Kullflue aske

Chemtrails – Luftsprøyting – Pågående kullflue Ask giftig kjemisk geoengineering

Chemtrails - Luftsprøyting - Pågående kullflue Ask giftig kjemisk geoengineering

FacebookTwittere-postPrintFriendlyFacebook MessengerShare

J. Marvin Herndon, PhD og Mark Whiteside, MD, MPH til dags dato er de eneste forskerne som publiserer i fagfellevurdert vitenskapelig litteratur om sammensetningene og folkehelserisikoen ved sprøyting med luftkull.

● Vitenskapelige og medisinske humanitære publikasjoner (klikk her)

●  Bevis for ukjent global geoengineering (klikk her)

Siden minst 1958 har militæret engasjert seg i å sprøyte partikler i lufta antagelig for å studere værmodifisering. Disse aktivitetene var sporadiske i tid og sted. Men rundt 2010, under Obama-administrasjonen, ble luftsprøyting av partikler en nesten daglig aktivitet over hele Nord-Amerika, Den europeiske union, det britiske samveldet og andre land inkludert Kina, Egypt, India, Russland og kanskje andre. Dette var en skjult aktivitet med fornektelse og desinformasjon tilsynelatende koordinert på alle regjeringsnivåer. Ingen informasjon ble gjort tilgjengelig om partikkelsammensetningene som er sprayet i luften vi alle puster inn, og ingen informasjon om potensielt uheldige helserisiko. Les mer

Legg igjen en kommentar