Chemtrails: Hva sprayer de?

Kopiert innlegg fra en våken person.

Jeg er ikke en konspirasjonsteoretiker, ikke i det hele tatt. Alt jeg har å si er at det er på tide at jeg skriver om et emne som ble gjort oppmerksom på meg for åtte år siden. Da emnet chemtrails kom opp, trakk jeg bare av det og slapp det. Jeg tenkte ikke så mye på det. Jeg så selvfølgelig innimellom disse lange stiene komme ut av fly som var i stor høyde. De var i en høyde som var større enn noe kommersielt fly jeg hadde sett fly over. For tiden gjorde det ikke noe for meg. I dag er det en annen historie. Noe finner sted, og jeg tror ikke det er bra.

For å starte må jeg gå litt tilbake. Husker du da vi som barn så det første jetflyet som gikk over? Det var mildt sagt utrolig. Det var et flott syn for et barn. Da ville lydbommen komme fra flyet som brøt lydbarrieren. Jeg kan fortsatt huske stiene med hvit røyk som kom ut, eller det var det jeg trodde det var. Som det viste seg var det vanndamp. Disse dampstiene kalles contrails, det vil si kondens fra flyet. Disse løypene varte i bare sekunder da flyet fløy over. Disse stiene var omtrent 1000 meter lange eller så. Poenget mitt: de varte ikke så lenge i det hele tatt.

Nå i dag har ting endret seg. Når disse militære flyene kommer over, går stiene fra horisont til horisont. For en februar for to år siden så jeg endelig et av flyene i seg selv. Inntil den dagen var alt jeg noensinne hadde sett chemtrails og ingenting mer. Da jeg satt der – og jeg satt der i flere timer – og så på det som viste seg å være veldig unaturlig, så jeg på at disse chemtrails falt ned. Da de falt, ble de bredere. Det var på den tiden at disse skyene, for det var slik de så ut på det tidspunktet, begynte å gjøre morsomme ting. Ting som vanlige skyer ikke gjør. De begynte å rulle over og vri på seg selv. Jeg la også merke til at hele fylket hadde blitt rutet om bord i dette mønsteret. Med tiden var det som ikke startet som en blå skyfri himmel. Hele fylket hadde en sky over seg.

Det var den dagen jeg begynte å være mer oppmerksom på disse chemtrails. I begynnelsen uttalte regjeringen at de ikke hadde noe med det å gjøre. Men nå har de endret historien sin og har innrømmet sprøytingen. Ett poeng å få fram: De sier at det ikke er noe å være bekymret for. Du fortsetter å tro på det. Jeg har ikke tillit til regjeringen vår til å fortelle oss sannheten om noe. Jeg vet på egen hånd hvor råtten vår regjering kan være og har vært tidligere. Vi kan ikke stole på dem. For regjeringen er vi ikke annet enn et tall som skal brukes og misbrukes. Det skjer hver dag, og det skjer akkurat nå når jeg setter disse ordene på trykk. Ikke tro ett av disse skrevne ordene, gå ut på en skyfri dag og finn ut av det selv. Det vil være der for deg å se førstehånds. Så undersøk det og finn ut. Jeg skal ikke fortelle deg at det foregår hver dag; fortsatt, bare se. Du vil se vanlige fly gå over, og du kan sammenligne stiene.

Jeg kan ikke fortelle deg hva regjeringen vår virkelig gjør, men jeg kan si at jeg ikke tror det er til fordel for vårt folk. Jeg kan fortelle deg hva jeg har funnet ut. På grunn av at konspirasjonsteorien vedvarer og spørsmål om myndighetsengasjement, har forskere og offentlige etater over hele verden fortalt sine innbyggere at chemtrails faktisk er kontrails.

BS Hvis det var sannheten, hvorfor mønstrene?  De fleste flyselskaper (Vesentlig lavpris samt innleide mindre fly som går opp mot 15.000m samt alle NATO land sine militærfly) er med på dette.

Det avhenger av hvem du snakker med, og om de jobber for regjeringen om hva du blir fortalt. Såkalte eksperter på atmosfæriske fenomener i regjeringen vil fortelle deg at chemtrails ikke eksisterer. De vil fortelle deg at konturene påvirkes av forskjellige ting som vindskjæring i vertikal og horisontal retning. De påvirkes også av temperatur, sollys og fuktighet.

NASA, EPA og FAA har uttalt at chemtrails-rutene ser ut på grunn av mønstrene i flybanene til kommersielle fly. US Air Force uttalte i et faktaark at dette har pågått fra 1953 og frem til i dag. Dette er nok en jævla løgn. Jeg, akkurat som de fleste av dere, har sett på himmelen hele livet og aldri på 60-, 70- eller 80-tallet så jeg himmelen se slik ut. Luftforsvaret har også uttalt at man fra bakken egentlig ikke kan fortelle hva man ser på. Jeg antar at jeg må være enig med dem på det punktet, men bare hvis du er helt blind og bor i en hule.

Tror disse menneskene virkelig at vi er så dumme? Luftforsvaret tilbakeviste chemtrail-teoriene mer direkte og sa at teoriene ikke er noe annet enn et bløff, og de har motbevist eksistensen av chemtrails. De uttalte også at chemtrails ikke er annet enn iskrystaller. Jeg kan se dette, kanskje, på en vinterdag, men ikke i juli i en høyde av 500 fot. Alt dette sto i faktaarket. Sprøytingen ser ut til å være mer konstant og den tyngste over USA og Vest-Europa. I Asia sprøytes Japan og Korea. Det eneste landet i området som ikke sprayes i det hele tatt, er Kina. Hvis du lener deg mot konspirasjonsteorisiden, bør du ikke bli sjokkert med resten av spalten min. Hva denne sprøytingen vet, er: folkemordsprøyting.

Dette er hva de sprayer:

Det har blitt gjort mange uavhengige tester de siste fem årene, og det ser ikke bra ut. Det er bekreftet at en cocktail av farlige og ekstremt giftige kjemikalier overalt i landet vårt blir spredt. Dette inkluderer barium, kadmium, nikkel, muggsporer, gule soppmykotoksiner og det beste – radioaktivt thorium. Dette er ikke den totale listen. Det eneste kjemikaliet som sprayes mest er aluminium. Det kan forårsake alle slags helseproblemer. Kjemikaliet angriper hovedsakelig sentralnervesystemet og kan forårsake alt fra forstyrret søvn, nervøsitet, hukommelsestap, hodepine og følelsesmessig ustabilitet.

Med det sagt, har du ikke selv lagt merke til hvordan folk har forandret seg de siste årene? Vi ser hver dag flere og flere mennesker dør i veldig ung alder. Se på den mentale tilstanden til mennesker. Se på alle de forskjellige stoffene vi bruker bare for å opprettholde tankene våre. En ting å legge til er dette: Vannprøver på toppen av Mount Shasta, California har aluminiumnivåer som er høye nok til å drepe små gnagere. Nivåene er utenfor diagrammet, med det høyeste på 4800 ganger det maksimale forurensningsnivået for drikkevann. I en nylig snøprøve var nivået 100 ganger nivået for aluminium i snø.

De som jobber innen geoingeniør vil fortelle deg at målet er å redusere global oppvarming. Bare en annen løgn som vi har blitt fortalt. De ble fanget. I årevis nektet regjeringen ideen om chemtrails og geo-engineering. Da folk begynte å finne ut hva som foregikk, eide de opp til det. Når verdens mennesker observerer mer rare stier på himmelen, begynner vi å stille flere spørsmål som regjeringen ikke kan svare på. Når vi stiller flere spørsmål, presser verdens regjeringer rettferdiggjøring gjennom vanlige medier og deres vitenskapelige studier.

Det er ett spørsmål i tankene mine. Hvorfor blir vi sprayet?

Legg igjen en kommentar