Bill Gates Er Sannsynligvis Den Farligste ‘Filantropen’ I Moderne Historie

4. Desember 2020

Mens filantropi blir ansett som edelt, ser det ut til at noen filantroper gjør mye mer skade enn godt med sine donerte millioner.

Bill Gates , som grunnla Microsoft i 1975, er kanskje en av de farligste filantropene i moderne historie, etter å ha kastet milliarder av dollar på globale helseinitiativer som står på skjelven vitenskapelig og moralsk grunn.

Gates’ svar på problemene i verden er konsekvent fokusert på å bygge bedriftens fortjeneste gjennom svært giftige metoder, det være seg kjemisk jordbruk og GMO , eller farmasøytiske medikamenter og vaksiner .1

Bill Gates Evil

Sjelden, om noen gang, finner vi Gates som fremmer en ren livsstil eller rimelige helhetsstrategier.

Gates Donerer Milliarder Til Private Selskaper

En artikkel 2 i The Nation med tittelen “Bill Gates ‘Charity Paradox” fra 17. mars 2020, beskriver “de moralske farene rundt Gates Foundation’s veldedighetsforetak på $ 50 milliarder dollar, hvis viltvoksende aktiviteter de siste to tiårene har vært utsatt for bemerkelsesverdig lite regjeringstilsyn eller offentlig gransking. ”

Som nevnt i denne artikkelen oppdaget Gates en enkel måte å skaffe seg politisk makt – “en som gjør at ikke-valgte milliardærer kan forme offentlig politikk” – nemlig veldedighet.

Gates har beskrevet sin veldedighetsstrategi som “katalytisk filantropi”, en der “kapitalismens verktøy” utnyttes til fordel for de fattige.

Det eneste problemet er at de virkelige mottakerne av Gates ‘filantropiske innsats pleier å være de som allerede er rike utenfor forståelse, inkludert Gates’ egen veldedighetsstiftelse.

De fattige ender derimot med kostbare løsninger som patenterte GMO-frø og vaksiner som i noen tilfeller har gjort mye mer skade enn godt. (For noen få eksempler, se følgende referanser. 3,4,5)

The Nation rapporterer: 6

“Gjennom en undersøkelse av mer enn 19 000 veldedige tilskudd Gates Foundation har gitt de siste to tiårene, har Nasjonen avdekket nærmere 2 milliarder dollar i skattefradragsberettigede veldedighetsdonasjoner til private selskaper … som har til oppgave å utvikle nye medisiner, forbedre sanitet utviklingsland, utvikle finansielle produkter for muslimske forbrukere, og spre de gode nyhetene om dette arbeidet.

Gates Foundation ga til og med 2 millioner dollar til Participant Media for å promotere Davis Guggenheims forrige dokumentarfilm ‘Waiting for Superman’, som presser en av stiftelsens signatur veldedighetsarbeid, charterskoler – privat administrerte offentlige skoler.

Denne veldedighetsdonasjonen er en liten del av de 250 millioner dollar stiftelsen har gitt til medieselskaper og andre grupper for å påvirke nyheten.

‘Det har vært en ganske enestående utvikling, det beløpet Gates Foundation gir til selskaper … Jeg synes det er oppslukende, ærlig talt,’ sier Linsey McGoey, professor i sosiologi ved University of Essex og forfatter av boken ‘ No Such Thing as en gratis gave: The Gates Foundation og prisen på filantropi . ‘

“De har skapt et av de mest problematiske presedensene i stiftelseshistorien ved å i det vesentlige åpne døren for selskaper å se seg selv som fortjente veldedighetskrav i en tid hvor bedriftens fortjeneste er på et høyeste nivå.” “

Bedrifter som har mottatt store donasjoner fra Gates Foundation inkluderer GlaxoSmithKline , Unilever, IBM, Vodafone, Scholastic Inc. og NBC Universal Media.7,8

De Som Kaller Skuddene, Får Mest

I videoen ovenfor gjennomgår Spiro Skouras hvordan den globale COVID-19-pandemien blir brukt for å snappe frihet og frihet bort fra oss, og rollen Gates spiller i prosessen.

“Vi har blitt oppfordret til å ofre vår frihet for en falsk følelse av sikkerhet, og blir mer og mer betinget hver dag for å stole på staten for beskyttelse, og nå er det mange av oss som stoler på at staten betaler regningene våre,” sier Skouras. 9

«Noen begynner å se at det kan være mer med den offisielle historien enn hva vi blir ledet til å tro. De færreste har kanskje sett dette komme og venter på neste fase av det som godt kan være et skritt nærmere global styring.

Nøyaktig de samme individer og offentlige etater, i tillegg til globale institusjoner som har størst nytte, er de som kaller skuddene. ”

Gates passer helt sikkert til beskrivelsen av noen som både kaller skuddene og står for å tjene godt på COVID-19-pandemien .

Hvordan? For det første ved å investere i de samme bransjene gir han veldedige donasjoner til, og for det andre ved å fremme en global folkehelsedagsorden som er til fordel for selskapene han har investert i og støtter.

Hvordan Gates ‘Foundation Drar Nytte Av Sine Egne Donasjoner

I 2014 mottok for eksempel et datterselskap til Mastercard, MasterCard Labs for økonomisk inkludering, en donasjon på 19 millioner dollar10,11 “for å” øke bruken av digitale finansielle produkter av fattige voksne “i Kenya.”

The Nation rapporterer og legger til: 12

“Kredittkortgiganten hadde allerede formulert sin store forretningsinteresse i å dyrke nye kunder fra utviklingslandets 2,5 milliarder ubankede mennesker, sier McGoey, så hvorfor trengte den en velstående filantrop for å subsidiere arbeidet sitt? Og hvorfor får Bill og Melinda Gates skattelett for denne donasjonen? “

Det er faktisk fornuftige spørsmål som trenger alvorlig gjennomgang. Mastercard-donasjonen ser også ut til å ha vært til nytte for Gates Foundation, og har gjort en undersøkelse av Gates ‘filantropi’ desto mer nødvendig.

Som forklart av The Nation, på tidspunktet for donasjonen, hadde Gates Foundation “betydelige økonomiske investeringer i Mastercard gjennom sine eierandeler i Warren Buffetts investeringsselskap, Berkshire Hathaway.”

Det er ikke den eneste tvilsomme donasjonen som er registrert. Nasjonen fant “nærmere 250 millioner dollar i veldedighetsstipend fra Gates Foundation til selskaper der stiftelsen har aksjer og obligasjoner.”

Med andre ord gir Gates Foundation penger til selskaper som det eier aksjer i og vil ha økonomisk fordel av.

Som et resultat fortsetter Foundation og Gates selv å øke sin formue. En del av denne velstandsveksten ser ut til å være på grunn av skattefradrag gitt for veldedighetsdonasjoner.

Kort oppsummert er det en perfekt ordning for pengestøving som begrenser skatter og samtidig maksimere inntektsgenerering.

Bedrifter som har mottatt donasjoner som igjen tjente penger til Gates Foundation, inkluderer Merck, Novartis, GlaxoSmithKline, Vodafone, Sanofi, Ericsson, LG, Medtronic, Teva og “en rekke oppstart.”

The Nation skriver og legger til:

“En stiftelse som gir et veldedighetsstipend til et selskap som det delvis eier – og står til å tjene på økonomisk – vil virke som en åpenbar interessekonflikt …

Skatteforskere som Ray Madoff, jusprofessor ved Boston College, indikerer at multimilliardærer ser skattebesparelser på minst 40 prosent – som for Bill Gates ville utgjøre $ 14 milliarder dollar …

Madoff, som mange skatteeksperter, understreker at disse milliarder dollar i skattebesparelser må sees på som et offentlig tilskudd – penger som ellers ville ha gått til det amerikanske statskassen for å bidra til å bygge broer, gjøre medisinsk forskning eller lukke finansieringsgapet på skattemyndighetene …

Hvis Bill og Melinda Gates ikke betaler full frakt i skatt, må publikum utgjøre forskjellen eller bare leve i en verden der regjeringer gjør mindre og mindre (utdannelse, vaksinering og forskning) og superrike filantroper gjør mer og mer .

‘Jeg tror folk ofte forveksler hva velstående mennesker gjør på hver sin krone og hva [de] gjør på vår krone, og det er et av de store problemene med denne debatten,’ bemerker Madoff.

‘Folk sier:’ Det er den rikes penger [å bruke som de vil]. ‘ Men når de får betydelige skattefordeler, er det også pengene våre. Og så derfor må vi ha regler om hvordan de bruker pengene våre. ‘”

Ta Grep – Krev En Undersøkelse

Hvis du donerer til selskaper som driver med fortjeneste, høres det ulovlig ut for deg, vil du ha rett. Gates er en skatteunndragende for å gjøre det – han slipper bare unna med det.

Den ideelle organisasjonen er en forkledning for å unngå skatt mens den finansierer forskningsarmene til profittorganisasjoner som hans stiftelse er investert i.

I virkeligheten bør Bill og Melinda Gates gis føderale fengselsstraffer , og selv om de ikke er direkte skrevet ut, tror jeg det virkelig er poenget med The Nations artikkel.

Å bruke nonprofit-penger til å fremme forskning for selskaper du er investert i er ulovlig.

Hvis du er like frastøtt av det faktum at Gates slipper unna denne ulovlige oppførselen like mye som meg, så oppfordrer jeg deg til å kontakte IRS Whistleblower Office og be dem om å undersøke Gates ‘skatteunndragelse.

Du kan også sende inn en forbrukerklage til Washington State Attorney General’s office .

Veldedighetsparadoks

Gates ‘Patent-Agenda Begrenser Reformer

At Gates filantropiske anstrengelser beskytter sine egne investeringer, kan også sees i hans patent-holdning. James Love, direktør for den ideelle organisasjonen Knowledge Ecology International, påpekte The Nation that Gates: 13

“… bruker sin filantropi til å fremme en patent-agenda for farmasøytiske medisiner, selv i land som er veldig fattige … Han undergraver mange ting som virkelig er nødvendige for å gjøre medisiner rimelige … Han gir så mye penger til å [bekjempe] fattigdom, og likevel er han det største hinderet for mange reformer. ”

Gates er en trofast og mangeårig forsvarer av legemiddelindustrien, og hans intensjon om å fremme den farmasøytiske agendaen kan tydelig sees i den nåværende COVID-19-pandemien .

Gates ‘COVID-19-Plan – Vaksinere Global Befolkning

Som rapportert av Forbes har 14 The Bill & Melinda Gates Foundation forpliktet 100 millioner dollar for å bekjempe det globale COVID-19-utbruddet.

Så mye som $ 20 millioner vil angivelig gå til byråer som US Centers for Disease Control and Prevention og Verdens helseorganisasjon som skal brukes til frontlinjedeteksjon, inneslutning og behandlingsinnsats.

Ytterligere 20 millioner dollar er øremerket risikopopulasjoner i Afrika og Sør-Asia, mens de resterende 60 millioner dollar skal brukes til vaksineutvikling, diagnostikk og andre behandlinger.

Vaksiner er helt klart en av Gates ‘grunnleggende “løsninger” på de fleste sykdommer. Gates har blitt registrert og sa at USA trenger sykdomsovervåking og et nasjonalt sporingssystem15 som kan involvere vaksineopptegnelser innebygd på kroppene våre (for eksempel usynlige blekkkvantum- tatoveringer beskrevet i et Science Translational Medicine-papir. 16,17

Et enzym kalt LUCIFERASE er det som får Bill Gates til å implanteres vaksine .

Faktisk har han uttalt at livet ikke vil gå tilbake til det normale før vi har evnen til å vaksinere hele verdensbefolkningen mot COVID-19.

Dr. Anthony Fauci, direktør for National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), har også ekko denne eksakte følelsen, som om de leser det samme signalkortet.

Det ville ikke overraske meg hvis de hadde sett hvordan Bill & Melinda Gates Foundation samarbeider med både NIAID og WHO “for å øke koordinasjonen på tvers av det internasjonale vaksinemiljøet og lage en global vaksineaksjonsplan.” 18

Fauci er med i Gate’s Leadership Council-styret som har ansvaret for å utvikle denne vaksinehandlingsplanen, og det samme er WHOs tidligere generaldirektør Dr. Margaret Chan.

Som forklart i en pressemelding fra Bill & Melinda Gates Foundation:

“Den globale vaksinehandlingsplanen vil muliggjøre større koordinering på tvers av alle interessentgrupper – nasjonale myndigheter, multilaterale organisasjoner, sivilsamfunn, privat sektor og filantropiske organisasjoner – og vil identifisere kritiske politikker, ressurser og andre hull som må løses for å realisere livet -sparepotensialet til vaksiner. ”

Portens innflytelse over den globale helsepolitikken har blitt kritisert i årevis, men ingenting har blitt gjort for å begrense den.

Om noe har makten hans bare vokst, og advarsler om at hans bedriftsinteresser kan undergrave folkehelsepolitikken ser ut til å ha gått i oppfyllelse.

Som rapportert av Politico i 2017: 19

“Noen milliardærer er fornøyde med å kjøpe seg en øy. Bill Gates fikk et FN-helsebyrå i Genève. I løpet av det siste tiåret har verdens rikeste mann blitt Verdens helseorganisasjons nest største giver, nest nest etter USA og like over Storbritannia …

Gates Foundation har pumpet mer enn 2,4 milliarder dollar inn i WHO siden 2000 … Denne storheten gir ham overdreven innflytelse over agendaen … Resultatet, sier kritikerne, er at Gates ‘prioriteringer har blitt WHOs …

Noen helseforkjempere frykter at fordi Gates-stiftelsens penger kommer fra investeringer i store bedrifter, kan de tjene som en trojansk hest for bedriftsinteresser for å undergrave WHOs rolle i å sette standarder og utforme helsepolitikk.

Vaksinere Eller Bli En Sosial Utstøtt?

I følge uttalelser fra Gates, kan samfunnsmessig og økonomisk normalitet aldri komme tilbake til de som nekter vaksinasjon, ettersom det digitale vaksinasjonssertifikatet Gates presser på, til slutt kan være påkrevd å utføre ditt daglige liv og din virksomhet.

En artikkel fra 4. april 2020 av OffGuardian kommenterer Gates ’24. mars 2020, intervju med Chris Anderson, kurator for TED (som driver TED Talks) ovenfor: 20

“Sjokkerende, foreslår Gates … at folk får en digital ID som viser sin vaksinasjonsstatus, og at folk uten dette” digitale immunitetssikre “ikke ville få reise. En slik tilnærming vil bety veldig store penger for vaksineprodusenter. ”

Igjen, vaksineprodusenter står for å tjene enorme mengder penger fra en hvilken som helst pandemi, og Gates Foundation finansierer og tjener investeringer fra vaksineprodusenter.

Er det så rart at Gates prøver å indoktrinere folk til å tro at det ikke er andre svar? På spørsmål fra Anderson om de økonomiske konsekvensene av COVID-19-pandemien, sier Gates:

“Det er virkelig tragisk at de økonomiske effektene av dette er veldig dramatiske … Men … å bringe økonomien tilbake … det er mer en reversibel ting enn å bringe folk tilbake til livet.

“Så vi skal ta smertene i den økonomiske dimensjonen, enorm smerte, for å minimere smerten ved sykdom og dødsdimensjon.”

Som bemerket av OffGuardian, uttalelse fra Gates: 21

“… går direkte imot nødvendigheten av å balansere fordelene og kostnadene ved screening, testing og behandlingstiltak for hver sykdom – som vellykket blitt utgitt i årevis av for eksempel valgkampen – å gi maksimal nytte for individuelle pasienter og samfunn som en helhet.

“Enda viktigere … det kan være dramatisk flere dødsfall fra den økonomiske sammenbruddet enn fra COVID-19 i seg selv …

“Millioner kan potensielt dø av selvmord, narkotikamisbruk, mangel på medisinsk dekning eller behandling, fattigdom og manglende tilgang på mat, på toppen av andre forutsigbare sosiale, medisinske og folkehelseproblemer som skyldes responsen på COVID-19.”

Gates Forklarer Økonomisk Nedleggelse

Klokken 33.45 i intervjuet fortsetter Gates med å avsløre det som ser ut til å være en fantastisk innsiders innsikt i den nåværende økonomiske nedleggelsen:

“Vi ønsker ikke å ha mange gjenopprettede mennesker … For å være tydelig prøver vi – gjennom nedleggelsen i USA – å ikke komme til 1% av befolkningen smittet … Jeg tror vi vil være i stand for å unngå det med å ha denne økonomiske smerten. ”

Med andre ord, hvis vi skal tro Gates, ofrer vi den økonomiske stabiliteten og sunnheten til hundrevis av millioner amerikanere for å forhindre at infeksjonsraten treffer 1% av befolkningen.

Husk at dødsfrekvensen for COVID-19 nå ser ut til å være på nivå med sesonginfluensa, ifølge Fauci , 22, så de aller fleste smittede ender med å komme seg etter mild sykdom, og har antistoffer som skal gi dem langvarig varig immunitet.

Det er klart at hvis du vil tjene penger på en vaksine, vil du ikke at folk skal utvikle immunitet naturlig , og det er nettopp dette Gates innrømmer.

Som bemerket av OffGuardian: 23

“Gates og hans kolleger foretrekker langt å lage et enormt, enormt dyrt, nytt system for produksjon og salg av milliarder testpakker, og parallelt veldig raskt utvikle og selge milliarder antivirale midler og vaksiner.

Og så, når viruset kommer tilbake igjen noen måneder senere, og de fleste av befolkningen er ueksponert og derfor sårbar, selger milliarder flere testpakker og medisinske inngrep. ”

Gates Leder Medisinsk Tyranni-Agenda

Den korte videoen ovenfor oppsummerer noen av poengene jeg har berørt i denne artikkelen så langt, og gjennomgår hvordan Bill & Melinda Gates Foundation påvirker folkehelsepolitikken på de aller høyeste nivåer gjennom et stort nett av personlige og organisatoriske sammenkoblinger.

Gates har en historie med å “forutsi” globale pandemier med et stort antall dødsfall, 24 og med sin oppfordring til et sporingssystem for å holde oversikt over infiserte / ikke-infiserte og vaksinerte / uvaksinerte individer, han sørger for en ufattelig lønnsom fremtid for vaksineprodusentene han støtter. og tjener penger på via sine Foundation-investeringer.

I en 9. april 2020, barns helseforsvar-artikkel, 25 Robert F. Kennedy Jr. nærmere detaljer om Gates ‘vaksine-agenda. Som bemerket av Kennedy :

“Vaksiner, for Bill Gates, er en strategisk filantropi som gir næring til hans mange vaksinerelaterte virksomheter (inkludert Microsofts ambisjon om å kontrollere et globalt vaksinasjons-ID-foretak26) og gir ham diktatorisk kontroll over den globale helsepolitikken.”

Vaksinasjons-ID-foretaket Kennedy nevner refererer til et program kalt ID2020 , lansert i 2019, som er designet for å “utnytte immunisering som en mulighet til å etablere digital identitet.” 27

Dette digitale identitetssystemet sies å ha “vidtrekkende implikasjoner for enkeltpersoners tilgang til tjenester og levebrød”, så å tro at Gates ‘kall for implanterbare vaksinesertifikater COVID-19 ville være begrenset til det alene, vil trolig være en alvorlig feil.

Det er ikke så langt hentet å forestille seg en fremtid der vaksinesertifikatet bare erstatter personlige identifikasjoner som førerkort, statlig ID-kort, trygdekort og pass.

Wall Street Journal Ønsker Oss Medlidenhet Med Porter

Etter hvert som folk begynner å se sannheten, har Gates ‘kontoer på sosiale medier blitt oversvømmet med kritikk, noe som resulterte i at The Wall Street Journal publiserte en artikkel28 som prøvde å øke medlidenhet med ham og sa at han ble angrepet av “sosiale medier.”

17. april 2020 kommenterte Zero Hedge PR-kampanjen for å beskytte Gates: 29

“Deep Street Seetharaman fra Wall Street Journal vil at vi skal vite at mens fattig milliardær Bill Gates ‘lenge har vært et mål for online troll’ … ‘har angrepene fra sosiale medier blitt intensivert’ da Micrrosoft var medstifter og Verdens helseorganisasjon (WHO) velgjører har blitt venstresidens de-facto coronavirus-tsar …

Kanskje “konspirasjonsteoretikerne” har litt problemer med å fordøye det faktum at Gates – hvis vaksineinnsats i India ble klandret for en ødeleggende ikke-polio akutt slapp lammelse (NPAFP) -epidemi som lammet 490 000 barn – var tilfeldigvis vert for en høykvalitets i oktober 2019 nivå ‘pandemisimulering’ i New York kalt Event 201 som spesielt fokuserte på coronavirus …

Kombiner det med Gates ‘nylige kommentarer om massevaksinering og biometrisk identifikasjon for å’ åpne opp ‘landet og la folk delta på massesamlinger – en ide som Dr. Anthony Fauci sa’ har fortjeneste ‘, og såkalte konspirasjonsteoretikere har mange prikker å koble til.

I følge Journal er ‘sosiale medier-plattformer fortsatt grobunn for virusrelaterte konspirasjoner og online trakassering, til tross for gjentatte løfter fra selskapene om å slå ned på slik aktivitet.’

Så – Gates blir trakassert og ingen stopper disse tankekriminalene med sine truende meninger. Og selvfølgelig blir ‘bots’ også beskyldt for å forsterke ‘konspirasjonskrav’ – siden det ikke kan være så mange virkelige mennesker med dårlige ting å si om Mr. Gates. ”

Langt fra å være en styrke for godt, ser Gates ut til å ha valgt å bruke sin rikdom og intellekt for å fremme en usmakelig sosial kontrollplan til fordel for sine egne skumle agendaer, og folk over hele verden begynner endelig å se hans sanne farger.

Av Dr. Joseph Mercola , forfatter av Fat for Fuel: A Revolutionary Diet to Combat Cancer, Boost Brain Power, og øke din energiKilder og referanser:

Asymptomatiske Mennesker Sprer IKKE COVID-19 (PCR-Tester Oppblåser Tilfeller, Men Dødsfall Forblir Det Samme)Forrige Innlegg

Relaterte Artikler

Asymptomatiske mennesker sprer ikke Covid 19 (pcr tester oppblåser tilfeller, men dødsfall forblir de samme)

KORONAVIRUSSTOR TILBAKESTILLINGNYHETER

Asymptomatiske Mennesker Sprer IKKE COVID-19 (PCR-Tester Oppblåser Tilfeller, Men Dødsfall Forblir Det Samme)

HAFHAF4. Desember 2020

Us Govt To Issue Wallet Sized Covid 19 Proof Of Vaccination Cards

KORONAVIRUSVAKSINERAVSTEMMING ER RIGGET

USAs Regjering Skal Utstede Lommebokstørrelse COVID-19 Bevis På Vaksinasjonskort

HAFHAF3. Desember 2020

Kovid vaksinehøytid utbredt blant medisinske fagpersoner

KORONAVIRUSNYHETERVAKSINER

COVID Vaksinehevelse Utbredt Blant Medisinske Fagpersoner

HAFHAF3. Desember 2020

Citizens 'Council For Health Freedom' lockdowns are ineffective and tests are flawed '

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGNYHETER

Citizens ‘Council For Health Freedom:’ Lockdowns Are Ineffective And Tests Are Flawed ‘

HAFHAF3. Desember 2020

Legg igjen en kommentar