Citizens ‘Council For Health Freedom:’ Lockdowns Are Ineffective And Tests Are Flawed ‘

3. Desember 2020

Citizens ‘Council for Health Freedom uttaler seg etter hvert som flere og flere guvernører over hele landet setter innbyggerne i delvis låsing.

av Rose Williams

President og medstifter Twila Brase delte bekymringer via en pressemelding angående virkningene og den grunnlovsstridige måten av disse unødvendige lockdowns .

Citizens 'Council For Health Freedom' lockdowns are ineffective and tests are flawed '

“Det er absolutt ingen grunn for guvernører til å sette det amerikanske folket i lås og nøkkel for Thanksgiving. Aldri i historien til denne nasjonen, ikke engang under den spanske influensapandemien, beordret regjeringer sitt folk å stenge hjemmene og virksomhetene. Guvernører setter mennesker, statsøkonomier, vitale virksomheter og selve frihetens fremtid i fare, ”sa Brase.

Hun bemerket at COVID-19-testresultatene ikke kan stole på – PCR-tester , den vanligste testen som brukes for coronavirus, gir bare et “ja” eller “nei” -resultat, i stedet for å erkjenne mengden virus som er funnet hos pasienten.

Bombe: Fauci States COVID-test har dødelig feil

Brase sa: “New York Times fant at opptil 90% av de positive testene faktisk er negative fordi det ikke er nok virus til å infisere personen eller noen andre. Kort sagt, mange bekreftede ’tilfeller’ er ikke tilfeller. Hvorfor snakker ikke tjenestemenn om dette? ”

Lockdowns har aldri vært en nøkkelkomponent for å overvinne epidemier som influensapandemi 1918-1919 eller influensapandemi fra 1957. Hjemmebestillinger er uten sidestykke, i tillegg til å legge ned ikke-viktige virksomheter, ifølge The Wall Street Journal .

Også to studier fra 2020, en Lancet- studie og en militærstudie , fant at nedstengninger var ineffektive.

Brase anerkjente de doble standardene som regjeringen Tim Walz bestilte, og den nyeste utøvelsesordenen forbød “familiemedlemmer fra forskjellige husholdninger å samle seg”, men tillot folk fra “hundrevis av husholdninger” å gå rundt på offentlige steder.

“Folk fra mange husholdninger kan også samles for støttegrupper for nøkternhet og mental helse, men familiemedlemmer, gruppen som mange amerikanere synes er mest støttende, har ikke lov til å samles med mindre de er villige til å bli siktet for en forbrytelse og utsettes for fengsel og økonomisk straffer, ”sa Brase.

Hun uttrykte sin tanke om at låsing er verre drapsmenn enn viruset.

“De dreper håp og drømmer og barneopplæring. De har ført til en kraftig nedgang i inntektene og en kraftig økning i selvmord. De eldre dør tidlig, forlatt og alene, ”sa Brase.

“Gitt at vi faktisk ikke vet hvor mange reelle tilfeller det er på grunn av feil bruk av PCR-tester, kan dødsfall fra lockdowns være høyere enn dødsfall fra COVID-19 … Det er på tide å avslutte disse skadelige lockdowns og la familier bli sammen å feire [høytiden]. Det er på tide å komme tilbake til frihet, ”rådet Brase.

I følge pressemeldingen har CCHF en “pasient-sentrert, personvernfokusert, fritt marked” -tilnærming; og Twila Brase, RN, PHN, ble kåret av Modern Healthcare som en av de “100 mektigste menneskene i helsevesenet.”Spirer En Totalitær Stat: Storbritannia Vil Bruke Hæren Til Å Bekjempe ‘Anti-Vaksinepropaganda’ OnlineForrige Innlegg

Relaterte Artikler

Et digitalt annonsebrett i Glasgow som viser en nyhetsartikkel om muligheten for at en vaksine blir funnet

SENSURKORONAVIRUSPROPAGANDAVAKSINER

Spirer En Totalitær Stat: Storbritannia Vil Bruke Hæren Til Å Bekjempe ‘Anti-Vaksinepropaganda’ Online

HAFHAF3. Desember 2020

President Trump 'dette kan være den viktigste talen jeg noensinne har holdt'

NYHETERAVSTEMMING ER RIGGET

President Trump: ‘Dette Kan Være Den Viktigste Talen Jeg Noensinne Har Holdt’

HAFHAF3. Desember 2020

Lin Wood advokat

NYHETERAVSTEMMING ER RIGGET

Lin Wood: ‘Bevisene Jeg Har Er Fantastisk! A Day Of Reckoning ‘Kommer

HAFHAF3. Desember 2020

Covid 19 tester

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGNYHETER

FDA Og CDC Innrømmer Til Slutt At Covid-19-Tester Er Feil

HAFHAF2. Desember 2020

Legg igjen en kommentar