Aluminium, Fluor, Glyfosat Og EMF: Den Bevisste Blandingen For Å Stenge Kroppen Din

HAF15. Juni 2020

5G FAREREMP-FARERFLUORPINEALKJERTEL

Aluminium, Fluor, Glyfosat Og EMF: Den Bevisste Blandingen For Å Stenge Kroppen Din

HAF15. Juni 2020

Det er en bevisst sammenblanding av 4 separate elementer som fungerer synergistisk sammen for å stenge pinealkjertelen, ser det ut, med mindre du abonnerer på ville tilfeldigheter.

Dr. Dietrich Klinghardt er en kjent naturlig lege med flere tiårs erfaring innen ernæring, helse og relaterte emner. I videoen nedenfor avslører han hvordan gift i luften, gift i vannet og gift i maten kombinerer for å gi en skarp og skadelig effekt på pinealkjertelen i midten av hjernen vår – skade som deretter forsterkes og forverres av EMF (elektromagnetisk felt) trådløs stråling .

Pinealkjertelen er ”sjelens sete” som Descartes kalte det , mottakeren for høyere energifelt og kjertelen som styrer immunforsvaret og det endokrine systemet.

Aluminium, fluor, glyfosat og emf Den bevisste blandingen for å stenge kroppen din

Klinghardt er sikkert et geni for å oppdage denne bevisste sammenblandingen og mekanismen den fungerer med.

Imidlertid kan eksistensen av en slik mekanisme med rette føre til uro hos mennesker. Hvorfor er de fire elementene i denne blandingen så utbredt i samfunnet?

Er det en ond geniskraft som forsto hvordan denne mekanismen fungerte, og bevisst introduserte disse elementene i massevis i samfunnet, vel vitende om den endelige effekten det ville ha på folks hjerner?

De 4 Elementene Som Jobber Sammen For Å Skade Deg

Giften i luften er aluminium fra chemtrails eller geo-engineering. Aluminium (aluminium i England, Australia osv.) Er også til stede i mange produkter som deodorant og matemballasje … og vaksiner , der det fungerer som et hjelpestoff for å øke kroppens immunrespons.

Denne studien stilte spesielt spørsmålet: ” Hjelpestoffer til aluminiumsvaksine: er de trygge? ”Og fant ut at de ikke var det. Andre studier har implisert aluminium i utviklingen av nedsatt kongativ funksjon , nevrotoksisitet , Alzheimers og autisme .

Giften i vannet er fluor . Som jeg dekket i denne tidligere artikkelen Fluor, Fluoride, Everywhere: Kilder til og rettsmidler for denne allestedsnærværende toksinen , er fluor en virkelig lynchpin for ødeleggelse og også til stede i plantevernmidler, antiobiotika, te, tannprodukter, rottegift og mye mer. Det er en halogenforstyrrer, som binder seg til reseptorsteder i kroppen som trenger jod.

Fluor er involvert i leddgikt, diabetes, hormonforstyrrelse, gastrointestinale effekter, overfølsomhet, nyresykdom, mannlig fruktbarhet, skjelettfluorose, skjoldbrusk sykdom, skade på beinstruktur og hjerne og de to viktigste dødsårsakene i USA: hjerte- og karsykdommer og kreft .

Giften i maten er glyfosat , som finnes i mange plantevernmidler som Bayer / Monsantos RoundUp sprøytet rikelig på GMO-avlinger. I min tidligere artikkel Houston, We Have a Glyphosate Problem , la jeg vekt på hvor fryktelig utbredt glyfosat har blitt, og dukker opp i blod, urin og morsmelk overalt, selv hos de menneskene som spiser 100% økologisk mat .

Det “mest destruktive kjemikaliet i miljøet vårt”, som det har blitt kalt, virker ved å forstyrre den sjikimatiske banen , en metabolsk funksjon i planter som lar dem lage essensielle aminosyrer eller proteiner. Glyfosat tømmer mikronæringsstoffer (som kalsium, sink, magnesium, svovel og kobolt, for å nevne noen få) som er avgjørende for helsen i plante- og dyreorganismer.

Det dreper de sunne bakteriene i mikrobiomet i tarmen, som er ansvarlige for helse, immunitet og vår “andre hjerne”. Spesielt etterligner glyfosat 1 av de 22 aminosyrene, glycin. Å late som å være glycin, glyfosat bretter seg proteiner feil, får dem til å oppføre seg unaturlig og føre til alvorlig negative effekter.

Så langt er alt dette dårlig: men her er kickeren. Den skadelige effekten av disse 3 materialelementene forverres når EMF (elektromagnetiske frekvenser) blir introdusert, spesielt wi-fi, som vanligvis ligger rundt 2-5 GHz-området. EMF åpner faktisk opp noe i hjernen vår, slik at blandingen kan krysse blod-hjerne-barrieren og deaktivere pinealkjertelen.

Cascading Stupid Feil? Eller En Bevisst Sammenblanding?

Så er det tilfeldig? Tilfeldig sjanse? Kaskade dumme feil? Selv mennesker? Eller et ikke-menneskelig, djevelsk tankesett som har orkestrert dette?

Her er hva Klinghardt i videoen (innebygd ovenfor) har å si:

“Rudolf Steiner, den østerrikske mystikeren … grunnleggeren av Waldorf-skoler og biodynamisk jordbruk og en slags alternativ medisin … forutsa at … det vil være en bevegelse drevet av store komprimeringer for å ta sjelen fra mennesker, for å koble mennesker fra den høyere verden . Og for å kunne gjøre det, må de ødelegge pinealkjertelen hos mennesker.

“Jeg har fulgt forskningen på det, og utrolig nok … pinealkjertelen er den mest følsomme delen av vårt sentrale nervesystem og er svært høysensitiv for fire ting: aluminium, glyfosat, fluor og wi-fi.

“Og vi (USA) er det eneste landet i verden som har presset disse 4 tingene de siste 60 årene på alle som vokser opp her …”

“Folk har kraftig forkalkede pinealkjertler. Jeg viser anatomien på noen av kursene mine. Det er veldig klart at pinealkjertelen er en mottaker for høyere energifelt og oversetter dem til tanke og til å kontrollere immunforsvaret vårt, vårt endokrine system … og det er forbløffende at telekommunikasjonsindustrien har valgt frekvensene ut av det enorme spekter av frekvenser som er helt ødeleggende for cellene våre, og spesielt for pinealkjertelen.

“De kunne ikke ha tatt noen bedre valg enn 2,4 GHz … sluttpunktet når du inhalerer aluminium som vi gjør fra geo-engineering-programmet, og har glyfosat i næringskjeden … glyfosatet og aluminiumet kombineres i blodet, i tarmen og i blodstrømmen for å danne 6 forskjellige kjemiske forbindelser der aluminium og glyfosat er koblet sammen, og sluttpunktet for den forbindelsen er pinealkjertelen … det som trengs for at denne forbindelsen faktisk kommer inn i hjernen er å åpne opp blodhjernebarrieren, og de nåværende frekvensene i wi-fi-verdenen gjør akkurat det. ”

Det faktum at en slik dødelig kombinasjon, en slik perfekt storm – aluminium, glyfosat, fluor og wi-fi – eksisterer rundt oss i lett kombinerbare former, er allerede betenkelig nok.

Men er det bare en tilfeldighet at disse 4 elementene kom sammen, eller er det en bevisst sammenblanding? Og hvis det er en bevisst sammenblanding, hva slags ondt geni eller mørk kraft fant dette ut og fikk det til å skje?

Klinghardt igjen:

“Det må ha vært en ultra intelligent gruppe forskere som har designet denne protokollen for å fluorisere drikkevannet, for å sette nanonisert aluminium i luften, for å legge glyfosat i maten, og deretter aktivere det – gnist det med de rette frekvensene.

“Det nesten – det tok meg 20 år å finne ut den perfekte stormen den har skapt – og det er enten en tilfeldighet, noe som er mulig (at nok dumme mennesker tok feil valg gjennom årene [Jeg håper fremdeles at … er delvis sant]), eller det er orkestrert av en veldig intelligent gruppe destruktive sinn, eller, det jeg også tror er veldig mulig, at det er noen høyere bevissthetsfelt som både kan innstilles i lyset (livsbekreftende handling) og kan være helt ødeleggende …

“Fenomenene Adolf Hitler og andre, menneskene som kommer under innflytelse av noe helt mørkt og destruktivt … og jeg tror det er mulig at nok forskere og politikere har kommet under påvirkning av de høyere felt og handler i henhold til det, faktisk ikke vite på menneskelig nivå hvorfor de gjør det de gjør. ”

The Dark Force Og Demonic Possession

Han fortsetter deretter med å si at 5G er et godt eksempel på at politikere opptrer under påvirkning av en destruktiv styrke uten å innse hvorfor de gjør det.

5G er ille nok i rutere og telefonmaster på bakken, men stråler den ned fra luften til alle planter, dyr og mennesker under, og kveler oss alle med spesifikke giftige EM-frekvenser (som kan redusere oksygentilgjengelighet og mange andre ting) så det er ingen flukt? Hvilken mørk kraft fremmer slik galskap?

Klinghardts har 3 svar på hvordan det skjedde, men hans siste teori – om at mennesker opptrer under magi av en mørk destruktiv kraft og ikke engang vet hvordan eller hvorfor – er en perfekt og chilling beskrivelse av nøyaktig måten den nye verdensordenen fungerer på.

Det er demonisk besittelse.

Hvis man undersøker den verdensomspennende konspirasjonen lenge nok, og tar dype reiser ned nok kaninhull, begynner man å innse at det er få tilfeldigheter, og at ting blir langt bedre forklart av konspirasjon ikke tilfeldig.

Tilfeldighet er ofte den late mannens unnskyldning for å forklare det uforklarlige. Interessant hvordan begrepet konspirasjonsteoretiker ble våpen, men likevel, i en sunn verden, å bli beskrevet som en tilfeldighetsteoretiker, ville det virkelig være mer en fornærmelse fordi det ville vise uvitenhet og intellektuell latskap.

Jeg vil foreslå, så vanskelig det kan være å akseptere for noen, at denne bevisste sammenblandingen ikke er et resultat av tilfeldigheter, en serie av tilfeldige dumme valg eller bare bare en gruppe “onde geniale” forskere.

Jeg ser det som et tydelig tegn på innflytelsen fra mørk, ikke-menneskelig kraft som sitter på NWO-pyramiden og kaprer hodet til dem den tjener, som pliktoppfyllende og ofte uvitende gjør sitt bud.

For mer om naturen til denne ikke-menneskelige kraften, sjekk ut min korte 2-artikkelserie med tittelen What Mystics & Prophets Revealed About Hyper-Dimensional Entities .

Bekreftende Bevis På Glyfosat Fra Dr. Stephanie Seneff

I dette intervjuet med aktivisten Derrick Broze, avslører Dr. Stephanie Seneff hvordan hun har studert glyfosat og dets effekter i flere tiår. Hun anser glyfosat som det mest giftige kjemikaliet i hele verden.

Seneff diskuterer glyfosat-COVID-forbindelsen. Hun avslører hvordan New York, den hardest rammede staten i USA for COVID, er et sted som bruker mye biodiesel – laget av etanol i sin tur laget av GMO-mais (av denne grunn kan biodiesel faktisk forårsake mer skade enn vanlig diesel).

Gjett hva?

NY COVID hotspots korrelerer med områder der biodiesel blir brent. En annen faktor er at glyserol, brukt i e-sigaretter og vaping, er laget av resterende biomasse som brukes til å produsere biodiesel og dermed også har glyfosat.

New York har sett mange kvelningstilfeller tilskrevet COVID – er det virkelig glyfosat?

Seneff oppsummerer glyfosat COVID-forbindelsen som følger:

1. Hvis du har blitt utsatt for glyfosat, svekker det immunforsvaret ditt, og dermed blir du mer utsatt for sykdom;

2. Glyfosat har vist seg å forårsake lungeskade, og COVID er en luftveissykdom; og

3. Symptomene på vapingsykdom tilsvarer symptomene på COVID.

I tillegg ødelegger glyfosat også den vakre tripel helix av kollagen og dens evne til å helbrede kroppen. Kollagen frigjør viktige makrofager som ødelegger virus og spiller en viktig rolle i immunforsvaret.

Løsninger På Bevisst Sammenblanding

Så hva er løsningene her? Heldigvis er det noen alternativer for å få disse tingene ut av kroppen din:

Aluminium: Unngå vaksiner, alle personlige produkter med aluminium og all mat med emballasje av aluminium eller aluminium. Dr. Chris Exley har forsket mye på aluminium.

Han anbefaler en slags kiselvann fra Malaysia (Acilis) som kan binde seg til aluminiumet og fjerne det trygt fra kroppen din.

Fluor: Unngå mat som er pesticidbelastet, fluorert vann, ikke-organisk te og antibiotika. Bruk vanndestillasjon som den beste metoden for å fjerne fluor fra vannet ditt (hvis du må drikke kommunale forsyninger).

Jod er et helt essensielt næringsstoff i menneskekroppen, hvis betydning ikke kan overdrives. Ved å sikre at du øker mengden jod, vil kroppen din være mindre utsatt for å absorbere fluor.

Melotonin og bor kan bidra til å fjerne fluor. Paul Fassa foreslo å bruke lecitin (som et supplement til jod) for å utskille fluorider, samt tamarind, tørre badstuer og leverrens.

Han foreslo også at folk tar skritt for å lindre symptomer på fluortoksisitet og nevropati ved å øke immunforsvaret og nervesystemet.

[Det Anbefales Også Sterkt At Du Gjør En ZEOLITE DETOX ]

Dette kan gjøres ved å øke omega-3- inntaket (f.eks. Bruke lin-, hamp- eller chiafrø), øke ALA (alfa-liponsyre) -inntaket for å motvirke nevropati, øke vitamin B-kompleksinntaket (inkludert B12, men bare metylkobalamin-typen) og øke CoQ10 , spesielt som ubiquinol. I tillegg er magnesiumklorid og magnesiumcitrat gunstig for å hjelpe nesten enhver behandling.

Til slutt, siden nevropati er en betennelse i nervevev, kan det også være ganske gunstig å konsumere og lage mat med gurkemeie eller curcumin. Bevis antyder at gurkemeie kan redusere effekten av fluorforgiftning .

Glyfosat: Et selskap som heter Purium hevder at produktet Biome Medic trygt kan fjerne gyfosat fra kroppen. Klinghardt anbefaler Matrix Minerals.

Wi-Fi: Slå av det! Kabl huset og kontoret ditt slik at du aldri trenger å bruke det inne. Bruk EMF-blokkerende maling og gardiner. Klinghardt anbefaler Ki-vitenskapsprodukter Ray Wave og E-Shield.

Endelige Tanker Om Den Bevisste Sammenblandingen

Noen ganger kan det store omfanget av ondskap være vanskelig å svelge, forstå og integrere. Poenget med makt å vende tilbake til er imidlertid at det alltid er måter å kreve suverenitet på, enten det er helsesuverenitet eller andre former.

Dette angrepet på menneskeheten skjer nettopp fordi vi er mektige og vi har mye ettertraktet kreativitet og energi som mørke krefter prøver å kapre og stjele. Dette skjer for å tvinge oss til å gå inn i vår fulle makt for å frastøte disse angrepene.

Noen ganger kan ingenting tvinge deg til å oppnå potensialet ditt utenfor en motstander som truer alt du holder av – eller selve livet ditt.

Av Makia Freeman , gjesteskribentAtomfysikere Finner Ut Hva Som Kan Være Den Eldste Kirken I VerdenForrige InnleggStorbritannias Tidligere Statsminister Ber Coronavirus Digitale ID-Er For Å Bevise ‘Sykdomsstatus’Neste Innlegg

Relaterte Artikler

5g fra verdensrommet kommer - hva det betyr for helsen din

5G FARERHELSEVESEN

5G Fra Verdensrommet Kommer – Hva Det Betyr For Helsen Din

HAF15. September 2020

Studier streaming av video med 5 g bruker mye mer energi enn streaming med fiberoptikk

5G FARER

Studie: Streaming Av Video Med 5G Bruker MYE Mer Energi Enn Streaming Med Fiberoptikk

HAF13. September 2020

5g Emf

5G FARER

Nye 5G-Lover Mandat Akselerert Utrulling

HAF8. Juli 2020

Radiating Slow Death 5g Wi Fi

5G FARERWI-FI FARER

Studie Bestilt Av Det Østerrikske Parlamentet: EMF Fra Mobiltelefoner OG 5G Kan Skade Øyne, Hud, Små Organismer

HAF6. Juli 202

Legg igjen en kommentar