https://www.geoengineeringwatch.org/geoengineering-watch-global-alert-news-october-10-2020-270/

Beintørr i Vesten, fuktig i Østen. Er det konstruert?

Californias regn fortsetter å bli avskåret av klimaingeniørene, mens enda en høytrykksvarmekuppel er planlagt til USAs vest. Kommer det flere branner? Allerede ekstreme forhold i den en gang gyldne staten forverres raskt, og klimatekniske operasjoner er kjernen i det som utspiller seg. Ulike steder over hele verden blir utsatt for de samme forholdene som California, selv om vanlig mediedekning av dette ikke eksisterer. Ettersom mange deler av planeten baker og brenner, foregår rekordvann og flom i andre regioner. Igjen er klimateknikk en primær faktor. Gjennom det hele fortsetter CV-19-scenariet å bli gjennomført. Forsyningskjedene som opprettholder komplekse samfunn, bryter raskt ned. Hvor mye lenger kan den nåværende virkeligheten opprettholdes? Den siste delen av Global Alert News er nedenfor.

Vi må ikke la vår frykt for fremtiden lamme vår innsats i nåtiden. Alt er nødvendig i  den kritiske kampen for å vekke befolkningen til det som kommer, vi må få hver dag til å telle . Del  troverdige data  fra en pålitelig kilde, få stemmen din hørt. Bevisstgjøringsinnsats kan utføres fra din egen hjemme-datamaskin.
DW

For de som ennå ikke har sett vårt nylige innlegg på “The Dimming” , er det en banebrytende dokumentar som for øyeblikket er i produksjon. Denne dokumentarfilmen vil gi svar og bevis på pågående klimateknikk / værkrigsoperasjoner. Nedenfor er en 4+ minutters trailer på den kommende filmen.

21 svar på Geoengineering Watch Global Alert News, 10. oktober 2020, nr. 270

  1.  Raymond sier:12. oktober 2020 klokken 19.47Det er så mange Trump-skilt på gårdsplasser her at det ser ut som et “House of Cards” og ethvert Bidon-skilt som usikkert blir reist, blir vanligvis søppel eller brent i løpet av dager. Medieartikler sier at hvis en ny president blir valgt, vil han arve alle problemene til denne nasjonen. Men sannheten er at han bare vil bære den samme gamle fakkelen. Det vil rett og slett brenne med et annet lys og intensitet. Valg er bare en ritualistisk formalitet for å følge med på opptredenen og støtte en illusjon av empowerment til folket. Som Jim S. så veltalende uttrykker det … pøbelstyring og elite-privilegium dikterer hvordan regjeringen suger livsblodet, fra enhver person som lar sløret skjule dem for den åpenbare sannheten og virkeligheten i Matrisen.De av oss som er våkne og omfavner fri vilje, blir hånet og behandlet som kreft eller bærer av spedalskhet. Fordi vi ikke følger eller aksepterer den offisielle fortellingen. Å ha drømmer, ambisjoner og et eget sinn er skadelig for ens egen helse og sunnhet i disse dager. Med mindre du overholder massenes vilje og tilber nettopp de pøbelene som hersker over menneskeheten, blir du ansett som en trussel mot etableringen og status quo.Vi går denne jorden på de uslåtte stiene og smir en sti, gjennom skogen av galskap og galskap. Brenner ned rundt oss fra det brennende drivstoffet til korrupsjon, grådighet og maktavhengighet. Vi prøver tappert å komme oss gjennom de glødende glødende glødene og flammende grener, som truer med å brenne oss … hvis vi velger en dårlig skjebnebane som resten av menneskeheten følger blindt.Føler oss helt isolert og alene i vår overbevisning, eller sannhetene som leder vår samvittighet og frie ånd til et mentalt helligdom. Der vi nekter å bli programmert og slaver av falske guder eller undergangsprofeter. Hvem som er målet er å hypnotisere og pacify massene, helt til den bittere enden av vår eksistens. Mens de voldtekter, plyndrer og plyndrer det som er igjen av denne verden … rett ut under føttene våre og himmelen over oss.Vi er den ordspråklige “gutten som gråt ulv”, og ingen vil lytte eller tro, som de er under trollformelen, av den samme ulven. Vi huller “Brann, Brann, Brann!” mens de tankeløse menneskene går rett inn i flammene og nekter å høre våre skrik av alarm. Jordskipet Titanic er på vei rett mot isfjellet med utryddelse, og uansett hvor mye vi lyser flomlys på det, for å be om at alle prøver å overbevise mannskapet om å endre kurs. Alle de andre passasjerene, som ser ut til å være i en transe av forvirring … ser ikke annet enn åpent, klart vann og jevn seiling fremover.Den eneste måten å gjennombore deres hypnotiske slør, er å sjokkere massene tilbake til sansene igjen. Vek dem tilbake til virkeligheten med et støt av ugjendrivelig sannhet, at jordens livsnett for øyeblikket er under en kodeblå nødsituasjon og sårt trenger vårt gjenopplivningsarbeid.Et mildt utbrudd av Yellowstone-kaldera eller til og med en liten asteroideinnvirkning i Washington DC, kan bare være det menneskeheten trenger akkurat nå, for å gjøre regjeringen vår ikke i stand til å holde alle i koma lenger … eller fortsette sine geo-engineering forbrytelser over hele kloden. Bare en monumental, global påvirkende naturkatastrofe kan være vår frelsende nåde. Sammenlignet med galskapen i klimakrigføring, den offisielle fortellingen og vårt valgskremmesirkus.

Legg igjen en kommentar