Hurtigsporet covid-19-vaksine endrer menneskelig DNA, gjør mennesker til genetisk modifisert eiendom

Hurtigsporet covid-19-vaksine endrer menneskelig DNA, gjør mennesker til genetisk modifisert eiendom

Søndag 26. juli 2020 av: Lance D Johnson
Merkelapper: adaptiv immunitet , dårlig helse , dårlig medisin , badscience , tvang , DNA , etikk , eksperimentell vaksinasjon , genetisk modifiserte mennesker , menneskelig cellelinje eierskap , menneskerettigheter , immunsystemavhengighet , immunisering , mRNA teknologi , patenter på mennesker , fysiologisk slaveri , bivirkninger , vaksinekrig ,vaksiner
Omgå sensur ved å dele denne lenken:

Ny

Kopier URL20KVISNINGER

Bilde: Hurtigsporet covid-19-vaksine endrer menneskelig DNA, gjør mennesker til genetisk modifisert eiendom

Natural News ) En ny type DNA-endrende teknologi, mRNA-vaksinasjon, blir raskt sporet gjennom kliniske studier. Når den er injisert, er denne nanoteknologien ment å endre mottakerens DNA, og gjøre personen til en genetisk modifisert organisme . En persons DNA vil bokstavelig talt bli en unik cellelinje som kan patenteres av selskaper. Når de er injisert, blir menneskelige cellelinjer patenterte eiendommer som eies av bioteknologiselskapene. Dette er den ultimate formen for menneskelig slaveri, og det blir for tiden mandat gjennom frykt og tvang.

DNA-endrende mRNA-vaksiner er fysiologisk slaveri

Dr. Carrie Madej, en internmedisinsk spesialist, advarer om at covid-19-vaksinen ikke er noe som tradisjonelle vaksiner og vil være en trojansk hest for å gjøre menneskelige cellelinjer til patenterte eiendommer. De nye mRNA-vaksinene inneholder DNA-endringsteknologi som instruerer menneskelige celler om å produsere egenskaper til en fremmed smittsom organisme. I dette tilfellet setter vaksinen inn genetiske instruksjoner fra koronavirus i humane celler , og tvinger ribosomene i hver celle til å skape infeksjonsfremkallende piggproteiner. Denne transhumanistiske prosessen vil føre til at immunforsvaret angriper kroppens egne proteiner, og tvinger B-celle antistoffer til handling.

GlaxoSmithKline, Sanofi, Inovio og Moderna er alle i et løp for å bringe denne nye eksperimentelle teknologien på markedet, alt støttet av Bill og Melinda Gates Foundation.

Denne genetiske modifiseringen er uetisk og vil forårsake avhengighet av teknologien, ikke adaptiv immunitet

Denne genetiske modifiseringen av mennesker vil være bevist midlertidig vellykket når det gjelder å generere antistoffer in vitro, men denne kunstige antistoffforstørrelsen i et prøverør garanterer ikke bredspektret immunitet mot smittsomme virus eller bakterier. Det viser bare at celler kan genetisk konstrueres for å skape giftige, fremmede proteiner som immunsystemet er programmert til å angripe. Fullspektrumimmunitet er ikke bevist i denne prosessen, spesielt siden det er behov for T-celler i en fullstendig adaptiv respons. Hvis noe, vil denne genetiske modifiseringen gjøre mennesker avhengige av ytterligere mRNA-teknologi (sammensatt skudd) for å stimulere et B-celle antistoffangrep. På grunn av den muterende naturen til koronavirus, må disse mRNA-sekvensene i vaksinene endres hvert år og injiseres sesongmessig for å holde menneskets immunsystem reagere.

Å sette et gen inn i genomet er permanent og vil ha ringvirkninger som ikke vil bli studert for sikkerhet eller utilsiktede konsekvenser. Denne teknologien blir rullet ut raskt, uten hensyn til etikk. Ingen vitenskapelige metoder brukes. Dyreforsøk blir hoppet over og ingen randomiserte, placebokontrollerte studier blir brukt til noen av disse nye covid-19 vaksinasjonene og mRNA nanoteknologi eksperimenter. Foreløpige kliniske resultater viser at sammensatte injeksjoner av denne teknologien forårsaker symptomer, bivirkninger og forløpere for kronisk sykdom . Når dosen økes, får menneskelige mottakere større risiko for helsekomplikasjoner og sykehusinnleggelser.

Det er ingen vei tilbake etter at en persons genetiske kode er endret via disse nye vaksinasjonene . Når genomet er endret, blir en person eiendom, genetisk eid, og fysiologisk og psykologisk kontrollert av bioteknologibedriftene.

Kilder inkluderer:

NewsWars.com

NaturalNews.com

ChildrensHealthDefense.org

Legg igjen en kommentar