Koblingen mellom elektromagnetisk stråling og sykdommer.

Skrevet 20. januar 2020av Multerland

Siste oppdatering: 14. november 2020

Jeg . Start: 20. januar 2020: The Hidden Dangers of Wireless and Cellphone Radiation , basert på Arthur Firstenbergs bok: The Invisible Rainbow, a History of Electricity and Life – Detail of an Interview with Arthur Firstenberg: The History of Pandemics

.

II. Reaksjoner, kommentarer, synspunkter, artikler, vitenskap, videoer :

 1. Bok: The Invisible Rainbow – Arthur Firstenberg – History of Pandemics
 2. 18. februar 2020 : 5G og influensa, Einar Flydal
 3. 23. februar 2020 : Emperor’s New Virus: China, 5G, and the Wuhan Coronavirus – Forsker og bygningsbiolog Paul Doyon
 4. 23. februar 2020: Emperor’s New Virus: China, 5G, and the Wuhan Coronavirus – kompakt oversikt over Doyon-artikkelen av Dr. Leendert Vriens (Nederland) 
 5. 6. mars 2020 : En kritisk undersøkelse av Coronavirus-5G-forbindelsen – Derrick Broze
 6. 12. mars 2020: Coronavirus forårsaket av 5G? – Thomas Cowan
 7. 18 mars 2020: coronavirus og 5G – T han Verden Foundation for naturfag
 8. 23. mars 2020: Joseph Mercola – Er mobilen din en trojansk hest for Coronavirus?
 9. 26. mars 2020: Coronavirus og 5G – Arthur Firstenberg – Nyhetsbrev
 10. 30. mars 2020: Corona-check via magnetism – Multerland blogg 
 11. 30 mars 2020: 5G stråling og COVID-19 pandemi: Tilfeldighet eller årsakssammenheng – Dr. Martin L. Pall
 12. 5. april 2020: Bekreftelsesstudier av sovjetisk forskning om immunologiske effekter av mikrobølger: Russiske immunologiske resultater – 2005 – Yuri G. Grigoriev, Oleg A. Grigoriev, Alexander A. Ivanov, Antonina M. Lyaginskaya
 13. 12. april 2020: Kan EMF gjøre oss mer utsatt for Coronavirus-infeksjon? – Dr. Mercola
 14. 22. april 2020: Er det en sammenheng mellom covid-19 tilfeller / dødsfall og 5G i USA?  Dr. Magda Havas, PhD.
 15. 23. april 2020: Newsletter International Appeal to Stop 5G on Earth and in Space, Chapter: Coronavirus: Science, Policy and Politics – Arthur Firstenberg | og en lenke til en artikkel i Storbritannias “Mirror”, “LBC”. Også. fordi det ser ut til å være litt likt med artiklene: Hva er en “Covid toe”? i ao NYT.
 16. 28. april 2020 : Twitter –  Coronavirus COVID-19 kan skade hjernen og sentralnervesystemet – den offisielle uttalelsen fra det russiske helsedepartementet. Professor Oleg A. Grigoriev
 17. 5. mai 2020: Newsletter International Appeal to Stop 5G on Earth and in Space – Arthur Firstenberg : The Evidence Mounts
 18. 12. mai 2020: Nyhetsbrev – The World Foundation for Natural Science :  Hvordan femte generasjon trådløs standard 5G bidrar til koronapandemien
 19. 21. mai 2020: Newsletter International Appeal to Stop 5G on Earth and in Space – Arthur Firstenberg : Covid-19 symptomer som ikke er covid-19 symptomer, men symptomer skapt av elektromagnetiske felt.
 20. 23. mai 2020: CGTN, China Global Television Network – direktør for Wuhan Institute of Virology, Wang Yanyi : “Hvordan kunne COVID ー 19 ha lekket ut fra laboratoriet vårt da vi aldri hadde det?”
 21. 7. juni 2020: Публикации ЦНЭАТ, CNEAT Publikasjoner –  Kolmykov Anton Nikolaevich , TsNEAT Samara, Russland:
  Datateknisk forskning om følgende spørsmål:
  1. Kan programvaren og maskinvaren til 5G-mobilnettverk ha en negativ innvirkning på menneskers helse?
  2. Kan 5G-nettverk føre til at folk plutselig faller på gatene og (eller) stopper personens pusteprosess?
 22. 9. juni 2020: Dr. Leendert Vriens – Virusinfeksjoner forverret av elektromagnetiske felt
 23. 15. juni 2020 : Prof. Vladimir Mordachev, Hviterussiske statsuniversitet for informatikk og radioelektronikk – Korrelasjon mellom det potensielle nivået av elektromagnetisk forurensning og faren for COVID-19. 
 24. 30. juni 2020: Dr. rer. nat. Ulrich Warnke – Mobiltelefoner fremmer kronisk betennelse og sekundære sykdommer, som kreft, diabetes, hjertesykdom, ALS, etc.
 25. 1. juli 2020: Ria Lurvink-Luttikhold –Gir Coronavirus type 3-diabetes? Hva kan EHS og 5G ha med dette å gjøre?
 26. 5. juli 2020 : Dr. Andrew Goldsworthy –5G og Covid19
 27. 15. juli 2020: Vladimir Sukhomlinov intervjuer russisk professor Oleg A. Grigoryev, leder RusCNIRP: 5G: fiksjon og sannhet
 28. 28. juli 2020: Dr. Hugo Schooneveld – Nederland – 5G-systemer kommer i faser – inkludert helse- og hudproblemer
 29. 30. juli 2020 : Profess eller Oleg Grigoriev – Russland – Debriefing 5G
 30. Juli 2020: Priyanka Band ara et al.  5G trådløs distribusjon og helserisiko: Tid for medisinsk diskusjon i Australia og New Zealand
 31. 2. august 2020: Multerland-bloggen –Prostatakreft, endetarmskreft og EMF
 32. 12. august 2020: Multerland-blogg – Forvirrende med Covid-19, Porphyria, Hydroxychloroquine og EMF
 33. 12. august 2020: Arthur Firstenberg – Nyhetsbrev, PDF – Side 4/6: Coronavirus skjulte trussel : masker. Også: Blandingen av 5G og Covid-19 er dødelig.
 34.  12. oktober 2020: Professor Boris Osadin – Refero Relata (forteller historien), eller: Igjen om magnetfellen for viruset
 35. 13. november 2020 : Dr. Hugo Schooneveld –  Kan immunterapi for utsatte Covid-19-klager også brukes til elektrostress? – Artikkel på nederlandsk

.

III. Covid-19, sensur og vaksiner 

 1. 3. august 2020: Wikipedia – Forklaring om alvorlig akutt respiratorisk syndrom coronavirus 2 = SARS-CoV-2 (virus) – COVID-19 (sykdom)
 2. 4. august 2020: Children’s Health Defense Team – Covid-19 Vaccines: An Alarming Update from Europe
 3. 2. juli 2020: Beda M Stadler – Coronavirus: Hvorfor alle tok feil
 4. 11. august 2020: Linda Nordling – Pandemien ser ut til å ha spart Afrika så langt. Forskere sliter med å forklare hvorfor / Tillegg: —–> Søk i Afrika på kartet i: 50. kommersielt 5G kommersielt nettverk er nå lansert – oktober 2019
 5. 6. mai 2020: Presidenten i Tanzania fordømmer alvorlige uregelmessigheter i WHOs ledelse av Coronavirus.

.


..

I. De skjulte farene ved trådløs og mobiltelefonstråling / pandemier

I januar 2019, noen måneder etter at jeg oppdaget at jeg er elektrohyperfølsom, hørte jeg tilfeldigvis lydsporet til et lydopptak av et intervju utført av Tonio Epstein, og forsker, forsker og elektromagnetisk strålingsekspert Arthur Firstenberg . Den ble publisert på Soundcloud av ???? , Goddard College Community Radio, Plainfield, USA, 6. april 2018. Intervjuet er basert på Arthur Firstenbergs bok: “ The Invisible Rainbow, a History about Electricity and Life “. 9. mars 2020 ble andre utgave av boka utgitt .

.

https://youtube.com/watch?v=yqxQZZM1K7I%3Fversion%3D3%26rel%3D1%26showsearch%3D0%26showinfo%3D1%26iv_load_policy%3D1%26fs%3D1%26hl%3Den%26autohide%3D2%26wmode%3Dtransparent

.

Full utskrift av del to: PDF – Hele intervjuet: innlegg

.

“Intervjuer: La oss komme inn på effektene, og la oss begynne med å snakke om de historiske sammenhengene mellom utrullingen av hvert nye nivå av elektrisk teknologi og sykdommene som brøt ut samtidig.

Arthur Firstenberg: Greit. Den første teknologien som faktisk ble utnyttet for bruk utenfor medisin var telegrafi. Telegraf ledninger. Og det ble utnyttet veldig raskt og på en veldig stor måte. Millioner av miles med telegrafkabler ble spent rundt jorden fra 1840-, 1850-, 60-, 70-tallet. Det ble lagt sjøkabler. Det gikk over hele verden. Og det ble begynt å rapportere om en ny sykdom i medisinsk litteratur som de kalte “neurasthenia”. Vi kaller det i dag for “angstlidelse”. Men fra den første gangen den ble beskrevet, som var på 1860-tallet og fram til begynnelsen av 1900-tallet, ble den ansett som en fysisk sykdom, ikke en psykologisk sykdom slik vi tenker på den i dag. Og de søkte og lette etter en sak, og det påvirket enormt mange mennesker over hele den vestlige verden, og det så ut til å følge kursene til telegraftrådene. At når telegrafledninger ble lagt, plutselig folk i den delen av verden ville komme ned med nevrasteni. Jeg tar til orde for at dette skyldes eksponering for elektromagnetiske felt. I 1889 ble vekselstrøm hovedsakelig utnyttet. Det ble oppfunnet av Nikola Tesla og patenter ble adoptert av Westinghouse, og plutselig kunne vi overføre strøm lange avstander med lite tap av kraft. Og dette ble utnyttet ekstremt raskt, så raskt at vi gikk fra praktisk talt null bruk av vekselstrøm til intens bruk av vekselstrøm på ett år, og året var 1889. Det ble oppfunnet av Nikola Tesla og patenter ble adoptert av Westinghouse, og plutselig kunne vi overføre strøm lange avstander med lite tap av kraft. Og dette ble utnyttet ekstremt raskt, så raskt at vi gikk fra praktisk talt null bruk av vekselstrøm, til intens bruk av vekselstrøm på ett år, og året var 1889. Den ble oppfunnet av Nikola Tesla, og patentene hans ble adoptert av Westinghouse, og plutselig kunne vi overføre strøm lange avstander med lite tap av kraft. Og dette ble utnyttet ekstremt raskt, så raskt at vi gikk fra praktisk talt null bruk av vekselstrøm til intens bruk av vekselstrøm på ett år, og året var 1889.

1889 var året for den første store moderne influensaepidemien, og dette gikk over hele verden, og det varte i fire år, og det drepte et par millioner mennesker. Ikke så intens som 1918-epidemien. Vi spoler frem til 1918, da USA gikk inn i første verdenskrig og Marconi hadde vist verden at du kunne benytte deg av radiobølger og demonstrerte en av de første overføringene av den tjue år før, men da USA gikk inn i første verdenskrig , brukte vi intensiv bruk av radioteknologi, for første gang, som en del av vår krigsinnsats. Og etter første verdenskrig startet utviklingen av kommersiell radio. Jeg gjør saken i boken at den spanske influensaepidemien var forårsaket av den plutselige endringen i jordens elektromagnetiske miljø ved verdensomspennende bruk av radio for første gang. Og den neste store …

Intervjuer: Hvor nær var de sammen, tidsmessig, den spanske influensaepidemien og implementeringen av radioteknologi før vi kommer til det?

Arthur Firstenberg: Ekstremt nært. Den spanske influensa begynte i amerikanske baser i dette landet, hvor soldater ble opplært i bruk av radiobølger. Og installasjonen av den mektigste dynamoen, en 50000 watt generator i New Jersey, av USA, for bruk i kommunikasjon utenlands, skjedde i september 1918, og det var akkurat da den spanske influensaepidemien ble så dødelig.

Intervjuer: Ok, jeg ville bare avklare det. Fortsett med den historiske progresjonen.

Arthur Firstenberg: 1957 og ’58 var oppføring av utrolig kraftige sivilforsvarsradarstasjoner. Igjen, av USA, fra kyst til kyst, og i hele Canada, og Alaska, og inn i havene og i flyfly, og det falt også sammen med neste epidemi av influensa. I 1968 var den første lanseringen av militære satellitter – og faktisk ganske mye den første lanseringen av satellitter, periode – det var Sputnik, det var noen få isolerte satellitter. I 1968 doblet vi antall satellitter på himmelen, og det falt sammen med Hong Kong influensa i 1968.

Nå vil folk være motstandsdyktige mot ideen om at influensa ikke er en smittsom sykdom. Dette er grunnen til at jeg bruker to hele kapitler på det i boka mi. Selv tilbake i den dødeligste epidemien, praktisk talt, som noen gang har skjedd i historien, som er den spanske influensa fra 1918, var det heroiske anstrengelser for å prøve å demonstrere den smittsomme naturen til denne sykdommen. Leger ved forskjellige universiteter rekrutterte hundrevis av friske mennesker og førte dem til sengen til de sykeste influensapasientene og prøvde å smitte dem, prøvde å smitte dem ved å samle ut sekreter, og slim og svabb fra veldig syke mennesker og fikk friske mennesker til å svelge det , legg det i øynene, legg det opp til nesen. Injiser folk med syke menneskers blod. De var helt ute av stand til å smitte en enkelt sunn person med influensa fra syke mennesker under den dødeligste epidemien denne verden noen gang har kjent. Det samme ble prøvd på hester. Influensa påvirker hester, så de prøvde å smitte sunne hester med sekreter fra syke hester. Mislyktes også! Så det er fascinerende. Noen av de gamle vitenskapelige rapportene gir underholdende lesing, skal jeg si.

Men eksistensen av et influensavirus er godt etablert. Men forholdet mellom viruset og sykdommen er faktisk i tvil, og forholdet mellom influensa og elektrisitet er veldig sterkt. Og det bringer oss opp til i dag, så er det den trådløse revolusjonen. ”

Til så langt. Andre sykdommer og sykdommer knyttet til elektromagnetisk stråling er f.eks. Hjertesykdommer, diabetes og kreft. Disse er forklart i del 3 .

.

 • Influensa, 2, 35, 61, 75-112, 130-31, 328, 171-72, 386;
 • hos dyr, 82-83, 85, 91-92; til sjøs, 86, 88;
 • pandemi fra 1728 – 1738 , 84-85;
 • pandemi fra 1889 , 80-81, 85-86, 89-91, 106, 130;
 • pandemi fra 1918 , 91-92, 104-9, 130;
 • pandemi fra 1957 , 109-11, 130-31;
 • pandemi fra 1968 , 11, 131; virus, 81-83, 87, 89, 91-92, 104-7

3. Emperor’s New Virus: China, 5G, and the Wuhan Coronavirus
https://www.electricsense.com/5g-coronavirus/
Av: Forsker og bygningsbiolog Paul Doyon
Publisert: 23. februar 2020 / siste oppdatering: 4. mars, 2020

3. Keiserens nye virus: Kina, 5G og Wuhan Coronavirus
Dr. Leendert Vriens: “Innholdet i denne historien er noe spekulativt, men det er mulig at 5G EMF virkelig spiller en rolle, som beskrevet nedenfor, fremtiden Vil fortelle.”
https://www.stopumts.nl/doc.php/Artikelen/12447/The%20Emperor%E2%80%99s%20Ny%20Virus
Av: Dr. Leendert Vriens, Nederland
Publisert: 23. februar 2020

4. En kritisk undersøkelse av Coronavirus-5 G-tilkoblingen 
https://www.takebackyourpower.net/critical-examination-of-the-coronavirus-5g-connection/
Forfatter: Derrick Broze
Publisert: 6. mars 2020

5. Coronavirus forårsaket av 5G?
 Video
Dr. Thomas Cowan , MD hypoteser at Coronavirus kan være at historien gjentar seg selv og forårsaket av 5G. / Merknad 1: Dr. Thomas Cowan refererer til Arthur Firstenberg . Merknad 2: Dr. Thomas Cowan siterer Rudolf Steiner . Mer om Rudolf Steiner: her . Video publisert: 12. mars 2020.

OBS: Video fjernet av YouTube på grunn av det de sier: bryter med YTs retningslinjer for fellesskap. Kilde . Disse retningslinjene er nye, og ble aktive da Big Media Profiles bestemte seg for, uten vitenskapelig bevis, at deres beslutninger er basert på antagelsen om at 5G ikke har noen forbindelse med Covid-19. Videoen er også fjernet fra Facebook, etter at den ble “sjekket av uavhengige faktasjekkere”. Kilde Vi vet at bransjen ikke har noen uavhengige faktasjekkere, og ja, Facebook og YouTube deltar i telekombransjen, er avhengig av det. Mitt syn:

Vitenskap handler om å sette alle puslespillbitene sammen. Hvis man lar en puslespillbit være ute, fordi man er partisk, tror man at noe ikke kan være en del av det studerte spørsmålet ved antagelse, ikke ved bevis, ikke kan kategoriseres som vitenskapelig forskning, men som en selvoppfyllende profeti, en tro eller en ønsketenkning, og ikke vitenskap. Selvfølgelig ønsker bransjen at 5G IKKE er i puslespillet Covid-19! 5G er økonomisk sikkerhet, kapital. Siden totalbildet ikke eksisterer, så lenge puslespillet ikke er klart, og så lenge bildet selv når det er komplett, men faktisk bare åpenbart komplett, så lenge det ikke forklarer alle puslespilldelene i de minste detaljene, puslespillet er ikke klar. Når puslespillet faktisk er i alle fasetter klart, og 5G-puslespilldelene faktisk er ute, fordi de tross alt ikke passer, bare da har 5G vist seg å ikke være relatert til Covid-19. Vitenskapen er ikke så langt ennå.

BitchuteVideo: Coronavirus forårsaket av 5G? Samme video, publisert i Bitchute, et uavhengig videonettsted. Råd: se og lag din egen mening så lenge det er lov å ha en egen mening.

6. Artikkel: Coronavirus og 5G
Av: The World Foundation for Natural Science
https://www.naturalscience.org/news/2020/03/coronavirus-and-5g/
Publisert: 18. mars 2020

7. Forskning om trådløs strålingseksponering for immunsystemet
https://www.saferemr.com/2020/03/wireless-radiation-effects-on-immune-system.html
Av: Elektromagnetisk strålingssikkerhet – Joel Moskowitz, PhD
Publisert: 19. mars 2020

8. Er mobiltelefonen din en trojansk hest for Coronavirus?
https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2020/05/23/cellphone-may-be-trojan-horses-for-coronavirus.aspx
Publisert: 23. mars 2020
Av: Joseph Mercola

9. Newsletter International Appeal to Stop 5G on Earth and in Space, Chapter: The Coronavirus and 5G
https://multerland.wordpress.com/2020/03/27/newsletter-international-appeal-26-march-2020/
Av: Arthur Firstenberg
Publisert: 26. mars 2020

10. Koronasjekk via magnetisme
https://multerland.wordpress.com/2020/04/01/corona-check-via-magnetism/
Publisert: 30. mars 2020

11. 5G-stråling og COVID-19-pandemien: Tilfeldighet eller årsakssammenheng
http://www.electrosmogprevention.org/wp-content/uploads/2020/03/5GCOVID-19-MLPall_.3.30.2020.pdf
Av: Dr. Martin L. Pall
Publisert: 30. mars 2020

12 a. Bekreftelsesstudier av sovjetisk forskning på immunologiske effekter av mikrobølger : russiske immunologiske resultater
Yuri G. Grigoriev, Oleg A. Grigoriev, Alexander A. Ivanov, Antonina M. Lyaginskaya
Publisert: desember 2010 i ResearchGate
12b. Professor Oleg Grigoriev: Elektromagnetisk stråling og immunitet : immunforsvaret er et av de kritiske systemene under EMF RF-eksponering. Bekreftet i vårt eksperiment i 2005-7 med WHO-programmet. Ikke alle var enige i konklusjonen. Men faktum: Immuniteten til eksperimentelle rotter reagerer på eksponering
https://twitter.com/O_Grigoriev/status/1246787766052163585
Publisert: 5. april 2020

13. Kan EMF gjøre oss mer utsatt for Coronavirus-infeksjon?
https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2020/04/12/why-is-the-world-more-vulnerable-to-a-global-pandemic.aspx
Av: Dr. Mercola
Publisert: 12. april 2020

14. Er det en sammenheng mellom covid-19 tilfeller / dødsfall og 5G i USA?
https://magdahavas.com/is-there-an-association-between-covid-19-cases-deaths-and-5g-in-the-united-states/
Av: Dr. Magda Havas, PhD.
Publisert: 22. april 2020

15. Newsletter International Appeal to Stop 5G on Earth and in Space, Chapter: Coronavirus: Science, Policy and Politics
https://www.cellphonetaskforce.org/wp-content/uploads/2020/04/Choosing-Life.pdf
Av: Arthur Firstenberg
Publisert: 23. april 2020

RF-stråling og COVID-19 forårsaker lignende sykdom .  I mitt siste nyhetsbrev (“ Faller himmelen virkelig?”), La jeg merke til noen effekter av COVID-19 som ligner på effekter av radiobølger. Felleslisten har vokst, og inkluderer hodepine, svimmelhet, kvalme, fordøyelsesproblemer, muskelsmerter, takykardi, hypotensjon, hjertearytmier, hjerneslag og kramper. Så mange som to tredjedeler av mennesker som tester positivt for COVID-19 har mistet luktesansen, ofte uten andre symptomer. Pasienter presenterer mental forvirring, uten åndedrettssymptomer i det hele tatt. Pasienter har diaré, oppkast og magesmerter. Når pasienter med noen av disse symptomene tester positive for coronavirus, tilskrives deres sykdommer det viruset. Men alt dette er klassiske symptomer på radiobølgesykdom. Når både viruset og RF-stråling er tilstede, bør sykdommen tilskrives begge. Og RF-stråling og COVID-19 forårsaker begge hypoksi. COVID-19 svekker oksygenabsorpsjonen i blodet, og RF-stråling svekker oksygenbruk av cellene. COVID-19 ville ikke være så alvorlig hvis det ikke var for strålingen. Nylig er det et nytt symptom som tilskrives viruset, som er akkurat det man kan forvente å se fra millimeterbølger: en “brennende” følelse i hele kroppen. Det blir beskrevet som en “summende følelse”, “en brennende følelse” og “en elektrisk følelse i huden.” Det er sannsynligvis feilaktig tilskrevet viruset, og skyldes i stedet 5G. det er et nytt symptom som tilskrives viruset, og det er akkurat det man kan forvente å se fra millimeterbølger: en “brennende” følelse i hele kroppen. Det blir beskrevet som en “summende følelse”, “en brennende følelse” og “en elektrisk følelse i huden.” Det er sannsynligvis feilaktig tilskrevet viruset, og skyldes i stedet 5G. det er et nytt symptom som tilskrives viruset, og det er akkurat det man kan forvente å se fra millimeterbølger: en “brennende” følelse i hele kroppen. Det blir beskrevet som en “summende følelse”, “en brennende følelse” og “en elektrisk følelse i huden.” Det er sannsynligvis feilaktig tilskrevet viruset, og skyldes i stedet 5G.

Tillegg 1: Artikkel i “Speil” om en ukjent sykdom hos barn [barna viser symptomer som er nevnt i Firstenbergs nyhetsbrev], som ser ut til å være lik Kawasaki-sykdommen , og som åpenbart ikke lider av Covid-19, men det er muligens koblet på noen måte.  Speil LBC / Video /

Tillegg 2: Artikkel i “The New York Times” om “Covid Toes”: Twitter ; Artikkel i Mothership .

16. Coronavirus COVID-19 kan skade hjernen og sentralnervesystemet – den offisielle uttalelsen fra det russiske helsedepartementet . Hjernen og nervesystemet er også viktige organer for EMF i mobilkommunikasjon. Så kanskje med vekst EMF-forurensning? 5G ?! hypotesen kommer til liv? Les også kommentarene til denne tweeten:
https://twitter.com/O_Grigoriev/status/1255244637301768199
Av: Professor Oleg A. Grigoriev
Publisert: 28. april 2020

17. Nyhetsbrev Internasjonal anke
1. Bevisene monteres
2. Diamantprinsessen
3. Sosial distansering for fugler?
4. Mysteriesykdom hos små barn
5. Et hav av virus
https://www.cellphonetaskforce.org/wp-content/uploads/2020/05/The-Evidence-Mounts.pdf
Av: Arthur Firstenberg
Publisert: 5. mai 2020

18. Nyhetsbrev – The World Foundation for Natural Science: Hvordan den femte generasjons trådløse standard 5G bidrar til koronapandemien – PDF
1. Helseeffekter av mikrobølgestråling
2. Coronapandemien 2020 og spredningen av 5G
3. Mikrobølgestråling og virus— en dødelig cocktail
4. Helhetsbildet
5. Hva vi kan gjøre
https://www.naturalscience.org/news/2020/05/how-the-fifth-generation-wireless-standard-5g-contributes-to-the- corona-pandemic/
Publisert: 12. mai 2020

19. Newsletter International Appeal to Stop 5G on Earth and in Space – Arthur Firstenberg: The Pandemic Began with 5G – PDF
Index:
2. The Pandemic Beginn with 5G
3. Pasienter nær døden snakker på telefonene
4. Og hester også
5. Koagulasjonsforstyrrelser på grunn av 5G
6. En papaya, en geit og en vaktel
7. Nigeria suspenderer utrullingen av 5G
8. Neste satellittoppskyting forsinket
Publisert: 21. mai 2020

Newsletters International Appeal på nettstedet CellPhone Task Force: https://www.cellphonetaskforce.org/newsletters/

20. Direktør for Wuhan Institute of Virology: “Hvordan kunne COVID ー 19 ha lekket fra laboratoriet vårt da vi aldri hadde det?”
https://news.cgtn.com/news/2020-05-23/Exclusive-with-head-of-Wuhan-Institute-of-Virology-Let-science-speak-QJeOjOZt4Y/index.html
Publisert: 23. mai, 2020
I: CGTN, China Global Television Network, en internasjonal medieorganisasjon som ble lansert 31. desember 2016.

21. 5G i Russland – Engelsk oversettelse av: Публикации ЦНЭАТ CNEAT Publikasjoner
Forfatter: Kolmykov Anton Nikolaevich, TsNEAT Samara, Russland
Datateknisk forskning om følgende spørsmål:
1. Kan programvaren og maskinvaren til 5G-mobilnettverk ha en negativ innvirkning på menneskelig Helse?
2. Kan 5G-nettverk føre til at folk plutselig faller på gatene og (eller) stopper personens pusteprosess?

Videoer om hendelser i Kina, “coronavirus”

 1. Dokumentar om hendelsene i Wuhan, Kina: “Coronavirus i Kina – som det var. Fighting COVID-19 Video – Video YouTube
 2. Internasjonal 5G Open Opinion Microphone – Video YouTube
 3. Folk faller rett på gaten. Hva skjer i Kina, der koronavirusepidemien brøt ut – Video YouTube
 4. Kina. Wuhan by. Folk faller døde rett på gata. Måtte den Allmektige beskytte … – https://ok.ru/video/1888147147501

22. Virusinfeksjoner forverret av elektromagnetiske felt
https://www.stopumts.nl/doc.php/Onderzoeken/12539/redir
PDF: https://www.stopumts.nl/pdf/Viral-infections-aggravated-by-electromagnetic -fields.pdf
Av: Dr. Leendert Vriens
Publisert: 9. juni 2020
Innhold:
Intro:
Sammendrag
Generelt spørsmål
Kapittel:
1. Immunsystem og generell tilstand
2. Rouleau-effekten, blodpropp og trombotiske effekter
3. Virusreplikasjon, intracellulær Ca2 + konsentrasjon og oksidativt stress
4. Informasjon relatert til COVID-19
5. Vår fremtid?
6. Konklusjoner
7. Litteratur / referanser

23. Prof. Vladimir I. Mordachev – Korrelasjon mellom det potensielle nivået av elektromagnetisk forurensning og faren for COVID-19 .
PDF:https://doklady.bsuir.by/jour/article/viewFile/2705/1617
Av: Vladimir Mordachev, PhD, lektor
Hviterussisk statsuniversitet for informatikk og radioelektronikk
https://science.bsuir.by/en/radio -elektroniske enheter-og-systemer / vladimir-mordachev
sendt 15. juni 2020

24. Foredrag 2014: Dr. rer. nat. Ulrich Warnke – Mobilfunk fördert chronische Entzündungen und Folgeerkrankungen / Mobilkommunikasjon øker kronisk betennelse som fører til sekundære sykdommer, f.eks. kreft, hjertesykdom osv.
Video: https://www.youtube.com/watch?v=genrwNhabjE
PDF, som brukt i forelesningen: http://www.lymenet.de/shgs/corryw/Rundmails/Rund_60/ WARNKE-% 20Entzuend.% 20Folien% 20Saarbr% 202014.pdf
Tittel: Betennelser
Av: Dr. rer. nat. Ulrich Warnke
Se også: Kompetenzinitiative, zum Schutz von Mensch, Umwelt, und Demokratie eV
https://kompetenzinitiative.com/wp-content/uploads/2019/08/Tagungsbericht-W%C3%BCrzburg-1-1.pdf

25. Forårsaker Coronavirus type 3-diabetes [Alzheimers sykdom, som skyldes insulinresistens (som er det primære problemet forbundet med type 2-diabetes)]Hva har EHS og 5G med dette å gjøre? Engelsk oversettelse av den nederlandske artikkelen.
– Zorgt het Coronavirus for diabetes type 3. Wat heeft EHS en 5G hiermee to make?
http://stralingsleed.nl/blog/zorgt-het-coronavirus-voor-diabetes-type-3-wat-heeft-ehs-en-5g-hiermee-te-maken/
Publisert: 30. juni 2020
Av: Ria Lurvink -Luttikhold

26. 5G, og Covid19
Dr. Andrew Goldsworthy (biolog) svarer på ICNIRPs Eric van Rongens uttalelser, publisert i Business Insider.
https: //multerland.wordpress.com/2020/07/05/andrew-goldsworthy-about-5g-and-covid19/
Publisert: 5. juli 2020
Av: Antoinette Janssen, i Multerland Blog

27. 5G: вымыслы и правда / 5G: fiksjon og sannhet – “Til slutt vil vi alle lide” Vladimir Sukhomlinov intervjuer russisk professor Oleg A. Grigoryev, leder RusCNIRPPublisert i Russland: 15. juli 2020. / Skrevet på engelsk i juli 26, 2020 https://multerland.wordpress.com/2020/07/26/5g-in-the-end-we-will-all-suffer/


28. Nederland – 5G-systemer kommer i faser  inkludert helse- og hudproblemer – Blogpost på nederlandsk, med veldig detaljert vitenskapelig informasjon og referanser . Oversett via google . Utdrag: ICNIRP: “Huden beskytter kroppen mot millimeterbølger” —Galt! ICNIRP ser ganske enkelt huden som et slags “skall” som absorberer millimeterbølger og “dermed” (de konkluderer feilaktig) beskytter kroppen mot millimeterbølgevirkninger. Videre ble testene ofte utført med feltstyrker som er (langt) over ICNIRP-grensene som vi allerede anser for å være for høye.
https://www.hugoschooneveld.nl/pdf_bestanden/pdf_blogs/5g_systemen_komen_in_fasen_ook_gezondheid_en_huidproblemen.pdf 
Av: Dr. Hugo Schooneveld
Publisert: 28. juli 2020

29. Разбор полёта 5G – Debriefing 5G
Тема токсичная для учёных и скользкая для СМИ
Temaet er giftig for forskere og glatt for media
https://octagon.media/specproekty/razbor_poleta_5g/
Biophysicist Oleg den russiske nasjonale komiteen for beskyttelse mot ikke-ioniserende stråling, mener at COVID kunne ha dukket opp på grunn av mutasjoner fra 5G-bølger, og at denne hypotesen må testes.
Publisert: Juli 2020

30. 5G Trådløs distribusjon og helserisiko: Tid for medisinsk diskusjon i Australia og New Zealand
ResearchGate, gratis nedlasting // eller PDF
Forfattere: Priyanka Bandara, Tracy Chandler, Robin Kelly, Julie McCredden, Murray May, Steve Weller, Don Maisch, Susan Pockett, Victor Leach, Richard Cullen, Damian Wojcik
Publisert: · Juli, 2020

31. Prostatakreft, endetarmskreft og EMF
https://multerland.wordpress.com/2020/08/02/prostate-cancer-rectal-cancer-and-emf/
Publisert: 2. august 2020
Av: Multerland blogg

32. Puzzling with Covid-19, Porphyria, Hydroxychloroquine and EMF
https://multerland.wordpress.com/2020/08/12/puzzling-with-covid-19-porphyria-hydroxychloroquine-and-emf/
Publisert: 12. august, 2020
Av: Multerland blogg

33. Nyhetsbrev – Side 4/6: Coronavirus skjulte trussel
https://www.cellphonetaskforce.org/wp-content/uploads/2020/08/Online-Meeting-about-5G-Satellites-August-11-2020.pdf
Publisert : 12. august 2020
Av: Arthur Firstenberg

34. Refero Relata (forteller historien), eller: Igjen om magnetfellen for viruset
https://multerland.files.wordpress.com/2020/10/refero_relata_english.pdf
Av: Professor Boris Osadin, doktor i fysisk og matematisk Vitenskap, professor i MIREA, Russisk teknologiske universitet.
Publisert: 3. april 2020
I: “Советская Россия” / “Soviet Russia”

35. Kan immunterapi for utsatte Covid-19-klager også brukes til elektrostress?
https://www.hugoschooneveld.nl/pdf_bestanden/pdf_blogs/milieugevoeligheden_ii_immuuntherapie_bij_uitgestelde_covid-19_klachten_ook_te_gebruiken_bij_elektrostress.pdf
Article only available in Dutch:
Is de immuuntherapie bij uitgestelde Covid-19 kless ook te gebruik?
Forfatter: Dr. Hugo Schooneveld
Publisert: 13. november 2020

.

.

III. Covid-19, sensur og vaksiner 

Ytterligere informasjon om pandemien, uten en lenke til trådløs stråling, eller 5G, i selve artiklene, men mens man kommenterte nummer 1, var det uunngåelig å gi den navnet. I del 2 er Europa, EU, i søkelyset: EU får for første gang det offisielle sannhetsstempel det fortjener, av The Children’s Health Defense Team. Den alarmerende utviklingen i EU er faktisk allerede mange år gammel: -og de falske EMF-retningslinjene er pålagt, via ICNIRP, uten interesse eller anstrengelser for å undersøke i nøytrale undersøkelser, -også deres utrolige rolle i å være enig i bruken av plantevernmidler og neonicotinoider i EU medlemsland og traktatland, deres mandat til 5G uten å reagere på noen form for appel, ikke den internasjonale appellen om å stoppe 5G på jorden og i verdensrommet , og ikke reagere på 5G-appellen av forskere og leger, og deres truende politikk mot mennesker som tør å koble 5G med Covid-19, mens det fremdeles ikke er noe vitenskapelig forskningsresultat tilgjengelig om at det faktisk ikke er noen kobling, er faktisk alarmerende .

1. Wikipedia – Forklaring om alvorlig akutt respiratorisk syndrom coronavirus 2 = SARS-CoV-2 (virus) – COVID-19 (sykdom)
https://www.wikiwand.com/en/Severe_acute_respiratory_syndrome_coronavirus_2

en. Mine bemerkninger:

 • Wikipedia-informasjonen knytter ikke sykdommen til konsentrasjonen av elektromagnetiske felt i områdene der den startet eller startet på nytt. Teksten prøver å koble Rhinolophus sinicus , en art hestesko-flaggermus , som viser 80% likhet med SARS-CoV-2. infeksjon med utbruddet av Covid-19 sykdommen og til slutt med pangolin coronavirus, som har opptil 92% likhet med SARS-CoV-2. Det kan virke som en veldig nær kamp, ​​men hvis man innser at menn og kvinner har praktisk talt samme sett med rundt 20 000 gener, de skiller seg veldig ut i mange fasetter og er i det vesentlige helt forskjellige fra hverandre. Den mulige kampen Wikipedia ønsker å skape i leserens sinn, kan analyseres som en del av den desperate søken til forskere for å finne kilden, årsaken og årsaken til pandemien.
 • Interessant er ordet genomer . Antall genomer – nye varianter – økte under spredningen av viruset på grunn av mutasjoner. Hva forårsaker disse mutasjonene? “ The Conversation ” nevner mutasjoner, men ikke hva årsaken er. Wikipedia nevner i kapittelet Epidemiologi at reproduksjonstallet kan være høyere under tett befolkede forhold som de som finnes på cruiseskip . [123] Vi vet at overalt, ikke bare på cruiseskip, men overalt når mange mennesker er nær hverandre, er det en evidensbasert risiko for et utbrudd av en mutasjon av c-viruset.
 • I ” 27. Разбор полёта 5G – Debriefing 5G ” – tidligere kapittel, kaller professor Oleg Grigoriev 5G-bølger som mulig årsak, og at denne hypotesen må testes.
 • Personlig vil jeg gjerne se en test med frivillige mennesker samlet i et område uten elektromagnetisk stråling, ikke noe celletårn, ikke noe mobil: de må la mobilen være hjemme, fordi en mobil ikke er av når den er av: batteriet lager en konstant forbindelse med et celletårn, uansett hvor celletårnet måtte være.
 • Hvorfor tenker de ikke på det? Det er indikasjoner på at trådløs kan være årsaken. Trådløst påvirker DNA hos mennesker, og siden et virus, en mikroorganisme, også har DNA, hvorfor skal et virus være immun for det? Det er det ikke, og mutasjonene er beviset. De kunne stoppe alle konspirasjonsteorier om 4G-LTE, 5G, eller en blanding av begge, ved å teste på denne måten.
 • Termiske effekter forskere – som ICNIRP og FCC, industriforskere – tror imidlertid ikke det som skal sees under et mikroskop: de tror bare at temperaturen er en mulig årsak til skade. Når du har kreft, har du ikke feber. Dette er egentlig ikke et godt eksempel, men i det minste kan de naive begynne å forstå at det å lage EMF-sikkerhetsretningslinjer basert på termiske effekter, og ignorere mikroskopet, er farlig når man mener at disse retningslinjene skaper sikkerhet. De skaper kreft, og flere sykdommer. Listen er lang! Se artikkel: Prostatakreft, endetarmskreft og EMF .
 • Videre: spørsmålet mitt er hvordan en vaksine kan være nyttig mot et virus som konstant muterer. 
 • Generell konklusjon: Så lenge effekten av elektromagnetisk stråling  på menneskers DNA, alle livsartene, og også av mikroorganismer som virus  sensureres, er forskningen på viruset ufullstendig, og med all kunnskap om effekten av 5G og 4G-LTE som eksisterer, vil årsaken og stoppet til Covid-19 aldri bli oppdaget.

b. Sensur i media : Nye sensurzarer: Tech Titans Målet er å begrense tilgangen til informasjon i vaksinedebatten
Av: Robert F. Kennedy Jr., styreleder Children’s Health Defense
Publisert: 30. juli 2020

“Hvis denne nasjonen skal være så god som sterk, hvis vi skal oppnå skjebnen vår, trenger vi flere nye ideer for at flere vise menn skal lese flere gode bøker i flere offentlige biblioteker. Disse bibliotekene skal være åpne for alle – unntatt sensoren. Vi må vite alle fakta og høre alle alternativene og lytte til all kritikk . La oss ønske kontroversielle bøker og kontroversielle forfattere velkommen . For Bill of Rights er vokteren av vår sikkerhet så vel som vår frihet. ” – President John F. Kennedy , i 1962

.

2. Covid-19 vaksiner: En alarmerende oppdatering fra Europa   
[….] Enhver som bryr seg om å opprettholde den internasjonalt etablerte menneskerettigheten til forutgående, gratis og informert medisinsk samtykke – og retten til å avvise å være marsvin for medisinsk eksperimentering – bør være dypt bekymret over utviklingen i EU (EU), som – la oss ikke glemme – representerer verdens tredje største befolkning etter Kina og India.
https://childrenshealthdefense.org/child-health-topics/mandates/covid-19-vaccines-an-alarming-update-from-europe/
Av: Children’s Health Defense Team
Publisert: 4. august 2020

3. Coronavirus: Hvorfor alle tok feil
Publisert: 2. juli 2020
Av: Beda M Stadler

4. Pandemien ser ut til å ha spart Afrika så langt. Forskere sliter med å forklare hvorfor
Av: Linda Nordling
Publisert: 11. august 2020
I: ScienceMag

Mitt svar: Søk i Afrika på kartet i: 50. kommersielt 5G kommersielt nettverk er nå lansert
Publisert: 7. november 2019

5. Presidenten i Tanzania fordømmer alvorlige uregelmessigheter i WHOs ledelse av Coronavirus .
Publisert: 8. mai 2020

6. Kan immunterapi for utsatte Covid-19-klager også brukes til elektrostress?
https://www.hugoschooneveld.nl/pdf_bestanden/pdf_blogs/milieugevoeligheden_ii_immuuntherapie_bij_uitgestelde_covid-19_klachten_ook_te_gebruiken_bij_elektrostress.pdf
Article only available in Dutch:
Is de immuuntherapie bij uitgestelde Covid-19 kless ook te gebruik?
Forfatter: Dr. Hugo Schooneveld
https://www.youtube.com/68b21f74-58e7-4594-b8f8-d47c1f57b678

Legg igjen en kommentar