MEGA FIRES HURRICANES REPTILIANS

2 Kommentarer on “MEGA FIRES HURRICANES REPTILIANS

  1. dette har pågått lenge nå,jeg lurer stadig på om når de kommen med sluttspillet sitt,når tar de strømmen,når legger ned nettet svart osv-for jeg tror det kommer.. håper alle legger opp et godt vann og mat forråd ,sånn at de helst har mat og vann for min 3 måneder men helst lengre. kan være lurt å gå til innkjøp av et par vannfiltre som du kan bruke ute i elver osv for å få tak i nok vann. jeg fatter ikke hvordan så mange folk kan unngå å se dette som skjer-iallefall burde de legge merke til chemtrails-de var det første jeg så får en del år siden.. regjeringen er bare bread and circus.. skulle ønske folket kunne stå samlet og gå imot dem og jobbe sammen men det kan tydeligvis mennesker ikke klare…

Legg igjen en kommentar