regjeringens skjulte agenda: Et blikk inne i Chemtrails

18. april 2019 klokken 16:33 av geiger.268

Det antas av noen at contrails, eller et spor av kondensert vann fra et fly i stor høyde, er chemtrails som inneholder kjemikalier laget for å skade mennesker. Disse kjemikaliene er visstnok satt i disse strålene av regjeringen for forskjellige mål, som for profitt solstrålehåndtering, værmodifisering, tankekontroll, menneskelig befolkningskontroll og biologisk krigføring, det vil si at de forårsaker luftveisproblemer og andre helseproblemer. Alt dette begynte på 1990-tallet da undersøkende journalister begynte å beskrive underforståtte plott fra regjeringen for å injisere giftstoffer i atmosfæren ved stier av jetfly. Denne troen antas fortsatt av mange i dag, men Luftforsvaret og mange andre vitenskapelige byråer har svart på disse forskjellige informasjonssidene med informasjon om hvorfor de er feil. Informasjon om denne ekstraordinære troen er online og YouTube. Denne ekstraordinære troen er viktig å se på fordi mange enkeltpersoner mener at regjeringen har en hemmelig plan for å skade innbyggerne.

Ekstraordinære krav krever ekstraordinær bevis. Bevisene som støtter påstanden om at det er et stort hemmelig program om at regjeringen forgifter mennesker fra fly, er veldig svake, ettersom de fleste bare er bilder av himmelen og ikke harde bevis. Det sies at chemtrails ser ut som normale contrails, men er tykkere, strekker seg over himmelen og er lagt ned i mønstre, som X, rutenett eller parallelle linjer. De forsvinner ikke raskt, i stedet åpner de seg i formasjoner som ser ut som falske cirrus-type skyer som varer i flere timer. Vitner har fotografert militære og umerkede jetfly som forlater disse langvarige stiene. Kjemikaliene som frigjøres sies å være ukjente, fordi bare noen få fly i verden kan analysere dem, og de er dyre. Chemtrailers har sagt at de har testet jorden som disse chemtrails har falt på og har funnet kjemikalier. Et panel med 77 atmosfæriske kjemikere og geokjemikere har svart på disse påstandene for å gi sine funn. Mønstrene som finnes i disse konturene er fra flere fly som flyr i forskjellige retninger av hverandre som krysser stiene. Contrails kan vare alt fra et sekund til flere timer, da det avhenger av atmosfæriske forhold i høyden flyet flyr. Det er ingen vitenskapelige funn av kjemikalier i disse stiene, og for jordtestene sier forskere at den som samlet prøvene, gjorde ikke det ordentlig. Mønstrene som finnes i disse konturene er fra flere fly som flyr i forskjellige retninger av hverandre som krysser stiene. Contrails kan vare alt fra et sekund til flere timer, da det avhenger av atmosfæriske forhold i høyden flyet flyr. Det er ingen vitenskapelige funn av kjemikalier i disse stiene, og for jordtestene sier forskere at den som samlet prøvene, gjorde ikke det ordentlig. Mønstrene som finnes i disse konturene er fra flere fly som flyr i forskjellige retninger av hverandre som krysser stiene. Contrails kan vare alt fra et sekund til flere timer, da det avhenger av atmosfæriske forhold i høyden flyet flyr. Det er ingen vitenskapelige funn av kjemikalier i disse stiene, og for jordtestene sier forskere at den som samlet prøvene, gjorde ikke det ordentlig.

Folk som tror på denne konspirasjonen, mener at regjeringen har sin egen agenda og skal ha skylden for mange helseproblemer i Amerika. Til slutt blir disse menneskene feilinformert. Når forskere prøver å motbevise sin tro, blir forklaringen deres til slutt betraktet som bare en del av “skjul.” Bevisene som presenteres for chemtrails har ingen sterke bevis som forklarer det. Troen på kjemisk sprøyting vil bety at tusenvis av mennesker vil bli sverget til hemmelighold, som piloter, utleveringsmenn, flyvedlikeholdere osv., Og at ikke en person ville ha lekket sannheten.

Troende på denne teorien kommer fra hele USA og alle utdanningsnivåer. Det er en chemtrial-gruppe på Facebook med rundt 114 000 medlemmer. Mange av disse menneskene er utstøtte, og har denne sosiale gruppen av lignende mennesker som støtter sin tro, føler de seg mer akseptert. Disse troende føler en tilhørighet i gruppen sin, men har også en følelse av å være annerledes, da bare en liten befolkning tror dette. En grunn til at folk tror på chemtrails, er at de vil klandre dårlige ting som skjer med dem, som sykdommer, på en høyere makt fordi de kontrollerer dem.

Ockham’s Razor, eller når du velger en mulig forklaring på et fenomen, er den enkleste vanligvis den beste, kan bidra til å bekjempe denne teorien. Ettersom vanndamp kondenserer i høy høyde, er veldig kald luft enklere enn ideen om at regjeringen i det skjulte sprøyter mennesker med kjemikalier for deres egen personlige fordel. Lukkede grupper av likesinnede en av de store grunnene til at konspirasjonsteorier stivner på nettet. Når avstengte grupper støtter hverandre ved å dele ideene sine som tror de samme tingene, bekrefter ofte det de tror. Det er bekreftelsesforstyrrelser der folk kan bli fanget i å bare tro at chemtrails er ekte, og alt imot det er falskt eller dekker sannheten. Disse menneskene har også mistillit til autoritet ettersom regjeringen er folket som driver chemtrails.

Referanser:

https://en.wikipedia.org/wiki/Chemtrail_conspiracy_theory#cite_note-Cairns2014-27

https://skepticalinquirer.org/newsletter/chemtrail_conspiracy/?/sb/show/chemtrail_conspiracy

https://keith.seas.harvard.edu/chemtrails-conspiracy-theory

https://rense.com/general4/fre.htm

https://www.forbes.com/sites/daviddisalvo/2016/08/14/are-conspiracy-theorists-right-about-nefarious-chemtrails/#6c1f26927378

Legg igjen en kommentar