CHEMTRAILS – KOMPIRASJON ELLER noe annet?

19. desember 2004

Lagt ut 01:02 Eastern

NewsWithViews.com

Denne reporteren har observert det som mange andre har klaget på i flere år – en uvanlig dekorering av vår lokale himmel med chemtrails. Denne hendelsen fant sted 30. oktober 2004 i Sacramento, California. Om morgenen gikk vakker opp og himmelen var klarblå uten et snev av skydekke. Fra 9:30 til middag begynte to fly høyt på himmelen å krysse himmelen og etterlot store chemtrails i kjølvannet. Sør til nord og deretter øst til vest. Ved middagstid var hele himmelen så langt man kunne observere, hele Sacramento-området overskyet uten at det var en flekk blå.

Man må lure på hvorfor to fly ville tilbringe flere timer med å fly over et større byområde og gjøre klarblå himmel til trist, gråhvit som fikk luften til å føle at den hang rett over hodet som en murstein? Mange bekymrede borgere har forsket på dette problemet i mange år, og selv om mange kan skrive dette ut som konspirasjonsteorier med mennesker som ikke har noe bedre å gjøre med tiden sin, kan problemet fortjene et dypere blikk.

Rose Stevens, direktør for vaksinesikkerhetsbekymringer for Common Cause Medical Research Foundationog forskningsdirektør for Eagle Foundation, sa nylig: “I vår siste Journal of Degenerative Diseases hadde forsiden vår bilder av Chemtrails – (jeg er ikke utenfor emnet – fordi dette handler om vaksiner – fortsett å lese). artikkelen nedenfor er fra en forsker som tror han vet hvorfor de sprøyter dem og hvordan influensavaksinen er involvert i planen. Nå kommer mange av dere til å stille inn dette med en gang og si “der går hun igjen med konspirasjonsteoriene igjen” Men vurder dette – Virker det ikke rart at de reklamerer og gir influensavaksiner hver hvor du går. Du må spørre deg selv – hvorfor ?? Og hva sprøyter de i atmosfæren vår?

Artikkelen Fru Stevens refererer til inneholder materiale skrevet av en pensjonert regjeringsforsker med avansert grad i en av de helserelaterte fagene. Dessverre ønsker denne forfatteren å være anonym. Han har uttrykt frykt for livet og familien, noe som alltid reiser et problem med å verifisere informasjon. Nedenfor er noen få avsnitt fra denne pensjonerte forskeren kun for informasjonsformål.

“Hele dette chemtrail-spørsmålet er relatert til planen om å redusere verdensbefolkningen til rundt 450-500 millioner – og først med USA. Hvorfor? Folket i USA er de eneste med til og med den fjerneste sjansen for å stoppe dette. Det vil si hvis de visste om det. Derfor må USA være den første til å dra. Du må forstå at verdenseliten begjærer USA for sitt geografiske mangfold – og de vil gjerne returnere dette landet til dets tilstand som det eksisterte før Columbus satte foten her, men uten indianerne denne gangen selvfølgelig.

“Du har kanskje allerede hørt hvordan flere nasjonalparker har blitt utpekt som verdensbiokuler – det er planen for hele Nord-Amerika, en gigantisk naturpark og lekeplass som vil være blottet for irriterende mennesker (det ville være oss). Og folket faktisk involvert i sprøyting, så vel som de som vil delta i resten av planene, blir lurt til å tro at de vil bli spart, det vil si lov til å bo og forbli på dette kontinentet som administratorer og vaktmester for dette enorme naturreservat. Jeg forstår at rundt 150 til 200 tusen mennesker anslås som nødvendige for vedlikeholdsformål. Men det er sannsynlig at disse menneskene ikke vil være amerikanere. De ansvarlige vil ikke ‘t ønsker å risikere muligheten for et slags opprør, så arbeiderne vil sannsynligvis bli hentet fra Europa og Asia.

“Det flyter rykter om internett om at chemtrails er en del av et slags hemmelig program regjeringen gjør for å beskytte USA mot fremtidige biologiske angrep. Ingenting kan være lengre fra sannheten. Planen er å sensibilisere eller betingelse for USAs befolkning til å bli utslettet av influensa A. I løpet av de siste årene har folk blitt oppfordret til å få influensaskudd for å beskytte dem mot generelt ikke-dødelige stammer som sirkulerer gjennom befolkningen i influensasesongen.

“Hvert år har den amerikanske regjeringen gjettet hvilke stammer som mest sannsynlig vil spre seg. De ser ut til å alltid gjette riktig – ikke sant? Denne influensasesongen beskyttet regjeringen folk med en treverdig vaksine som inkluderte A / Beijing / 262/95 (H1N1) og A / Sydney / 5/97-lignende (H3N2). Den inneholdt også B / Beijing / 184/93-lignende hemagglutinin-antigener. For de som ikke er kjent med virologi, refererer H og N til proteiner på utsiden av viruset, hemagglutinin og neuraminidase, som er ansvarlig for at viruset fester seg til og deretter invaderer en vertscelle. Publikum har vært ganske fornøyd med suksessen med vaksinene som er tilbudt så langt. Men det vil endre seg fremtiden.

“Forskere ved US Army Medical Research Institute of Infectious Diseases (eller USAMRIID) i Fort Detrick i Frederick MD har rekonstruert og modifisert H1N1 spansk influensavirus, noe som gjør det langt mer dødelig enn det noen gang var tilbake da det var ansvarlig for 1918- Influensapandemi fra 1919 som drepte over 20 millioner over hele verden og over 500 000 her i USA. Tenk på at den kunne ha drept mange flere, men den gang kunne ikke folk hoppe på en jetfly og reise fra New York til LA på fem timer. Nå , vil vår evne til å reise øke spredningen og være vår undergang.

“Influensavaksinene inneholder drept virus og beskytter kroppen godt mot utfordring av den spesielle stammen, men fungerer dårlig mot andre stammer som ikke er inkludert i vaksinasjonen. På et tidspunkt vil vaksinebeholdningen inkludere den mer dødelige modifiseringen av H1N1 fra 1918 i sin levende form. De fleste som mottar denne vaksinen vil ganske enkelt fornye sitt årlige influensaskudd, og vaksinen vil fremdeles inkludere den inaktiverte versjonen av den mer godartede formen av H1N1 (som var inkludert i årets vaksine). Tilstedeværelsen av den mildere stammen i inokulatet vil redusere utviklingen av den mer dødelige H1N1-formen, slik at folk blir sykere – men de vil fremdeles til slutt dø. Det vil bare ta noen uker lenger.

“I mellomtiden vil de være bærere av den dødelige formen av viruset, og videreføre det til alle de kommer i kontakt med. Og når folk hører at andre faller døde av influensa, vil de strømme for å få sin egen vaksinasjon. Og hele befolkningen vil være mer mottakelig for infeksjon fordi lungene deres vil ha blitt forhåndskondisjonert for å garantere det.

“Hvis du husker tilbake til 1968 og ’69, drepte Hong Kong influensa, som var influensa A type H3N2, over 30 000 mennesker bare i USA. Det var en tilfeldig læringsbegivenhet for noen fordi den lærte dem at influensa fortsatt kunne kan tenkes brukt til å utslette en befolkning, men samtidig påpekte det behovet for å forutsette befolkningen slik at de som normalt kan være resistente kan bli utsatt for følsomhet. Derfor utviklingen av vaksineprogrammet og sprøyting tilstanden til befolkningen. Formålet med kjemikaliene i chemtrails er å hjelpe viralhylsen med å smelte sammen med lungeceller, noe som muliggjør lettere penetrering og infeksjon. “

Mens alt dette høres ut som noe som passer for Sci-fi-kanalen, har noen av verdens eliter kommet med noen sære kommentarer om befolkningskontroll som mange har funnet ganske urovekkende:

“Akkurat nå er det bare altfor mange mennesker på planeten. En total verdensbefolkning på 250-300 millioner mennesker, en nedgang på 95% fra nåværende nivå ville være ideell.” Ted Turner

“Hvis jeg ble reinkarnert, ville jeg ønske å bli returnert til jorden som et drapsvirus for å senke befolkningsnivået.” Prins Phillip, ektemann til dronning Elizabeth II, grunnlegger, World Wildlife Fund

“Menneskelig lykke og absolutt menneskelig fruktbarhet [produktivitet] er ikke like viktig som en vill og sunn planet. Jeg kjenner samfunnsvitere som minner meg om at mennesker er en del av naturen, det er ikke sant. Et sted langs linjen – på omtrent en milliard år siden og kanskje halvparten av det – vi sa opp kontrakten og ble kreft. Vi har blitt en pest på oss selv og på jorden … Inntil Homo sapiens skulle bestemme seg for å bli med i naturen igjen, kan noen av oss bare håpe på riktig virus å komme med. ” David Graber, forskningsbiolog ved National Park Service

“Distribusjonen av prevensjonsutstyr og innføringen av obligatorisk abortpraksis i landene i den tredje verden er nå økologisk utilstrekkelig og urettferdig utenfor verdens sosiale balanse. De hvite, øvre og middelklasse kvinnene i det moderne samfunnet er for sunne og fruktbare til å bli unntatt. fra noen pålagt regulering av internasjonal lov eller mandat. Et amerikanskfødt barn er miljømessig for dyrt til å opprettholde voksenlivet i en verdensøkonomi. Amerikanske kvinner må underkastes en eller annen måte regulering utover lisensiering eller umiddelbar og obligatorisk abortpraksis. Ukonvensjonell og ekstreme tiltak må implementeres og håndheves av det globale FN-mandatet som det anses nødvendig.Kroppene til disse verdensøkonomiske kriminelle bør gis kommersielt for gjeninnføring i verdens naturlige systemiske mat- og næringskjeder, for å gjenopprette en mer naturlig biologisk balanse og orden til vår hellige jord. “- Jacques Cousteau, i sin tale til Earth Summit i Rio de Janeiro, 1992.

Det er ingen tvil om at Amerikas himmel blir dekorert hver dag i en veldig bevisst, koordinert innsats, og bekymrede amerikanere vil vite om dette bare er mer konspirasjonsspråk eller en trussel mot deres helse? Denne reporteren har kontaktet medlemmer av Sacramento State Legislature i et forsøk på å finne ut om disse flyene er militære, sivile og hva sprøyter de. Til dags dato har vi ikke mottatt et eneste svar. Innsatsen vil fortsette å få noen svar.

1 Kommentar on “CHEMTRAILS – KOMPIRASJON ELLER noe annet?

Legg igjen en kommentar