Geoengineering Watch Global Alert News, 21. november 2020,

Danske Wigington
GeoengineeringWatch.org

Ferien er nesten på vei, komplett med CV-19 og tilhørende protokoller. Hvordan skal Thanksgiving gå for de mange som har ventet i matlinjer, ofte i flere timer om gangen? Polarisasjonen av befolkningen blir matet av bedriftsmedier, de skriptede forstyrrelsene har holdt publikums øyne utenfor den bredere horisonten. Den raskt akselererende smeltingen av polarområdene utløser massemetanutslippsscenarier, spesielt i Arktis. Hvis atmosfæren vår blir mettet med denne svært effektive varmegass, hvor mye tid ville vi ha igjen? Hvor stor rolle har geo-engineering spilt i alt som utspiller seg. Den siste delen av Global Alert News er nedenfor.

Konvergerende katastrofer kommer ikke bare, de er her. Alt er nødvendig i  den kritiske kampen for å vekke befolkningen til det som kommer, vi må få hver dag til å telle . Del troverdige data fra en pålitelig kilde, få stemmen din hørt. Bevisstgjøringsinnsats kan utføres fra din egen hjemme-datamaskin.
DW

Geoengineering Watch har gjennomført vår første partikeltesting i høyden noensinne. Filmopptak av fly- og laboratorietestprosesser er omtalt i  “The Dimming” , en banebrytende dokumentar som for tiden er i produksjon. Denne dokumentarfilmen vil gi svar og bevis på pågående klimateknikk / værkrigsoperasjoner. Nedenfor er et nytt 12+ minutters innsiktssegment om den kommende filmen.

Legg igjen en kommentar